Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ✨ Ο ποιο διάσημος επιστήμονας

Ο ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ ήταν ένας διάσημος επιστήμονας, ο οποίος έκανε πολλές εφευρέσεις και ανακαλύψεις, όπως το πηνίο TESLA COIL, ο ηλεκτρισμός με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC), τα φώτα νέον, η τεχνητή αστραπή, οι ακτίνες Χ και το περιστρεφόμενο μαγνητικό πεδίο, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά.

Η ΡΑΔΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της, χρησιμοποιείται στους σημερινούς υπολογιστές, τα smartphones, τα συστήματα πλοήγησης, τους δορυφόρους, τους πυραύλους και τα διαστημόπλοια.

Είναι απίστευτο ότι το 1926 ΠΡΟΒΛΕΨΕ ότι οι άνθρωποι στο μέλλον θα μπορούσαν να επικοινωνούν, να παρακολουθούν και να ακούν ο ένας τον άλλον, όπου κι αν βρίσκονταν στον πλανήτη, μέσω μιας μικρής συσκευής που θα χωρούσε στην τσέπη.  Αυτό, δεκαετίες πριν από τη δημιουργία του SMARTPHON 📱

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters