Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα ισχύος από το Αγαθονήσι την ώρα που η Άγκυρα προκαλεί στο Αιγαίο

mhnyma-isxyos-apo-to-agathonhsi-thn-wra-poy-h-agkyra-prokalei-sto-aigaio
Κοντά στους ακρίτες και σε εκείνους που φυλούν τις Θερμοπύλες  βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας υπογραμμίζοντας την ελληνική κυριαρχία και απαντώντας έμπρακτα ότι τίποτα δεν αλλάζει επειδή η Άγκυρα προκαλεί ή αμφισβητεί. Συγκεκριμένα η πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας επισκέφτηκε τα «φυλάκια- επιτήρησης»  της 79ης Ανωτέρας Διοικήσεως Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) στη Σάμο και στο Αγαθονήσι.  Σε ένα από αυτά που βρίσκεται στη Ψιλή Άμμο  (στη Σάμο)  ενημερώθηκε εκτενώς για την αποστολή και το έργο του Στρατού.
Ο  Νίκος Δένδιας  σε συνομιλίες που είχε με τους φαντάρους  διαπίστωσε ότι  αν και  οι περισσότεροι  φαντάροι που υπηρετούσαν εκεί ήταν από την Αθήνα δεν τους ενοχλούσε που ήταν μακριά από την πρωτεύουσα . Αντίθετα  ένιωθαν υπερήφανοι που υπερασπίζονται την  πατρίδα.
Στη Σάμο, ο κ. Δένδιας ανταποκρίθηκε στο αίτημα των τοπικών φορέων να συνδράμει ο Στρατός ώστε να καλυφθεί η έλλειψη δεύτερου ασθενοφόρου στο νησί δηλώνοντας τα ακόλουθα:
«Ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας θεωρώ απαραίτητη τη συνεργασία Στρατού και Κράτους. Για το λόγο αυτό θα συνδράμει ο Στρατός αφού και η Ταξιαρχία διαθέτει δύο ασθενοφόρα και επτά γιατρούς».
Στη συνέχεια ο υπουργός  επισκέφθηκε το φυλάκιο στο Αγαθονήσι όπου μιλώντας εκεί υπογράμμισε ότι: «Δεν χρειάζεται να σας πω πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνετε. Υπερασπίζεστε όρια, όχι γεωγραφικού χώρου αλλά εθνικού χώρου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/01/blog-post_649.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters