Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Απίστευτη διπλωματική κίνηση του Ρώσου Προέδρου Βλάντιμίρ Πούτιν... Μετά τις δηλώσεις Μπάϊντεν ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πούτιν θέλει να ξεμπροστιάσει τον Μπάιντεν – Πρωτοφανής στα χρονικά πρόταση

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμίρ Πούτιν, πρότεινε ζωντανό ανοιχτό διάλογο με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, διεθνιστή Τζο Μπάιντεν, με τηλεοπτική μετάδοση σε όλον τον πλανήτη.

Ο «Τσαρ Βλαντ» κάλεσε τον ομόλογό του σε διάλογο προκειμένου να δοθεί ευκαιρία στην παγκόσμια ειρήνη.

ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΜΑΖΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Κάτω από ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα.

Οι κουκκίδες στους χάρτες σας δείχνουν τις θέσεις όπου υπήρχαν υπόγειες εγκαταστάσεις και οι οποίες έχουν καταστραφεί με εκρηκτικά, για αυτό και οι «σεισμοί» όπως τους βιώσαμε.

Η υπόγειες εγκαταστάσεις στην Λάρισα ήταν σημαντικό να καταστραφούν διότι από εκεί γινόταν σοβαρή διακίνηση παιδιών, χρυσού και άλλων προϊόντων στην Ιταλία, γενικότερα στην Ευρώπη και στην Μέση Ανατολή.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters