Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Γερμανική κυβέρνηση: "Δεν οφείλουμε καμία αποζημίωση στην Ελλάδα" "Δεν έχει υποβληθεί καμία απαίτηση από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης»...ΤΙ λέει η Ελληνική Κυβέρνηση και τα κόμματα;

Γερμανική κυβέρνηση: Δεν οφείλουμε καμία αποζημίωση στην Ελλάδα

Καμία απαίτηση δεν υπάρχει από την Ελλάδα για τις γερμανικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Γιέγκερ,  ο οποίος υποστήριξε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία βάση για τη διεκδίκηση επανορθώσεων, απαντώντας σε ερώτηση για τις αναφορές στον ελληνικό Τύπο περί έκθεσης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, σύμφωνα με την οποία η Γερμανία οφείλει 11 δις ευρώ από το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο του 1942. «Αναφορικά με το θέμα, δεν έχει υποβληθεί καμία απαίτηση από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης»...
 ισχυρίσθηκε ο  Γιέγκερ ο οποίος πρόσθεσε ότι το ζήτημα «σχεδόν 70 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου το ερώτημα των επανορθώσεων έχει απολέσει τη νομιμοποίησή του»  Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν βλέπει κάποια βάση σε ένα τέτοιο αίτημα και η θέση  αυτή είναι «η θεμελιωμένη απάντηση του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, η οποία περιλαμβάνει και τη νομική διάσταση του θέματος» επικαλούμενος τη σύμβαση του 1960, νε την οποία, όπως υποστήριξε,  οι απαιτήσεις ρυθμίστηκαν οριστικά, ενώ και με τη συνθήκη για την επανένωση της Γερμανίας το 1990 δεν τέθηκε θέμα αποζημιώσεων.
«Αυτό αναγνωρίστηκε ως νομική δέσμευση στο πλαίσιο της Χάρτας των Παρισίων, την οποία υιοθέτησε και η Ελλάδα. Γι’ αυτό και θεωρούμε ότι δεν υπάρχει βάση για τέτοιες απαιτήσεις» συμπλήρωσε ο  Γιέγκερ.
Ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε  ανέφερε  σχετικά με τις εκλογές ότι  «δεν αλλάζουν τίποτα στις συμφωνίες με την ελληνική κυβέρνηση, και κάθε κυβέρνηση πρέπει να σέβεται τις συμφωνίες της προηγούμενης».
Τέλος, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την επίπτωση που θα έχει  στον γερμανικό προϋπολογισμό ένα «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, στέλνοντας σαφές μήνυμα:  «Τέτοιο ζήτημα δεν τίθεται»…
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/01/blog-post_722.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters