Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Προμήθεια 2012

17ο έτος συνεχούς ανάδειξης της ελληνικής κοσμοθεάσεως. 28, 29, 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου στον Όλυμπο.

Εκδηλώσεις τιμής προβολής και ανάδειξης της ελληνικής θέασης του κόσμου

Προμήθεια 2012

Προμηθεϊκόν κάλεσμα
Στις πρωτόφαντες στιγμές που περνάει η χώρα μας, εκείνο που πρωτίστως έχει ανάγκη ο λαός μας και το έθνος μας είναι το φρόνημα για ν' αντεπεξέλθει στην κατά μέτωπο και δίχως προσχήματα επίθεση που δέχεται από τις δυνάμεις της διεθνούς χρηματοπιστωτικής ολιγαρχίας και των εσωτερικών της φερεφώνων. Μόνο αν κατορθώσουν να κάμψουν το φρόνημα, τότε μόνον συρρικνώνονται οι αντιστάσεις.
Δεν μας αξίζει να αφηνόμαστε ανήμποροι στην εξαθλίωση που προωθούν εκείνοι που απεργάζονται το μέλλον και την ύπαρξή μας. Απόγονοι γενναίων και τιμωμένων απ' όλη την ανθρωπότητα προγόνων και κληρονόμοι υψηλών αξιών, χρειάζεται να ξαναβρούμε το μίτο της ατομικής και εθνικής μας αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας, εμβαπτισμένου στα νάματα της πατρογονικής μας κληρονομιάς. Για να αναπτερωθεί το ηθικό των πολιτών, απηυδισμένων απ' την υποκρισία και τη διπροσωπία ανευθύνων ιθυνόντων αλλά και την ανέχεια που επιδιώκουν να μας επιβάλλουν. Βρισκόμαστε σε μια καμπή της ιστορίας, απο εκείνες όπου μια σπίθα αρκεί για ν' αφυπνίσει έναν λαό καταπονημένο απ' των αιώνων τα ψεύδη κι από τη συστηματική αλλοίωση και νόθευση των εννοιών, των ιερών και των προγονικών του αξιών. Έναν λαό που ωστόσο αναγνωρίζει ασυναίσθητα τις αρχέγονες πηγές της ύπαρξής του όταν αναδύεται και πάλι καθάρια, διαυγής και ρέουσα η Αλήθεια μέσ' απ' τα σκοτάδια της Λήθης.
Αυτές οι αρχέγονες πηγές που μας γέννησαν θα ζωντανέψουν για άλλη μια φορά επί ένα τετραήμερο στις γιορτές των Προμηθείων 2012, στις υπώρειες του Ολύμπου. Για να έρθουμε σε επαφή με την κοσμοθέαση των προγόνων μας, να λουστούμε με απολλώνια ενατένιση τον ρέοντα λόγο τους και να κατανοήσουμε με διονυσιακή κατάνυξη την αρχαία ψυχή ανάμεσα στους δρυς, τα πλατάνια και τις Αμαδρυάδες Νύμφες του Όρους των Θεών. Στέλλοντας προς όλους το μήνυμα πως το ελληνικό πνεύμα των υψηλών ιδεωδών, του αρχαίου κλέους αλλά και της μαχητικότητας έναντι των Μήδων και των Μηδισάντων είναι πάντοτε εδώ, εσαεί παρών, ως διαχρονικός παράγοντας υπερηφάνειας, ελπίδας και ηθικής ανάκαμψης.
Τα Προμήθεια 2012 συνιστούν μια πράξη αντίστασης απέναντι στους μαζικούς ισοπεδωτικούς μηχανισμούς στους οποίους επιδιώκουν να μας εγκλωβίσουν. Αποτελούν έναυσμα επίκαιρου και γόνιμου προβληματισμού για διεξόδους στα αδιέξοδα του σήμερα, με άξονα σκέψης και πλαίσιο αναφορών τον καθάριο λόγο, τη διαύγεια σκέψης και την κοσμοαντίληψη Εκείνων στους οποίους αναγνωρίζει η σώφρων ανθρωπότητα ότι τους οφείλει τα πάντα.
Τα 17α Προμήθεια, η μεγαλύτερη γιορτή της ελληνικής κοσμοθεάσεως, θα τελεστούν με λαμπρότητα και με την παρουσία, την ηθική στήριξη ή και την ενεργό συμμετοχή όλων των φορέων και των εκπροσώπων του ελληνοπρεπούς χώρου που σέβονται τον πανελλήνιο αυτό θεσμό. Η επιτυχία των φετινών εκδηλώσεων επαφίεται, όπως κάθε χρόνο, στη θέρμη και το αγκάλιασμα των χιλιάδων ανθρώπων απ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που εδραίωσαν το θεσμό αυτό, τον ανέδειξαν ως κορυφαία εκδήλωση του ελληνισμού και συνεχίζουν να τον στηρίζουν ενεργά με την ενθουσιώδη παρουσία τους και τη συμμετοχή τους.

Οράτε το μέλλον, ευγένειαν ασκείτε, επαινείτε αρετήν

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!

Επιτροπή Προμηθείων 2012



Τι είναι τα Προμήθεια και τι πρεσβεύουν


... Τα Προμήθεια, ως πανελλήνιος θεσμός που σκοπό έχει να μας φέρει σ' επαφή με τον πολιτισμό, το πνεύμα και τις αξίες των προγόνων μας, διανύουν ήδη το δέκατο έβδομο έτος συνεχούς παρουσίας τους. Με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον καθηγητή του πανεπιστημίου της Στοκχόλμης Τρύφωνα Ολύμπιο, λαμβάνουν χώρα στο φιλόξενο Λιτόχωρο καθώς και στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον του Άλσους Προμηθέως,στους πρόποδες του Ολύμπου, όπου χιλιάδες επισκέπτες απ' όλη την Ελλάδα κι από το εξωτερικό συγκεντρώνονται κάθε χρόνο για να ανταμώσουν κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του Όρους των Θεών. Να γνωρίσουν το ελληνικό πνεύμα και έθος, να τιμήσουν τους αρχαίους φιλοσόφους και τις φιλοσοφικές σχολές με δημόσιες συζητήσεις και εκδηλώσεις, να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικά, πολιτισμικά και τελεστικά δρώμενα, να μετάσχουν σ' αυτά  ως αναζωογονητική μύηση στις αρχέγονες πηγές που μας γέννησαν, να νιώσουν με κατάνυξη την πατρώα ψυχή, να έρθουν σ' επαφή με την κοσμοθέαση των προγόνων μας.
... Υπό την αμέριστη αρωγή του Δήμου Δίου - Ολύμπου και των τοπικών αρχών, οι τελετές ενάρξεως των εκδηλώσεων θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 29 Ιουνίου στο Λιτόχωρο όπου εκτός όλων των άλλων, θα πραγματοποιηθεί μεγαλειώδης πομπή των Προμηθειέων στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως με τη συμμετοχή των ντόπιων φορέων, των επισκεπτών και όλων των ενδιαφερομένων, βιώνοντας έτσι τα ήθη των γιορταστικών εκδηλώσεων των προγόνων μας στη σημερινή εποχή (βλ. Πομπή Προμηθειέων 2011).
... Οι γιορτές των Προμηθείων επιχειρούν την ανασύνδεση με τον αρχαίο, παγκοσμίως σεβαστό και πάντοτε επίκαιρο πολιτισμό μας τον οποίο προβάλλουν και αναδεικνύουν στις εκδηλώσεις. Όχι σαν άγονη λατρεία ενός νεκρού παρελθόντος αλλά ως έκφραση του ζωντανού και ρέοντος Λόγου εκείνων στους οποίους αναγνωρίζει η σώφρων ανθρωπότητα ότι τους οφείλει τα πάντα. Ως έναυσμα επίκαιρου και γόνιμου προβληματισμού για διεξόδους στα αδιέξοδα του σήμερα, με άξονα σκέψης και πλαίσιο αναφορών την κοσμοαντίληψη εκείνων.
...Τα Προμήθεια είναι μια γιορτή για όλους όσους τιμούν την ελληνική παιδεία και τον ελληνικό πολιτισμό. Ευπρόσδεκτοι στις γιορτές των Προμηθείων είναι όλοι όσοι νιώθουν πως η διαύγεια σκέψης και οι αξίες των προγόνων μας, μπορούν ν' αποβούν βατήρας πνευματικής παλιγγενεσίας, ελπίδας και αντίστασης στην υποδούλωση που επιδιώκουν, μηχανισμοί αλλότριοι και ισοπεδωτικοί, να επιβάλλουν για άλλη μια φορά  στον ελληνισμό.

φωτο: Live Inspector

Φωτο της σελίδας: Lola (In Nomine Portal), Νικόλαος Μίχος, Στέργιος Μανώλης, Live Insperctor.


·         Πατήστε εδώ: Προμηθεϊκόν Κάλεσμα
·         Πατήστε εδώ: Έκκληση του Τρύφωνα Ολύμπιου -Τραπεζικός λογαριασμός για τα Προμήθεια
·         Πατήστε εδώ: Το Πρόγραμμα των Προμηθείων 2012
·         ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ των ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ 2012 (ημέρες και ώρες συναντήσεων)

Πηγή: http://promitheia.wordpress.com/

ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΟ ¨ΚΥΠΕΛΛΟ¨ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΑΣ ...

…Η αρχή κάθε προβλήματος ξεκινά μέσα μας, επειδή δεν έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, επειδή δεν θεωρούμε τον εαυτό μας άξιο και όσιο για να επικοινωνήσει με τον συμπάν…
ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ αυτό αδέλφια μου….
               …όχι μονό ο καθένας μας είναι άξιος και μοναδικός για να επικοινωνήσει με το ΠΑΝ, αλλά και εν ¨δυνάμει θεό¨ που μπορεί να φτιάξει το μέλλον του έτσι όπως ακριβώς το επιθυμεί. Ότι βιώνουμε γύρω μας είναι αποτέλεσμα των συνειδητών και υποσυνείδητων σκέψεων μας, η πρόθεση μας είναι η κινητήριος δύναμις για να θέσουμε σε λειτουργία υπέρ μας τους συμπαντικούς κανόνες…τότε είναι αυτό που ¨λέμε¨ ότι το συμπάν συνωμοτεί με το μέρος μας για να μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα!
              … Μια σκέψη, ένας λόγος, μια προσευχή (πληροφορία) που προέρχεται από τα βαθύτερα σημεία της ψυχής μας (ΨΥΧΗ=μέσο μεταφοράς πληροφορίας), ενισχυμένη από την πίστη στον εαυτό μας (ΠΙΣΤΗ=ενεργειακό  ¨καύσιμο¨ για αποστολή πληροφορίας) ότι θα εισακουστεί στο ¨συν-παν¨,  τότε το ¨μήνυμα¨ θα εκτελέσει σωστά την κυκλική του διαδρομή (πομπός - δέκτης) και θα κινητοποιήσει τις συμπαντικές διαδικασίες για την διεκπεραίωση του. Το ¨συν-παν¨ δεν κάνει ¨επιλογές¨ ποιον θα βοηθήσει και ποιον θα απορρίψει. Δεν απορρίπτει ποτέ κανέναν. « Οι ¨επικλήσεις¨ μας δεν λειτουργούν (στο συν-παν) αν είναι μονό ¨επικλήσεις¨ αυτού που θέλουμε στα αλήθεια. Οι ΄επικλήσεις¨ μας λειτουργούν μονό όταν είναι ¨επικλήσεις¨ ενός πράγματος που γνωρίζουμε ΗΔΗ ότι είναι ΑΛΗΘΕΙΑ !!!».  Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να βιώσετε στην ζωή σας, μην το ¨θέλετε¨ απλά… αλλά ¨επιλέξτε το¨ !
               Κάθε σκέψη σας , κάθε λέξη σας , κάθε ιδέα σας , κάθε λόγος σας έχει τρομερή δύναμη να αντηχήσει σε όλη την ¨συμπαντική πλάση¨ …προσέξτε τι σκέπτεστε γιατί αυτό ελκύετε, το ¨συν-παν¨ δεν κάνει δια-κρίσεις, δεν ξέρει από ¨καλό¨ και ¨κακό¨, όλα είναι ιδία μπροστά στους ¨κανόνες¨¨του, το μονό που κάνει είναι να στέλνει στον καθέναν αυτό που έχει ζητήσει .
               Δεν ευθύνεται κάνεις άλλος για εμάς, ούτε εμείς είμαστε υπεύθυνοι για κάποιον άλλον, ακόμη και ο χειρότερος άνθρωπος, αυτός που μας έχει βλάψει πολύ, έχει την αποστολή του, έχει να μας παραδώσει ένα μάθημα που πρέπει να διδαχτούμε. Ας δούμε πιο είναι αυτό και έπειτα ας τον ¨ελευθερώσουμε¨ από το ¨συμβόλαιο¨ του…
              Αν κοιτάξουμε ένας τον άλλον σας ¨ ιερές ψυχές¨ μέσα σε ένα ιερό αέναο ταξίδι, τότε θα κατανοήσουμε τον σκοπό και τα αίτια σε όλα όσα βιώνουμε.
 Οδεύουμε σε μια νέα εποχή ενεργειακών αλλαγών που θα αναβαθμίσουν πλήρως τις αντιλήψεις μας για όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Για να δεχτούμε σωστά τις αλλαγές θα πρέπει να αδειάσουμε το μυαλό μας από τις αντιλήψεις του παλιού κόσμου, δεν γίνεται να γεμίσουμε κάτι, που είναι ήδη γεμάτο!
¨Αδειάστε¨ λοιπόν …Είναι καιρός να γεμίσετε με νέες Αλήθειες το ¨κύπελλο¨ του μυαλού σας… όλο το ¨συν-παν¨ σας θαυμάζει γι΄αυτό που είστε. Μα «τι στο καλό» είστε  ¨θεοί¨ δεν το ξέρετε ;

ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ

http://diogeneis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_12.html

http://www.katohika.gr/2012/06/blog-post_6512.html

Η κρίση φέρνει τη μαύρη αγορά ανθρωπίνων οργάνων και στη χώρα μας!

Η οικονομική κρίση στην Ευρώπη έχει πυροδοτήσει την αύξηση στο εμπόριο των ανθρωπίνων οργάνων, ενώ η μαύρη αγορά οργάνων έχει εξαπλωθεί ακόμη και στην χώρα μας καθώς οι οικογένειες επιζητούν κάθε δυνατό τρόπο ώστε να αποκομίσουν τα προς το ζήν...



Εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι η μαύρη αγορά ανθρωπίνων οργάνων η οποία παραδοσιακά εδράζει στη Ινδία, την Κίνα, τη Βραζιλία και τις Φιλιππίνες επεκτείνεται ακόμη και στις χώρες της Ευρώπης που έχουν πληγεί από την κρίση: την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία καθώς και φτωχά Βαλκανικά κράτη όπως η Σερβία.

Οι ευάλωτοι και πάμφτωχοι άνθρωποι προσπαθούν να πουλήσουν τα νεφρά τους, τον μυελό των οστών τους ακόμη και τους πνεύμονες τους!! ως αποτέλεσμα του φαύλου κύκλου της φτώχειας, των παράνομων ιστότοπων πώλησης ανθρωπίνων οργάνων, της δράσης των διακινητών ανθρωπίνων οργάνων και της παγκόσμιας έλλειψης σε όργανα προς μεταμόσχευση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που βρήκε το pentapostagma.gr, ένας 46χρονος επιχειρηματίας από τον Πειραιά δήλωσε πρόσφατα ότι ο μόνος τρόπος που υπήρχε για να σώσει την οικογένειά του από το να βρεθεί στον δρόμο ήταν να πουλήσει το νεφρό του για το ποσό των 100.000 ευρώ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι προσέλαβε μέχρι και έναν ιδιωτικό ερευνητή ώστε να εντοπιστεί πιθανός αγοραστής!!!

Το εμπόριο οργάνων έχει επεκταθεί και στις Η.Π.Α, όπου σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχουν πρόσφατα πολλές περιπτώσεις φτωχών προσφύγων οι οποίοι πωλούν τα νεφρά τους μέσω ιστότοπων όπως το Craigslist, με στόχο να βγάλουν τα προς το ζην.

“Εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης η διακίνηση ανθρωπίνων οργάνων αποτελεί μία ολοένα και αναπτυσσόμενη ‘βιομηχανία΄” δήλωσε ο Jonathan Ratel, ο οποίος είναι εισαγγελέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

“Οργανωμένες εγκληματικές ομάδες εκμεταλλεύονται στυγνά τους ευάλωτους ανθρώπους και στις δύο πλευρές της αλυσίδα της προσφοράς: τόσο τους ανθρώπους που βιώνουν τη χρόνια φτώχεια, όσο και τους απελπισμένους και πλούσιους ασθενείς που θα κάνουν το παν για να επιβιώσουν” πρόσθεσε.

Τα Ηνωμένα Έθνη υπολογίζουν ότι περίπου το 5% με 10% όλων των μεταμοσχεύσεων νεφρού που πραγματοποιούνται ετησίως προέρχεται από την παράνομη διακίνηση ενώ σύμφωνα με τον Αμερικανικό Ανθρωπιστικό Οργανισμό Organ Watch 15.000 έως 20.000 νεφροί πωλούνται παράνομα σε ετήσια βάση.
pentapostagma.gr


http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_9475.html

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! «Αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εφικτά αλλά επικίνδυνα».Τι λέει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χανιάς


«Αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εφικτά αλλά επικίνδυνα»«Σ’ αυτή την επιστολή γνωστοποιούσα ότι διαφοροποιούμαι πολιτικά και αποχωρώ από το ΣΥΡΙΖΑ γιατί πλέον αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα μετά τις προγραμματικές του εξαγγελίες θεωρώ ότι και εφικτά δεν είναι και ίσως επικίνδυνα», αναφέρει, μιλώντας στοnewsbeast.gr το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υποψήφιος στο νομό Κορινθίας, Νίκος Χανιάς.
Πριν από πέντε μέρες, όπως λέει χαρακτηριστικά, έστειλε στην οποία δηλώνει ότι αποχωρεί από τα όργανα και τις διαδικασίες του κόμματος επειδή τρέμει μπροστά στην προοπτική να αναλάβει η Κουμουνδούρου την εξουσία....

«Δε θεωρώ ότι σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα το να διατυπώσεις μία άλλη άποψη είναι ανήθικο», προσθέτει.
Για να διευκρίνισει, μεταξύ άλλων, τους λόγους της αποχώρησής του. «Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει δύο επιλογές. Πηγαίνει δηλαδή την επόμενη μέρα, Δευτέρα αν κερδίσει τις εκλογές και λέει εγώ καταγγέλλω τα μνημόνια και ακυρώνω τους εφαρμοστικούς νόμους και από την άλλη ζητάει δανεικά. Αυτό δηλαδή είναι άκρως αντιφατικό. 
Και διαφωνώ με αυτό. Γι’ αυτό δεν μπορεί να έρθει την επόμενη μέρα και να ζητήσει καλύτερους όρους μνημονίου για να πάρει λεφτά να πληρώσει συντάξεις κ.λπ. Γιατί αν το κάνει αυτό, δηλαδή, ζητήσει καλύτερους όρους, θα έχει προδώσει τον ελληνικό λαό που υποφέρει».
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3705.html

To φονικό εμβόλιο για την γρίπη (του Δρ. Γ. Κοεμτζόπουλου).ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666...

Άλλος ένας γιατρός που πραγματικά νοιάζεται! Που ερεύνησε για την αλήθεια, που την κοινοποίησε στους "αδρανούντες αρμόδιους", οι οποίοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον μαζικό "τρομο-εμβολιασμό" μας...
Αλήθεια οι εισαγγελείς μας γιατί ακόμη κωφεύουν;...

Στείλτε το παρόν σε όλους τους αγαπημένους σας!
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ...
Αγαπητοί μου ιατροί της Ελλάδος, προστάτες της ζωής μας και της υγείας μας.

Σας στέλνω το τεκμηριωμένο αυτό κείμενο με γνώμες εγκρίτων ιατρών και δημοσιογράφων ανα τον κόσμο που διερεύνησαν εις βάθος και συγκέντρωσαν τις μέχρι σήμερα (13.11.09) πληροφορίες για το τι συμβαίνει διεθνώς με το φονικό εμβόλιο της γρίπης των χοίρων, που αποτελεί, κατά κοινή πλέον

ομολογία, βιολογικό όπλο εναντίον των ανθρώπων για να ικανοποιηθούν οικονομικά συμφέροντα φαρμακευτικών εταιριών που μας θέλουν αρρώστους εφ' όρου ζωής, αλλά και αυτών που προσπαθούν να μας εξουσιάζουν γενικότερα. Το στέλνω συμπληρωμένο όπως το έστειλα σε πρωθυπουργό, υπουργό ( minister @ yyka. gov. gr) και υφυπουργό υγείας και λοιπούς υπουργούς και αρμοδίους, αρχηγούς κομμάτων, μέσα ενημέρωσης, συλλόγους, κλπ, οι οποίοι όμως στην πλειοψηφία τους αδρανούν και επιτρέπουν ή και προωθούν τον φονικό εμβολιασμό.

Για τον λόγο αυτό απευθύνομαι σε σας, σε μια ύστατη προσπάθεια αποτροπής του εγκλήματος αυτού, ώστε αφού διαβάσετε και επιβεβαιώσετε τα λεγόμενα μου μέσω των δεκάδων links σε άρθρα και βίντεο που παραθέτω ανθρώπων που έζησαν τα γεγονότα, να ενεργοποιηθείτε έγκαιρα ενημερώνοντας τους συνανθρώπους σας που σας εμπιστεύονται, όπως επιτάσσει το υψηλό καθήκον σας και η συνείδησή σας. Με πολλές ελπίδες δικές μου αλλά και του ταλαίπωρου λαού μας που τόσα υφίσταται τελευταία από τις σκοτεινές δυνάμεις που μας εξουσιάζουν.

* Δρ. Γιώργος Κοεμτζόπουλος. Ιουστινιανού 20 Πολιτεία 14671. Τηλ: 2106200450, 2106297233, κιν: 6944883343, Fax: 2106252711, email: g.koemtzo @ hotmail. com" , Ιστοσελίδα www. artmine5000. com (με πληροφορίες που τακτικά συμπληρώνονται με νέα στοιχεία σχετικά με το εμβόλιο και τα τραγικά του αποτελεσματα διεθνώς).



ΕΙΣΑΓΩΓΗ.
Πριν πέσετε στην παγίδα που οι σκοτεινές δυνάμεις μας έχουν στήσει που διοικούν και καταδυναστεύουν τον πλανήτη μας (Ιλουμινάτοι, δισεκατομμυριούχοι, τραπεζίτες, πολιτικοί), που είναι οι ιδιοκτήτες και ελέγχουν τις μεγάλες πολυεθνικές και μάλιστα τις φαρμακευτικές εταιρίες οι οποίες αποτελούν σήμερα το ισχυρότερο λόμπυ που επηρεάζει τις περισσότερες κυβερνήσεις του πλανήτη, (δείτε το δεύτερο συνημμένο του παρόντος), και πριν δεχθείτε εσείς και η οικογένεια σας να κάνετε το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων, θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε τα σχετικά άρθρα που παραθέτω.

Το πρώτο με τίτλο ''ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΡΙΠΗΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ'' προέρχεται από ένα εμπεριστατωμένο e-mail που (ευτυχώς) κυκλοφορεί στην Ελλάδα και που έλαβα προσφάτως. Το δεύτερο με τίτλο ''ΤΟ ΦΟΝΙΚΌ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ'' αφορά πληροφορίες που συνέλεξα εγώ (δείτε και την σελίδα μου II.2.D1 του site μου). Ακόμη πολλές και συνταρακτικές πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε (στα Αγγλικά) στα πέντε άρθρα που επέλεξα από το διαδίκτυο που τα βάζω ως συνημμένα του παρόντος και που παραθέτω επίσης και στην αντίστοιχη Αγγλική μου σελίδα II.1.D9, καθώς και στις 50 και πλέον αναφορές και διευθύνσεις του διαδικτύου που δίδω, που προέρχονται από έγκριτες προσωπικότητες του χώρου αυτού παγκοσμίως.

Σημειωτέον ότι η γρίπη των χοίρων δημιουργήθηκε στα εργαστήρια φαρμακευτικής εταιρίας σαν βιολογικό στρατιωτικό όπλο, κατά παραγγελία της CIA που την διέσπειρε κατόπιν (δήθεν τυχαία) στο Μεξικό και σε άλλες 17 χώρες, (δείτε το τέταρτο συνημμένο του παρόντος) για να προκαλέσει την ανάγκη του φονικού και συνήθως υποχρεωτικού εμβολιασμού του πληθυσμού παγκοσμίως. Το υποχρεωτικό καθορίστηκε από τον ελεγχόμενο από τις σκοτεινές δυνάμεις Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ''ΠΟΥ'' (δείτε το τρίτο συνημμένο του παρόντος) ενώ έχουν γίνει μηνύσεις κατά του ΠΟΥ, της φαρμακευτικής εταιρίας, και λοιπών υπευθύνων. Ακόμη προετοιμάζονται μηνύσεις εναντίων όλων των υπευθύνων που θα προωθήσουν τον εμβολιασμό στις διάφορες χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) με την κατηγορία της βαριάς αμέλειας (gross negligence) για τους θανάτους, την παράλυση, κλπ που θα προέλθουν από τους εμβολιασμούς και μάλιστα από γονείς εμβολιασθέντων παιδιών. Απόδειξη των ανωτέρω αποτελεί, και το γεγονός ότι ενώ η γρίπη των χοίρων εμφανίστηκε το 2009 η εταιρία Medimmune αλλά και άλλες φαρμακευτικές είχαν ήδη πατεντάρει το εμβόλιο κατά της γρίπης αυτής από το 2008 http://www. theflucase. com/



Το σημερινό εμβόλιο έχει μεταξύ άλλων τις εξής για τον οργανισμό μας καταστρεπτικές συνέπειες:

* 1) Αδυνατίζει το αμυντικό μας σύστημα, και μάλιστα των παιδιών, με αποτέλεσμα να είμαστε απροστάτευτοι σε κάθε είδους ασθένειες, πράγμα που πρόκειται να προκαλέσει αργά ή γρήγορα πολλούς θανάτους και την επιδιωκόμενη από τις σκοτεινές δυνάμεις δραματική μείωση του πληθυσμού, αλλά και συχνές αρρώστιες για τους επιζώντες προς μεγάλη οικονομική ωφέλεια των φαρμακευτικών εταιριών.
* 2) Ουσίες του εμβολίου (π.χ. βαριά μέταλλα όπως ο υδράργυρος) συσσωρεύονται στον εγκέφαλο και προκαλούν μόνιμες βλάβες που αποσκοπούν συν το χρόνο (κατά τρόπο αποτελεσματικότερο από τους αεροπορικούς ψεκασμούς που μας κάνουν για τον ίδιο λόγο), στο να μας καταντήσουν νωθρούς και άβουλα και συνεπώς πειθήνια όργανα τους.
* 3) Οι εμβολιασθέντες αποκτούν πολύ περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν τελικά από τους μη εμβολιασθέντες, όπως συνέβη και το 1918 με την ''Ισπανική γρίπη'' όπου πέθαναν 50 εκατομμύρια εις Ευρώπη και Αμερική κυρίως από τους εμβολιασθέντες ενώ οι μη εμβολιασθέντες επέζησαν και βοηθούσαν τους αρρώστους, εις δε την Ελλάδα που δεν έγιναν εμβολιασμοί δεν είχαμε εν γένει θύματα.
* 4) Κατά τις πρώτες 10 τουλάχιστον ημέρες μετά τον εμβολιασμό, οι εμβολιασθέντες δεν θα έχουν συμπτώματα, λόγω προσωρινής καταστολής από το εμβόλιο του αμυντικού τους συστήματος, ενώ θα είναι επικίνδυνοι φορείς της νόσου για όσους ανύποπτους βρίσκονται γύρω τους, γι' αυτό και πρέπει να τους αποφεύγομε. (δείτε το τέταρτο και πέμπτο συνημμένο του παρόντος καθώς και τις πληροφορίες που δίδω πιο κάτω). Έτσι μπορεί με μικρό ποσοστό εμβολιασθέντων (θεωρούν οι σκοτεινές δυνάμεις ότι ως τέτοιο αρκεί και το 10%), θα μπορεί να επεκταθεί γρήγορα η πανδημία και στους μη εμβολιασθέντες. Ακόμη για να ξεγελάσουν τον κόσμο έχουν ετοιμάσει και μικρές ποσότητες ''καθαρών'' εμβολίων, δηλαδή χωρίς τοξικές προσμείξεις (υδράργυρο, αλουμίνιο, κλπ,) καθώς και χωρίς ζωντανούς (μη αποδυναμομένους) ιούς, (δείτε και το http:// www. theflucase. com/2 (πού απετέλεσε μεγάλο σκάνδαλο στην Γερμανία), για να τα κάνουν η κυβέρνηση, η ελίτ, οι ιθύνοντες και οι ''ημέτεροι'' δίνοντας το καλό παράδειγμα, καθώς και οι ομάδες των δοκιμαστικών πρώτων εμβολιασμών, ώστε ο κόσμος να μην φοβηθεί και να δεχθεί να εμβολιαστεί.

Αντίθετα για τα ''μη καθαρά'' εμβόλια στην Αμερική έχουν πρόσφατα αναστείλει για έξη μήνες, από Οκτώβριο 2009, ειδικά και μόνον για τα εμβόλια της γρίπης, τον νόμο πού περιόριζε την μεγίστη ποσότητα υδραργύρου στο κάθε εμβόλιο. Γιατί άραγε; (δείτε το site http://www. theflucase. com 3 .

Τέλος θα πρέπει να αποφύγομε και το εμβόλιο κατά της κοινής γρίπης, καθ ότι οι ιθύνοντες βλέποντας την απροθυμία του κοινού να εμβολιαστεί (οι νοσοκομειακοί αρνούνται να εμβολιαστούν στο 90%), έχουν προωθήσει με την ταμπέλα του κοινού εμβολίου και σημαντικό ποσοστό του νέου εμβολίου του ιού Η1Ν1 για να ξεγελάσουν τον κόσμο (δείτε το τρίτο μέρος του παρόντος κειμένου). Έτσι στην Αμερική μια 25χρονη έπαθε παράλυση από ένα τέτοιο εμβόλιο εποχιακής γρίπης, http://www. theflucase. com /4.


Όμως το κακό δεν σταματά εδώ, διότι προετοιμάζεται και παραλλαγή του εμβολίου που θα εισάγεται στο σώμα μας μαζί με το εμβόλιο και νάνο-τσιπ (ραδιοφωνικών κυμάτων), για τον πληρέστερο έλεγχο μας, (δήθεν για να ξέρουν ποιοι εμβολιάστηκαν και ποιοι όχι, και αν υπάρχουν μικρόβια στον οργανισμό), το οποίον όμως δεν εφαρμόστηκε στην φάση αυτή λόγω των πολλών θανάτων που προκάλεσε κατά τις δοκιμές, ενώ θα εφαρμοστεί στην επόμενη φάση των εμβολιασμών για την οποίαν είναι έτοιμοι πλέον (με πελώριες data bases που θα μας καταγράφουν, δείτε λεπτομέρειες πιο κάτω και στο http://www.theflucase.com/5. Αυτά τα νάνο-τσιπς εκτός του ότι εντοπίζουν το πού βρίσκεται ο κάθε ένας μας, μπορούν μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων να ενεργοποιήσουν τα βαριά μέταλλα (υδράργυρο, αλουμίνιο, κλπ) πού έχουν συσσωρευτεί στον εγκέφαλο, δημιουργώντας σοβαρά ψυχικά προβλήματα (δείτε το http:// www. theflucase. com /6. Μάλιστα στην Νορβηγία καθυστερούν τους εμβολιασμούς μέχρις ότου να παραλάβουν τις ειδικές σύριγγες που θα επιτρέπουν την εισαγωγή των νάνο-τσιπς μαζί με το εμβόλιο (δείτε το site http:// www. theflucase. com /7.

Ακόμη, όπως αναφέρω και πιο κάτω, στην Αμερική διασπείρουν μέσω καλοπληρωμένων (από μυστικό λογαριασμό της Bank of America) φορτηγατζήδων, ιούς της νόσου των πτηνών (Η5Ν1 που είναι πολύ πιο βαριάς μορφής από την νόσο των χοίρων Η1Ν1), για να φοβηθεί ο πληθυσμός από τα βαριά περιστατικά που θα προκύψουν και να σπεύσει να εμβολιασθεί (όμως με εμβόλιο που δεν αφορά καν στην νόσο των πτηνών).

Ήδη όμως δύο χώρες η Πολωνία και ή Τσεχία απαγόρευσαν τον εμβολιασμό στις χώρες τους (μετά από θανάτους κατά τους δοκιμαστικούς εμβολιασμούς σε άστεγους), και ακολουθούν σύντομα και άλλες χώρες. Στην Γερμανία το 81% των Γερμανών δεν θέλει να εμβολιασθεί παρά τις πιέσεις που δέχεται, δείτε το site http:// www. theflucase. com /8 όπου και κορυφαίοι ιατροί μιλούν κατά του εμβολίου, δείτε το http:// www. theflucase. com /9. Τέλος η μεγάλη πλειοψηφία των Ιταλών ιατρών δεν συνιστούν τον εμβολιασμό και ούτε οι πολίτες θα το κάνουν και έτσι οι ποσότητες που έχουν παραγγελθεί θα μείνουν αχρησιμοποίητες (δείτε το site http:// www. theflucase. com /10


Στη Γαλλία επισημαίνουν οι επιστήμονες ότι υπάρχουν 50 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει κανείς από το εμβόλιο παρά απ' την γρίπη των χοίρων (δείτε http:// www. theflucase /11. Ακόμη στην Γαλλία κορυφαίος γιατρός συνιστά στους υγειονομικούς που πήραν εντολή να πλαισιώσουν τα κέντρα όπου θα κάνουν τον εμβολιασμό, να μην παρουσιαστούν σαμποτάροντας έτσι το πρόγραμμα και σώζοντας τους αφελείς που θα προσέρχονταν, προφασιζόμενοι εν ανάγκη ασθένεια, http:// www. theflucase. com /12. Στην Σουηδία υπάρχει πληθώρα αχρησιμοποίητων εμβολίων καθότι οι πολιτικοί δεσμεύτηκαν για 18 εκατομμύρια δόσεις (δύο για κάθε πολίτη), ενώ πολύ λίγοι επιθυμούν να εμβολιαστούν, πράγμα που προβλέπεται ότι θα αποτελέσει σκάνδαλο για τα 144 εκατομμύρια δολάρια που ξοδεύονται, καθ' ότι εκφράζονται φόβοι ότι οι αρμόδιοι δωροδοκήθηκαν από το λόμπι των φαρμακευτικών εταιριών για να σπεύσουν να κάνουν την μεγάλη αυτή παραγγελία (δείτε το site http:// www. theflucase. com /13. Ακόμη στην Σουηδία από τους 333 (υγιείς) μαθητές που εμβολιάστηκαν σε ένα σχολείο, οι 130 (δηλαδή πάνω από τους μισούς) αρρώστησαν με την γρίπη την επομένη, δείτε το site http:// www. theflucase. com /14. Στην Φιλανδία το 75% δεν θέλει να εμβολιασθεί (δείτε το site http:// www. theflucase. com /15.


Στην Αγγλία κυκλοφορεί πλήθος κόσμου με μπλουζάκια με συνθήματα εναντίον του εμβολίου και γίνονται σχετικές διαδηλώσεις με πανό, ενώ η πλειοψηφία δηλώνει ότι προτιμά να μπει φυλακή παρά να κάνει το εμβόλιο (ευ όσον γίνει υποχρεωτικό), ακόμη δε κατηγορούν όλους τους κρατικούς υπευθύνους των υγειονομικών υπηρεσιών και επιτροπών (οι περισσότεροι των οποίων είναι ή υπήρξαν σημαντικά στελέχη των μεγάλων φαρμακευτικών), αποκαλώντας τους ανοιχτά προδότες (συμπεριλαμβανομένου του υπουργού υγείας και του πρωθυπουργού) δείτε το βίντεο http://www.theflucase.com/16, που είναι πολύ αποκαλυπτικό. Εκτιμώ ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και στις άλλες χώρες, όταν ο κόσμος ξυπνήσει και θελήσει να ενεργοποιηθεί και να αντιδράσει στο έγκλημα αυτό που μας σερβίρουν οι φαρμακευτικές.

Ακόμη επισημαίνω ότι ενώ τα εμβόλια αυτά τόσο της πρώτης όσο και της δευτέρας φάσεως, δεν προσφέρουν καμία προστασία ούτε έναντι της γρίπης των χοίρων ούτε των πτηνών, αντίθετα η πλειονότητα τους περιέχει ζωντανούς ιούς (χωρίς να έχουν αποδυναμωθεί με ραδιενεργό ακτινοβολία, δήθεν κατά λάθος) της πολύ σοβαρότερης νόσου των πτηνών, από 72 κιλά τέτοιων ιών που η εταιρία Baxter παρασκεύασε και διέσπειρε στις άλλες εταιρίες. Έτσι το εμβόλιο που μας προτρέπουν οι έγκριτοι παράγοντες να σπεύσουμε να κάνουμε, όχι μόνο δεν μας προστατεύει από τίποτε, αλλά αντίθετα αποτελεί ''βιολογικό όπλο'' για την μείωση του πληθυσμού και τον έλεγχο των ανθρώπων που τους θέλουν φιλάσθενους και αδύναμους (από τις σκοτεινές δυνάμεις που δυστυχώς μας εξουσιάζουν και είναι υπεύθυνες και για πολλά αλλά (οικονομικά, κλπ) προβλήματα που μας βασανίζουν.

Κάτι ανάλογο έγινε και παλαιότερα με την δημιουργία του ιού του AIDS, για την μείωση του πληθυσμού των φτωχών χωρών της Αφρικής, αλλά τα σχέδια τους δεν ολοκληρώθηκαν διότι πολλοί έσπευσαν και βοήθησαν ενημερώνοντας και εκπαιδεύοντας τον εκεί πληθυσμό. Δείτε ακόμη το πολύ διαφωτιστικό άρθρο με τίτλο ''10 ερωτήσεις για το εμβόλιο της γρίπης στις οποίες οι γιατροί και οι επίσημες υγειονομικές υπηρεσίες καθώς και ο ΠΟΥ αρνούνται να απαντήσουν'' http:// www. theflucase.com /17.

Ακόμη η υπουργός υγείας της Πολωνίας (μια από τις λίγες χώρες που δεν υποτάσσεται στον πανίσχυρο ΠΟΥ) συνεπικουρούμενη από τον Πρωθυπουργό, εξηγεί με επιχειρήματα σε ομιλία της γιατί δεν γίνεται ο εμβολιασμός http:// www. theflucase. com /18 καταλήγοντας ότι η υπουργός είναι για συμφέροντα των πολιτών και όχι των φαρμακευτικών (μακάρι να συνέβαινε το ίδιο και για την Ελλάδα). Ανάλογες απόψεις έχει και η πρώην υπουργός υγείας της Φιλανδίας, η οποία μάλιστα τονίζει ότι ο εμβολιασμός σε εγκύους και παιδιά αποσκοπεί στο να χτυπήσει και να αποδεκατίσει την επόμενη γενεά (όπως είχε προτείνει κάποτε και ο Κίσινγκερ για τον περιορισμό του υπερπληθυσμού της Γης), δείτε το βίντεο http:// www. youtube.com /watch?v=eZ-fMVTJzH0 .

Σαν απόδειξη των ανωτέρω παραθέτω τα καταστρεπτικά αποτελέσματα ενός δοκιμαστικού εμβολιασμού με το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων (για τον ιό H1N1) που έγινε τον Απρίλιο 2009 στο πλήρωμα εκ 347 ανδρών πλοίου του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ και που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, (δείτε το πρώτο συνημμένο του παρόντος).

Μήνυμα του Robin Thomas 2009-09-29 18:19:39. Από τον διεθνή ρεπόρτερ Bob Chapman:

* 1) Πλοίο του Ναυτικού των ΗΠΑ, καθελκύστηκε τον Απρίλιο του 2009 με πλήρωμα 347 ατόμων.

* 2) Το σύνολο του πληρώματος εμβολιαστικέ αμέσως μετά, με το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων (ιός H1N1).

* 3) Το πλήρωμα αρρώστησε τόσο σοβαρά ώστε άλλα πλοία έπρεπε να στείλουν βοήθεια, ήτοι 16 ιατρούς από ένα αεροπλανοφόρο και άλλα σκάφη, (συνολικά 50 άτομα σταλθήκαν στο πλοίο για την αντιμετώπιση της κρίσης).

* 4) Δύο από τα 347μέλη του πληρώματος πέθαναν, ο καπετάνιος (πλωτάρχης) και ένας αρχικελευστής.

* 5) Οι 50 που στάλισαν στο πλοίο είναι τώρα σε καραντίνα σε νοσοκομείο του Ναυτικού στην Balboa, Ισπανία καθ' ότι 10 από αυτούς κόλλησαν την γρίπη από το πλήρωμα του πλοίου. Δύο από τους 50 σε καραντίνα είναι σε σοβαρή κατάσταση κατά την τελευταία έκθεση.

* 6) Από το πλήρωμα των 347 ανθρώπων που εμβολιάστηκαν, 333 μολύνθηκαν με τον ιό H1N1 ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, εκ των οποίων δύο πέθαναν, όπως προαναφέρθηκε, και 331 επέζησαν μέχρι στιγμής. Μόνο 14 από τους 347 εμβολιασθέντες δεν παρουσίασαν οποιεσδήποτε αρνητικές επιδράσεις από το εμβόλιο.

* 7) Το ναυτικό έχει απειλήσει όλες τις συζύγους του πληρώματος του πλοίου να σιωπήσουν, καθ ότι είναι οι πληροφορίες απόρρητες. Μερικές όμως τελικά μίλησαν και επιβεβαίωσαν τις πιο πάνω πληροφορίες.

* 8 ) Στο αεροπλανοφόρο που παρείχε την βοήθεια, 415 ναύτες έχουν κολλήσει την γρίπη των χοίρων και είναι επί του παρόντος σε καραντίνα μέσα στο σκάφος.

* 9) Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η πανδημία της γρίπης των χοίρων θα δημιουργηθεί ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. Αν δεν το κάνετε δεν θα υπάρχει μεγάλη επιδημία. Από αυτή και μόνον την δοκιμή του Απριλίου είναι προφανές ότι το εμβόλιο μόλυνε το 96% αυτών που το έκαναν. Ένα τέτοιο ποσοστό λοίμωξης είναι αδύνατο να επιτευχθεί με οποιοδήποτε φυσικό μέσο. Αν και σκότωσε μόνο το 1% άμεσα, δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που θα έχει. Δείτε για περισσότερες πληροφορίες την έρευνα σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του εμβολίου της γρίπης των χοίρων το 1976, καθώς και σχετικά με το εμβόλιο του άνθρακα κατά τον πόλεμο του Κόλπου.

* 10) Να σημειωθεί επίσης ότι απλή επαφή με αυτούς που έχουν εμβολιαστεί δημιουργεί ένα 20% πιθανότητες να κολλήσει κανείς την γρίπη των χοίρων, ακόμη και αν δεν έχει εμβολιαστεί.

Το Ναυτικό των ΗΠΑ έχει θέσει ''εκτός'' 5 πλοία του ναυτικού των ΗΠΑ που επιστρέφουν πίσω από αποστολές στην Μέση Ανατολή καθ ότι ''αδυνατούν να συνεχίσουν την αποστολή τους''.


Ακόμη παραθέτω (για τους αγγλομαθείς) το site του Αμερικανικού καναλιού Vortex Network News (VNN - ''For all the news you will never get on CNN!'' ''Για όλα τα νέα που ποτέ δεν θα πάρετε από το CNN'' ) http://www.achieveradio.com/vortex-cosm ... /index.php με ένα από τα πολλά σχετικά άρθρα (της 03.Οκτ.09) με τίτλο ''International Drug Ring Behind the H1N1 Swine Flu Scandal Has Been Exposed" (Αποκαλύφθηκε σκάνδαλο των φαρμακευτικών γκρουπ που βρίσκονται πίσω από το Η1Ν1 της γρίπης των χοίρων). Τέλος διάβασα στο περιοδικό Nexus του Νοεμβρίου www.nexushellas.gr άρθρο που επιβεβαιώνει μερικά από όσα αναφέρω στο παρόν μου κείμενο, ενώ και ο καθηγητής παιδιατρικής κύριος Παναγιώτης Σπυρίδης εκφράζει σε άρθρο της εφημερίδας Veto της 08.11,09 τις αντιρρήσεις του σχετικά με το εμβόλιο.

Επιπλέον, υπάρχουν ήδη πολλά κείμενα και βίντεο με την παρουσίαση που ένας χαρισματικός Άγγλος ο David Ike, αλλά και πολλές άλλες έγκριτες προσωπικότητες ανά τον κόσμο μας δίνουν, όπως στα sites (http:// www. davidicke. com /index.php και http:// www. blogtalkradio. com/ soulnews/ 2009/07 / 20/ DAVID-ICKE-live-on-news-for-the-soul ) υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο ιός της γρίπης των χοίρων δημιουργήθηκε από μια Αυστριακή εταιρεία, με παραγγελία της CIA, που την εξάπλωσε στο Μεξικό και σε άλλες 17 χώρες, και ότι "η γρίπη δεν είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος, αλλά είναι το εμβόλιο" (δείτε το τέταρτο συνημμένο του παρόντος).

Αυτά τα εμβόλια έχουν κάποια ουσία που ονομάζεται αλουμίνα, μία ένωση του αλουμινίου που προκαλεί μια υπέρ αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος με πολλές παρενέργειες, ενώ περιέχουν και υδράργυρο σε ανεπίτρεπτες ποσότητες, καθώς και άλλα τοξικά και επικίνδυνα στοιχεία που συσσωρεύονται στον εγκέφαλο και δημιουργούν κάθε είδους νευρολογικά προβλήματα συμπεριλαμβανομένης και της παράλυσης. Δείτε επίσης δεκάδες σχετικά άρθρα και αναφορές ανά τον κόσμο που προετοιμάζουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, κλπ, στο site http:// theflucase. com της Αυστριακής δημοσιογράφου Jane Burgermeister, ή οποία μάλιστα έχει υποβάλει μηνύσεις σε άτομα και οργανισμούς (ΠΟΥ κλπ) που μεθόδευσαν και προωθούν αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, ενώ καινούριες αναφορές προστίθενται καθημερινώς. Μεταξύ αυτών είναι το ότι πολλά νοσοκομεία των ΗΠΑ έχουν προμηθευτεί ειδικά βραχιόλια για αυτούς που εμβολιάζονται, που θα περιέχουν και όλα τα προσωπικά τους δεδομένα, τα οποία εφ όσον τοποθετηθούν δεν θα μπορεί κανείς πλέον εφ όρου ζωής να τα βγάλει, δείτε το http:// www. theflucase. com /19 . Σημειωτέον ότι σε πολλές μεγάλες ηλεκτρονικές εφημερίδες άρθρα που περιέχουν σαν link το ως άνω site http: //theflucase. com σύντομα διαγράφονται από την εφημερίδα. Ακόμη δείτε πολλές άλλες αναφορές, ρεπορτάζ, κλπ στους ''Πολίτες μιας νομοταγούς κυβέρνησης'' http:// legitgov.org /pandemic_action. html όπου μπορείτε να γραφτείτε (δωρεάν) για να λαμβάνετε τακτικά νέες πληροφορίες. Επίσης δείτε και τα σχετικά βίντεο που έχω βάλει στο ning community ''Children of the Sun'' http:// sunchildren. ning. com . Ακόμη δείτε με τίτλο ''Μην κάνετε το εμβόλιο γιατί μπορεί να σας σκοτώσει'' το http://humanityhealing.ning.com/profile ... lder=Inbox .


Επίσης δείτε το site www.box.net /shared /pv190gde1q με τίτλο ''Αποδείξεις βιολογικής τρομοκρατίας'', ή το κύριο άρθρο στο περιοδικό Time με τίτλο ''ανθρώπινα πειραματόζωα''. Ακόμη δείτε το πολυδιάστατο site www. stopthevax. com με τίτλο ''Σταματήστε το εμβόλιο'', όπου μεταξύ άλλων στέλνονται εξώδικα, με αποδεικτικά στοιχεία για την φύση και τους κινδύνους του εμβολίου, στους διάφορους αρμοδίους των ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένων και των μελών βουλής και γερουσίας που θα προωθήσουν την σχετική νομοθεσία), προειδοποιώντας τους ότι θα ασκηθούν μηνύσεις εναντίον τους για ''βαρεία αμέλεια'' (gross negligence) για τους θανάτους που θα επακολουθήσουν, εάν δεν επέμβουν για να εμποδίσουν τον εμβολιασμό, ενώ ενημερώνουν και τους σερίφηδες της κάθε περιοχής, ότι είναι στην δικαιοδοσία τους να εμποδίσουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, εφ όσον αυτός αποφασισθεί.

Ήδη οι Βέλγοι δικηγόροι κατέθεσαν μηνύσεις εναντίον των υπευθύνων, πολιτικών κλπ που προωθούν τους εμβολιασμούς (δείτε το http:// www. theflucase. com/ 20, Θεωρώ λοιπόν πολύ πιθανόν ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί τελικά και για τις άλλες χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, από μηνύσεις που θα κάνουν οι συγγενείς θυμάτων και μάλιστα οι γονείς παιδιών.

Eπίσης δείτε το site του Dr. Horowitz (που έχει τιμηθεί διεθνώς με πολλές διακρίσεις), http:// www. fluscam. com/ HOME. html με σχετικά βίντεο και άρθρα (όπως π.χ. το http:// www. youtube. com /watch?v=04gaxcrVRxY ), καθώς και με οδηγίες και απλά φάρμακα προφύλαξης και αντιμετώπισης της γρίπης (oxysilver, βιταμίνη D κλπ), τα οποία και παρήγγειλα μέσω του διαδικτύου για μένα και την οικογένεια μου, και αυτό συνιστώ και σε όλους. Εκεί δείτε επίσης το πρόσφατο άρθρο (THE AFFIDAVIT, Ένορκη κατάθεση, δείτε το στο δεύτερο συνημμένο του παρόντος) με τίτλο ''Αποκαλύφθηκε φαρμακευτικό καρτέλ που διαδίδει, μολύνει και κάνει ενέσεις για τον αποδεκατισμό του πληθυσμού του πλανήτη με την πανδημία του ιού H1N1 της γρίπης των χοίρων και τα εμβόλια''. Το κανάλι Al Jazeera πού έχει θεατές 70 εκατομμύρια ανά τον κόσμο στις 7.Οκτ.09 πήρε συνέντευξη του Dr. Horowitz με τίτλο "pangenocide" (''παν- γενοκτονία''), δείτε την να ξεσκεπάζει στο site http:// sn114w. snt114. mail. live. com/defa ... wsignin1.0, το μεγάλο αυτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Τέλος επισκεφτείτε και πολλά άλλα σχετικά sites στο διαδίκτυο όσο ακόμη είναι καιρός, διότι ψηφίζεται νόμος στην Γερουσία των ΗΠΑ που δίδει το δικαίωμα στον πρόεδρο να μπλοκάρει το διαδίκτυο για λόγους έκτακτης ανάγκης (''allowing the President to temporarily seize control over computer networks in the private sector'' ''Επιτρέποντας στον πρόεδρο να πάρει προσωρινά τον έλεγχο των κομπιουτερικών δικτύων στον ιδιωτικό τομέα'').


Το μόνιμο πρόβλημα όμως είναι όπως είπαμε ότι ουσίες του εμβολίου συσσωρεύονται τελικά στον εγκέφαλο και προκαλούν μακροχρόνια πολλών ειδών βλάβες, που αποσκοπούν (όπως και οι αεροπορικοί ψεκασμοί) στο να μας έχουν υπό έλεγχο οι ισχυροί της Γης.

Τελευταία διάβασα στο περιοδικό ''ΑΒΑΤΟΝ'' του μηνός Σεπτεμβρίου 2009 (το οποίο θα παραθέσω σύντομα σημ. τοξότισσας)ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το εμβόλιο, που συνιστώ στους συμπατριώτες μου να το διαβάσουν, το οποίο περιείχε μεταξύ άλλων στοιχεία και πολύ ενδιαφέρουσες αναφορές στο site www.box.net/shared/exmfsvenrr)
. Λόγω της σημασίας αυτών των θεμάτων πρόκειται να προσθέσω μια προσεχή μου σελίδα στο site μου www.artmine5000.com που να περιγράφει λεπτομερώς και για άλλες συνωμοσίες των σκοτεινών δυνάμεων, όπως π.χ. σχετιζόμενες με την διατροφή μας και τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, την υγεία μας γενικότερα, την οικονομία μας και τον ρόλο των τραπεζών, την ελευθερία μας, κλπ, δείτε πολλές λεπτομέρειες περί αυτών και στα εκατοντάδες βίντεο του Αμερικάνικου καναλιού του Alex Jones, όπου παίρνει και συνεντεύξεις από πολλές σημαντικές προσωπικότητες από όλον τον κόσμο που μιλούν και δίνουν στοιχεία για τις σκευωρίες αυτές (http:// www. youtube. com /user /TheAlexJone ... iew=videos ).

Η μέθοδος που χρησιμοποιούν αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις είναι η εξής

* α) Δημιουργούν ένα πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει.
* β) Ενθαρρύνουν και μεγαλοποιούν την αντίδραση του κόσμου σ' αυτό.
* γ) Στη συνέχεα δίδουν την λύση που εξυπηρετεί τους καταχθόνιους σκοπούς τους,

όπως έγινε π.χ. με την καταστροφή από την CIA των δύο πύργων στην Νέα Υόρκη, που την απέδωσαν δήθεν σε τρομοκράτες, για να δικαιολογηθούν οι επιθέσεις σε Αφγανιστάν και Ιράκ καθώς και η όλη νομοθεσία περί τρομοκρατίας που περιόρισε σημαντικά τις προσωπικές ελευθερίες των Αμερικανών. Σημειωτέον ότι στην πρόσφατη επέτειο της 11.Σεπτεμβρίου 2 εκατομμύρια νεοϋορκέζοι είχαν συγκεντρωθεί ζητώντας να επανεξετασθούν τα αίτια της πτώσεως των δύο πύργων, ενώ τα μέσα ενημέρωσης δεν έδειξαν τίποτε σχετικό.

Σε μια προσπάθεια αντίδρασης στο μεγάλο αυτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που προωθούν οι ''σκοτεινές δυνάμεις'', έχω στείλει εκατοντάδες e-mails με το παρόν κείμενο στα διάφορα μέσα ενημέρωσης, στους ιατρικούς συλλόγους, στους συλλόγους γονέων και μαθητών, στα πολιτικά κόμματα και νεολαίες, στους πολιτικούς και στους υπουργούς, κλπ, με την ελπίδα να προλάβω ή να περιορίσω το κακό, με αμφίβολα όμως αποτελέσματα. Αντίθετα στις 62 διαδικτυακές κοινότητες (ning communities) του εξωτερικού, που είμαι μέλος και που περιλαμβάνουν περισσότερα από 2.000.000 μέλη, έχω πλήρη ανταπόκριση για τα γραφόμενα μου και βομβαρδίζομαι από ευμενή σχόλια αλλά και πρόσθετες σχετικές πληροφορίες που τα συμπληρώνουν ή τα επιβεβαιώνουν. Δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό των συμπατριωτών μου δέχεται ανεξέλεγκτα ότι του σερβίρουν οι ιθύνοντες και οι ελεγχόμενοι από τις σκοτεινές δυνάμεις και τα καρτέλ των μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών, όπως παγκόσμιοι οργανισμοί (ΠΟΥ κλπ) και οδηγούνται αδιαμαρτύρητα σαν ''πρόβατα επί σφαγή''. Όσοι λοιπόν δεν κοιμούνται, ας πληροφορηθούν την αλήθεια για τα εμβόλια, διαβάζοντας αυτά που γράφω εδώ και αυτά που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο (το μη ελεγχόμενο μέχρι στιγμής μέσο ενημέρωσης), και ας προσπαθήσουν να ενημερώσουν εγκαίρως (και να σώσουν) όσο περισσότερους συμπατριώτες μας γίνεται. Εγώ ότι μπόρεσα να κάνω το έκανα, και στις λίγες μέρες που μας μένουν μέχρι τους εμβολιασμούς θα ενημερώσω τους πολλούς μου φίλους διότι τους θέλω ζωντανούς και υγιείς.

Ήδη στέλνω σε 600 φίλους μου και συνεργάτες το μήνυμα αυτό, που με ευχαριστούν και το προωθούν πρόθυμα και στους δικούς τους φίλους, κ.ο.κ. για να προλάβουμε το κακό καθώς και άλλα 400 σε πολλά media, συλλόγους, αρμοδίους, κλπ που ελπίζω ότι κάποια στιγμή, όσοι απομένουν ακόμη ανεξάρτητοι, θα ξυπνήσουν και θα ευαισθητοποιηθούν.


Πάντως αυτό δεν αρκεί και πρέπει να ληφθούν και μέτρα από τις κεντρικές υπηρεσίες και μάλιστα το νέο υπουργείο υγείας, ώστε να μην κληθεί από τις υγειονομικές υπηρεσίες π. χ. ο ανυποψίαστος και προφανώς μη ενημερωμένος χωρικός (που δεν μπορεί να πάρει ένα τέτοιο μήνυμα), να φέρει τα παιδιά του σαν πρόβατα επί σφαγή για να εμβολιασθούν.

Όσον τέλος αφορά στους ιθύνοντες του υπουργείου υγείας και λοιπούς αρμοδίους που βγάζουν τα περίφημα προγράμματα εμβολιασμού, προτείνω για να μην το έχουν βάρος στην συνείδηση τους από τα ολέθρια αποτελέσματα που θα ακολουθήσουν τους εμβολιασμούς, ή ακόμη για να μην δεχθούν μηνύσεις από τους συγγενείς των θυμάτων και μάλιστα τους γονείς των παιδιών:

* Α) Να περιμένουν μέχρι το τέλος του έτους για να πάρουν μία γεύση του τι θα γίνει διεθνώς, ώστε να απαγορεύσουν τους εμβολιασμούς όπως έκαναν πρόσφατα η Πολωνία και η Τσεχία (και όπως έκανε η Ελλάδα το 1918 με την Ισπανική γρίπη όπου με το να μην κάνει εμβολιασμούς δεν είχε και θύματα). ή

* Β) Να επιλέξουν μια ομάδα (κακόμοιρων) εθελοντών, και μάλιστα από τον ιατρικό κόσμο που πιστεύει τυφλά στον ΠΟΥ κλπ, που να κάνουν τα εμβόλια (τα ίδια που θα κάνουν και όλοι οι άλλοι πολίτες και όχι τα ''καθαρά'') και να δουν τα ολέθρια αποτελέσματα που είδαμε πιο πάνω στο άτυχο πλήρωμα του πλοίου των ΗΠΑ.

Όμως αυτά είναι ''λόγια βοώντος εν τη ερήμω'' διότι αυτοί που μας εξουσιάζουν (ΠΟΥ κλπ) έχουν υπερισχύσει της λογικής και οι εμβολιασμοί αρχίζουν στις 16.11.09 για γιατρούς και υγειονομικούς, ενώ ευτυχώς από ότι είπε η τηλεόραση στις 5.11.09 και η εφημερίδα τα Νέα, ''πάνω από το 60% των ιατρών έχουν αποφασίσει να μην εμβολιαστούν και πολλοί άλλοι το σκέπτονται'', ενώ όσοι θα το κάνουν παίζουν τον ρόλο ινδικών χοιριδίων, δεδομένου ότι όπως προαναφέρθηκε ότι επισημαίνουν οι επιστήμονες στην Γαλλία, όσοι κάνουν το εμβόλιο έχουν 50 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από ότι οι μη εμβολιασθέντες.

Επίσης το ποσοστό των Γαλών γιατρών και νοσοκόμων που δέχτηκαν να εμβολιαστούν δεν ξεπερνά το 10% (παρ όλο το πλύσιμο εγκεφάλου που τους γίνεται), ενώ σε μερικά νοσοκομεία φτάνει μόνον στο 2% http:// www. theflucase. com /21. Ακόμη το ποσοστό των νοσηλευτών στην Ελλάδα που έχουν αποφασίσει να μην εμβολιαστούν ξεπερνάει το 90% ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους φαρμακοποιούς, γιατί άραγε; Παρ όλα αυτά η εφημερίδα έχει σαν κύριο άρθρο ότι (υπακούοντας στις επιταγές του ΠΟΥ) οι αρμόδιοι γιατροί συνιστούν το εμβόλιο. Προσωπικά πιστεύω ότι το συνιστούν για τους άλλους και όχι για τις οικογένειες τους, όπως και ο Ομπάμα που θα το κάνει λέει ό ίδιος (προφανώς το καθαρό εμβόλιο) αλλά όχι και οι κόρες του (για λόγους ασφαλείας).


Τέλος είναι τελείως ψευδή και ανυπόστατα αυτά που λένε κατ' επανάληψη οι τηλεοράσεις ότι ''δεν υπάρχουν σημαντικές παρενέργειες από το εμβόλιο'', εν αντιθέσει με τις πληροφορίες που μου στέλνουν καθημερινώς φίλοι που διαμένουν στο εξωτερικό, αλλά και με το πείραμα πού έγινε στο άτυχο πλήρωμα του πλοίου του Αμερικανικού ναυτικού που προανέφερα. Σαν απόδειξη δίνω περιπτώσεις παιδιών που παρέλυσαν από εμβολιασμό με ρινικό σπρέι λίγο αφού το έκαναν, (και είμαστε μόνο στην αρχή) (http://www. theflucase. com /22) και άλλα που πέθαναν ή χαροπαλεύουν, καθώς και φοιτητών που χρειάστηκε να παν στο νοσοκομείο μόλις έκαναν το εμβόλιο, λόγω των σοβαρών προβλημάτων (δεν λέω παρενεργειών διότι ο βασικός στόχος του εμβολίου είναι η δημιουργία προβλημάτων), (http:// www. theflucase. com /23, ενώ και έγκυες γυναίκες που έκαναν το εμβόλιο απέβαλαν μερικές μέρες μετά ενώ είχαν κάνει εις το παρελθόν απόλυτα φιλολογικούς τοκετούς http:// www. theflucase. com /24 και όλα αυτά στις ΗΠΑ όπου ο Ερντογκάν στην Τουρκία υποστηρίζει ότι στις ΗΠΑ κάνουν το ''καθαρό'', εμβόλιο, εν αντιθέσει με αυτό που γίνεται στην χώρα του και γι' αυτό και δεν θα το κάνει (μπράβο του).

Τέλος το πρόσφατο e-mail (12.11.09) που πήρα από την κόρη μου από την Αγγλία αναφέρει ότι πέντε νοσοκόμες στην Σουηδία που εμβολιάστηκαν με το νέο εμβόλιο και τρία ακόμη άτομα είναι ήδη νεκροί, ενώ τα μέσα ενημέρωσης αποσιωπούν το γεγονός, με εξαίρεση την εφημερίδα "Expressen" και την ιστοσελίδα της "flucase" (δείτε επίσης το http:// www. theflucase. com /25.

Ακόμη κινέζικο πρακτορείο στο Πεκίνο ανακοίνωσε θανάτους εμβολιασθέντων με το νέο εμβόλιο, δείτε το http: // www. chinadaily. com. cn/ china /2009 ... 970065.htm . Γενικότερα και ενώ είμαστε ακόμη στην αρχή ανακοινώνονται καθημερινώς (ενώ και πολλά άλλα αποκρύπτονται λόγω της λογοκρισίας), πλήθος περιστατικών θανάτων και άλλων σοβαρών βλαβών από τους εμβολιασμούς, πού ξεπερνούν σε αριθμό τους θανάτους από την γρίπη.

Για την από τώρα και εφεξής ενημέρωση σας στα τραγικά αυτά περιστατικά, που θα αυξάνονται όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί που μόλις όρχησαν, μπορείτε να απευθύνεστε (στην Αγγλική) στο πολυδιάστατο site http:// theflucase. com της Jane Burgermeister, ή (στα Ελληνικά) στο site μου www.artmine5000.com η σελίδα του οποίου με τίτλο ''ΦΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ'' συχνά θα συμπληρώνεται με νέα στοιχεία.

Σημειωτέον ακόμη ότι ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε ότι κανένας εμβολιασμός δεν θα γίνει στην χώρα του προτού αποδειχθεί η ασφάλεια του εμβολίου από τους εμβολιασμούς που θα γίνουν στις άλλες χώρες. Ήδη στην πόλη Billings της Μοντάνα των ΗΠΑ η φίλη μου Sharon που ζει εκεί μου είπε ότι προ δυο εβδομάδων έκαναν εμβόλιο με ρινικό σπρέι σε παιδιά 2 έως 4 ετών και κανονικό εμβόλιο σε αστέγους και σήμερα (21.10.09) τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από αρρώστους με βαριά μορφή γρίπης (κατά πάσα πιθανότητα της γρίπης των πτηνών), ενώ πριν δύο εβδομάδες τα κρούσματα ήσαν λίγα και ήπιας μορφής, και ότι το ίδιο συνέβη και σε πολλές άλλες πόλεις της περιοχής που γνωρίζει αλλά και όλης της χώρας γενικότερα, ενώ τα μέσα ενημέρωσης αποσιωπούν τα γεγονότα και ο κόσμος περιορίζεται διαμαρτυρόμενος με ψηφίσματα μέσω διαδικτύου.

Ακόμη ξεγελούν του κόσμο, πού κάθε χρόνο έκανε το εμβόλιο της εποχιακής γρίπης, αντικαθιστώντας το με το νέο εμβόλιο του Η1Ν1, ώστε να το κάνουν νομίζοντας ότι κάνουν το κοινό. Επειδή αυτό δουλεύει με επιτυχία εις ΗΠΑ δεν αποκλείεται να εφαρμοστεί τελικά και στην Ελλάδα γι' αυτό προτείνω να αποφύγουμε κάθε εμβόλιο γρίπης.

Πρόσφατα (στις 30.10.09) λόγω πολλών θανάτων ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά πλέον να μην εμβολιάζονται παιδιά κάτω των 10 ετών (δείτε το http:// theflucase.com /26 και όλοι οι εμβολιασμοί να περιορίζονται σε μία μόνον δόση, ενώ στην Ελβετία απαγόρευσαν κάθε εμβολιασμό σε παιδιά κάτω των 18 ετών και άτομα άνω των 60 ετών, καθώς και σε εγγείους (δείτε το http:// theflucase. com /27, όπου λιγότεροι από 10% των Ελβετών επιθυμούν να εμβολιασθούν.


Εμείς, ''βασιλικότεροι του βασιλέως'' προχωρούμε ακάθεκτοι στον εμβολιασμό ολοκλήρου του πληθυσμού (ώστε να μην γλιτώσει κανείς), βάσει της συνέντευξης που έδωσε στην ερτ3 την 30.10.09 η υπουργός υγείας κυρία Ξενογιαννακοπούλου.

Επίσης στην Πορτογαλία ο κόσμος αρνείται να εμβολιαστεί, συμπεριλαμβανομένων γιατρών και νοσοκόμων, και τα κέντρα εμβολιασμού παραμένουν άδεια, ενώ ο κόσμος δηλώνει ότι θα επαναστατήσει εάν ο εμβολιασμός κάποια στιγμή γίνει υποχρεωτικός (δείτε το site http:// theflucase. com /28.

Ακόμη κορυφαίος γιατρός στην Γερμανία υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν πλέον ιατροί στις δημόσιες θέσεις που να μην ελέγχονται από τις μεγάλες φαρμακευτικές, με στόχο να διαθέσουν με κάθε τρόπο και μέσον τα προϊόντα τους.

Επίσης μία μόνον εταιρία η Novertis κερδίζει δύο δισεκατομμύρια δολάρια από τα 200 εκατομμύρια εμβόλια που της έχουν παραγγήλλει, ενώ τα Σουηδικά μέσα ενημέρωσης έπαψαν πλέον να ανακοινώνουν θανάτους από τους εμβολιασμούς, πιεζόμενα από τις φαρμακευτικές, και στην Νορβηγία άνθρωποι με βεβαρημένη υγεία πέθαναν όταν έκαναν το εμβόλιο, ενώ η υπουργός μας εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν έχει σημαντικές παρενέργειες.

Ακόμη στην Ουκρανία οι άνθρωποι διαμαρτύρονται για την πληθώρα των μικρών αεροπλάνων που πετούν χαμηλά και ψεκάζουν τους ανθρώπους στις πόλεις, ενώ θεωρούν τους ψεκασμούς αυτούς υπεύθυνους για την πληθώρα των αρρώστων στην χώρα από μια βαριά μορφή της γρίπης (φοβούνται ότι εμπλέκεται και η γρίπη των πτηνών) η οποία προκάλεσε ήδη πάνω από 90 θανάτους.

Τέλος κορυφαίος ιατρός περιγράφει 20 λόγους για τους οποίους η βιταμίνη D είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της γρίπης των χοίρων. Δείτε για όλα τα ανωτέρω το site http:// theflucase. com για όσα διαστήματα λειτούργει, διότι οι σκοτεινές δυνάμεις κατορθώνουν κατά καιρούς να το μπλοκάρουν, οπότε μπορείτε να δείτε τουλάχιστον την σειρά των βίντεο http:// www. youtube.com/ watch?v=XMMER4yO ... re=related

Πηγή 
 
http://www.katohika.gr/2012/06/to-666.html

Μπόμπολο ή πόπολο; Διαβάστε το πρίν ψηφίσετε...


...Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών.
Μπόμπολας ή λαός;
Τα κέρδη της Διαπλοκής ή η επιβίωση του λαού;
Η εξασφάλιση των δόσεων των τοκογλύφων ή η επιβίωση των ταμείων και των Νοσοκομείων;
Λευτεριά ή θάνατος;...

Παρατηρώντας τα πολιτικά δρώμενα, εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται τις μεγάλες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Η δυναμική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ και των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" σε συνδυασμό με τη γενική κατάρρευση του σάπιου δικομματισμού έφερε τα πάνω κάτω στην πολιτική σκηνή. Η μη αναστρέψιμη κατάσταση διάλυσης, που χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ, ήταν αυτή η οποία επέβαλε δραστικές αλλαγές στις επιλογές των "αφεντικών" της χώρας. Η "προοδευτική" Διαπλοκή, βλέποντας την πράσινη "ναυαρχίδα" της να "βουλιάζει", επενδύει καθαρά στην πρώην γαλάζια "λάντσα" της ...Στην "παρακατιανή" ΝΔ, την οποία μέχρι τώρα την είχε απλά για να παριστάνει το "δεκανίκι" του "μαγαζιού" της.
Αυτήν τη ΝΔ στηρίζουν με κάθε τρόπο και κάθε μέσον, γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή, αν θέλουν να παραμείνουν σε επαφή με την εξουσία ...Μια υποστήριξη, η οποία φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από τα ΜΜΕ η κατάστασή της και βέβαια η εικόνα του "ηγέτη" της. Ελάχιστα χρόνια πριν —και με 32% στις εκλογές— η ΝΔ αναγκάστηκε κάτω από την "πίεση" της κομματικής βάσης και των "βαρόνων" του κόμματος να αλλάξει ηγεσία ...Με 32% και μάλιστα μετά από μεγάλη κυβερνητική φθορά μιας επίσης μεγάλης κυβερνητικής θητείας. Σήμερα —και με τα ακριβώς αντίθετα δεδομένα, εφόσον περιμένει τη "σειρά" της, για να εκμεταλλευτεί την κυβερνητική φθορά των "απέναντι"— η αποτυχημένη ηγεσία δεν αμφισβητείται και παραμένει σταθερή, παρ' όλο που τα εκλογικά της αποτελέσματα ήταν το λιγότερο τραγικά.
Με 18,5% ο Σαμαράς φαίνεται ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα αμφισβήτησης σε ένα κόμμα, το οποίο φυσιολογικά θα έπρεπε να τον έχει πετάξει από το μπαλκόνι της Συγγρού. Ο Σαμαράς δεν "πιέζεται", παρ' ότι απομονωμένος με μια ομάδα εμπίστων, οι οποίοι παριστάνουν την ηγεσία της ΝΔ. Τι συμβαίνει; Γιατί αυτή η αλλαγή; Άλλαξε ξαφνικά ο πολιτικός μας "πολιτισμός"; Γιατί δεν τον πιέζουν τα ΜΜΕ; Γιατί δεν τον εξευτελίζουν οι γνωστοί δημοσιογραφικοί "εκτιμητές" των πολιτικών "μετοχών"; Γιατί δεν "εξευμενίζεται" ο οπαδικός όχλος με "αίμα" αρχηγού; Γιατί απλούστατα η ΝΔ δεν είναι πλέον η ίδια. Η ΝΔ σήμερα προστατεύεται ως κόρη "οφθαλμού" και γι' αυτό απαιτείται να είναι σταθερή ...Απαιτείται να έχει σταθερή ηγεσία, γιατί πάνω της έχει ακουμπήσει τα συμφέροντά της η "Διαπλοκή" ...Το σύνολο της "Διαπλοκής". Έχει γίνει πλέον η ΝΔ του Μπόμπολα ...Η ΝΔ του Ψυχάρη ...Η ΝΔ του Λάτση. Όλη η "προοδευτική" Διαπλοκή έχει πιαστεί επάνω της, για να σωθεί η ίδια.
Γι' αυτόν τον λόγο η ΝΔ έχει μια παράδοξη συμπεριφορά. Ενώ η εκλογική της "ξεφτίλα" θα έπρεπε να της έχει προκαλέσει εσωτερικά προβλήματα —και άρα το φαινόμενο της "εσωστρέφειας"— αυτή λειτουργεί με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο. Κάνει πως αγνοεί τα δικά της προβλήματα και συγκαλεί γενικό "προσκλητήριο" της παράταξης. Στο όνομα κάποιου "ειδικού σκοπού", όπως για παράδειγμα είναι η "σωτηρία" της χώρας, αποκτά μια εξωστρεφή συμπεριφορά ...Συμπεριφορά, που θυμίζει πολιτικό "αλτσχάιμερ".
Γι' αυτόν τον λόγο βλέπουμε τα μέχρι τώρα "αδιανόητα". Η ΝΔ, η οποία πάντα είχε μια "διχασμένη" ηγεσία —αλλά ενιαία κομματική βάση—, εμφανίζεται σήμερα με τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά. Η βάση αδυνατεί να συσπειρωθεί, αλλά η κορυφή δείχνει ότι τα καταφέρνει. Οι υποτιθέμενοι "εχθροί" και "αντίπαλοι" δείχνουν να συσπειρώνονται γύρω από τον αποτυχημένο αρχηγό την ώρα που οι οπαδοί εγκαταλείπουν το κόμμα κατά εκατομμύρια ...Αυτό κι αν είναι παράδοξο. Δεν συσπειρώνονται αυτοί, οι οποίοι δεν έχουν να χάσουν τίποτε από τη συσπείρωση και συσπειρώνονται εκείνοι, οι οποίοι κέρδιζαν τα μέγιστα από τον διχασμό.
Ποια είναι όμως αυτή η πρώην "διχασμένη" ηγεσία, που έβαλε τόσο πολύ "νερό" στο "κρασί" της για "χάρη" της πατρίδας; ...Η Τρόικα των "ιδιοκτητών" και των "μνηστήρων" του κόμματος ...Βλέπετε δεν υπάρχει μόνον η Τρόικα των δανειστών ...Υπάρχει και η Τρόικα της ΝΔ ...Η Τρόικα του πολιτικού αμοραλισμού και του κοινωνικού παρασιτισμού. Τι είναι αυτή η Τρόικα; Μαζί με τον Γιωργάκη Παπανδρέου είναι ως πρόσωπα ό,τι χειρότερο έχει αναδείξει ο νεποτισμός, η αναξιοκρατία και η αμορφωσιά. Σε όποιον τομέα και να αναλύσει κάποιος την κατάσταση, θα δει ότι μιλάει για "πρωταθλητές".
Σαμαράς, Ντόρα και Καραμανλής είναι άνθρωποι, οι οποίοι σίγουρα θα απασχολήσουν τους ιστορικούς του μέλλοντος ...και σίγουρα όχι για την αξία τους. Είναι άνθρωποι, που, από τότε που υπάρχουν, ζουν εις βάρος του λαού. Αμόρφωτοι, άσχετοι και ανεπάγγελτοι έκαναν από νωρίς "τάμα" και βασικό σκοπό της ζωής τους να μας "σώσουν". Να μας "σώσουν", χωρίς να μας "ρωτήσουν", αλλά με τη σύμφωνη γνώμη της γνωστής πρεσβείας. Αυτοί επιστρατεύονται σήμερα για να μας "σώσουν" και βέβαια για να προστατεύσουν τα συμφέροντα της τοπικής Διαπλοκής και των "έξωθεν" αφεντικών της, που είναι οι δανειστές μας.
Επικεφαλής αυτής της Τρόικας είναι ο εθνικός μας "ανιψιός" ...Ο μέγας "κληρονόμος" ...Ο ανιψιός του ιδρυτή και συνονόματός του ...Ο καλύτερος χειριστής διπλής τυρόπιτας στη χώρα ...Ο Καραμανλής. Αυτός, ο οποίος ετοιμάζεται λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να απευθύνει "μήνυμα" στον λαό ...Μήνυμα μωσαϊκού τύπου, εφόσον —ως "εκλεκτός"— κατέχει τις "εντολές" του "θείου" της παράταξης. "Εντολή" σαν κι αυτήν που είχε απευθύνει ο Μητσοτάκης ή ο Γιωργάκης Παπανδρέου στους Κύπριους, προκειμένου να ψηφίσουν το Σχέδιο Ανάν. Ίδια παράσταση, εφόσον τα ίδια συμφέροντα πιέζουν τους ίδιους ανθρώπους, για να εξυπηρετήσουν τα ίδια συμφέροντα ...Τα συμφέροντα των δωσίλογων ...Τα συμφέροντα των Χριστοφοράκων και των αφεντικών τους.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι κυκλοφορεί ολόκληρη λίστα των διεφθαρμένων από τη γνωστή γερμανική εταιρεία ...Διεφθαρμένων, οι οποίοι θα υπακούσουν σε οποιαδήποτε "άνωθεν" εντολή κι αν τους δοθεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις λίστες της Siemens βρίσκονται τόσο η Ντόρα και ο Σαμαράς όσο και ο "ξάδερφος" του εθνικού μας "ανιψιού" ...Όλοι με τα γερμανικά "προικιά" τους ...Όλοι με τα "μίξερ" τους και τα "πολύμπριζά" τους ...Όλοι τους με καριέρα "πετυχημένων" κομματαρχών χάρη στην "ώθηση" των χορηγιών της "λαμπρής" αυτής εταιρείας.
Αυτός ο ολίγον πλαδαρός "δημοκράτης" εντός ολίγων ημερών θα δώσει "εντολές" στον λαό για το τι πρέπει να ψηφίσει. Ο κουρασμένος χοντρός, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι η απόλυτη ενσάρκωση του "φτυσμένου", που νομίζει ότι βρίσκεται στο μέσον καταιγίδας. Ο άνθρωπος είναι περίπτωση. Τον έφτυσαν εκατομμύρια οπαδοί τού κόμματός του και αυτός νομίζει ότι "έβρεξε". Ξέχασε προφανώς ότι δεν "αποσύρθηκε" οικειοθελώς — και άρα ως "πετυχημένος" από την εξουσία ...Τον "απέσυραν" οι οπαδοί της ΝΔ ...Τον "απέσυραν", γιατί έκριναν ότι ήταν ένας από τους βασικούς υπεύθυνους, που μας οδήγησαν στη σημερινή αθλιότητα. Όλα αυτά τα ξέχασε. Ξέχασε ότι κυβερνούσε με το Play-Station, δίνοντας "εργολαβικά" την εξουσία στον αγράμματο Ρουσόπουλο, ο οποίος δεν προλάβαινε να φτιάχνει περιουσίες και βίλες. Στην κυριολεξία έφυγε με τις κλωτσιές από την εξουσία.
...Αυτός είναι ο Κωστάκης ο αλτσχάιμερ ...Ο Πρωθυπουργός "προϊστάμενος" του ξαδέρφου, που έκανε διακοπές με τον Χριστοφοράκο και μεγάλες παραγγελίες στη Siemens ...Ο Πρωθυπουργός των Αλογοσκούφηδων, των Σουφλιάδων και των άλλων εκλεκτών του Μπόμπολα και της Goldman Sachs ...Ο Πρωθυπουργός της Κυβέρνησης, που "έφαγε" τα χρήματα των ταμείων, παίζοντας με τα δομημένα και τοξικά ομόλογα ...Ο Πρωθυπουργός, που ΠΡΩΤΟΣ ξεκίνησε να αυξάνει το δημόσιο χρέος με τις ΔΩΡΕΕΣ δημοσίου χρήματος προς τις τράπεζες ...ΠΡΩΤΟΣ σε όλη την Ευρώπη, εφόσον μέχρι τότε κανένα άλλο κράτος της ευρωζώνης δεν είχε τολμήσει να καταφύγει σε αυτήν την εγκληματική "μετάγγιση" πλούτου από τα ταμεία των πολιτών στις τσέπες των αποτυχημένων τραπεζιτών.
Αυτή η ΠΡΩΤΙΑ δεν είναι λόγος, που να εξηγεί τον λόγο που το "βούλωσε" μετά την "επιτυχημένη" θητεία του; Δεκάδες δισεκατομμύρια του μόχθου του ελληνικού λαού τα πήρε και τα έδωσε στους τοκογλύφους, χωρίς να ρωτήσει κανέναν ...Ο "πετυχημένος" Πρωθυπουργός, που μας άφησε ως μοναδική κληρονομιά μια "μάχιμη" χειρουργό ...Το απόλυτο ρεκόρ του "άλματος" στην παγκόσμια ανώτατη εκπαίδευση ...Νηπιαγωγός με μεταπτυχιακό στη χειρουργική, μόνον η γυναίκα του Καραμανλή έχει γίνει — και αυτό κατά τη διάρκεια της θητείας του. Ένα ρεκόρ σχεδόν ακατάρριπτο ...Πραγματικά ακατάρριπτο —τώρα που το σκεφτόμαστε καλύτερα—, εφόσον θεωρητικά θα μπορούσε να καταρριφθεί μόνον από βρεφονηπιοκόμο με μεταπτυχιακό στη βαθιά θεμελίωση θαλασσίων γεφυρών.
Αυτός ο γελοίος άνθρωπος, που στην πραγματική ζωή έχει αποκαλεστεί "μεγάλος" και "άρχοντας" μόνον από μάγειρες και σερβιτόρους στις χασαποταβέρνες όλης της χώρας, έρχεται τώρα να εκμεταλλευτεί την περιορισμένη "μνήμη" του λαού, για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του. Έρχεται εντελώς ξεδιάντροπα και σε μια πρωτοφανή επίδειξη πολιτικού θράσους κάνει υποδείξεις στον λαό για το τι πρέπει να ψηφίσει. Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος απορρίφθηκε από τον λαό ως άχρηστος, ανέλαβε να υποδείξει στον ίδιο λαό τι ακριβώς πρέπει να ψηφίσει, για να σωθεί. Προφανώς τον πείραξε ο "αέρας" της Ραφήνας και αντιλαμβάνεται τον εαυτό του σαν μια μορφή εθνικού "κεφαλαίου", που έχει μπει στον "τόκο" και επεμβαίνει μόνον όταν υπάρχει εθνική ανάγκη ...Εθνική ανάγκη, εξαιτίας της απειλής εθνικών τραγωδιών, όπως μας προειδοποιεί, για να μας τρομοκρατήσει.
Τολμά να μας κάνει και μαθήματα πολιτικής ιστορίας ο άσχετος, ο αγράμματος, ο άεργος και ανεπάγγελτος Κωστάκης ...Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, που τα πάντα στη ζωή του τα έχει κάνει "τόσο όσο", προκειμένου να μην κάνει "κουραστεί" και κάνει τίποτε παραπάνω ...Ο άνθρωπος, ο οποίος εκμεταλλεύεται τις εμετικές διατάξεις της Μεταπολίτευσης και διατηρεί τη βουλευτική έδρα —και βεβαίως την ασυλία—, έχοντας ως μοναδική του ενασχόληση το Play-Station και την τυρόπιτα ...Ο άνθρωπος, ο οποίος εν μέσω μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης δεν διστάζει να πηγαίνει κάθε μήνα και να εισπράττει από το δημόσιο έναν μισθό χιλιάδων ευρώ, ενώ δεν κάνει τίποτε απολύτως.
...Ο Κωστάκης ο πολιτικός. Ήθελαν λέει να σκοτώσουν τον κοιλιόδουλο ξένες μυστικές υπηρεσίες. Γιατί να κάνουν απόπειρα; Γιατί να οργανώσουν μια τέτοια "υπερπαραγωγή"; Ας έβαζαν δίπλα στο σπίτι του ένα φορτηγό μπριζόλες και θα "αυτοκτονούσε" μόνος του ..."Αρχοντικά" ...και με "κιμπαριλίκι" ...όπως λένε και οι μάγειρες, που τον γνωρίζουν. Αυτός ο άνθρωπος παραμονές των εκλογών θα εμφανιστεί με διάγγελμα στην τηλεόραση, για να "ζητήσει" από τον λαό να στηρίξει το "μαγαζί" που τον ταΐζει ...Το "μαγαζί", που ήδη έβαλε κι άλλον συνονόματο "ξάδερφο" στη λίστα αναμονής για το κρατικό "συσσίτιο" ...Το "μαγαζί", που πρέπει να σωθεί, γιατί πρέπει ν' αποκατασταθούν και τα "δίδυμα" σε κάποια στιγμή.
Αυτός ο άνθρωπος —με τα τόσα ιδιοτελή συμφέροντα γύρω από τη ΝΔ και το ΔΝΤ— έρχεται να ζητήσει από τον λαό να φερθεί "πατριωτικά" και "εθνικά", για να στηρίξει το "μαγαζί", ώστε να μην βάλει "λουκέτο". Αυτός ο άνθρωπος —με τις τόσες ποινικές ευθύνες γι' αυτά που μας σκοτώνουν σήμερα— έρχεται να ζητήσει από τον λαό να "σώσει" το "μαγαζί", το οποίο προστατεύει μόνον τον ίδιο και την οικογένειά του ...Το "μαγαζί", το οποίο εξαιτίας του —και εξαιτίας των ομοίων του— χρωστά στις τράπεζες αστρονομικά ποσά ...Στις δημόσιες τράπεζες κατά κύριο λόγο, εφόσον είναι γνωστό ότι ο Γιάννης πίνει κυρίως όταν κερνά ο ίδιος τον εαυτό του. Εκατομμύρια ευρώ χρέη άφησε στη χρεοκοπημένη ΝΔ ο Κωστάκης, ο οποίος σήμερα μας κάνει υποδείξεις για να μην χρεοκοπήσουμε. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος κατέστρεψε το κόμμα του και οδήγησε και τη χώρα στη σημερινή καταστροφή, έρχεται να μας πείσει ότι γνωρίζει το πώς θα σωθούμε.
Ξεχνάει ότι αυτός ο ίδιος και το σινάφι του ήταν η μεγαλύτερη εθνική καταστροφή για τη χώρα ...Ο "μουγκός" σ' ό,τι αφορά τον ίδιο ...και "φλύαρος" σ' ό,τι αφορά εμάς ...Αυτός, ο οποίος ακόμα δεν έχει πει κουβέντα για εκείνα τα οποία έγιναν επί της θητείας του —και είχαν ως αποτέλεσμα τον σημερινό καθημερινό βιασμό της κοινωνίας μας από τους δανειστές μας— και σήμερα θέλει να μας "σώσει" με τη "φλυαρία" του ...Ο άφιλος ανθρωπάκος, ο οποίος, ως εθνικός "ανιψιός", αντιμετώπιζε τους πάντες υποτιμητικά και τώρα παρακινεί τους Μεϊμαράκηδες να χειροκροτούν με πάθος τον τενίστα, ο οποίος έγινε ντράμερ ...τον Αντωνάκη τον "λειψό".
...Ο Αντωνάκης ...Ο Αντωνάκης ο "μνημόσυνος" ...Ο Αντωνάκης ο Καίλας ...Άλλη μεγάλη μορφή της ελληνικής Μεταπολίτευσης ...της ίδιας συνομοταξίας με τον Κωστάκη, εφόσον κι αυτόν —από τότε που υπάρχει— τον ταΐζουμε ...Από εικοσιέξι ετών βουλευτής "θηλάζει" από τον "μαστό", τον οποίο εμείς θεωρούμε δημόσιο και ο ίδιος οικογενειακή "περιουσία" ...Από τους πρώτους υπουργούς, που βοήθησε τη γνωστή Siemens να μπει στον δημόσιο βίο και να αλώσει τον κρατικό μηχανισμό. Στα ελάχιστα χρόνια που δεν τον ταΐζαμε —σύμφωνα με δική του δήλωση— έκανε το μόνο πράγμα που μπορούσε να κάνει ..."Ταβανοθεραπεία" ...Αυτή ήταν η μοναδική δραστηριοποίησή του στον ιδιωτικό τομέα ...Ως ιδιώτης διακρίθηκε στην παρατήρηση του ιδιωτικού του "ταβανιού".
Όμως, ο Αντωνάκης εκτός από πετυχημένος "επαγγελματίας" είναι και γνωστός "πατριώτης". Πήγε στο ναυτικό, αλλά, σύμφωνα με τα ναυτικά "κιτάπια", δεν πρόλαβε ούτε τα πόδια του να βρέξει στο Αιγαίο ...Μεγάλη περίπτωση ο κηφήνας ...Ο απόλυτος αντιμήδας της πολιτικής ...Ό,τι πιάνει άνθρακας γίνεται ...Ό,τι επιλογή κάνει, λάθος είναι. Αν θέλει κάποιος να γνωρίζει τι είναι το σωστό και τι είναι το λάθος στην πολιτική σκακιέρα, αρκεί να τον παρακολουθεί. Όταν πήγε και υπέγραψε το Μνημόνιο, ήμασταν σίγουροι πως ήταν μέγα λάθος για το κόμμα της ΝΔ, γιατί ήταν επιλογή του Σαμαρά. Όταν αποφάσισε να κάνει Debate με τον Τσίπρα, καταλάβαμε ότι δεν τον συμφέρει τον ίδιο, γιατί ήταν επιλογή του ...Απλά πράγματα. Ό,τι κάνει είναι λάθος ...Του δίνεις χρήματα, για ν' αγοράσει πολλά λαχεία, ώστε να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες των υπολοίπων.
Τόσο αποτυχημένος πολιτικός ηγέτης, που η πολιτική του "μετοχή" να "γκρεμίστηκε" σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει άλλος. Δεν υπάρχει άλλος, για να τον συγκρίνουμε. Πτώμα να τοποθετούσαν στη θέση του, όλο και κάποιο κέρδος θα προέκυπτε από τη σιωπή του. Ο Σαμαράς δυστυχώς σωπαίνει όταν πρέπει να μιλήσει και μιλάει όταν πρέπει να σιωπήσει. 100% χειρότερος από ένα πτώμα, εφόσον εισπράττει ζημιά τόσο όταν μιμείται το πτώμα όσο και όταν δεν το μιμείται ...Μιλάμε για περίπτωση ...Μιλάμε για γονίδια κακομοίρη. Όταν απευθύνεται στον λαό, το κάνει "εμπιστευτικά" και όταν μιλάει εμπιστευτικά, το κάνει με "στόμφο", λες και βγάζει λόγο ...Ο εφιάλτης του κάθε επαγγελματία image maker.
Στις τελευταίες εκλογές ο Σαμαράς κατέβηκε με έναν ΣΤΟΧΟ και μία ΥΠΟΣΧΕΣΗ. Στόχος ήταν η αυτοδυναμία και η υπόσχεση ήταν πως δεν θα έκανε σε καμία περίπτωση κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Οι εκλογές έγιναν και ο "ντράμερ" της Βοστόνης απέτυχε πλήρως σε όλα τα επίπεδα. Απέτυχε στον στόχο του, παίρνοντας το εξόχως ταπεινωτικό 18% —που είναι αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για τη ΝΔ— και ταυτόχρονα αθέτησε την υπόσχεσή του απέναντι στους νεοδημοκράτες, εφόσον μέχρι τέλους αγωνίστηκε να δημιουργήσει Κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Όχι μόνον δεν σεβάστηκε τις υποσχέσεις του απέναντι στους λίγους που τον ψήφισαν, αλλά δικαίωσε απολύτως τους πολλούς, οι οποίοι τον εγκατέλειψαν, θεωρώντας τον προκαταβολικά ψεύτη ..."Κομανέτση" τον φωνάζουν τα μικρά παιδιά. Δεν έχει ξαναγίνει ν' αποκτήσει παρατσούκλι κάποιος πολιτικός ηγέτης με τόσο μικρή παρουσία στο προσκήνιο.
Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος απέτυχε να πείσει τους οπαδούς του να τον στηρίξουν, ανέλαβε στη συνέχεια να πείσει και τους "άλλους" ν' ακολουθήσουν. Αντί να κάνει μια αυτοκριτική και ένα εντυπωσιακό σάλτο μορτάλε από το μπαλκόνι της Συγγρού, ανέλαβε να ηγηθεί της δεξιάς πανστρατιάς. Για να το καταφέρει αυτό, "επιστράτευσε" όλο το "δυναμικό" της ...Μιλάμε για την "ταξιαρχία" της επιτυχίας ..Μιλάμε για τις "Δώδεκα Λεγεώνες" των γραφών ...Μιλάμε για τους αποτυχημένους ολόκληρου του δεξιού φάσματος. Ό,τι αποτυχημένο υπήρχε στη δεξιά πλευρά του πολιτικού μας φάσματος, το πήρε ο Αντωνάκης, για να το μετατρέψει σε υπόσχεση "επιτυχίας".
Μιλάμε για πράγματα, τα οποία σε όρους ποδοσφαίρου θα βύθιζαν τους οπαδούς σε βαθιά θλίψη. Μια ομάδα, η οποία θέλει να εμφανίζεται ως "φαβορί" για τον τίτλο, κάνει μεταγραφές από όλες τις ομάδες, οι οποίες υποβιβάστηκαν στην προηγούμενη περίοδο ...Μεταγραφές απομάχων ακόμα και στο συμβολικό επίπεδο, αν σκεφτεί κάποιος τον Μητρόπουλο ή τον Ανατολάκη ...Ο Μάκης Ψωμιάδης να ήταν αρχηγός της ΝΔ, καλύτερα θα ενεργούσε. Ο ηγέτης ενός κόμματος, που, ως φαβορί για την αυτοδυναμία, πήρε το τραγικό 18%, ανέλαβε να το "αναζωογονήσει" με όλα τα "ζόμπι" των εκλογών. Σε μια θνήσκουσα ΝΔ αποφάσισε να της δώσει "αέρα" ζωής και νίκης με τα "πτώματα" της προηγούμενης εκλογικής σύγκρουσης ...Ποτ πουρί πολιτικής "άνοιξης" με βάση την "πτωμαΐνη".
Γι' αυτόν τον λόγο όλες οι "μεταγραφές" του Σαμαρά δεν ήταν απλά με ορίζοντα "νίκης", αλλά πραγματικού "θριάμβου" ...Μόνον την Αλεξανδράτου δεν κάλεσε σ' αυτήν την πανστρατιά της "επιτυχίας". Πήρε όλον τον "κατιμά" του Καρατζαφέρη. Πήρε ως "λαμπρές" "μεταγραφές" τούς αποτυχημένους πολιτευτές του αποτυχημένου πλέον ΛΑΟΣ. Όμως, αυτοί ήταν μόνον η αρχή. Η μεγάλη "μεταγραφή" ήταν άλλη. Ημέρες "Ντέταρι" θυμηθήκαμε. Ο Σαμαράς έκανε τη "μεταγραφή" του αιώνα ...Πήρε πίσω τη Ντόρα ...Την άλλη μεγάλη μορφή της ελληνικής Μεταπολίτευσης ...Την κόρη του Εφιάλτη ...Την "ξεχασιάρα" χήρα. Όλες οι χήρες στην Ελλάδα ξεχνάνε κανένα τηγάνι στη φωτιά, ενώ η Ντόρα "ξέχασε" να δηλώσει ένα εκατομμύριο δολάρια στο εξωτερικό. Αυτή η φίρμα των κομμωτηρίων του Κολωνακίου επέστρεψε στα στέκια της ...Η παντρεμένη χήρα επέστρεψε στη "στάνη".
...Η κόρη του βρικόλακα, που μετέτρεψε τον νεκρό Μπακογιάννη στο πιο προσοδοφόρο οικογενειακό "μαγαζί" της Μεταπολίτευσης. Κανένας νεκρός στη νεότερη πολιτική ιστορία μας δεν απέφερε στους οικείους του τόσα πολλά κέρδη για τόσα πολλά χρόνια όσα απέφερε ο Μπακογιάννης στην οικογένεια Μητσοτάκη. Μιλάμε για "Πολυκατάστημα", που κάνει τον Παναγούλη, για παράδειγμα, να έχει απόδοση περιφερειακού "περίπτερου". Μιλάμε για την αποθέωση του πολιτικού μάρκετινγκ. Γιατί αποθέωση; Γιατί ο Μπακογιάννης ήταν ένας παντελώς ασήμαντος άνθρωπος, ο οποίος έγινε σημαντικότατος, επειδή αυτό βόλευε τον Μητσοτάκη. Αν δεν τον σκότωναν τότε οι τρομοκράτες, θα τον "σκότωνε" ο χρόνος. Δεν θα υπήρχε σήμερα στη μνήμη μας. Θα ήταν άλλος ένας Πέτρος Δούκας, που χάρη στον πεθερό του φορτώθηκε στον δημόσιο προϋπολογισμό. Μερικοί πεθεροί δίνουν προίκες διαμερίσματα και χωράφια και άλλοι θέσεις στη Βουλή των Ελλήνων.
Όμως, με την περίπτωσή του αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι μια καλή διαφήμιση ενός "προϊόντος" —ακόμα κι αν αυτό το "προϊόν" είναι πολιτικό πρόσωπο— αρκεί για την ανάδειξή του. Δεν χρειάζεται να έχει σχέση με την ποιότητα, για να επιτευχθεί αυτή η ανάδειξη. Αυτό μας αποδεικνύει η περίπτωση Μπακογιάννη. Ένας γηραιός υπάλληλος του Κοσκωτά, που σκοτώθηκε άθελά του από τρομοκράτες, έγινε πιο προσοδοφόρος για τους οικείους του από έναν ήρωα, όπως ο Παναγούλης, ο οποίος από τη νιότη του ήταν έτοιμος να θυσιαστεί για τη Δημοκρατία και τελικά σκοτώθηκε από το παρακράτος της. Από εκεί και πέρα λειτούργησαν οι ελληνικές παραδοσιακές συνήθειες. Οι Έλληνες τους νεκρούς δεν τους "αγγίζουν" και δεν τους κατηγορούν. Μόνον τους επαινούν και ο καθένας προσθέτει στο "φωτοστέφανό" τους ό,τι θέλει, χωρίς να ελέγχεται από κανέναν.
Οι νεκροί στην Ελλάδα είναι η καλύτερη "πρώτη ύλη" για πολιτικό μάρκετινγκ. Κερδισμένοι αυτού του μάρκετινγκ για την περίπτωση Μπακογιάννη ήταν ολόκληρη η οικογένεια Μητσοτάκη. Ως θύμα τρομοκρατίας έγινε ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός. Ως θύμα τρομοκρατίας έγινε η Ντόρα η πρώτη γυναίκα Υπουργός Εξωτερικών. Ως θύμα τρομοκρατίας έγινε ο γιος της Δήμαρχος Καρπενησίου. Ακόμα και ο Κυριάκος μπήκε στην πολιτική σκηνή ως συγγενής θυμάτων. Ό,τι απολαμβάνει η οικογένεια του λαομίσητου αποστάτη, το απολαμβάνει από τη σωστή διαχείριση της έννοιας της "τρομοκρατίας". Με αίμα, το οποίο ανήκε σε ξένο, μια ολόκληρη οικογένεια "ξεπλύθηκε" από τις "αμαρτίες" της και επιμένει να μας εκμεταλλεύεται για πάνω από πενήντα χρόνια ...Μιλάμε για μια οικογένεια, η οποία μπορεί να επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τα πάντα ...Μια οικογένεια, η οποία έχει αναγάγει το πολιτικό μάρκετινγκ σε οικογενειακή επιστήμη.
Για να μην τους σκοτώσουν οι Έλληνες, λόγω του ότι βύθισαν την Ελλάδα στη Χούντα, οι Μητσοτάκηδες έφυγαν στη Γαλλία και η Ντόρα —προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την κοντή "μνήμη" των Ελλήνων— ακόμα και σήμερα παριστάνει την αντιστασιακή, που "εξορίστηκε" από τη Χούντα. Δεν ξέρουμε αν τώρα το πολιτικό μάρκετινγκ θα της επιβάλει να προσθέσει νέους "τίτλους", εξαιτίας νέων εξελίξεων, που αφορούν την οικογένειά της ...Αν, πλησιάζοντας τα εξήντα της χρόνια, επιχειρήσει να το "παίξει" κι ορφανή ...Μιλάμε για "τίτλο" σιδηρόδρομο ...Η-ορφανή-εξόριστη-παντρεμένη-χήρα.
Όμως, το μάρκετινγκ, όπως συμβαίνει πάντα, δεν έχει πραγματικό υπόβαθρο. Η ποιότητα δίνει τους πιστούς οπαδούς και η οικογένεια Μητσοτάκη είχε πάντα μόνον ευκαιριακούς "πελάτες", που έψαχναν ευκαιρίες ...Ευκαιρίες να τρυπώσουν σε "μοιρασιές", "προμήθειες" και "δομημένα". Γι' αυτόν τον λόγο και η οικογένεια Μητσοτάκη μετά από πενήντα χρόνια πρωταγωνιστικής παρουσίας στην πολιτική ζωή της χώρας κατέβηκε αυτόνομα στις εκλογές για να "ζυγιστεί" και "μετρήθηκε" ίσα με τον Τζήμερο.
Η Ντόρα προφανώς έτρεφε ψευδαισθήσεις, όταν αναζητούσε την επιτυχία ως κομματάρχης. Έπεσε και η ίδια θύμα της λαμπερής εικόνας, που είχαν δημιουργήσει οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ και η Διαπλοκή. Την "πάτησε", όπως ο Νάρκισσος, που έπεσε μέσα στη λίμνη όπου καθρεπτιζόταν και πνίγηκε ...Αυτό έπαθε και η Ντόρα. Μόλις έφυγε από τη "στάνη" τής ΝΔ, την εγκατέλειψαν οι ευκαιριακοί "πελάτες" ...Όλοι εκείνοι, οι οποίοι την περιτριγύριζαν, όταν εμφανιζόταν σαν η αδιαμφισβήτητη διάδοχος του Καραμανλή. Το αποτέλεσμα αυτής της ψευδαίσθησης ήταν η τραγωδία. Με όλο το μητσοτακικό παρακράτος στη διάθεσή της, δεν κατόρθωσε να μπει στη Βουλή.
Αν είχαμε να κάνουμε με φυσιολογικό άνθρωπο —και όχι με ένα "παχύδερμο" της αναισθησίας— η Ντόρα θα έπρεπε αυτήν τη στιγμή να έχει εγκαταλείψει όχι απλά την πολιτική σκηνή, αλλά την ίδια τη χώρα ...Να αναζητούσε ένα ήσυχο μέρος, όπου δεν θα την αναγνώριζε κανένας, ώστε ν' αντέξει την ντροπή. Τέτοια ξεφτίλα είναι αβάστακτη ακόμα και για τον πιο αναίσθητο άνθρωπο. Μιλάμε για την απόλυτη τιμωρία, που έχουν υποβάλει σε κάποιον πολιτικό οι Έλληνες. Μετά από τόση "μαύρη", "γκρίζα", "πορτοκαλί" και "άσπρη" αναγκαστική δημόσια προβολή της δεν κατάφερε τίποτε. Ούτε ίσα με τον Τζήμερο δεν την "μέτρησαν" αυτήν και όλη της την οικογένεια. Είχε μάλιστα και το θράσος να τεντώσει το "σκοινί", θέτοντας ένα εκβιαστικό δίλημμα στον λαό ...Ένα "τρομερό" δίλημμα, εφόσον τον απειλούσε ευθέως πως, αν αυτός δεν την έστελνε στη Βουλή, θα εγκατέλειπε την πολιτική και θα γυρνούσε σπίτι της.
Αυτήν την άσχετη και άχρηστη χήρα, που ο λαός την έδιωξε με τις "κλωτσιές" από την "πόρτα", έρχεται ο γελοίος ο Αντωνάκης και τη βάζει ξανά στο πολιτικό σκηνικό από το "παράθυρο". Τώρα η ξεδιάντροπη και κατά φαντασία "λαοφιλής" Ντόρα σκουπίζεται, όπως και ο Κωστάκης από τη "βροχή". Επέστρεψε "περήφανη", αλλά άλλαξε τροπάριο ..."Κωλομπάρισε" λίγο, όπως θα έλεγε και η ίδια ..."Πλάκα" μας έκανε ρε κουτά, όταν μας έβαζε σε διλήμματα ...Θα μας άφηνε ποτέ χωρίς τη "βοήθειά" της; ...Μας δοκίμαζε, για να δει πόσο έξυπνοι είμαστε ...Αλίμονο ...Θα εγκατέλειπε τη "μάχη", χωρίς να μας "σώσει"; ...Θα πετούσε την ασπίδα ως ρίψασπις; ...Όχι βέβαια ...Θα έκανε το δύσκολο ...Θα έπαιρνε —με στεναχώρια βέβαια— τα χιλιάδες ευρώ της βουλευτικής έδρας και θα μας "έσωνε" και πάλι.
Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι —ως "φρέσκια" δύναμη— δεν "χωρούσε" στο "τροπάριο" αυτής της πανστρατιάς ...Το απόλυτο παράδοξο της υπόθεσης ...Ήταν άκρως "απαραίτητη" για την οργάνωση της πανστρατιάς, αλλά άκρως "περιττή" έως επικίνδυνη για την εικόνα της πανστρατιάς αυτής. Θέλει να "παίξει" το παιχνίδι του "αξιωματικού" της "πανστρατιάς", αλλά δυστυχώς γι' αυτήν στερείται "όπλων". Καθώς έχει υποστηρίξει όλες τις μορφές του Μνημονίου, δεν μπορεί να βγει σήμερα και να το "καταγγέλλει" μαζί με τον Σαμαρά, που το "υπέγραψε". Θα εξευτελιστούν ομαδικώς και τους Μητσοτάκηδες δεν τους "παίρνει" μετά την έτσι κι αλλιώς ταπεινωτική και εξόχως αναξιοπρεπή "επιστροφή" της.
Γι' αυτόν τον λόγο τη βάζουν και παίζει το γνωστό παιχνίδι της οικογένειας ...Το παιχνίδι της τρομοκρατίας ...Έμπειρη είναι σ' αυτό ...Τι έχεις Γιάννη; ...Τι είχα πάντα. Ο κόσμος "καίγεται" και αυτή "θυμήθηκε" ότι στη δίκη της 17ης Νοέμβρη κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρίσταντο ως μάρτυρες υπεράσπισης. Τι να κάνει η μεγαλοκοπέλα. Είχαν βάλει στο κόμμα της στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτή, μπαίνοντας στη μάχη του, "πέταξε" ό,τι είχε στα χέρια της. Παλιά ξινά σταφύλια θα έλεγε κανείς. Τα γνωστά παλιά ξινά σταφύλια θα συμπληρώναμε κι εμείς, εφόσον ολόκληρη την πολιτική της καριέρα και το πολιτικό της "ψευδώνυμο" το οφείλει στην τρομοκρατία.
Γνωστά, δηλαδή, είναι τα "μονοπάτια", στα οποία περιφέρεται τις λίγες ημέρες που μας χωρίζουν από τις εκλογές ...Γνωστά και για την οικογένειά της. Αυτήν την "τεχνογνωσία" πουλάει άλλωστε το Μητσοτακαίικο. Λόγω της ιδεολογικής "προέλευσης", που τους διαφοροποιεί από τους κλασικούς δεξιούς, εμφανίζονται "εξειδικευμένοι" σε θέματα μη ιδεολογικά. Κάθε φορά που οι Μητσοτάκηδες εμφανίζονται ως "μεταγραφές" στη δεξιά παράταξη, αυτό "πουλάνε" ...Πουλάνε την "καταγωγή" τους από τον δήθεν "προοδευτικό" χώρο της δήθεν "αντίστασης" και των δήθεν κοινωνικών "αγώνων" ...Πουλάνε το "θάρρος" τους να τα βάζουν όχι μόνο με τους τρομοκράτες, αλλά με όλους τους "εχθρούς" του λαού. Έφτασε η Ντόρα να ισχυρίζεται ότι θα "πλάκωνε" τον Κασιδιάρη, αν βρισκόταν στο στούντιο με την Κανέλη.
Γνωστά είναι όλα αυτά για τους παλαιότερους. Πιο "τζάμπα μάγκες" από τους Μητσοτάκηδες δεν υπάρχουν. Στην πραγματικότητα είναι αυτοί, οι οποίοι "εφεύραν" αυτήν την έννοια ...Όλα εκ του ασφαλούς. Ένας στρατός αστυνομικών τους φυλάγει οικογενειακώς μέρα και νύκτα. Ο ίδιος ο Μητσοτάκης ούτε στην τουαλέτα δεν πηγαίνει χωρίς τον Μανούσο ...Ο "αντιστασιακός" Μητσοτάκης, που τον "κυνήγησε" η Χούντα και αυτός γλίτωσε φεύγοντας από τη χώρα ...Ο Μητσοτάκης, που γύρισε λίγες ημέρες πριν πέσει η Χούντα για να μπει φυλακή και να παραστήσει τον "αντιστασιακό" ...Ο τζάμπα μάγκας ...Όλα εκ του ασφαλούς. 
Μια ζωή στους ίδιους διαδρόμους των ξένων μυστικών υπηρεσιών "πουλούσε" αυτό, το οποίο απαγορευόταν για όλους τους άλλους. Αυτό δεν "πουλούσε" στη Δεξιά ο κεντρώος Μητσοτάκης, όταν έγινε "μεταγραφή" σ' αυτήν από τον Καραμανλή; Αυτό δεν "πουλούσε" ως ειδικός, όταν —με την άδεια της πρεσβείας— κατηγορούσε τον Ανδρέα για σχέσεις με την τρομοκρατία; ...Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Με το ίδιο "σκονάκι" κινείται και η θυγατέρα. Η άφοβη η Ντόρα δεν διστάζει να τα βάλει με την "τρομοκρατία". Μιλάμε για ηρωίδα. Σε μια εποχή, όπου δεν υπάρχει Έλληνας, που να μην είναι απόλυτα σίγουρος ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα ήταν μια παρακρατική "υπερπαραγωγή", έρχεται η κόρη του "νονού" του παρακράτους να κάνει την "ηρωίδα". Βέβαια αυτό είναι και λογικό, γιατί, όταν έχεις ψηφίσει καί τα δύο τα Μνημόνια, πρέπει να δηλώσεις ότι θα "πλακώσεις" ακόμα και τον Κασιδιάρη, αν θέλεις να σε δείξει η τηλεόραση.
Η ΝΔ είναι η τελευταία ευκαιρία της Διαπλοκής να επιβιώσει.

Από πού αντλεί όμως αυτή η "Τρόικα" των άχρηστων γόνων της ΝΔ το σημερινό της θράσος; ...Από τις ανάγκες της Διαπλοκής. Γνωρίζει ότι είναι απαραίτητη για τη Διαπλοκή και το εκμεταλλεύεται. Γνωρίζει ότι δεν υπάρχει πλέον ΠΑΣΟΚ και ότι η ίδια είναι αυτή, που απολαμβάνει τη "στοργή" των ΜΜΕ της Διαπλοκής. Από αυτήν τη γνώση προκύπτει αυτή η συμπεριφορά. Μπορεί να ψεύδεται και να "στροβιλίζεται" όσο θέλει, γιατί γνωρίζει ότι δεν θα την πειράξει κανείς. Δανείζεται θράσος από το θράσος του Μπόμπολα και των συνεταίρων του στη Διαπλοκή.
Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι τα αφεντικά υποτιμούν τον ελληνικό λαό και αυτό μεταδίδουν και στους υπαλλήλους τους. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Η Διαπλοκή, μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει άλλη επιλογή. Υποχρεωτικά εγκαταλείπει το βενιζελικό "κήτος" και υποστηρίζει τον γελοίο Αντωνάκη. Φέρεται "αχάριστα" στον αγαπημένο Βαγγέλα, που της χάρισε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, τον νόμο περί ατιμωρησίας των διεφθαρμένων δημοσίων υπαλλήλων, τον νόμο "κέλυφος" των Ολυμπιακών Αγώνων και τον νόμο περί βασικού μετόχου. Αναγκαστικά έχει επενδύσει τα πάντα στη ΝΔ. Γι' αυτόν τον λόγο έχει επιτρέψει στα στελέχη της να αποθρασυνθούν πλήρως.
Το θράσος φαίνεται από το ίδιο το δίλημμα, που θέτουν ως διακύβευμα για τις προσεχείς εκλογές. Παραβιάζοντας κάθε λογική, παίζουν με το δίλημμα "ευρώ ή δραχμή". Αυτό είναι καθαρά παιχνίδι τρομοκράτησης του λαού, γιατί δεν υπάρχει ενδεχόμενο ακόμα και μια χρεοκοπία να θέσει την Ελλάδα εκτός Ευρώ. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που μια χρεοκοπία της Καλιφόρνιας δεν την θέτει εκτός δολαρίου, έτσι και η Ελλάδα δεν μπορεί να τεθεί εκτός ζώνης του Ευρώ. Πρέπει η ίδια η Ελλάδα να το θέλει αυτό και πάλι είναι σχεδόν απίθανο να της το επιτρέψουν να το κάνει. Γιατί δεν θα της το επιτρέψουν; Γιατί δεν τους συμφέρει. Γιατί, αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, "κινδυνεύει" να σωθεί από τους ίδιους. Αυτοί έβαλαν την Ελλάδα στο ευρώ, με τα στοιχεία που οι ίδιοι "μαγείρεψαν", εφόσον μόνον αυτούς τους συνέφερε το "μαγείρεμα".
Αυτοί οι ξένοι ιμπεριαλιστές και άρπαγες της πατρίδας μας έχουν συμπλέοντα συμφέροντα με τη Διαπλοκή και άρα είναι υποχρεωμένοι να υποστηρίξουν τα κόμματα του Μνημονίου. Πόσο συμπλέοντα; Αρκεί κάποιος να σκεφτεί απλά. ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι, την ώρα που όλοι οι Έλληνες —εξαιτίας του Μνημονίου— "δίνουν", αυτοί "παίρνουν". Γιατί εν μέσω απόλυτης κρίσης και σκληρών απειλών για μη καταβολή μισθών και συντάξεων εξασφαλίστηκε η δόση για τις Τράπεζες; Εκατομμύρια φτωχών συνταξιούχων είδαν τις συντάξεις τους να "κόβονται", επειδή το κράτος δεν έβρισκε τριακόσια εκατομμύρια ευρώ και την ίδια ώρα το ίδιο κράτος έβρισκε τριάντα δις, για να δώσει στις τράπεζες; Πώς είναι δυνατόν το ΔΝΤ να είναι καταστροφικό για τον λαό και σωτήριο για τις τράπεζες;
Στην πραγματικότητα οι τραπεζίτες μάς βυθίζουν στην καταστροφή ...Μετρημένοι άνθρωποι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αυτοί χρωστούσαν στους διεθνείς τοκογλύφους και τώρα τα "φορτώνουν" στον λαό. Τα δικά τους ιδιωτικά χρέη μετατρέπονται μέσω Μνημονίου σε δημόσια χρέη. Οι δικές τους άστοχες δανειοδοτήσεις-"φούσκες" είναι αυτές, οι οποίες σήμερα υποθηκεύουν το μέλλον όλων των επόμενων γενεών των Ελλήνων ...Για να σώσουν τις δικές τους ιδιωτικές περιουσίες, σπρώχνουν στην εξουσία τα φιλομνημονιακά κόμματα, που ξεπουλάνε τη δημόσια περιουσία ...Για να εξασφαλίσουν το μέλλον τους, θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον ενός ολόκληρου έθνους ...Οι άθλιοι τοκογλύφοι τραπεζίτες, που διατηρούν τον λαό σε μια διαρκή "ομηρία", εξαιτίας των καταθέσεων ...Οι άθλιοι ιδιώτες τραπεζίτες, που θέλουν να κλείσουν τις κρατικές τράπεζες, προκειμένου αυτός ο "όμηρος" να μην έχει καμία διέξοδο μπροστά του ...Αυτοί μας βυθίζουν στο χάος.
Αν καταλάβει ο αναγνώστης τι σχέση έχουν αυτές οι τράπεζες με τα σημερινά ΜΜΕ, τα οποία τρομοκρατούν τους πολίτες, θα καταλάβει πώς λειτουργεί η Διαπλοκή ...Θα καταλάβει πώς η Μέρκελ βρίσκει "συμπαραστάτες" στην προσπάθειά της να κατατρομοκρατήσει τον λαό ...Θα καταλάβει τον λόγο, που τα ζώα ίδρυσαν το "Ταμείο Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας" στα πρότυπα των κακοποιών της Treuhand ...Θα καταλάβει τον λόγο, που παραμένουν ατιμώρητοι και "αζήτητοι" οι διάφοροι Χριστοφοράκοι στη Γερμανία ...Θα καταλάβει τον λόγο, που δεν έγινε ποτέ μια παλλαϊκή εκστρατεία για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων ...Θα καταλάβει με λίγα λόγια τον λόγο, που οι δωσίλογοι εξακολουθούν να ελέγχουν την εξουσία και με τη βοήθεια των ΜΜΕ είναι έτοιμοι να παραδώσουν την Ελλάδα "δεμένη" χειροπόδαρα.
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης πώς φτάσαμε στο σημερινό σημείο ...Να καταλάβει το πώς αυτή η κοινωνική και οικονομική προβληματικότητα ξεκινάει από τις τράπεζες και καταλήγει σ' αυτές ...Να καταλάβει ότι οι σημερινοί Έλληνες τραπεζίτες είναι η χειρότερη μορφή κοινωνικών εγκληματιών που έχει γνωρίσει η ελληνική ιστορία ...Φονιάδες πραγματικοί, αν σκεφτεί κάποιος ότι καθημερινά πλέον αυτοκτονούν συμπολίτες μας, εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας ...Ανέχειας, για την οποία ευθύνονται εξ’ ολοκλήρου οι τοκογλύφοι, που παριστάνουν τους τραπεζίτες ...Εκείνα τα ελεεινά σκουπίδια, που πήγαν νύχτα από την πίσω πόρτα του Υπουργείου Οικονομικών, για να πάρουν από τον Βενιζέλο τα "ελέη" των ιμπεριαλιστών.
Τον ρόλο αυτών των δολοφόνων των Ελλήνων θα αναζητήσουμε. Θα ψάξουμε να βρούμε τον λόγο, για τον οποίο τους θεωρούμε υπεύθυνους για όλα τα δεινά της χώρας ...τον λόγο για τον οποίο είναι υπεύθυνοι για όλες τις "αρρώστιες" που μαστίζουν την κοινωνία μας και μας έφεραν στο σημείο αυτό. Από τη διαφθορά και το ξεπούλημα της πατρίδας, μέχρι τα ναρκωτικά και την πορνεία, αυτοί είναι υπεύθυνοι. Γιατί; Γιατί αυτοί έδωσαν τα "εργαλεία" στον υπόκοσμο όλων των τύπων να μετατρέψει το έγκλημα σε "επιχείρηση".
Αν ο αναγνώστης το καταλάβει αυτό, τα κατάλαβε όλα. Το κλειδί αυτού του κειμένου είναι να καταλάβει ο αναγνώστης ότι οι τραπεζίτες ήταν αυτοί, οι οποίοι στην Ελλάδα μετέτρεψαν το κοινό έγκλημα σε επιχείρηση. Αυτοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι έκαναν τους διεφθαρμένους αξιωματούχους "έξυπνους" και "μάγκες", που διέβρωναν τα πάντα, και αποκτούσαν "νόμιμες" περιουσίες, χωρίς να φοβούνται τίποτε. Αυτοί μετέτρεψαν τους κακοποιούς, τους απατεώνες και τα λαμόγια σε celebrities. Κανονικούς celebrities με δεκάδες εξώφυλλα σε μεγάλα περιοδικά και πληρωμένες "αγιογραφίες" από τους καλύτερους "αγιογράφους" της Διαπλοκής. Χωρίς αυτούς τους τοκογλύφους το έγκλημα στην Ελλάδα δεν θα άλλαζε επίπεδο, ώστε να μιλάμε για "μεγάλο" έγκλημα. Δεν θα είχε οικονομική απόδοση και δεν θα ξέφευγε από τα σοκάκια τής Τρούμπας και τα χαμαιτυπεία τής Πλατείας Βάθης, όπου περιοριζόταν επί αιώνες.
Αυτοί οι τραπεζίτες άνοιξαν τον κοινωνικό "βόθρο" και έπνιξαν τη χώρα με τα "λύματά" του. Αυτοί έβαλαν τον υπόκοσμο της Ελλάδας στο "σαλόνι" της. Αυτός ο υπόκοσμος μάς έφερε στο σημείο αυτό. Αυτόν τον υπόκοσμο "πληρώνουμε" μέσω ΔΝΤ. Όλα αυτά, για να γίνουν κατανοητά, θα πρέπει να εξεταστούν με τη σειρά ...Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά και τα θεμελιώδη. Ρωτάμε λοιπόν. Πώς αλώθηκε η πατρίδα μας και έφτασαν στο σημείο αυτοί οι ξένοι ιμπεριαλιστές να διεκδικούν έναντι πινακίου φακής τις τεράστιες και χρυσοφόρες ΔΕΚΟ; ...Πραγματικά χρυσοφόρες, αν σκεφτεί κάποιος ότι το 10% του ΟΤΕ και το μάνατζμέντ του πριν λίγους μήνες πουλήθηκε για 400 εκατομμύρια και η εταιρεία εμφάνισε κέρδη τριμήνου πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ.
 ...Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; ...Πώς φτάσαμε στο σημείο να διαπραγματευόμαστε αυτά, τα οποία μερικές δεκαετίες πριν δεν τολμούσαν καν να τα αποτιμήσουν, εφόσον θεωρούνταν ιερά και όσια της Δημοκρατίας μας; Μέσω της διαφθοράς, θα έλεγε ο κάθε πονηρεμένος αναγνώστης ...Πολύ σωστά. Οι ξένοι ιμπεριαλιστές διέφθειραν τους Έλληνες πολιτικούς και αυτοί συστηματικά με τις υπερτιμολογήσεις των προμηθειών βύθιζαν τις ΔΕΚΟ στα ελλείμματα, με αποτέλεσμα να τις απαξιώσουν, προκειμένου οι ίδιοι να τις αγοράσουν στην συνέχεια τζάμπα. Αυτοί οι ιμπεριαλιστές τις λεηλάτησαν ως προμηθευτές και μετά τις εξαγόρασαν στην ουσία τζάμπα με τα δικά μας χρήματα.
Αυτοί οι ιμπεριαλιστές δεν τα κατάφεραν όλα αυτά ως δια μαγείας. Έφτασαν στο σημείο να έχουν αυτήν τη δυνατότητα, γιατί κινήθηκαν μεθοδικά και επί αρκετά χρόνια ...Από τα χρόνια που η ελληνική οικονομία λειτουργούσε με εθνικό και άρα εχθρικό γι' αυτούς τρόπο ...Από τα χρόνια που η διαφθορά δεν ήταν εκτεταμένη σε σημείο που να μιλάμε για μάστιγα. Γιατί η διαφθορά εκείνη την εποχή ήταν περιορισμένη; Μήπως τα λαμόγια ήταν πιο τίμια; Όχι βέβαια. Η διαφθορά ήταν περιορισμένη, γιατί δεν μπορούσε να "νομιμοποιηθεί". Δεν υπήρχε εύκολος τρόπος να "ξεπλυθεί", γιατί το τραπεζικό σύστημα ήταν κρατικό και δεν την "απορροφούσε". Δεν την "ξέπλενε", ώστε οι διεφθαρμένοι να ονειρεύονται περιουσίες από τα εγκλήματά τους. Όσοι τολμούσαν να διαφθαρούν, γνώριζαν ότι κινδύνευαν ν' αποκαλυφθούν, εφόσον δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν μεγάλου μεγέθους συναλλαγές, χωρίς να κινήσουν την προσοχή των αρχών. Μόνον καταναλωτικές υπερβολές μπορούσαν να κάνουν και τίποτε άλλο.
Τι έκαναν τότε οι ιμπεριαλιστές, οι οποίοι επεδίωκαν τη διαφθορά, την οποία σήμερα οι ίδιοι κατηγορούν και μας έχουν κάνει ξεφτίλα σε ολόκληρο τον Πλανήτη; Δημιούργησαν όλες εκείνες τις συνθήκες, οι οποίες θα επέτρεπαν στη διαφθορά να "καλλιεργηθεί" και να αναπτυχθεί. Άνοιξαν στους ιδιώτες το τραπεζικό σύστημα και αυτό ήταν το πρώτο και βασικότερο "βήμα". "Πυροδότησαν" τη διαφθορά και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν τις συνέπειες της διαφθοράς αυτής ...Έβαλαν τον "συνταγματολόγο" Βενιζέλο να "καθησυχάσει" νομικά τους υποψήφιους διεφθαρμένους και τους έστειλαν "πακέτο" στους τραπεζίτες, για να παζαρέψουν το "καθάρισμα" ...Τόσο απλά ...Στην εποχή του Μητσοτάκη και του Σημίτη έγιναν όλα. ...Στην εποχή όπου "φτιάχνονταν" οι σημερινοί μονομάχοι Σαμαράς και Βενιζέλος.
 Από εκεί και πέρα ήταν εύκολο να μεθοδευτούν όλα, εφόσον η εξουσία μπορούσε όχι μόνον να τα μεθοδεύσει, αλλά και να τα προστατεύσει. Ήταν η εποχή των μεγάλων "πυραμίδων". Ήταν η εποχή που οι άπειροι προλετάριοι Αλβανοί είχαν πάρει τα Καλάσνικοφ για τις "πυραμίδες" όπου τους είχαν εμπλέξει οι πονηροί. Ήταν η εποχή όπου οι "έμπειροι" καπιταλιστές Έλληνες δεν πίστευαν ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί και στους ίδιους. Εκεί την "πάτησαν". Από τη σιγουριά τους. Οι πονηροί, μέσω της διαφθοράς, "πλημμύρισαν" την κοινωνία με δημόσιο χρήμα, εφόσον άνοιξαν τα ταμεία και σκορπίζονταν τα χρήματα του λαού σε "μεγάλα" έργα και άσκοπους και υπερτιμημένους προορισμούς. Αυτό το χρήμα έδωσε την ψευδαίσθηση της "ανάπτυξης" και ήταν αυτό, το οποίο δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το έγκλημα του χρηματιστηρίου.
Άνοιξαν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί τις "τσέπες" του κράτους και παρέσυραν και τους πολίτες σ' αυτήν την αθλιότητα. Έβαζαν τα κρατικά χρήματα στο χρηματιστήριο και "ανέβαζαν" τους δείκτες, μέχρι να παρασύρουν και τους πολίτες σ' αυτό. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο τόσο το δημόσιο χρήμα όσο και το ιδιωτικό χρήμα πήγε στις τσέπες των αθλίων και των ιμπεριαλιστών, οι οποίοι "τάιζαν" τους διεφθαρμένους πολιτικούς και τους κρατικούς αξιωματούχους ...Τις "τσέπες" των επίορκων, οι οποίοι είχαν ως καθήκον τους να προστατεύουν τον δημόσιο πλούτο και βέβαια και τον πλούτο των ιδιωτών.
Όμως, όταν έχουμε μια τόσο εκτεταμένη διαφθορά του δημόσιου βίου και όταν —όπως είναι φυσικό— το "ξέπλυμα" του βρόμικου χρήματος, που προκύπτει από τη διαφθορά αυτήν, αφορά ένα μεγάλο ποσοστό του, τι αντιλαμβανόμαστε; Ότι από την τρομερή διαφθορά των πολλών διεφθαρμένων αξιωματούχων πήγαμε στα υπερκέρδη των λίγων "πλυντηρίων". Ποιοι έχουν "πλυντήρια"; ...Αυτοί, στους οποίους αναφερθήκαμε παραπάνω ...Οι απαραίτητοι για την "έκρηξη" της διαφθοράς...Οι ιδιώτες τραπεζίτες ...Αυτοί, που έχουν τις τράπεζες.
 Μπορούσε να γίνει η έκρηξη της διαφθοράς χωρίς την "ιδιωτικοποίηση" του τραπεζικού τομέα; Όχι βέβαια. Γιατί; Γιατί, όπως είπαμε, οι διεφθαρμένοι δεν θα είχαν τη δυνατότητα να μετατρέψουν τη διαφθορά τους σε νόμιμες περιουσίες. Άρα; Άρα, αναζητούμε το κόστος αυτής της "νομιμότητας". Αναζητούμε τα κέρδη αυτών, οι οποίοι "πουλούσαν" νομιμότητα σε διεφθαρμένους αξιωματούχους και υπαλλήλους. Από τα δισεκατομμύρια, τα οποία διακινήθηκαν μεταξύ των ιμπεριαλιστών και των χιλιάδων διεφθαρμένων αξιωματούχων και υπαλλήλων, ένα ποσοστό της τάξεως του 50 με 60% πήγε στις "τσέπες" ελαχίστων διαπλεκομένων ...Στις "τσέπες" ελαχίστων τραπεζιτών. Ποιοι είναι οι διαπλεκόμενοι τραπεζίτες, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στο "ξέπλυμα";
...Γνωστοί και μη εξαιρετέοι είναι όλοι αυτοί ..."Στημένοι" εξ’ αρχής να συμμετάσχουν στο "πάρτυ" της διαφθοράς ...Προετοιμασμένοι εξ’ αρχής να "σερφάρουν" στο τεράστιο "κύμα" του "βρόμικου" χρήματος. Όλοι τους γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί πριν καν αυτό συμβεί. Όλοι αυτοί γνώριζαν ότι θα έφτανε η σημερινή κατάσταση όπου ο λαός θα αναγκαζόταν να ξεπουλήσει τα πάντα, για να ικανοποιήσει τα σχέδιά τους. Την ώρα που οι κοινοί Έλληνες νόμιζαν ότι υπήρχε Κράτος και Κυβέρνηση που τους προστάτευε, η Διαπλοκή έστηνε το πάρτυ τής διαφθοράς με τους πολιτικούς, οι οποίοι ήταν υπάλληλοί της και μίσθαρνα όργανά της.
Δεν είναι, για παράδειγμα, τυχαίο το γεγονός ότι ο Λάτσης "επέστρεψε" στην Ελλάδα με το που άρχισε να στρώνεται το "τραπέζι" της Διαπλοκής και της διαφθοράς. Ακριβώς την κατάλληλη ώρα. Ούτε μία ημέρα πριν ούτε μία ημέρα μετά. Ο αττικός ήλιος τον "φώτισε" και από εφοπλιστής πετρελαιάς τόλμησε να γίνει τραπεζίτης και μεγαλοκτηματομεσίτης. Με ένα "χαρτζηλίκι" από την πατρική περιουσία έφτιαξε άλλη μια τέτοια ακόμα πιο μεγάλη. Κοντά σ' αυτόν και όλοι οι γνωστοί, που παρελαύνουν στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων. Από τους Βαρδινογιάννηδες μέχρι τους Βγενόπουλους και τους Λαυρεντιάδηδες.
Αυτοί όλοι πλούτισαν μέσα σε μια περίεργη και άκρως διαβρωτική για την ελληνική κοινωνία περίοδο ...Μια περίοδο, όπου στην κυριολεξία γκρεμίστηκαν κοινωνικά πρότυπα αιώνων. Άλλαξαν τα πρότυπα της χώρας μέσα σε ελάχιστα χρόνια. Πρότυπα της ελληνικής κοινωνίας έπαψαν να είναι οι σκληρά εργαζόμενοι και τίμιοι επιστήμονες, βιομήχανοι, βιοτέχνες, εργάτες ή υπάλληλοι. Πρότυπα έγιναν οι "προμηθευτές", οι μεσίτες, οι κομμώτριες, οι βίζιτες, οι αδερφές, τα τεκνά, οι χαραμοφάηδες, τα παράσιτα ...οι μορφωμένοι άνευ αντικειμένου. Πώς άλλαξαν τόσο εύκολα αυτά τα πρότυπα; Αυτό γίνεται μόνον με την εκτεταμένη πλύση εγκεφάλου ...Μόνον με τον απόλυτο έλεγχο των νεανικών περιοδικών τύπου life-style.
Ποιος τα χρηματοδοτούσε όλα αυτά τα έντυπα, ενώ από τη φύση τους δεν θα μπορούσαν να είναι κερδοφόρα σε μια τόσο μικρή αγορά; ...Οι τραπεζίτες των "πλυντηρίων" ...Αυτοί δεν ήταν, που έδιναν τα χρήματα στους εκδότες του trush τύπου, για να κάνουν τα ναρκωτικά μόδα; Ποιος χρηματοδοτούσε τον σημερινό χρεοκοπημένο Κωστόπουλο να κάνει την προπαγάνδα τού στυλάτου παρασίτου; Αυτοί όλοι δεν ήταν εκείνοι, που γκρέμισαν όλα τα ταμπού για τα ναρκωτικά; ...Όπως "Αμερική". Αυτοί δεν εμφάνισαν την κοκαΐνη σαν μια καθημερινή "διασκέδαση", αγνοώντας τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα που άφηνε πίσω της; ...Μια "αθώα" διασκέδαση ...που σε "ανεβάζει" ...για να μην είσαι "μουρόχαυλος", όπως θα έλεγε και ο "γκουρού" Πέτρος. Πόσα δισεκατομμύρια τράβηξαν από την ελληνική κοινωνία αυτοί, οι οποίοι τη βύθισαν στον εθισμό των ναρκωτικών; Πόσα από αυτά τα δισεκατομμύρια κατέληξαν στις τσέπες ευυπόληπτων τραπεζιτών;
Μιλάμε για ολόκληρη φάμπρικα. Οι ελληνικές τράπεζες δεν "ξέπλεναν" μόνον τα "βρόμικα" χρήματα της διαφθοράς. Ξέπλεναν όλα τα "βρόμικα" χρήματα, τα οποία κινούνταν μέσα στην κοινωνία και άρα και τα χρήματα των ναρκωτικών. Οι διαπλεκόμενοι πλούτιζαν από όλες τις "πληγές" της ελληνικής κοινωνίας. Οι διαπλεκόμενοι γνώριζαν ότι υπήρχε κέρδος από κάθε νέα "πληγή" αυτής της κοινωνίας. Οι διαπλεκόμενοι έφτασαν στο σημείο να προκαλούν οι ίδιοι "πληγές" στην κοινωνία, αναζητώντας νέους "χώρους" για νέα κέρδη.
Αυτό είναι και το στοιχείο που διαφοροποιεί τους τραπεζίτες από τον υπόλοιπο λαό. Αυτό είναι που τους βγάζει από το κοινό "στρατόπεδο" μ' αυτόν. Ό,τι είναι για τον λαό "πληγή", για τους τραπεζίτες είναι "πηγή" πλούτου. Αν, για παράδειγμα, ο λαός βλέπει τα ναρκωτικά ως μια "πληγή" της κοινωνίας, για τους τραπεζίτες είναι ένας διασκορπισμένος πλούτος κάποιων δισεκατομμυρίων, που, αν τον περάσουν μέσα από τα "πλυντήριά" τους, θα τους μείνει τουλάχιστον ο μισός. Αν ο λαός βλέπει την πορνεία ως μια "πληγή" της κοινωνίας, για τους τραπεζίτες αυτό είναι ένα σύνολο "φορτωμένων" νταβατζήδων, που πολύ ευχαρίστως θα τους "ξεφόρτωναν" στα γραφεία τους ...Χειρότεροι εγκληματίες ακόμα και από τους χειρότερους.
Ο αναγνώστης πιθανόν να μην γνωρίζει το πώς "ξεπλένονται" αυτά τα χρήματα και γι' αυτόν τον λόγο χρήσιμο είναι να πούμε μερικά πράγματα. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν όλοι το πώς γίνονται οι "μπίζνες" ...το πώς γίνονται οι "μπίζνες" των άσπρων και καθαρών "κολάρων" μέσα στους βρόμικους "βόθρους". Για να καταλάβεις, λοιπόν, το πώς γίνεται το "ξέπλυμα", θα πρέπει να γνωρίζεις κατ’ αρχήν ποιο είναι το πρόβλημα αυτού, ο οποίος έχει "βρόμικο" χρήμα στην κατοχή του ...Να γνωρίζεις ποιο είναι το πρόβλημα, για να καταλάβεις πόσο μπορεί να "κοστίζει" μια λύση. Αν το καταλάβεις αυτό, είναι εύκολο από εκεί και πέρα να κατανοείς τα διάφορα "κόλπα", τα οποία γίνονται για το "ξέπλυμα" ...Τα "κόλπα", στα οποία πρωταγωνιστεί η δήθεν νόμιμη τράπεζα.
Λέμε "δήθεν νόμιμη τράπεζα", γιατί στην Ελλάδα της διαφθοράς δεν υπάρχει νόμιμη τράπεζα. ΟΛΕΣ οι τράπεζες εκμεταλλεύονταν την τραπεζική λειτουργία, για να "ξεπλένουν" χρήματα ...Από τον πρώτο διδάξαντα Κοσκωτά μέχρι τους σημερινούς "επιστήμονες" του Χάρβαρντ και του LSE, όλοι κάνουν το ίδιο. Εκμεταλλεύονταν το γεγονός ότι διέθεταν το "καθαρό" χρήμα των καταθέσεων των πολιτών και σε αυτό "βουτούσαν" το "βρόμικο" χρήμα, για να το νομιμοποιήσουν. Κανείς ποτέ δεν γνωρίζει αν το χρήμα, το οποίο παίρνει από μια τράπεζα, προέρχεται από το υστέρημα ενός τίμιου καταθέτη ή από έναν νταβατζή, ο οποίος το κουβάλησε από την πίσω πόρτα νωρίτερα το πρωί ή από έναν έμπορο ναρκωτικών, που το έκανε το προηγούμενο βράδυ.
 Δεν υπάρχει χαρτονόμισμα αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα και τον κόσμο, που να μην "βρομάει" έγκλημα ...Πόνο και αίμα κρύβουν συνήθως οι δεσμίδες των χαρτονομισμάτων. Εργαστηριακά έχει αποδειχθεί ότι τα περισσότερα δολάρια, για παράδειγμα, που κυκλοφορούν στον κόσμο, έχουν πάνω τους ίχνη ναρκωτικών. Τόσο "ευυπόληπτοι" επιχειρηματίες είναι οι τραπεζίτες και τέτοιας "ποιότητας" είναι και οι συνεργάτες τους. Αυτό λοιπόν το "βρόμικο" χρήμα είναι πρόβλημα για τους κατόχους του, γιατί δεν μπορεί να βγει στην "επιφάνεια", χωρίς να "καρφώσει" τον παράνομο. Δεν μπορεί κάποιος, που δεν έχει καμία νόμιμη δραστηριότητα, να εμφανίζει τεράστια κέρδη. Τα κέρδη είναι απευθείας ανάλογα της δραστηριότητας, διαφορετικά υπάρχει "έγκλημα".
Αν λοιπόν έχει κάποιος από τα ναρκωτικά ή το trafficking πέντε εκατομμύρια ευρώ, πώς θα τα "εμφανίσει" στην οικονομία και πόσα τελικά θα είναι αυτά, που θα μπορέσει να εμφανίσει; Τι θα κάνει, προκειμένου ν' αποφύγει τις διωκτικές αρχές; Αυτό, το οποίο θα κάνει, είναι το εξής: Θα πάρει μερικές σακούλες σκουπιδιών και αφού τις γεμίσει με το "βρόμικο" χρήμα θα πάει νύχτα στο γραφείο του νόμιμου τραπεζίτη. Αυτός, επειδή θα εκτιμήσει την "επιχειρηματικότητα", την "εξυπνάδα", τη "διορατικότητα" του "ευγενούς" αλλά φτωχού νέου, θα "επενδύσει" πάνω του. Θα του δώσει —με "ρίσκο" της τράπεζας— ένα εκατομμύριο ευρώ, για να κάνει το "όνειρό" του πραγματικότητα ...Ένα μαγαζί στην παραλιακή ...Ένα περιοδικό life-style ...Ένα ξενοδοχείο πάνω στο κύμα.
Τα πέντε "βρόμικα" εκατομμύρια με αυτόν τον τρόπο έγιναν ένα "πεντακάθαρο" εκατομμύριο σε προπληρωμένο δάνειο ...Σε δάνειο, το οποίο η τράπεζα "εξυπηρετεί" μόνη της και δίνει στον εγκληματία τη δυνατότητα να εμφανίζεται με μεγάλη επιχείρηση ...Επιχείρηση, που στη συνέχεια θα του δίνει τη δυνατότητα να "ξεπλένει" απευθείας χρήματα από τις εγκληματικές του δραστηριότητες. Έτσι ξέπλεναν" τα χρήματα οι διαπλεκόμενοι τραπεζίτες και στην ουσία έβαζαν στις τσέπες τους τη μερίδα του λέοντος από τα κέρδη των ναρκωτικών, της πορνείας, της διαφθοράς, της παραοικονομίας κλπ..
Εξαιτίας των διαπλεκομένων και των αναγκών τους ποτέ η ελληνική πολιτεία δεν ήταν αποτελεσματική στο κυνήγι της παραοικονομίας και του οικονομικού εγκλήματος. Πώς θα είναι αποτελεσματική, όταν, κάθε φορά που οι μηχανισμοί κινούνταν εναντίον τής παραοικονομίας, έπεφταν πάνω στους χορηγούς των Κυβερνήσεων; Έπεφταν τα κέρδη των τραπεζών των διαπλεκομένων, όταν η Πολιτεία λειτουργούσε ικανοποιητικά και αυτό οι χορηγοί δεν το επιθυμούσαν. Έπεφταν τα κέρδη των τραπεζών, όταν συλλαμβάνονταν οι έμποροι ναρκωτικών και δεν προλάβαιναν να πάνε τις "σακούλες" τους στις τράπεζες.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Αν η αστυνομία καταδίωκε πραγματικά το έγκλημα, θα έπρεπε να πάει σε μια συναυλία στο Μέγαρο και να τους βρει εκεί όλους μαζεμένους. Την ώρα που οι τραπεζίτες "ξέπλεναν" τα χρήματα της "αρρώστιας" της ελληνικής κοινωνικής "σήψης", αποσπούσαν την προσοχή της κοινωνίας με γελοιότητες. "Μεθούσαν" την κοινωνία, "αρρωσταίνοντάς" την ...Οι κοιλιακοί του Ρουβά, το βρακί της Ευγενίας ή η τσόντα της Τζούλιας κάλυπταν τα θέματα της επικαιρότητας. Να θυμίσουμε ότι η τσόντα της Τζούλιας βγήκε την ώρα που έπρεπε να βγει ο κόσμος στον δρόμο, για να σταματήσει το Μνημόνιο ...Τυχαίο; ...Όχι βέβαια.
 Πώς το επιτύγχαναν αυτό; ...Με τη συνεργασία αυτών, οι οποίοι θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη ...Με την συνεργασία αυτών, οι οποίοι καθορίζουν την "ατζέντα" της επικαιρότητας για έναν λαό ...Με τη συνεργασία αυτών, οι οποίοι ενημερώνουν τον λαό ...Με τη συνεργασία αυτών, οι οποίοι πολλές φορές ιεραρχούν μόνοι τους τη σπουδαιότητα των ειδήσεων, οι οποίες θα έρθουν εις γνώση του λαού ...Με τη συνεργασία των εκδοτών. Αυτούς οι τραπεζίτες τούς είχαν στον "αφρό". Οι εκδότες "ταΐζονταν" από τη Διαπλοκή, για να της κάνουν τις εξυπηρετήσεις. Ποιος ξεχνάει τον Λαμπράκη, ο οποίος μας "τάιζε" πολιτισμό με χορηγούς ολόκληρη τη Διαπλοκή; Ποιος ξεχνάει τον χοντροΘέμο, ο οποίος έβγαζε τα CD με τις amateur πεολιχείες και μετά τον κυνηγούσαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ελβετίας με τα εκατομμύρια ευρώ στο πορτμπαγκάζ του;
Ταυτόχρονα, εκτός από αυτούς τους διαπλεκόμενους ,του χρήματος, υπήρχαν και άλλοι συνάδερφοί τους, οι οποίοι έκαναν παράλληλα πράγματα. Κάποιοι άλλοι διαπλεκόμενοι είχαν διαφορετική εξειδίκευση. Έχοντας όλοι —ως συνένοχοι— την ίδια προνομιακή πρόσβαση στο "ξεπλυμένο" τραπεζικό χρήμα, "άλωναν" όλους τους χώρους ...Τζάμπα ήταν όλα. Με τα "ναρκωχρήματα" ή τα "φακελοχρήματα" των τραπεζιτών έπαιρναν τις εγγυητικές που απαιτούσαν οι κρατικοί διαγωνισμοί. Άλλοι κέρδιζαν μόνιμα τους κρατικούς διαγωνισμούς, καθιστώντας τους εαυτούς τους εθνικούς μας "προμηθευτές" ...Αντιπρόσωποι της Siemens και άρα συνεργάτες του Χριστοφοράκου ...Υπάλληλοι της Stazi και άρα συνάδερφοι της Μέρκελ. Αυτοί δεν "ξέπλεναν" χρήματα μέσω του ποδοσφαίρου; Πόσα δισεκατομμύρια ξέπλυναν οι διαπλεκόμενοι μέσω των ΠΑΕ;
Ήταν όμως μόνον το ξέπλυμα μέσω των "πέτσινων" συμβολαίων των ΠΑΕ; Οι ίδιοι διαπλεκόμενοι δεν ασχολούνταν και με τα τυχερά παιχνίδια ή τα προγνωστικά παιχνίδια; Είναι δυνατόν οι πρόεδροι των δύο μεγαλύτερων ΠΑΕ της χώρας να έχουν άμεση εμπλοκή με τέτοιες εταιρείες; Πόσα δισεκατομμύρια διακινούνται μέσα από τις εταιρείες στοιχημάτων; Πόσα δισεκατομμύρια ξέπλυναν με τα δήθεν "κερδοφόρα" ξυστά, δαγκωτά ή αρπαχτά; Τύπωναν ψευδολαχεία με τον τόνο και τα κερδοφόρα δελτία τα είχαν στα γραφεία τους, για να τα πουλάνε με "ταρίφες" ξεπλύματος τραπεζών. Δεν τους ενδιέφερε η πελατεία ή η αξιοπιστία. Αυτοί είχαν το κέρδος τους ακόμα κι αν δεν έπαιζε κανένας στα παιχνίδια τους. Αυτούς τους ενδιέφερε να έχουν προς πώληση "νομιμοποιητικά" τυχερά δελτία ...Δελτία, που θα τα αναγνώριζε η εφορία στο "πόθεν".
Όποιος είχε "μαύρα" χρήματα από ναρκωτικά, τζόγο, πόρνες ή οτιδήποτε άλλο, "αγόραζε" από αυτούς την "τύχη", για να τα εμφανίσει σαν νόμιμα κέρδη νόμιμων λαχνών ...Μιλάμε για την απόλυτη ευτυχία. Πιο "τυχεροί" άνθρωποι από τους Έλληνες εμπόρους ναρκωτικών και τους νταβατζήδες δεν υπάρχουν στην Υφήλιο. Η "τύχη" όχι απλά τους "χαμογελούσε" όταν τους "έβλεπε", αλλά στην κυριολεξία "ξεκαρδιζόταν" στα "γέλια". Δεν υπάρχει ούτε ένας έμπορος ναρκωτικών, τζογαδόρος ή νταβατζής στην Ελλάδα, που να μην είχε την "ευτυχία" να κερδίσει τουλάχιστον δέκα φορές σε κάποιο "τυχερό" παιχνίδι.
Μαζί μ' αυτούς "τυχεροί" ήταν κι εκείνοι οι οποίοι διαφθείρονταν, με πρώτους τους πολιτικούς. Αν οι νταβατζήδες ήταν "τυχεροί", που έβρισκαν κερδοφόρους λαχνούς, οι Έλληνες πολιτικοί ήταν οι "τυχεροί" του real estate. Αυτοί έβρισκαν "ευκαιρίες", που "δεν υπήρχαν". Έβαζαν τα "γυαλιά" σε όλους τους κτηματομεσίτες της χώρας ...Μιλάμε για τύχη. Με τα ίδια χρήματα, που ένας κοινός θνητός αγόραζε δυάρι στην ακριτική Φλώρινα, ο "τυχερός" πολιτικός αγόραζε ρετιρέ στη Λουκιανού ...Μιλάμε για "τύχη" ...Δεν είναι μόνον η τυχερή Τσοχατζοπούλου ...Είναι και ο "τυχερός" Αρούλης ...Είναι και τα "τυχερά" παιδιά του Σιούφα ...Είναι και ο Πρωτόπαπας ...Είναι και ο Τσιόκας.
Τίποτε δεν αφέθηκε στην τύχη του ...Τα "πλυντήρια" δούλευαν "διπλοβάρδιες" ...Οι τραπεζίτες δεν προλάβαιναν να αδειάζουν μαύρες σακούλες σκουπιδιών με μετρητά και να υπογράφουν "πέτσινα" δάνεια σε ένα μικρό κλάσμα της "κατάθεσης". Διαχειριζόμενοι "τόνους" παράνομου χρήματος, "κατάπιαν" στην κυριολεξία όλους τους επιχειρηματικούς χώρους ...Όλους τους χρυσοφόρους χώρους. Είναι δυνατόν λοιπόν να άφηναν στην τύχη του τον χώρο των δημοσίων έργων; Από τις τράπεζες, δηλαδή, ξεκίνησε ολόκληρη η "μόλυνση" της οικονομίας. Από τη στιγμή που πήραν άδεια λειτουργίας, ήταν αδύνατον να ελεγχθούν. Το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό. Συνεταιρίστηκαν κρυφά με όλους τους εγκληματίες και φανερά με όλους τους απατεώνες.
Με αυτόν τον τρόπο οι "εθνικοί" μας τραπεζίτες δημιούργησαν τους "εθνικούς" μας εργολάβους. Την ώρα, δηλαδή, που κάποιοι διαπλεκόμενοι κέρδιζαν από "ξεπλύματα" και τζόγο, κάποιοι άλλοι "κολλητοί" τους κέρδιζαν τα αντίστοιχα, αναλαμβάνοντας τα δημόσια έργα μέσω της διαφθοράς. Στο τέλος αυτοί οι τελευταίοι έγιναν ιδιοκτήτες αυτών, που ο λαός πλήρωσε για να κατασκευάσουν οι εργολάβοι πάνω στη δική του περιουσία. Έτσι χάθηκε η λαϊκή ιδιοκτησία της Αττικής Οδού ή των εθνικών οδικών αρτηριών. Τώρα, στην εποχή του Μνημονίου, όλοι αυτοί έχουν ακροβολιστεί κι αρπάζουν ό,τι υπάρχει ως συνεργάτες-δωσίλογοι των κατακτητών.
Ο Μπόμπολας δεν παραμένει καταχρηστικά "ιδιοκτήτης" της Αττικής Οδού, ενώ έχουν καλυφθεί όλες οι προϋποθέσεις, για να επιστρέψει η οδός στα χέρια του δημοσίου; Ο Μπόμπολας δεν παρέλαβε μια εθνική οδό κατασκευασμένη με δημόσιο χρήμα στο 90% και για το 10% που απέμενε κατάφερε και υφάρπαξε όλα τα διόδια; Ο Μπόμπολας δεν είναι αυτός, που εκμεταλλεύεται την Ψυτάλλεια; Μόνος του είναι; Συνέταιρος του Μπόμπολα στη λεηλασία του χρυσού της Χαλκιδικής δεν είναι η Goldman Sachs; Τώρα, που ενδιαφέρεται η γαλλική Suez για τον ΟΥΘ, ο Μπόμπολας δεν είναι συνέταιρός της; Ο Μπόμπολας δεν βρισκόταν πίσω από τις φασαρίες της Κερατέας; Ο Μπόμπολας δεν ήταν που βαρούσε τα ντέφια, για να χορεύει ο "κουφός" της ΝΔ;
Πόση Δημοκρατία μπορεί να υπάρχει, όταν αυτός ο εργολάβος είναι συνέταιρος των τοκογλύφων και όλοι μαζί είναι συνιδιοκτήτες όλων σχεδόν των ΜΜΕ της χώρας; Υπάρχει έλλειμμα Δημοκρατίας ή όχι; Αυτοί δεν είναι οι εργοδότες του Καψή, της Τρέμη ή του Πρετεντέρη; Τι ακριβώς θα απαιτήσουν από τους υπαλλήλους τους; Τη σωστή ενημέρωση του κοινού; Δεν θα απαιτήσουν ακόμα και τον πνευματικό "βιασμό" του λαού, προκειμένου αυτός να υποταχθεί στις εντολές τους; Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι δεν βλέπουν πόσο "λίγος" είναι ο Σαμαράς; Δεν βλέπουν το παιχνίδι του "κουρασμένου" Καραμανλή; Δεν βλέπουν την αναξιοπρέπεια της Ντόρας; Όλα τα βλέπουν, αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Δεν πληρώνονται για να περιγράφουν αυτά τα οποία "βλέπουν". Πληρώνονται, για να περιγράφουν αυτά, τα οποία θέλουν οι εντολείς τους.
Τι θέλουν οι εντολείς τους; Να σωθούν. Να σωθούν οι ίδιοι και να σώσουν και τους υπάλληλούς τους. Άρα; Άρα, όταν ο Πρετεντέρης μιλάει υπέρ του ΔΝΤ, δεν μπορεί από τη φύση του να είναι αμερόληπτος, όπως υποχρεούται να είναι ένας δημοσιογράφος. Ως υπάλληλος εργοδοτών, οι οποίοι έχουν ανάγκη το ΔΝΤ έχει και ο ίδιος ιδιοτελή συμφέροντα να εξυπηρετήσει από το δημόσιο βήμα της ιδιωτικής τηλεόρασης ...Συμφέροντα, τα οποία δεν έχει ο κοινός πολίτης, ο οποίος έχει την "αφέλεια" να ενημερώνεται από αυτόν. "Καίγεται" στην κυριολεξία ο Πρετεντέρης, για να μπούμε στο ΔΝΤ ...Καίγεται, όσο "καίγονται" και τα αφεντικά του ...Καίγεται, όσο καίγεται ο Βαρδής, ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης και η Τεγοπούλου ..."Καίγεται" στην κυριολεξία να "πληρώσουμε" τους "δανειστές" μας. Γιατί; ...Για να "τρέξει" το Μνημόνιο ...Γιατί από αυτό το εθνοκτόνο Μνημόνιο θα χρηματοδοτηθούν οι τράπεζες των διαπλεκομένων εργοδοτών του.
Εξαιτίας του ΔΝΤ οι αποτυχημένοι, βρόμικοι και παράνομοι τραπεζίτες μάς έχουν "φάει" πάνω από 120 δις, την ώρα που τα ταμεία του λαού έχουν "κουρευτεί". Αν αυτές οι τράπεζες των διαπλεκομένων "σωθούν", θα σώσουν και τα κανάλια. Θα σώσουν και τους "υπαλλήλους" τους. Γι' αυτόν τον λόγο "λυσσάνε" κάθε βράδυ οι Καψήδες και οι Τρέμηδες. Για τον ίδιο λόγο και οι εκδότες των έντυπων μέσων έχουν το θράσος —ενώ οι επιχειρήσεις τους είναι προβληματικές — να ζητάνε νέα δάνεια από τις τράπεζες. Με ποια λογική ζητάει ο ΔΟΛ δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε δάνεια; Τι βάζει ως υποθήκη; Ζητάει με τη λογική του συνενόχου. Βοηθάει ο ΔΟΛ τους τραπεζίτες να φέρουν το ΔΝΤ στη χώρα και ζητάει προκαταβολικά την αντιπαροχή του.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Χωρίς το ΔΝΤ όλοι οι εθνικοί μας τοκογλύφοι θα είχαν πάει ήδη στη φυλακή. Οι τράπεζές τους θα είχαν κλείσει και θα είχαν μπει σε φάση λογιστικού ελέγχου και εκκαθάρισης ...Θα είχαν μπει στα "άδυτά" τους ορκωτοί λογιστές και υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, για να δουν πώς οδηγήθηκαν στη χρεοκοπία. Λάτσηδες, Βαρδινογιάννηδες, Σαλλάδες, Βγενόπουλοι, Ράπανοι, Κωστόπουλοι, Κλέονες και το κακό συναπάντημα θα είχε πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη. Θα αποκαλύπτονταν τα "θαλασσοδάνεια" που έδιναν στους εαυτούς τους και στους οικείους τους.
...Θα αποκαλύπτονταν ότι το γνωστό "Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει" δεν ήταν η εξαίρεση στον κανόνα, αλλά ο ίδιος ο κανόνας ...Ο κανόνας, που θέλει τον τραπεζίτη να γίνεται ένας "Γιάννης", που κερνάει τον εαυτό του ...Μιλάμε για τα αίσχη. Οδήγησαν μια ολόκληρη κοινωνία στη σήψη και την υπολειτουργία. Έχοντας το πλεονέκτημα του "τζάμπα"-χρήματος, αλλοίωσαν το σύνολο της οικονομικής λειτουργίας. Εξαγόραζαν τα πάντα, καταστρέφοντας όλες τις "σταθερές" της αγοράς. Παρίσταναν τους επιχειρηματίες, "κλέβοντας" επιχειρήσεις και μέσα σε λίγο χρόνο τις κατέστρεφαν με τη κακή διαχείρισή τους.
 Αυτό γινόταν συνεχώς. Οι τραπεζίτες, όταν δεν αρκούνταν στα "ξεπλύματα", έστηναν "αυτοκρατορίες" με τα ψέματα. Με "τζάμπα"-χρήματα από ναρκωτικά, πορνεία και διαφθορά —και άρα υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού— "άλωναν" ολόκληρους επιχειρηματικούς τομείς. Ας ψάξει κάποιος να βρει πώς ένας τραπεζίτης μπορεί από το "πουθενά" —και μέσα σε ελάχιστα χρόνια— να γίνει πανίσχυρος αερομεταφορέας, ο καλύτερος σαντουιτσάς, ο καλύτερος καφετζής και όλα αυτά ταυτόχρονα. Άλλος τραπεζίτης έγινε ο βασιλιάς του real estate και άλλος κορυφαίος ακτοπλόος ...Όλοι με "βρόμικα" χρήματα ανεβασμένοι σε ξένες "πλάτες" ...Ρήμαξαν την κοινωνία ...Άρπαξαν τα πάντα και τα έβαλαν στις "τσέπες" τους.
Εδώ εύλογα θα απορήσει ο αναγνώστης για την ορθότητα αυτού του οποίου λέμε. Αφού έβγαλαν τόσα πολλά χρήματα, πώς έφτασαν στο σημείο να έχουν ανάγκη τα χρήματα του ΔΝΤ; Πώς έφτασαν να βρίσκονται στη σημερινή ελεεινή κατάσταση; ...Άθλιοι και άπληστοι είπαμε ότι είναι ...όχι έξυπνοι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι την "πάτησαν", όπως ένα λιοντάρι μέσα σε έναν ανεξέλεγκτο ζωολογικό κήπο. Εκμεταλλεύτηκαν τις ανοικτές "πόρτες" και αφού κατασπάραξαν τα πάντα, τώρα κινδυνεύουν με θάνατο από ασιτία. Την "πάτησαν" όπως το άχρηστο και άπληστο παράσιτο, που δεν ξέρει πού να σταματήσει και στο τέλος σκοτώνει τον "ξενιστή" του. Με τις αθλιότητές τους κατέστρεψαν την οικονομία και αναγκαστικά ως τράπεζες την ακολουθούν στον θάνατο.
...Απλά πράγματα. Κατέστρεψαν την οικονομία ...και οι ίδιες οι τράπεζες είναι μέρος της οικονομίας. Κατέστρεψαν τον "οργανισμό", που με τη ζωή του δίνει ζωή και στις ίδιες. Για να βγάλουν κέρδη, κατέστρεψαν τις παραγωγικές επιχειρήσεις των Ελλήνων, προκαλώντας την ανεργία εκατομμυρίων εργαζομένων. Για να βγάλουν νέα κέρδη, βύθισαν τους πάντες στους εθισμούς ...Τους έφαγαν τις καταθέσεις...Τους πούλησαν νέα αυτοκίνητα ...Τους έσπρωξαν στα στριπτιζάδικα ...Τους υποθήκευσαν τα σπίτια ...Τους πήραν τα πάντα και τώρα περιμένουν από αυτούς, οι οποίοι έχασαν τα πάντα, να τους "πληρώσουν" τα χρέη. Αυτές οι κατεστραμμένες τράπεζες μιας κατεστραμμένης οικονομίας προσπαθούν σήμερα να σωθούν μέσω του ΔΝΤ.
Οι ηλίθιοι έπεσαν θύματα του σχεδιασμού των ιμπεριαλιστών και τώρα προσπαθούν να βυθίσουν την πατρίδα μας στο χάος, για να σωθούν. Μη έχοντας να περιμένουν τίποτε από τον κατεστραμμένο πλέον λαό, ελπίζουν στην εκποίηση της πατρίδας του. Αυτό ακριβώς έγινε. Αυτό εξ’ αρχής είχε σχεδιαστεί να γίνει. Όταν οι διεθνείς τοκογλύφοι έδιναν στους ντόπιους τοκογλύφους τόνους  "πέτσινων" χρημάτων, γνώριζαν τι έκαναν, γιατί είχαν δρομολογήσει τα σχέδια τύπου ΔΝΤ με "εγγύηση" το ίδιο το ελληνικό κράτος. Όταν η Goldman Sachs έδινε χρήματα και "μαγείρευε" τα στοιχεία, για να παρθούν κι άλλα χρήματα, δεν το έκανε για πλάκα ...Δεν το έκανε, ρισκάροντας να χάσει τα χρήματά της. Οι ηλίθιοι Έλληνες τραπεζίτες, που έπαιρναν αυτά τα χρήματα, δεν γνώριζαν τι ακριβώς έθεταν σε κίνδυνο. Κατέστρεφαν τα πάντα, νομίζοντας ότι κερδίζουν άπειρα χρήματα. Όταν κατάλαβαν τι έγινε, ήταν πλέον αργά τόσο για τους ίδιους όσο και για την πατρίδα.
Η Ελλάδα έπρεπε να μπει στη μηχανή του "κιμά", για πληρωθούν οι τοκογλύφοι. Για την εξυπηρέτηση αυτού του στόχου έφεραν —για να μας "σώσει"— έναν ευνούχο των τοκογλύφων ...τον Παπαδήμο ...έναν παλιό συνένοχό τους, εφόσον από την εποχή εκείνη, που ήταν διοικητής της κεντρικής τράπεζας της χώρας, ήταν αυτός, ο οποίος δεν έλεγχε τις τράπεζες, όταν αυτές έπαιζαν τα αντικοινωνικά τους παιχνίδια ...Ένα ανθρωπάκι της κακιάς ώρας, που εντυπωσίασε τον Βερύκιο με το "βαρύ" του βιογραφικό ...Ένας υπαλληλάκος της συμφοράς, που, μόλις τον έφεραν, οι διάφοροι Πρετεντέρηδες "διαπίστωσαν" ότι το 70% των Ελλήνων επιθυμούσε να κυβερνηθεί από αυτόν.
...Να κυβερνηθεί από έναν ελεεινό τραπεζοϋπάλληλο τοκογλύφο, ο οποίος σε όλη του τη ζωή ήταν ένας χαφιές των Ρότσιλντ και του Τρισέ ...Ένα "ερπετό" των τραπεζικών διαδρόμων. Αυτός ο συνένοχός τους, ως τελευταία πράξη της κυβερνητικής του θητείας, πήρε ένα μεγάλο μέρος του δημοσίου κεφαλαίου και το "χάρισε" στο "Ταμείο της Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας" ...Εντελώς παράνομα και λίγες ώρες πριν εκπνεύσει αυτή η πραξικοπηματική θητεία ...Ο υπηρέτης των τοκογλύφων και προδότης της Ελλάδας.
Όλα αυτά είναι εγκλήματα ...Ανεπανάληπτα εγκλήματα, που όμοιά τους πιθανότατα να μην έχουν υπάρξει άλλη φορά στο παρελθόν. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι και οι ίδιοι είναι πιεσμένοι οριακά και παίζουν τα τελευταία τους "χαρτιά". Ρισκάρουν να γίνουν αντιληπτοί από τον λαό και να τους σέρνει ο κόσμος στους δρόμους σαν τα γουρούνια που τα πάνε για σφάξιμο ...Αυτό τρέμουν ...Τρέμουν τις αποκαλύψεις ...Τρέμουν τις αναπόφευκτες αποκαλύψεις — τόσο για τη δική τους κατάσταση όσο και για το πώς επιχείρησαν να λύσουν το πρόβλημά τους εις βάρος του λαού.
Αν αφήνονταν οι τράπεζες να καταρρεύσουν, όλες αυτές οι απάτες των τραπεζιτών θα αποκαλύπτονταν ...Θα αποκαλύπτονταν η απόλυτη εξάρτηση και βέβαια σύνδεση των ντόπιων τοκογλύφων με το παγκόσμιο τοκογλυφικό κύκλωμα, το οποίο λεηλατεί όλους τους λαούς ...Θα αποκαλυπτόταν ολόκληρη η σχέση τους με το οργανωμένο έγκλημα ...Θα αποκαλυπτόταν ότι οι "ευγενείς" μας τραπεζίτες και μαικήνες των τεχνών έχουν εισπράξει πιο πολλά χρήματα από την πορνεία και από τα ναρκωτικά απ' όλους τους νταβατζήδες και τους εμπόρους ναρκωτικών μαζί ...Θα αποκαλύπτονταν ολόκληρη η σχέση τους με το παρακράτος ...Θα αποκαλυπτόταν η απόλυτη ευθύνη τους για ό,τι άσχημο συμβαίνει σήμερα στην κοινωνία ...Θα αποκαλυπτόταν ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι ενός έθνους.
Αν συνέβαινε αυτό, πού θα βρισκόταν σήμερα ο Καψής ή ο Πρετεντέρης; Πού θα βρισκόταν αυτά τα σκουπίδια, που καθημερινά τρομοκρατούν τον λαό και πληρώνονται από τα χρήματα της "σαπίλας" της ελληνικής κοινωνίας; Πού θα βρίσκονταν αυτοί, αν δεν υπήρχαν τα αφεντικά τους να τους πληρώσουν με τα "τζάμπα"-χρήματα από τη διαφθορά, την πορνεία ή τα ναρκωτικά; Ποιος θα χρηματοδοτούσε το Mega κανάλι της Διαπλοκής; Άνεργοι, υπερχρεωμένοι και διωκόμενοι από τον κόσμο θα ήταν όλοι τους. Εκείνος ο κακομοίρης ο Τσίμας πώς θα απέφευγε τη λαϊκή οργή για τα ταξιδάκια του με τον Χριστοφοράκο; Γι' αυτόν τον λόγο οι πάντες προσπαθούν να μας πείσουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσουμε τα "χρέη" μας.
...Μιλάμε για τον απόλυτο ορισμό του οργανωμένου "εγκλήματος" ...Μιλάμε για "συμμορία" με τα όλα της ...Μιλάμε για "δολοφόνους", για "κλεπταποδόχους" και "τσιλιαδόρους". Αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν τα δημόσια χρέη για να πλουτίσουν, είναι οι ίδιοι που μας τρομοκρατούν, προκειμένου να τα πληρώσουμε. Αυτοί, οι οποίοι έκαναν όποια παρανομία είναι δυνατόν να κάνει ένας άνθρωπος για να πλουτίσει, ζητάνε από τίμιους εργαζόμενους να πληρώσουν με τις συντάξεις και τα φάρμακά τους τις απάτες τους. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην προπαγάνδα της τρομοκρατίας έχουν κέρδος από το ΔΝΤ ...Όλοι έχουν λόγο να το υπερασπίζονται ...Διαπλεκόμενοι, κόμματα και δημοσιογράφοι. Χάρη στον χοντροΒενιζέλο —και τον νόμο περί βασικού μετόχου— εξακολουθούν και έχουν αυτήν τη δυνατότητα να αμύνονται.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που όλοι αυτοί οι τραπεζίτες και οι διαπλεκόμενοι "είδαν" "ταλέντο" στον ατάλαντο Αντωνάκη; ...τον λόγο, που είδαν ένα "άτι" εκεί όπου ο κόσμος —μετά βίας— "βλέπει" ένα "γαϊδούρι"; Κατάλαβε τον λόγο που συγκάλεσαν την "πανστρατιά" της Δεξιάς; Άλλαξαν την "ατζέντα" του χώρου της Δεξιάς, για να μην απειληθεί ο Σαμαράς. Το τελευταίο πράγμα που θα επιθυμούσαν αυτήν τη στιγμή θα ήταν μια κρίση ηγεσίας στη ΝΔ, η οποία θα δίχαζε την κομματική της βάση και θα μείωνε ακόμα πιο πολύ τη δύναμή της ...Τη δύναμη του μοναδικού πλέον απομείναντος πόλου του πάλαι ποτέ πανίσχυρου δικομματισμού. Με έναν λαομίσητο Βενιζέλο να παραπαίει, δεν ήθελαν ούτε καν να φαντάζονται τι θα ακολουθούσε, αν έχαναν και τη ΝΔ.
Τι έκαναν; Αντέστρεψαν το παιχνίδι, το οποίο μέχρι τότε τούς επέτρεπε να την ελέγχουν. Αυτό ακριβώς βλέπουμε σήμερα. Κάποτε η "προοδευτική" Διαπλοκή είχε τη ΝΔ για "παρακατιανή" δούλα της. Διατηρούσαν "διχασμένη" τεχνητά την ηγεσία της, ώστε, μέσω της ψευδοσύγκρουσης των δικών τους "δελφίνων", να διατηρούν το κόμμα αποκλειστικά στα χέρια των δικών τους ανθρώπων. Δημιουργούσαν τα δικά τους αντιμαχόμενα "στρατόπεδα", ώστε να μην είναι εύκολο να διεκδικήσει το κόμμα κάποιος ανεπιθύμητος παράγοντας. Αυτοί ήταν τα "κλειδιά" του ελέγχου της ΝΔ. Δούλευαν τον κόσμο της κανονικά και ποτέ δεν έχαναν το έλεγχο του κόμματος όποια κι αν ήταν η βούληση της βάσης. Δικοί τους άνθρωποι ήταν οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες και οι Σαμαράδες.
Διασπούσαν οργανωμένα δηλαδή την "κορυφή" του κόμματος, έχοντας ως δεδομένο ότι η βάση του θα παρέμενε συμπαγής. Σήμερα αυτό δεν ισχύει. Η βάση έχει διασπαστεί σε βαθμό διάλυσης. Ενώνουν λοιπόν την κορυφή, για να "παραδειγματίσουν" τη βάση ...Για να δείξουν ότι υπάρχει ένα απώτερο "σχέδιο" για τη Δεξιά γενικότερα. "Πρώτα η πατρίδα" ...λέει ο Καραμανλής, για να δικαιολογήσει τη στάση του. Πρώτα η πατρίδα και μετά τα "αφεντικά", που εκβιάζουν τον ίδιο και τον ξάδερφό του με τις λίστες του Χριστοφοράκου; Πρώτα η πατρίδα και μετά το οικογενειακό "μαγαζί", το οποίο ήδη ξεκίνησε να βολεύει νέους Καραμανλήδες; ...Πρώτα η πατρίδα και μετά να δούμε από κοινού με τους τραπεζίτες και τα δάνεια των κομμάτων Κωστάκη πονηρούλη;
Ούτε φαντάζεται ο αναγνώστης πόσα πολλά και πόσο μεγάλα συμφέροντα στηρίζουν σήμερα τη ΝΔ και τον Σαμαρά. Όλη η Διαπλοκή της Μεταπολίτευσης και τα ξένα αφεντικά της στηρίζουν σήμερα τον Σαμαρά και τη ΝΔ. Στην κυριολεξία η Μέρκελ, αν δεν "αυτομαστιγώνεται" —που τον "έκαψε" με την απαίτησή της για υπογραφή δήλωσης—, θα πρέπει να "μαστιγώνεται" από τους διεθνείς τοκογλύφους. Οι πάντες προσπαθούν πάση θυσία να σώσουν τη ΝΔ, ώστε να κρατηθούν στην επαφή με την εξουσία. Αν το καταφέρουν αυτό, θεωρούν ότι ο χρόνος θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν τους "Δούρειους Ίππους", οι οποίοι θα τους επιτρέψουν να ελέγξουν τον ΣΥΡΙΖΑ ...Ήδη έχουν δημιουργήσει ομάδες "προθύμων" ...Ομάδες πρώην πασόκων, οι οποίοι είδαν το "καράβι" τους να βυθίζεται και πήδηξαν στο "καράβι" του Τσίπρα.
Όμως, για να έχουν αξία αυτοί και να δώσουν την ευκαιρία στη Διαπλοκή να δημιουργήσει νέο δίπολο, θα πρέπει να επιβιώσει η ΝΔ ...Θα πρέπει η Διαπλοκή να έχει "πάτημα" στο ένα "σκάφος", ώστε να δοκιμάσει σε κάποια στιγμή να αντικαταστήσει την "απώλεια" του ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορούν από τώρα ν' "αρπαχθούν" από τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς την απαιτούμενη προετοιμασία ...Δεν γνωρίζουν τα πρόσωπα ...Δεν γνωρίζουν ακόμα και τη "γλώσσα", για να συνεννοηθούν εκεί μέσα. Μέχρι να συμβεί αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ θα απειλεί τη Διαπλοκή "θανάσιμα". Θα την απειλεί, γιατί ο χρόνος, που έχουν στη διάθεσή τους, είναι κρίσιμος ...ελάχιστος κι αυτοί δεν έχουν περιθώρια να παίξουν παιχνίδια με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ...Με ανθρώπους οι οποίοι δεν υπάρχουν στις λίστες των Χριστοφοράκων, ώστε να τους εκβιάζουν.
Η ΝΔ είναι όχι η μόνη, αλλά και η τελευταία ελπίδα της Διαπλοκής να επιβιώσει, χωρίς να κινδυνεύει να πνιγεί στο αίμα της. Γι' αυτόν τον λόγο είναι η πρώτη φορά που τον αρχηγό της δεν τον πλαισιώνουν πολιτικοί, αλλά ενδιάμεσοι της Διαπλοκής. Στην πιο κρίσιμη για την ελληνική κοινωνία "μάχη" ο αρχηγός ενός κόμματος, που διεκδικεί την εξουσία, δεν πλαισιώνεται από πολιτικούς, οι οποίοι γνωρίζουν τα κοινωνικά προβλήματα, αλλά από ειδικούς της επικοινωνίας, οι οποίοι γνωρίζουν να παραπλανούν την ίδια την κοινωνία ...Τον πλαισιώνουν ο Μιχελάκης του Mega και ο Ψυχάρης του ΔΟΛ. Είναι δεδομένο ότι τα "αφεντικά" όχι μόνον θέλουν από πρώτο "χέρι" να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο κόμμα, αλλά στην πραγματικότητα να συμμετέχουν στον σχεδιασμό.
Η Συγγρού είναι απόλυτα εχθρική προς τους πολιτικούς, γιατί έχει συγκεκριμένα συμφέροντα να εξυπηρετήσει ...Τι άλλο πρέπει να "δει" ένας οπαδός της ΝΔ, για να καταλάβει ότι τον "δουλεύουν"; ...Θα πάνε και θα ψηφίσουν οι νεοδημοκράτες, για να κάνουν πρωθυπουργό τον κολλητό του Χριστοφοράκου; ...Θα υποφέρει ο Έλληνας πολίτης και ο ελεύθερος Χριστοφοράκος θα είναι κολλητός με τον Πρωθυπουργό και τους πρωτοκλασάτους υπουργούς του ελληνικού κράτους; ...Οι Έλληνες θα αυτοκτονούν στα υπόγεια και ο Χριστοφοράκος θα ανταλλάσσει ευχετήριες κάρτες και κρασιά με τους "κολλητούς" του; ...Έλεος πια !!...
...Εξαιτίας των "κολλημένων" και των αμετανόητων οπαδών, θα φτάσουμε στο σημείο να αμφισβητούμε την "αφέλεια" της Δημοκρατίας να δίνει δικαίωμα ψήφου σε όλους τους πολίτες; ...Ας πάνε να ψηφίσουν οποιονδήποτε άλλον, εκτός από αυτούς που υπέγραψαν το Μνημόνιο. Να μην ξαναδώσουν "ανάσα" ζωής στους προδότες ...Να πάψουν να γίνονται θύματα της τρομοκρατίας. Το "κύκλωμα"-Ψυχάρη & Σια είναι αυτοί, οι οποίοι καθημερινά πλέον τρομοκρατούν τον λαό με ψευδοδιλήμματα, που κανονικά δεν υπάρχουν ...Το δίλημμα ευρώ ή δραχμή απλά δεν υπάρχει. Το ζώο η Δαμανάκη το δοκίμασε πρώτη, για να δει αν "πιάνει" και μόλις διαπίστωσαν ότι οι Έλληνες "τσιμπάνε", το πήραν οι διαπλεκόμενοι "κολλητοί" της και το χρησιμοποίησαν στο έπακρο.
Οι Ευρωπαίοι από αυτούς έχουν πάρει "γραμμή" και το αναπαράγουν για εσωτερική κατανάλωση. Σε συνεργασία με τους διαπλεκόμενους και τα ΜΜΕ —που αυτοί ελέγχουν— μάς απειλούν για μια "αποβολή" από την ευρωζώνη, η οποία λογικά θα έπρεπε να προέρχεται από τον λαό, ως απειλή "αποχώρησης". Γιατί το κάνουν αυτό, ενώ είναι προφανές ότι δεν τους συμφέρει να δίνουν "ιδέες"; Γιατί απλά τους το ζητάνε οι τοπικοί διαπλεκόμενοι, διαβεβαιώνοντάς τους ότι ελέγχουν το παιχνίδι της τρομοκρατίας μέσω της προπαγάνδας. Γι' αυτόν τον λόγο τους ζητάνε να λένε αυτά, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τολμούσαν καν να εκστομίσουν.
Με πρωτοπόρο τον άθλιο "διαπραγματευτή" Βενιζέλο, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ψεύδους. Μιλάνε για τη "συμμορία" της Δραχμής ...Μια "συμμορία", η οποία έχει τα χρήματά της "έξω" και όταν θα μπούμε στη δραχμή, θα έρθει και θα τα αγοράσει όλα. Προφανώς αυτοί είναι Έλληνες, οι οποίοι βρίσκονταν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν ...Ένα σύμπαν, το οποίο δεν το άγγιξε η καταστροφή και η συμμορία του απλά "περιμένει" να επιτεθεί. Θα κάνει δηλαδή αυτό, το οποίο κάνουν σήμερα οι Γερμανοί ιμπεριαλιστές και οι ντόπιοι διαπλεκόμενοι με ευρώ ...Οι ίδιοι, που θα έχουν και δραχμές, αν ποτέ επιστρέψουμε στη δραχμή.
Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο υποτιμάνε την αντίληψη του λαού; Αυτοί, οι οποίοι κατέστρεψαν τα πάντα και λεηλάτησαν τα πάντα, μας απειλούν με κάποιους άλλους, οι οποίοι θα κάνουν ακριβώς τα ίδια, αλλά δεν είναι υπαρκτοί. Οι υπαρκτοί, που είναι μπροστά μας και τους βλέπουμε να κάνουν αυτά που μας σκοτώνουν, μας απειλούν με ανύπαρκτους —τους οποίους δεν τους βλέπουμε—, απειλώντας ότι θα κάνουν τα ίδια. Αυτοί οι διαπλεκόμενοι τα "σπρώχνουν" όλα προς την κατεύθυνση της τρομοκρατίας. Αυτών τις επιθυμίες υπηρετεί με το αζημίωτο ο Πρετεντέρης. Αυτών τις επιθυμίες υπηρετεί η Τρέμη με το "ηρωικό" παρελθόν στη "Γραμμή" του Κοσκοτά και στο "Πολυτεχνείο".
...Δεν φοβούνται για τίποτε, εφόσον, όπως προκύπτει από τα αρχεία του διεφθαρμένου Άκη, ελέγχουν και επηρεάζουν και τη Δικαιοσύνη. Γι' αυτόν τον λόγο τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν και παιδιά στα προεκλογικά σποτ της αθλιότητας. Αυτή η άθλια διαφήμιση με τα παιδιά είναι τόσο απεχθής, που είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει ζημιά και δεν θα δώσει κέρδος στη ΝΔ. Γι' αυτόν τον λόγο είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι τη λανθασμένη αυτήν απόφαση την πήρε ο Αντωνάκης αυτοπροσώπως. Τέτοιο λάθος μόνον αυτός μπορεί να το διεκδικήσει ...Αυτός, ο οποίος γυρνάει με το μίνι βαν του Καραγκιόζη Ψωμιάδη, για να "βοηθήσει" τον εαυτό του να γίνει Πρωθυπουργός, είναι ο μόνος που μπορεί να πάρει τέτοια απόφαση.
Για να συνοψίσουμε, δηλαδή —και προκειμένου να έχει ο αναγνώστης μια συνολική εικόνα της κατάστασης—, θα πούμε το εξής: Την πατρίδα μας σήμερα κάποιοι την πρόδωσαν και την παραδίδουν σε ξένους κατακτητές, χωρίς να φοβούνται την τιμωρία, γιατί έχουν "πλάτες" ...Ισχυρές "πλάτες" ...Τις "πλάτες" των ξένων ιμπεριαλιστών. Όλα, όσα περιγράψαμε ότι έγιναν, δεν ήταν τυχαία. Όλα έγιναν μέσω ενός σχεδίου πολύ καλά οργανωμένου από τους ξένους ιμπεριαλιστές και τους ντόπιους χαφιέδες τους. Τα πάντα ήταν καλά μελετημένα.
Κάποιος Χριστοφοράκος με την εταιρεία του "σκόρπιζε τη διαφθορά, την οποία "μάζευε" κάποιος Λάτσης με την τράπεζά του, για να γίνει πλούσιος. Αντίδραση δεν υπήρχε, γιατί κάποιος Λαμπράκης "διαβεβαίωνε" τους Έλληνες μέσα από τα κανάλια και τις εφημερίδες του ότι όλα γίνονται σωστά και ότι στην πραγματικότητα "εκσυγχρονιζόμαστε". Όταν το κράτος λεηλατήθηκε και φτάσαμε στα όρια, κάποιος Παπακωνσταντίνου —ως Υπουργός— μας έβαλε παρανόμως στο Μνημόνιο, γιατί γνώριζε ότι κάποιος Πικραμένος —ως δικαστής— θα έδινε νομιμότητα σ' αυτό το Μνημόνιο. Όταν διαμαρτυρηθήκαμε για όλα αυτά που βλέπαμε να συμβαίνουν εις βάρος της κοινωνίας και του κράτους, παρενέβη κάποιος Πάγκαλος και —αφού μας έβρισε, αποκαλώντας μας "μαλάκες"— αποφάνθηκε ότι "μαζί τα φάγαμε".
 Αυτή είναι η ιστορία της Μεταπολίτευσης μέσα σε μία παράγραφο. Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς παραδόθηκε η χώρα στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε; Αν ζούσαν σήμερα ο Χίτλερ και ο Γκέμπελς, θα νόμιζαν ότι δεν ηττήθηκαν ποτέ στον πόλεμο ..."Ποιες πολεμικές αποζημιώσεις και αηδίες;" ...Θα ήταν σίγουροι ότι νίκησαν. Γιατί; Γιατί τα ονόματα Χριστοφοράκος, Λάτσης, Λαμπράκης, Παπακωνσταντίνου, Πικραμένος και Πάγκαλος είναι ονόματα, τα οποία θα τα γνώριζαν. Αυτό, το οποίο θα αγνοούσαν —και ήταν αυτό, το οποίο θα προκαλούσε μια μικρή παρεξήγηση— ήταν το εξής: Ναι μεν τα ονόματα είναι ίδια, αλλά δεν είναι ίδια τα πρόσωπα. Αυτά είναι τα παιδιά των δωσίλογων, που γνώριζαν αυτοί ...Τα φυσικά παιδιά των παλαιών τους συνεργατών. Οι γονείς επιχείρησαν ανεπιτυχώς να μας παραδώσουν στον Χίτλερ και τα παιδιά τους μας παρέδωσαν επιτυχώς στην Μέρκελ.
Για εμάς είναι δεδομένο ότι θα έχουμε άσχημες εξελίξεις ...Άσχημες όχι για τον λαό, ο οποίος ήδη ζει τα χειρότερα ...Άσχημες γι' αυτούς, οι οποίοι προκάλεσαν τη σημερινή δυστυχία και θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Στην κυριολεξία για ΠΕΝΤΕ οικογένειες βυθίζεται ένας ολόκληρος λαός στο χάος και την απόγνωση. Τώρα όμως, με την σχεδόν βέβαιη κατάρρευση του συνόλου του παγκόσμιου διεφθαρμένου συστήματος, όλα αυτά αναγκαστικά θα αλλάξουν και θα έχουμε εξελίξεις. Κινδυνεύουν με καταστροφή τα ίδια τα ξένα αφεντικά της τοπικής Διαπλοκής. Φυσικό είναι αυτό, εφόσον το σημερινό νεοταξίτικο σύστημα έχει έναν σχεδιασμό της πλάκας ...Έναν σχεδιασμό, στον οποίο υπερίσχυσαν τα συμφέροντα των γύφτων και των τοκογλύφων εις βάρος της ασφάλειας και της αντοχής του ίδιου του συστήματος.
Ως εκ τούτου θα έχουμε κοσμοϊστορικές αλλαγές. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η "άρρωστη" κατάσταση τόσο στον υπόλοιπο κόσμο όσο και στην Ελλάδα ...Ειδικά στην Ελλάδα, όπου ελάχιστοι άνθρωποι —εγκληματίες κανονικοί— έχουν καταστρέψει το κράτος και έθεσαν σε κίνδυνο ακόμα και την επιβίωση του ελληνικού έθνους. Για να πλουτίζουν οι ίδιοι, διέλυσαν το κράτος και λεηλάτησαν την περιουσία του. Για να πλουτίσουν ακόμα πιο πολύ, κατέστρεψαν την ελληνική παραγωγή, για να εισπράξουν τα κέρδη των εμπόρων. Για να γίνουν μεγιστάνες, βύθισαν την κοινωνία στην εξάρτηση των ναρκωτικών.
Αυτοί οι άνθρωποι τώρα —και προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωποι με τα δικά τους λάθη— παίζουν τα τελευταία τους "χαρτιά". Ρισκάρουν —για τη δική τους επιβίωση— να απειλούν με θάνατο τους Έλληνες ως έθνος. Αυτός όμως είναι ένας "Ρουβίκωνας", που δεν τον περνάς αν δεν είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα της επιλογής σου. Αυτό είναι ένα λάθος ασυγχώρητο και αυτό είναι που θα πληρώσουν. Τους ιδιώτες, που απειλούν με θάνατο τα παιδιά της κοινωνίας —και άρα την ίδια την κοινωνία—, τους τιμωρείς με θάνατο ...Κοντά είναι όλα αυτά ...Δόξα Προφήτη δεν διεκδικούμε, αλλά είμαστε απολύτως σίγουροι γι' αυτά που "βλέπουμε".
Σε όλους αυτούς, που σήμερα γελάνε εις βάρος των Ελλήνων και θεωρούν περίπου "τελειωμένη" τη "δουλειά", αφιερώνουμε την "προφητεία" του Θεοκλύμενου μέσα στο Παλάτι του Οδυσσέα. Όπως θα διαπιστώσουν, η περίπτωσή τους δεν είναι μοναδική στην ιστορία. Και κάποιοι άλλοι προδότες και σφετεριστές σε μια ανάλογη κατάσταση γελούσαν από σιγουριά, χωρίς να ξέρουν τι τους έμελλε να πάθουν. Αυτούς επιχείρησε να προειδοποιήσει ο Θεοκλύμενος, αλλά, δυστυχώς, το μόνο που κατάφερε ήταν ...να τους διασκεδάσει....
..."Κακόμοιροι !! Τι είναι τούτο το κακό που πάθατε; Νύχτα τυλίγει τα κεφάλια σας, τα πρόσωπά σας και σας σκεπάζει ίσαμε κάτω στα γόνατα !! Ανάβει ο θρήνος !! Τρέχουνε στα μάγουλά σας δάκρυα !! Αιματορραντισμένοι γύρω οι τοίχοι !! Ίσκιοι γεμίζουνε τα πρόθυρα, ίσκιοι γεμίζουν τις αυλές !! Πάνε κατά τη δύση, κατά το έρεβος !! Ο ήλιος εχάθηκε απ’ τον ουρανό και μαύρη καταχνιά τριγύρω απλώθη !!" ...Όποιος θέλει να γελάσει, μπορεί να το κάνει ελεύθερα ...Και άλλοι κάποτε που ξεκαρδίστηκαν ...στην κυριολεξία ...ξε-καρδίστηκαν και ξε-κοιλιάστηκαν όταν δεν το περίμεναν.
Μέχρι να συμβεί αυτό, θα περιμένουμε το εθνικό μας "χοντροκεφάλαιο" να βγάλει διάγγελμα, για να υποδείξει στους Έλληνες τι πρέπει να ψηφίσουν για να "σωθούν" ...Θα περιμένουμε το παλικάρι να σκουπιστεί από τα λάδια και την τσίκνα, για να μιλήσει ...Να σταματήσει ο "μνηστήρας" να μασάει, για ν' αρχίσει να μιλάει.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_1156.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters