Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Άρματα μάχης και πυροβολικό στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας – Πώς χώρισαν οι Γάλλοι την χώρα μας – Eτοιμοι για εκκένωση…

Πολεμικό θέαμα αντίκρισαν οι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας με κατεύθυνση προς Αθήνα καθώς είδαν να κινούνται δίπλα τους τουλάχιστον 25 άρματα μάχης και συστήματα πυροβολικού M-109 και PzH-2000GR. Το πιο πιθανό είναι η μετακίνηση και αναδιάταξη δυνάμεων στα νησιά μας με καμουφλάζ την παρέλαση… Ταυτόχρονα σε αποκαλύψεις προχωρά η Μαρία Δεναξά για το email των Γάλλων.

“Να μην γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα λόγω της κρίσης με την Τουρκία”

Σε κατάσταση απόλυτου εφησυχασμού νοιώθω ότι βρίσκεται το σύστημα σχετικά με την κρισιμότητα της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από την προκλητικότητα της Τουρκίας. 
Αφορμή μου έδωσε ανάρτηση σε ιστότοπο με φωτογραφία αρνιών στη σούβλα που είχε τίτλο «Ανακοινώθηκαν τα γκρουπ των αδειών του Πάσχα.»

Άλλο ένα πλήγμα στο ηθικό των Ελλήνων μας έρχεται από την Πάτρα

Ποιος ο λόγος που τουρκικό πολεμικό πλοίο «κόβει βόλτες» γύρω από το λιμάνι της Πάτρας.
Τα βλέμματα αρκετών έχει συγκεντρώσει το τελευταίο 24ωρο η παρουσία πολλών ξένων πολεμικών πλοίων στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, στο πλαίσιο της νατοϊκής άσκησης με την ονομασία «ΑΡΙΑΔΝΗ».

ΗΠΑ: Ο 6ος στόλος δεν βρίσκεται στην Ανατολική Μεσόγειο για προστασία της ExxonMobil

Τι είπε εκπρόσωπος της αμερικανικής στρατιωτικής διοίκησης στο τουρκικό Anadolu
«Eπί του παρόντος» καταδρομείς, πεζοναύτες και το Iwo Jima συμμετέχουν σε «προγραμματισμένη άσκηση» λένε οι Αμερικανοί

Είναι δυνατόν; ΚΑΙ όμως. Παρατήσαμε τους Τούρκους για τους Ρώσους – Ο Στόλος μας στο Αιγαίο κυνηγά ρωσικό υποβρύχιο! Μετά από εντολή του ΝΑΤΟ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Μια απίστευτη εξέλιξη λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες. Ενώ ταυτόχρονα έχουμε προκλήσεις σε Αιγαίο, Εβρο και Κυπριακή ΑΟΖ, το ΝΑΤΟ μας ζητά να εντοπίσουμε ρωσικό υποβρύχιο που κινείται στην νοτιοανατολική Μεσόγειο! Δηλαδή μας ζητάνε να κυνηγήσουμε ρωσικό υποβρύχιο την ώρα που η ένταση στο Αιγαίο κλιμακώνεται και έχει φθάσει στο κόκκινο!...

Έτσι εξηγείται το γιατί οι Ιταλοί τα μάζεψαν και έφυγαν νύχτα & απειλούμενοι από την Κυπριακή ΑΟΖ

Η παρεμπόδιση της γεώτρησης της ιταλικής ΕΝΙ στο Οικόπεδο 3 της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΑΟΖ από την Άγκυρα δεν είναι καθόλου τυχαία. Υπενθυμίζεται ότι, πριν από την κρίση στην Κυπριακή ΑΟΖ, ο Ερντογάν ταξίδεψε στην Ιταλία και, ενώ αρχικά...

Καρφώθηκε ο σπιούνος Αμερικάνος πρόξενος! Έρχεται….

pyatt_apostolakis-324x160
Οι συχνές επισκέψεις Αμερικανών κι όχι μόνο του πρέσβη, αλλά και άλλων παραγόντων στο ΥΠΕΘΑ και στα Γενικά Επιτελεία, από πολλούς κρίνονται ως απόδειξη υποστήριξης της χώρας έναντι της τουρκικής επιθετικότητας. Κοιτώντας πίσω την πρόσφατη ιστορία μας, διαπιστώνουμε ότι αυτή η άποψη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμη και αφελής....
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters