Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΜΑΖΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Κάτω από ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα.

Οι κουκκίδες στους χάρτες σας δείχνουν τις θέσεις όπου υπήρχαν υπόγειες εγκαταστάσεις και οι οποίες έχουν καταστραφεί με εκρηκτικά, για αυτό και οι «σεισμοί» όπως τους βιώσαμε.

Η υπόγειες εγκαταστάσεις στην Λάρισα ήταν σημαντικό να καταστραφούν διότι από εκεί γινόταν σοβαρή διακίνηση παιδιών, χρυσού και άλλων προϊόντων στην Ιταλία, γενικότερα στην Ευρώπη και στην Μέση Ανατολή.

Η τακτική που ακολούθησε ο στρατός για να καταλάβει αυτές τις εγκαταστάσεις ήταν:
1. Να στείλουν μέσα στις σήραγγες ρομπότ για αναγνώριση.
2. Να απελευθερώσουν παιδιά, άλλους ανθρώπους, να βγάλουν ότι ήταν σημαντικό στην επιφάνεια.
3. Να κάνουν την απαραίτητη εκκαθάριση.
4. Να τοποθετήσουν τα εκρηκτικά για να καταστρέψουν τις σήραγγες.
Προτού φθάσουν στις κεντρικές εγκαταστάσεις κατέστρεφαν τις περιφερειακές σήραγγες που κατέληγαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις και που θα μπορούσαν να τις χρησιμοποιήσουν ως έξοδο διαφυγής.
Νόρμις, πόσα θα κάνω για σας ακόμα;




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters