Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

TA ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 20-Β΄ΤΡΙΜΗΝΟ (2ο ΜΕΡΟΣ)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω με το 2ο μέρος του άρθρου μου <Τα Σημεία των Καιρών Νο20-Β΄Τρίμηνο,2ο Μέρος> στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι "Διεθνείς Εξελίξεις" και ο "Επίλογος".

Υπ'όψη το άρθρο είναι πάρα πολύ μεγάλο,καθόσον υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες οι οποίες ουδέποτε αναφέρονται στα ΜΜΕ καί οι περισσότερες απ'αυτές πρόσκεινται στην "Νέα Τάξη" (Gabal,Illuminati,κλπ),η οποία,όπως έχω ξαναπεί,καταρρέει.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 20-Β΄ΤΡΙΜΗΝΟ (1ο ΜΕΡΟΣ)

     ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ
                                     ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ -ΟΛΥΜΠΙΟΙ

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών"με το υπ'αριθμ.20-Β΄Τρίμηνο,που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από τον Απρίλιο 2020 μέχρι τέλος Ιουνίου 2020.
Επειδή το άρθρο είναι πολύ μεγάλο,καθόσον υπάρχουν σημαντικά γεγονότα,θα το χωρίσω σε δύο μέρη και ας επιλέξει ο κάθε αναγνώστης να διαβάσει ό,τι τον ενδιαφέρει.


Το 1ο Μέρος καλύπτει τα κεφάλαια,Γεωφυσικά Φαινόμενα,Περίεργα,Παράξενα,Διάστημα και την δραστηριότητα των Φωτεινών Γαλαξιακών Δυνάμεων δηλαδή των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και των Συμμαχικών Φυλών τους.

Οι νησιώτες διασύρουν την Κυβέρνηση: ''Τα τουρκικά αλιευτικά βρίσκονται στις Κυκλάδες από τις 27 Ιουνίου''

Απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν στην χώρα μας, με την Κυβέρνηση (Διόνιος: Αν υπάρχει) όπως φαίνεται να λέει ψέματα προς τον ελληνικό λαό.

Γνωρίζουμε ότι είναι βαρύτατη η λέξη που χρησιμοποιούμε, όμως πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς την ανακοίνωση του ΛΣ χθες, η οποία στην ουσία έχει γραφτεί μετά από εντολή του Μ. Μαξίμου.

Τα όσα αναφέρει νησιώτης προκαλούν προβληματισμό για το περιστατικό που σας αναφέραμε πριν δύο ημέρες!

Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. βίντεο



«Ο θάνατος είναι μικρός μπρος στη θύμηση και την αγάπη»

ΗΠΑ: Το YouTube «κατέβασε» το βίντεο του Tucker Carlson που αναφερόταν στην σύνδεση της κομμουνίστριας καταδικασμένης τρομοκράτισσας Susan Rosenberg με το BLM

Η ιστοσελίδα Gateway Pundit είχε αναφερθεί στη σχέση μεταξύ μιας τρομοκράτισσας που είχε λάβει χάρη από τον Μπιλ Κλίντον την τελευταία του μέρα ως πρόεδρος των ΗΠΑ και του «Black Lives Matter». 
Στη συνέχεια, ο δημοφιλής παρουσιαστής Tucker Carlson ανέφερε την είδηση, αλλά για «άγνωστο» λόγο το βίντεο με τα σχόλια που έκανε ο Tucker καταργήθηκε από το YouTube.

Η ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Η Ιατρική της Βιοενέργειας είναι μία διεθνώς αποδεκτή Ακαδημαϊκή Επιστήμη. Ήδη, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 στις Η.Π.Α. ιδρύθηκε το Γραφείο, ή η Υπηρεσία Εναλλακτικής Ιατρικής (Office of Alternative Medicine - ΟΑΜ), ως μέρος των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (National Institutes of Health - N.I.H.), με κυρίως αποστολή τη σύμπραξη των διαφόρων ιατρικών μεθόδων και τεχνολογιών, που χρησιμοποιούνταν σε κάθε είδους διαγνώσεις και θεραπείες. Έτσι στα πλαίσια αυτά, τα Εθνικά Ινστιτούτα Ιατρικής των Η.Π.Α. ταξινόμησαν τη Βιοενέργεια και όλες τις πληροφορίες για την τεχνολογία της σε μία κατηγορία που ονομάστηκε Βιοηλεκτρομαγνητική και ήταν μία από τις επτά κατηγορίες Εναλλακτικής Ιατρικής, όπως καθιερώθηκαν από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Υπηρεσίας Εναλλακτικής Ιατρικής (1).

Τραμπ: «Είναι ντροπή που επιτρέπεται η μετανάστευση στην Ευρώπη, χάνετε τον πολιτισμό σας»

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στηλίτευσε το γεγονός ότι «επιτρέπεται», κατ’ αυτόν, η έλευση χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων στην Ευρώπη, υποστηρίζοντας ότι η Γηραιά Ήπειρος «χάνει» τον «πολιτισμό» και την «υφή» της.
«Το ότι επιτρέπεται η μετανάστευση στην Ευρώπη είναι ντροπή.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters