Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Οι 11 ανακρίβειες που είπε οΤσίπρας σε 5 λεπτά

Χρειάζεται χρόνος, απ' ότι φαίνεται, στον πρωθυπουργό για να... προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα -που δημιουργεί η επώδυνη και λεόντειος για τη χώρα συμφωνία με τους δανειστές- και για ν' αλλάξει τη ρητορική του.

Ο Αλ. Τσίπρας κατόρθωσε σε 5 λεπτά, (τόσο διήρκεσε η δήλωσή του μετά τη Σύνοδο Κορυφής) να πει 10 ανακρίβειες αν όχι και ψέμματα.

Ανακρίβεια πρώτη: "Καταφέραμε να κερδίσουμε την αναδόμηση του χρέους" είπε. Η αλήθεια είναι ότι η συζήτηση για την αναδόμηση, όχι τη διαγραφή, παραπέμφθηκε για μετά την πρώτη αξιολόγηση και εφόσον βεβαίως αυτή είναι θετική κάτι που ουδείς μπορεί να το εγγυηθεί αφού ουδείς μπορεί να πει μετά βεβαιότητας ποιές θα ειναι οι εξελίξεις.

Ανακρίβεια δεύτερη: "Κερδίσαμε τη βέβαιη χρηματοδότηση για το μεσοπρόθεσμο διάστημα", είπε. Η αλήθεια είναι πως η μεσοπρόθεσμη χρηματοδότηση των 12 δις είναι ακριβώς όσα χρειάζονται για να πληρωθούν οι λέξεις ομολόγων, οι δόσεις σε ΔΝΤ και ευρωσύστημα τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Οι δανειστές διασφάλισαν τα χρήματά τους, δεν χρηματοδοτείται η εκπλήρωση των εγχώριων υποχρεώσεων του κράτους.

Ανακρίβεια τρίτη: "Αφήσαμε μια σημαντική παρακαταθήκη για την αναγκαία αλλαγή στην Ευρώπη", είπε. Η αλήθεια είναι πως η παρακαταθήκη για την Ευρώπη δεν είναι η αλλαγή, αλλά η υποταγή και η προσαρμογή στους κανόνες της ευρωζώνης για όσους θέλουν να ανήκουν στο κοινό νόμισμα και την ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ανακρίβεια τέταρτη: "Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να κερδίσουμε τη χαμένη εθνική μας κυριαρχία", είπε. Η αλήθεια είναι ότι η εθνική κυριαρχία περιορίζεται ακόμη περισσότερο με την ίδρυση του Ταμείου Περιουσίας, με την συνέχιση και την ενίσχυση της εποπτείας από την τρόϊκα (που τώρα λέγεται Θεσμοί) και τις δεσμεύσεις που θα αναληφθούν με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Ανακρίβεια πέμπτη: "Κερδίσαμε ήδη το στόχο της λαϊκής κυριαρχίας, στείλαμε σημαντικό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη", είπε εννοώντας το δημοψήφισμα. Η αλήθεια είναι ότι η λαϊκή κυριαρχία καταπατήθηκε και διαστρεβλώθηκε. Το "όχι" που είπε το 61% των Ελλήνων έγινε, εν μιά νυκτί, "ναι" στο σχέδιο Γιούνκερ και μάλιστα σε δυσμενέστερο μορφή. Το μήνυμα που εστάλη στην Ευρώπη είναι ότι η λαϊκή βούληση είναι ήσσονος σημασίας για τα ευρωπαϊκά θέσφατα και αυτό που υπερέχει είναι η σιδηρά βούληση των ισχυρών της Ευρώπης και της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών. Σ' αυτή τη βούληση συνεμμορφώθη και ο Τσίπρας και όχι στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Ανακρίβεια έκτη: "Η απόφαση κρατάει την Ελλάδα σε συνθήκες χρηματοπιστωτικής ευστάθειας", είπε. Η αλήθεια είναι πως η απόφαση διατηρεί και αυξάνει την χρηματοπιστωτική ομηρία της Ελλάδος από τους δανειστές της καθώς το τι μέλλει γενέσθαι στον χρηματοπιστωτικό τομέα συναρτάται άμεσα με την υλοποίηση των δεσμεύσεων που αναλαμβάνονται και από την ερμηνεία που θα δίνουν οι δανειστές εάν τηρούνται ή όχι τα υπεσχημένα.

Ανακρίβεια έβδομη: "Η συμφωνία κάνει το Grexit παρελθόν", είπε. Η αλήθεια είναι ότι το Grexit επανήλθε στο προσκήνιο, μετά από πολύ καιρό -σχεδόν δύο χρόνια- και όταν τη διακυβέρνηση της χώρας ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα μετά τον Φεβρουάριο όταν ο Βαρουφάκης άρχισε τα τσαλίμια, κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φοβέριζαν την Ευρώπη με τη ρήξη και τις εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης από τρίτες, εκτός Ε.Ε, χώρες (Ρωσία, Κίνα, κ.α.) και ο Παν. Καμμένος διατύπωνε το δόγμα για το "Κούγκι".

Ανακρίβεια όγδοη: "Τα όποια βάρη θα κατανεμηθούν με κοινωνική δικαιοσύνη, δε θα πληρώσουν όσοι πήραν έως τώρα όλα τα βάρη στους ώμους τους", είπε. Η αλήθεια είναι πως οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και τα λαϊκά στρώματα θα συνεχίσουν να πληρώνουν βάρη και μάλιστα ο φόρος αίματος θα είναι ακόμη βαρύτερος με τις αλλαγές στον ΦΠΑ, τη διατήρηση του ΕΝΦΙΑ και τις μεταρρυθμίσεις σε ασφάλιση, συνταξιοδοτικό και αγορά εργασίας. Δεν αποτελεί δε παρηγοριά γι' αυτούς ότι θα πληρώσουν πολύ περισσότερα οι έχοντες και κατέχοντες ή όσοι κατάφερναν να ξεφεύγουν από την τσιμπίδα του νόμου. Και φυσικά θα πρέπει να προσθέσουμε πως με την κατάρρευση των τραπεζών και των επιχειρήσεων είναι μεγάλο και το κόστος που κατέβαλαν και οι λεγόμενοι ολιγάρχες.

Ανακρίβεια ένατη: "Θα παλέψουμε τώρα στο εσωτερικό, σε βάρος της ολιγαρχίας που μας έφερε ως εδώ και κατά των κατεστημένων συμφερόντων", είπε. Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν γίνεται με λόγια, αλλά με πράξεις. Η ρητορική των υψηλών τόνων για τους "κακούς" το μόνο που καταφέρνει είναι να δημιουργεί συνθήκες πόλωσης, κυρίαρχα είναι ενταγμένη σε τακτικές κομματικής συσπείρωσης και περισσότερο υπηρετεί την λογική: "να δώσουμε στο λαό θέαμα αφού δεν έχουμε να του δώσουμε άρτο". Αντί να υπόσχεται "θέαμα" με τους ολιγάρχες το πολιτικά ορθό και το οικονομικά αποτελεσματικό θα ήταν να θεσπίσει και να νομοθετήσει όρια και κανόνες διαφάνειας και λογοδοσίας τους. Η δύναμη των ολιγαρχών δεν πατάσσεται με λόγια, αλλά με νόμους και θεσμικές παρεμβάσεις.

Ανακρίβεια δέκατη: "Αποτρέψαμε τη μεταφορά ελληνικών περιουσιακών στοιχείων στο εξωτερικό", είπε. Η αλήθεια είναι πως είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τους πέντε μήνες της διακυβέρνησής του, αυτή που έδωσε σάρκα και οστά στην παλαιόθεν σκέψη των δανειστών για ίδρυση Ταμείου Περιουσίας. Το θέμα δεν είναι ότι απετράπη η μεταφορά ελληνικών περιουσιακών στοιχείων στο εξωτερικό, αλλά ότι η πρόταση των δανειστών μπήκε για πρώτη φορά με τόση ένταση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και έγινε πραγματικότητα. Το θέμα δεν είναι ότι η έδρα του θα είναι στην Ελλάδα, αλλά το Ταμείο συνεστήθη και οι δανειστές θα έχουν λόγο και άμεση εποπτεία σ' αυτό. Με απλά λόγια απετράπη κάτι που το δημιούργησε η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακρίβεια ενδέκατη: "Το αναπτυξιακό πακέτο των 35 δισεκ., η αναδιάρθρωση του χρέους και η εξασφαλισμένη χρηματοδότηση θα προσελκύσουν επενδυτές προκειμένου να αντισταθμιστούν οι υφεσιακές τάσεις", είπε. Η αλήθεια είναι ότι το αναπτυξιακό πακέτο των 35 δις του Γιούνκερ είχε προταθεί και στο παρελθόν στην ελληνική κυβέρνηση και αυτή το απέρριψε. Έπρεπε να βρεθεί, στις 30 Ιουνίου, η χώρα στον αέρα μετά τη λήξη του Προγράμματος, να κλείσουν οι τράπεζες, να επιβληθεί capital control για να καταλήξουμε να δεχθούμε, με επαχθέστερους όρους, το πακέτο Γιούνκερ, ενώ μπορούσαμε να το πάρουμε νωρίτερα και ταυτόχρονα να είμαστε έξω από το Πρόγραμμα Ντράγκι για την πιστωτική χαλάρωση. Αφού για πέντε μήνες δημιουργήσαμε συνθήκες αποεπένδυσης και η χώρα βυθίστηκε εκ νέου στην ύφεση, ελπίζουμε τώρα με υφεσιακά μέτρα να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη. Πάλι καλά...
πηγη
 

Ο απόλυτος εξευτελισμός: Κατόπιν απαίτησης του Β.Σόιμπλε διέλυσαν την επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις!


Ακόμα ένα χτύπημα για την εθνική αξιοπρέπεια και κυριαρχία ήρθε σήμερα μετά από την υπογραφή για το νέο μνημόνιο:Κατόπιν γερμανικής προφανώς απαίτησης και έμπνευσης η συνεδρίαση στην επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις αναβάλλεται και όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή παραπέμπεται   στις καλένδες στο πλαίσιο της καθ΄υπόδειξη των δανειστών νέας "ελληνογερμανικής φιλίας".
Έτσι ως αποτέλεσμα αυτής αλλά και της κατάπτυστης συμφωνίας που "σφραγίστηκε" στις Βρυξέλλες ματαιώθηκε η κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών επιτροπών, μεταξύ των οποίων και η επιτροπή για την διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, που είχε προγραμματιστεί για αύριο στις 12:00 το μεσημέρι.
Τις επιτροπές θα ενημέρωνε ο Περιφερειακός Εκπρόσωπος για την Ευρώπη του Γραφείου του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κ. Jan Jarab.
Να σημειώσουμε ότι η επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις, την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου και την επιστροφή των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών είχε την ομόθυμη στήριξη της Βουλής των Ελλήνων ενώ ομιλία είχε εκφωνήσει  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Κώστας Ήσυχος και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις Νίκος Χουντής και σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ τις θέσεις των άλλων κομμάτων εξέφρασαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κι επίσης στο βήμα ανέβηκε μεγάλος αριθμός βουλευτών από όλες τις πτέρυγες της Βουλής.
Μάλιστα στις 4 Ιουνίου στην ενημέρωση που είχαν τα μέλη της Επιτροπής για την Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, από τους συμμετέχοντες στην Ειδική Επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών και τους συντάκτες του πορίσματος για τις ελληνικές αξιώσεις από τις γερμανικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο η πρόεδρος της Βουλής και της Επιτροπής Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έδωσε έμφαση στο ύψος των δίκαιων και τεκμηριωμένων και μη αμφισβητούμενων ελληνικών απαιτήσεων, όπως τις χαρακτήρισε, που φθάνουν στα 340 δισ. ευρώ.
"Σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς, οι απαιτήσεις της χώρας μας ανέρχονται στα 280 δισ. με 340 δισ. ευρώ. Την ίδια ώρα που η χώρα μας στενάζει κάτω από την μέγγενη των αξιώσεων των δανειστών για ένα χρέος που είναι υποδεέστερο αυτού, αντιλαμβάνεστε την αξία του", επεσήμανε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Βουλής.
Παράλληλα, η κ. Κωνσταντόπουλου, επιτέθηκε σε όσους ισχυρίζονταν στο παρελθόν ότι δεν υπάρχει φάκελος και έγγραφα στοιχεία για τις αξιώσεις της Ελλάδας. "Κάποιοι διαβεβαίωναν και ισχυρίζονταν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία. Μόλις πριν τρία χρόνια λέγανε ανεδαφική αυτή την αξίωση που είναι απόλυτα στοιχειοθετημένη", συμπλήρωσε.
Αυτό που μένει να δούμε είναι ποια θα είναι η αντίδραση απο το προεδρείο της Βουλής και στουςλόγους, μέσα απο επίσημη ανακοίνωση που οδήγησαν στην αναβολή αυτή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στα τέσσερα και απόλαυσε το … (ΒΙΝΤΕΟ)

aleksis-tsipras-sunodos-korufis

Και εγώ ψήφισα ΟΧΙ γιατί είμαι EΈλληνας και το ΟΧΙ ήταν για την Eλλαδα μου …ΟΧΙ για τα σαπάκια που κυβερνούν! ΒΙΝΤΕΟ>>
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/07/blog-post_857.html

«Έδωσα τον Όρκο του Ιπποκράτη και με άκουσαν οι Θεοί!» - Ρώσοι απόφοιτοι Ιατρικής σχολής στην Κω


«Έδωσα τον Όρκο του Ιπποκράτη και με άκουσαν οι Θεοί! Αυτή ήταν μια μοναδική εμπειρία ζωής…».
Λόγια καρδιάς από μια Ρωσίδα, την Κατερίνα Τερνέτσκαγια, που μαζί με άλλους ογδόντα απόφοιτους του Ιατρικού Πανεπιστημίου του Ροστόφ, πραγματοποίησε ένα όνειρο ζωής: έδωσαν τον Όρκο του Ιπποκράτη στην Κω, την πατρίδα του αρχιάτρου του σύγχρονου κόσμου μας.
«Ορκίζομαι στον Απόλλωνα τον Ιατρό και στον Ασκληπιό και στην Υγεία και στην Πανάκεια και σ΄ όλους τους θεούς, επικαλούμενος την μαρτυρία τους να τηρήσω πιστά κατά τη δύναμη και την κρίση μου αυτό τον όρκο …», ήχησε ο όρκος του Ιπποκράτη στο Ασκληπιείο στην Κω.
«Ο Όρκος του Ιπποκράτη, που για τους Ρώσους είναι ιερό κείμενο, εκφράζει, με συγκλονιστικό τρόπο, το ήθος της κλασικής Ιατρικής, αλλά και της αρχαίας ελληνικής σκέψης», δηλώνει με υπερηφάνεια ο πρύτανης του Ιατρικού Πανεπιστημίου του Ροστόφ, διακεκριμένος γιατρός και καθηγητής, Αλεξέϊ Σαβισκό. Φορώντας χλαμύδα και δαφνοστέφανο ο ίδιος απήγγειλε τον όρκο, στη Ρωσική γλώσσα, τον οποίο επαναλάμβαναν οι μελλοντικοί γιατροί στον ιερό χώρο του Ασκληπιείου.
Η έλευση της αποστολής στη Κω κατέστη δυνατή χάρη στον Έλληνα ομογενή και βουλευτή της Ρωσικής Δούμας, Ιβάν Σαββίδη και οργανώθηκε σε συνεννόηση με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη. Το 2010 το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Ροστόφ γιόρτασε τα 80 χρόνια από την ίδρυσή του. Με αφορμή της γιορτής, το Ίδρυμα του Σαββίδη βράβευσε τους αποφοίτους αριστούχους και τους καθηγητές τους, χαρίζοντάς τους το πολυπόθητο ταξίδι.
«Είμαι πολίτης μιας άλλης χώρας, αλλά η κάρδια μου είναι εδώ, και είμαι έτοιμος να κάνω ότι μπορώ, ως πολιτικός και ως επιχειρηματίας, να βοηθήσω την Ελλάδα. Μη ξεχνάτε τους Αρχαίους μεγάλους Δάσκαλους μας, όπως τον Ιπποκράτη, που είπε: Να διατηρήσω τη ζωή και την τέχνη μου καθαρή και αγνή - και όλα θα πάνε καλά!», ο Ιβάν Σαββίδης και υπόσχετε, ότι θα κάνει θεσμό την ορκωμοσία ρώσων αποφοίτων Ιατρικών Σχολών, στην Κω, ενώ επισημαίνει ότι «η Ρωσία πρέπει να σταθεί δίπλα στους Έλληνες στις δύσκολες στιγμές και υπάρχουν πολλοί τρόποι συνεργασίας...».
Η αναπαράσταση του Όρκου του Ιπποκράτη, στην ελληνική και στη ρωσική γλώσσα, έγινε στο Ασκληπιείο, παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργου Νικητιάδη. Απευθυνόμενος στους νέους ρώσους γιατρούς, ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία «να γίνει θεσμός το γεγονός, με τη συμμετοχή και άλλων Πανεπιστημίων και να αποτελεί «όνειρο» για κάθε φοιτητή της Ιατρικής να ορκίζεται στην πατρίδα του Ιπποκράτη και στο Ασκληπιείο, την αρχαιότερη ιατρική σχολή».
Ο κ. Νικητιάδης σημείωσε, ακόμη, ότι στο πλαίσιο τέτοιων εκδηλώσεων αναδεικνύεται η πλούσια ιστορική παράδοση, τα μοναδικά μνημεία και το φυσικό περιβάλλον, που έχουν πολλαπλασιαστικά οφέλη για τον ελληνικό τουρισμό και αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα στο έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον.
Τον όρκο έδωσαν και διακεκριμένοι Ρώσοι γιατροί, που ήρθαν μαζί με τους απόφοιτους του Ρωστόφ. Ο πανεπιστημιακός Ιβαν Κατερίνιτσκι, καθηγητής καρδιολόγος, είπε:
«Ως καρδιολόγος ξέρω πως μπορώ να «βάλω μπρος» μια κάρδια που σταματά … Παρόλο που υπηρετώ πάνω από 30 χρόνια την ιατρική, νιώθω δέος εδώ στη Κω, τη πατρίδα του Ιπποκράτη. Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε γιατρό».
«Ο όρκος του Ιπποκράτη είναι ένας κώδικας, που μας δίνει την δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας, αντιμετωπίζοντας καθημερινά τις όποιες δυσκολίες», θα μας πει ο Γιούρι Πετρόφ, κοσμήτορας της Γυναικολογικής Σχολής, διακεκριμένο μέλος της ιατρικής κοινότητας του Ροστόφ.
«Ο Ιπποκράτης μας έμαθε ότι πρώτα πρέπει να βλέπουμε τον άνθρωπο και μετά την ασθένεια. Είναι σημαντικό να κρατάμε το μεγάλο αυτό στόχο και να λειτουργούμε πάντα ως πραγματικοί θεραπευτές», δηλώνει εμφανώς συγκινημένη και η Όλγα Ρομάνοβα, που έδωσε ξανά τον όρκο στην αρχαιότερη ιατρική σχολή.
«Να πάρουμε έμπνευση, να συλλογιστούμε το μέλλον μας και τις θυσίες που πρέπει να κάνουμε, ασκώντας το επάγγελμα του γιατρού», λέει ο νεαρός γιατρός Γρηγόρη Οστάπενκο. «Επέλεξα την ψυχιατρική και δηλώνω λάτρης του Ιπποκράτη. Ήταν ο πρώτος ψυχίατρος, γιατί μάθαινε τους μαθητές του να θεραπεύουν τον ασθενή, και όχι την ασθένεια».
«Το επάγγελμά μας έχει να κάνει με πολλά μυστικά και συναισθήματα. Μόνο η πίστη ότι καθημερινά έχεις μια αποστολή- να βοηθάς τον άνθρωπο- μας κάνει να συνεχίζουμε. Αυτό μας έμαθε ο Ιπποκράτη», λέει η Έλενα Ιβάνοβα.
Εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξαν στους φίλους από τη Ρωσία οι τοπικές αρχές. Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου πολιτισμού και τουρισμού, Γιάννη Μπελαλή, για πρώτη φορά έγινε μαζική ορκωμοσία στο νησί, γεγονός που μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του «Ιπποκράτειου τουρισμού».
Η επίσκεψη στην Κω εμπλουτίστηκε με ημερήσια εκδρομή στη Νίσυρο, όπου οι κάτοικοι του νησιού, μαζί με τον Δήμαρχο Νίκο Καρακωνσταντίνου, «αγκάλιασαν» την αποστολή, στην οποία συμμετείχαν και δημοσιογράφοι από Ρωσία, που κάλυψαν το γεγονός.
«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που την ονειρεύεται ο κάθε Ρώσος. Ετοιμάζω ένα μεγάλο ρεπορτάζ και ελπίζω να είναι μία ακόμη ωραία ιστορία, πού θα προσελκύσει στη χώρα σας περισσότερους τουρίστες», υπόσχεται η δημοσιογράφος Σβετλάνα Σαρακόβσκαι, από την εφημερίδα «Αργουμέντι και Φάκτι», με τιράζ πολλών εκατομμυρίων.

Σοφία Προκοπίδου
http://efagonizesthe.blogspot.com/2011/06/blog-post_9321.html

Το διαβάσαμε από το:http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/07/blog-post_2445.html#ixzz3fbL4CsYU

"Πραξικόπημα στην Ελλάδα"! Κόλαφος για τη Γερμανία τα μηνύματα απ΄ όλο τον πλανήτη

Image
Πολλοί αυτά τα χρόνια της κρίσης είχαν “φοβίες” για εκδήλωση πραξικοπήματος στην Ελλάδα. Και οι στρατιωτικοί μας πάντα ενοχλούνταν απ΄ αυτές τις άθλιες φήμες. Τις τελευταίες ώρες όλος ο πλανήτης μιλά για “πραξικόπημα στην Ελλάδα” . Το οποίο όμως κατηγορείται ότι έκανε η Γερμανία . Χωρίς ερπύστριες στην άσφαλτο.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διογκώνεται ένα κύμα συμπαράστασης προς την Ελλάδα με την λέξη “πραξικόπημα” να κυριαρχεί πλέον σ΄ όλα τα μηνύματα. Η Γερμανία κατόρθωσε να έχει γίνει αυτές τις ώρες η πλέον αντιπαθής χώρα στον πλανήτη και να “ξυπνήσει” μνήμες που και η ίδια δεν ήθελε.
Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ως “πρόταση Σόϊμπλε” δεν θα μπορούσαν να γίνουν δεκτά ούτε από την τελευταία μπανανία. 50 δις υποθήκη ελληνικών περιουσιακών στοιχείων σε fund του Λουξεμβούργου ή Grexit ήταν η “πρόταση”!
Μερικά από τα μηνύματα που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοιωνικής δικτύωσης.


onalert
http://greeknation.blogspot.gr/2015/07/blog-post_593.html

Αυτή είναι η συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές – Τι προβλέπει

 
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

– Η συμφωνία προβλέπει τριετές δάνειο από 82 έως 86 δισ
– Μεταφορά κρατικής περιουσίας σε ειδικό ταμείο στην Ελλάδα ύψους 50 δισ
– Η συμφωνία επιτεύχθηκε μετά από 17 ώρες διαβουλεύσεων του Αλέξη Τσίπρα με τους ευρωπαίους ηγέτες
– Ποιά μέτρα πρέπει να ψηφιστούν έως τις 15 και ποιά έως τις 22 Ιουλίου

Η Σύνοδος Κορυφής, τονίζει την απόλυτη ανάγκη να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη της με τις ελληνικές αρχές ως προαπαιτούμενο για μια πιθανή μελλοντική συμφωνία σε ένα νέο πρόγραμμα του ESM.
Στο πλαίσιο αυτό, η υιοθέτηση της της συμφωνίας από τις ελληνικές αρχές είναι το κλειδί και η επιτυχής εφαρμογή της να ακολουθήσει τις πολιτικές δεσμεύσεις.
Μια χώρα μέλος του ευρώ που ζητεί οικονομική βοήθεια από τον ESM μπορεί να ζητήσει ανάλογη βοήθεια όποτε είναι δυνατόν και από το ΔΝΤ. Αυτό είναι προυπόθεση για να συμφωνήσει το Eurogroup σε ένα νέο πρόγραμμα από τον ESM. Γι” αυτό η Ελλάδα θα ζητήσει συνεχή υποστήριξη από το ΔΝΤ (επίβλεψη και χρηματοδότηση) από τον Μάρτιο του 2016.
Λόγω της ανάγκης να επανακτηθεί η εμπιστοσύνη με την Ελλάδα η Σύνοδος Κορυφής καλοσωρίζει τις δεσμεύσεις των ελληνικών αρχών να νομοθετήσουν χωρίς καθυστέρηση το πρώτο πακέτο μέτρων.
Αυτά τα μέτρα λαμβάνονται σε πλήρη εκ των προτέρων συμφωνία με τα θεσμικά όργανα και θα περιλαμβάνουν:

ΕΩΣ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ
• Εξορθολογισμό του ΦΠΑ και διεύρυνση της φορολογικής βάσης για να αυξηθούν τα έσοδα
(Ο ΦΠΑ στην εστίαση πηγαίνει άμεσα από το 13% στο 23%. Στα ξενοδοχεία από το 6,5% στο 13% από τον Οκτώβριο του 2015. Σταδιακή κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ στα νησιά από τον Οκτώβριο του 2015. Αφορά δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς με εξαίρεση την άγονη γραμμή. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του 2016 και θα καθοριστούν «δημοσιονομικά ουδέτερα μέτρα» για να αποζημιωθούν οι φτωχότεροι κάτοικοι.)
• άμεσα μέτρα για τη βελτίωση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του συνταξιοδοτικού συστήματος, στο πλαίσιο του προγράμματος μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος
(Εφαρμόζεται από τον Ιούλιο εφέτος σταδιακή αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης που θα φτάσει το 2022 το 67ο έτος ηλικίας ή το 62ο με 40 χρόνια εισφορών. Εξαιρούνται βαρέα και ανθυγιεινά και μητέρες τέκνων με αναπηρία. Για το ΕΚΑΣ προβλέπεται σταδιακή κατάργηση για όλους ως το τέλος του 2019. Από τον Μάρτιο του 2016 θα θιγεί το 20% των δικαιούχων με βάση ειδικά κριτήρια. Αύξηση των εισφορών των συνταξιούχων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από το 4% στο 6% σε κύρια και επικουρικά ταμεία και ενοποίηση όλων των επικουρικών ταμείων υπό το ΕΤΑ ως την 1η Ιανουαρίου. )
• την διασφάλιση της πλήρους νομικής ανεξαρτησίας της ΕΛΣΤΑΤ
• την πλήρη εφαρμογή των σχετικών διατάξεων της Συνθήκης για τη Σταθερότητα, τον Συντονισμό και τη Διακυβέρνηση στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση, ιδίως μέσω του Δημοσιονομικού Συμβουλίου επιχειρησιακή πριν από την οριστικοποίηση του μνημονίου συμφωνίας και την εισαγωγή οιονεί αυτόματων περικοπών δαπανών σε περίπτωση απόκλισης από τους φιλόδοξους στόχους του πρωτογενούς πλεονάσματος αφού όμως ζητήσει συμβουλές από το Φορολογικό Συμβούλιο και υπόκειται σε προηγούμενη έγκριση των κοινοτικών οργάνων

ΕΩΣ ΤΙΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ:
• η υιοθέτηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, η οποία είναι μια πολύ σημαντική αναθεώρηση των διαδικασιών και των κανόνων για το σύστημα αστικής δικαιοσύνης και μπορεί να επιταχύνει σημαντικά τη δικαστική διαδικασία και τη μείωση του κόστους
• Μεταφορά του BRRD με την βοήθεια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κοινοτικη οδηγια για ανακεφαλαιοποιηση και αναδιαρθρωση των τραπεζων)
• Αμέσως, και μόνο μετά τη νομική υλοποίηση των πρώτων τεσσάρων προαναφερθέντων μέτρων και την έγκριση όλων των δεσμεύσεων που περιλαμβάνονται σε αυτό το έγγραφο από την ελληνική Βουλή, και μετά την επαλήθευση από τους Θεσμούς και το Eurogroup, θα μπορέσει να ληφθεί μια απόφαση που θα αναθέτει στους Θεσμούς να διαπραγματευτούν ένα Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU). Η απόφαση θα ληφθεί με την προϋπόθεση ότι οι εθνικές διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί και εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 13 της Συνθήκης για τον ESM και οι προϋποθέσεις, βάσει της αξιολόγησης που αναφέρεται στο άρθρο 13.1.
Οι δανειστές ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση να αποδείξει ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένη στους στόχους που έχουν τεθεί με την κατάθεση ενός χρονοδαγράμματος και της απαραίτητης νομοθεσίας.
Η συμφωνία προβλέπει επίσης:
– Ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ
– Μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας με ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για την εφαρμογή του toolkit του ΟΟΣΑ, συμπεριλαμβανομένων των Κυριακών, της ιδιοκτησίας των φαρμακείων, γάλακτος, αρτοποιείων, όπως επίσης και το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων που είναι κρίσιμα από μακροοικονομικής άποψης (πχ θαλάσσιες μεταφορές).
– Μείωση αμυντικών δαπανών κατά 100 εκατ. ευρώ το 2015 και κατά 200 εκατ. ευρώ το 2016.
Ως πρόσθετα μέτρα ύψους 330 εκατ. ευρώ ορίζονται αν υπάρξουν αποκλίσεις:
– Αύξηση φορολογικού συντελεστή για έσοδα από ενοίκια από το 11% στο 15% για ετήσια εισοδήματα κάτω από 12.000 ευρώ (αποφέρει έσοδα 160 εκατ. ευρώ) και από το 33% στο 35% για ετήσια εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ (αποφέρει έσοδα 40 εκατ. ευρώ).
– Ο φόρος στις επιχειρήσεις από το 26% στο 29%, δηλαδή 1% πάνω από τη βασική πρόβλεψη της πρότασης για αύξηση από το 26% στο 28%. Η νέα αύξηση υπολογίζεται ότι θα φέρει επιπλέον έσοδα 130 εκατ. ευρώ.
– Αποκρατικοποιήσεις: Ενεργοποιούνται οι διαγωνισμοί για ΟΛΠ και ΟΛΘ ως το τέλος Οκτωβρίου. Θα ολοκληρωθούν οι διαγωνισμοί για τα περιφερειακά αεροδρόμια, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την Εγνατία οδό και το Ελληνικό. Τα περιφερειακά αεροδρόμια θα πωληθούν στον νικητή του διαγωνισμού με τους ισχύοντες όρους.
– Ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο από 1.1.2016 με αναπροσαρμογές στους μισθούς ανάλογα με τα προσόντα και τη θέση ευθύνης.
– Νέο μόνιμο σχήμα κινητικότητας στο Δημόσιο. Θα εφαρμοστεί από τον Οκτώβριο του 2015 με στόχο την καλύτερη κατανομή του προσωπικού ανά τομέα και την αντιμετώπιση ελλείψεων.
Όσον αφορά στο ταμείο εγγυοδοσίας, προβλέπεται ότι η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει τα εξης:
– Να αναπτύξει ένα σχέδιο ιδιωτικοποιήσεων με μια πιο εξελιγμένη διοίκηση
– Περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου θα μεταφερθούν σε ένα ανεξάρτητο επενδυτικό ταμείο το οποίο θα αποκτήσει κέρδος από αυτά μέσω ιδιωτικοποιήσεων και άλλων μέσων. Με τα κέρδη από την πώληση των περιουσιακών στοιχείων θα γίνει η αποπληρωμή του νέου δανείου από τον ESM. Στόχος είναι η συγκέντρωση 50 δισ από τα οποία τα 25 θα χρησιμοποιηθούν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Το 50% των 25 δισ θα χρησιμοποιηθεί για την μείωση του χρέους και το υπόλοιπο 50% για επενδύσεις.
Αυτό το ταμείο, θα ιδρυθεί στην Ελλάδα και θα διοικείται από Έλληνες υπό την επίβλεψη των σχετικών ευρωπαϊκών θεσμών.

newsit.gr

«Η Γερμανία έχει συμφέρον να μας συντρίψει»


Η αναδιάρθρωση του χρέους ήταν ο στόχος μας: δεν γνωρίζαμε όταν ξεκινήσαμε την διαπραγμάτευση ότι το Grexit μπορεί να είναι ο στόχος ορισμένων ηγετών της ευρωζώνης
γράφει σε άρθρο του στον Guardian, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Η Ελλάδα κυριαρχεί στην επικαιρότητα επί πέντε χρόνια για ένα λόγο, γράφει ο πρώην υπουργός Οικονομικών: «την επίμονη άρνηση των πιστωτών μας να προσφέρουν ουσιαστική ελάφρυνση του χρέους. Γιατί, κατά κάθε κοινής λογικής, κατά της ετυμηγορίας του ΔΝΤ και κατά της καθημερινής των τραπεζιτών όταν αντιμετωπίζουν οφειλέτες σε δυσκολία, ανθίστανται στην αναδιάρθρωση; Η απάντηση δεν μπορεί να βρεθεί στην οικονομική επιστήμη, διότι κατοικεί βαθιά στον λαβύρινθο της ευρωπαϊκής πολιτικής».

Και εξηγεί:

«Το 2010 το ελληνικό κράτος έγινε αφερέγγυο. Δυο ήταν οι επιλογές για να συνεχιστεί η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη: η λογική επιλογή, την οποία οποιοσδήποτε έντιμος τραπεζίτης θα συνιστούσε -αναδιάρθρωση του χρέους και μεταρρύθμιση της οικονομίας- και την τοξική επιλογή -τη χορήγηση νέων δανείων σε μια χεοκοπημένη οντότητα, παριστάνοντας ότι έτσι θα παραμείνει αξιόχρεη.

»Η επίσημη Ευρώπη διάλεξε τη δεύτερη επιλογή, βάζοντας τη διάσωση των εκτεθειμένων -στο ελληνικό χρέος- γαλλικών και γερμανικών τραπεζών πάνω από την κοινωνικό-οικονομική βιωσιμότητα της Ελλάδας.

»Μια αναδιάρθρωση του χρέους θα σήμαινε απώλειες για τους τραπεζίτες. Θέλοντας να αποφύγουν να ομολογήσουν στα κοινοβούλιά τους ότι οι φορολογούμενοι θα πρέπει να πληρώσουν πάλι για τις τράπεζες με νέα μη βιώσιμα δάνεια, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι παρουσίασαν την αφερεγγυότητα του ελληνικού κράτους ως πρόβλημα ρευστότητας και δικαιολόγησαν τη "διάσωση" ως μια περίπτωση "αλληλεγγύης" προς τους Έλληνες.

»Για να πλαισιώσουν την κυνική μεταφορά των ανεπανόρθωτων ζημιών των ιδιωτών στις πλάτες των φορολογούμενων ως μια άσκηση "σκληρής αγάπης", επιβλήθηκε λιτότητα-ρεκόρ στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα το εθνικό εισόδημα της οποίας (από το οποίο έπρεπε να ξεπληρωθούν παλαιά και νέα δάνεια) συρρικνώθηκε περισσότερο από ένα τέταρτο. Αρκούν οι μαθηματικές ικανότητες ενός 8χρονου για να καταλάβει κανείς ότι αυτή η διαδικασία δεν θα τελείωνε καλά.

»Όταν η άθλια επιχείρηση ολοκληρώθηκε, η Ευρώπη είχε αυτομάτως άλλο έναν λόγο να αρνηθεί την αναδιάρθρωση του χρέους: θα έπληττε τις τσέπες των Ευρωπαίων πολιτών! Και έτσι, χορηγούνταν αυξημένες δόσεις λιτότητας, ενώ το χρέος μεγάλωνε, αναγκάζοντας τους δανειστές να χορηγούν κι άλλα δάνεια, με αντάλλαγμα ακόμη περισσότερη λιτότητα.

»Η κυβέρνησή μας εκλέχθηκε με εντολή να τελειώσει αυτό τον καταδικασμένο φαύλο κύκλο. Να ζητήσει αναδιάρθρωση του χρέους και τερματισμό της λιτότητας. Οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν στο πολυδιαφημισμένο αδιέξοδο για έναν απλό λόγο: οι πιστωτές μας συνέχισαν να αποκλείουν οποιαδήποτε απτή αναδιάρθρωση, επιμένοντας ταυτόχρονα το αδύνατο να εξοφληθεί χρέος μας, να πληρωθεί "παραμετρικά" από τους πλέον αδύναμους των Ελλήνων, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

»Την πρώτη μου εβδομάδα ως υπουργός Οικονομικών δέχθηκα την επίσκεψη του Γερούν Ντάισελμπλουμ, του προέδρου του Eurogroup, που μου έθεσε μια άκαμπτη επιλογή: δεχθείτε τη "λογική" του προγράμματος και αφήστε τα αιτήματα για αναδιάρθρωση του χρέους, αλλιώς η δανειακή σας συμφωνία θα "καταρρεύσει"- η ανομολόγητη συνέπεια ήταν ότι οι ελληνικές τράπεζες θα κλείσουν.

»Πέντε μήνες διαπραγματεύσεων ακολούθησαν, υπό την νομισματική ασφυξία και μια επιδρομή στις τράπεζες που προκλήθηκε και κατευθύνθηκε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Το νόημα ήταν αναμενόμενο: εάν δεν συνθηκολογήσουμε, σύντομα θα βρισκόμασταν αντιμέτωποι με capital controls, με ΑΤΜ που θα υπολειτουργούσαν, μια παρατεταμένα τραπεζική αργία και τελικώς, το Grexit.

»Η απειλή του Grexit έχει μια σύντομα ιστορία σκαμπανεβασμάτων. Το 2010 έσπειρε τον τρόμο στις καρδιές και τα μυαλά των τραπεζιτών, καθώς οι τράπεζες τους ήταν γεμάτες με ελληνικό χρέος. Ακόμα και το 2012, όταν ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αποφάσισε ότι το κόστος του Grexit ήταν μια αξιόλογη "επένδυση", ως μια μέθοδο για να κάνει τη Γαλλία και άλλους να πειθαρχήσουν, η προοπτική τρομοκρατούσε όλους τους υπόλοιπους.

»Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε την εξουσία τον περασμένο Ιανουάριο και για να υποστηρίξουμε τον ισχυρισμό μας ότι τα "προγράμματα" δεν είχαν σε τίποτα να κάνουν με τη διάσωση της Ελλάδας (αλλά με τη περιφρούρηση της βόρειας Ευρώπης) μια μεγάλη πλειοψηφία μέσα στο Eurogroup -υπό την καθοδήγηση του Σόιμπλε- υιοθέτησε το Grexit είτε ως την επιθυμητή έκβαση είτε ως όπλο επιλογής κατά της κυβέρνησής μας.

Οι Ελληνες, σωστά, έτρεμαν στην σκέψη του ακρωτηριασμού από τη νομισματική ένωση. [...] Εξοδος σημαίνει δημιουργία νέου νομίσματος από την αρχή.[...]

«Με το Grexit να ενισχύει την προκαλούμενη από την ΕΚΤ επιδρομή στις τράπεζες, οι προσπάθειες μας να βάλουμε την αναδιάρθρωση του χρέους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν εισακουόταν. Ξανά και ξανά μάς είπαν ότι αυτό είναι θέμα για κάποια απροσδιόριστη στιγμή στο μέλλον που θα ακολουθούσε "την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος|- παρόλο που το πρόγραμμα δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί επιτυχώς χωρίς αναδιάρθρωση.

»Αυτό το Σαββατοκύριακο κλιμακώνονται οι συνομιλίες καθώς ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προσπαθεί ξανά να βάλει το άλογο μπροστά από το κάρο -να πείσει ένα εχθρικό Eurogroup ότι η αναδιάρθρωση του χρέους είναι προαπαιτούμενο της επιτυχίας να μεταρρυθμιστεί η Ελλάδα και όχι μια εκ των υστέρων ανταμοιβή της γι αυτό. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να περάσει το μήνυμα; Βλέπω τρεις λόγους:

»Ενας είναι ότι τη θεσμική αδράνεια δύσκολα την πολεμάς. Ενας δεύτερος ότι το μη βιώσιμο χρέος δίνει στους πιστωτές τεράστια δύναμη πάνω στους οφειλέτες - και η δύναμη ως γνωστό διαφθείρει και τους καλύτερους. Αλλά είναι ο τρίτος λόγος που μου φαίνεται ότι είναι περισσότερος σχετικός και πιο ενδιαφέρόν.

»Το ευρώ είναι ένα υβρίδιο ενός καθεστώτος σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών - όπως το ERM τη δεκαετία του 1980 ή ο χρυσός τη δεκαετία του '30 - και ένα κρατικό νόμισμα. Το πρώτο επαφίεται στον φόβο του εκτοπισμού για να παραμείνει ενωμένο, ενώ ως κρατικό χρήμα περιλαμβάνει μηχανισμούς για ανακύκλωση των πλεονασμάτων μεταξύ χωρών μελών (για παράδειγμα κοινά ομόλογα). Η ευρωζώνη είναι κάτι μεταξύ των δυο: είναι περισσότερο μια συναλλαγματική ισοτιμία και λιγότερο ένα κράτος.

»Και εκεί είναι η δυσκολία. Μετά την κρίση του 2008/9, η Ευρώπη δεν ήξερε πώς να απαντήσει. Πρέπει να προετοιμαστεί για τουλάχιστον μια αποβολή (δηλαδή Grexit) ή να ενισχύσει την πειθαρχία; Ή να κινηθεί προς μια ομοσπονδία; Μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα, με το υπαρξιακό της άγχος να κορυφώνεται διαρκώς. Ο Σόιμπλε έχει πειστεί ότι όπως έχουν τώρα τα πράγματα, χρειάζεται ένα Grexit για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ξαφνικά ένα μονίμως μη βιώσιμο ελληνικό δημόσιο χρέος, χωρίς το οποίο το ρίσκο ενός Grexit δεν θα υπήρχε, απέκτησε μια νέα χρησιμότητα για τον Σόιμπλε.

»Τι εννοώ με αυτό; Με βάση τους μήνες των διαπραγματεύσεων, η πεποίθησή μου είναι ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών θέλει να πιεστεί η Ελλάδα να βγει από τη ζώνη του κοινού νομίσματος, προκειμένου να τρομοκρατήσει τους Γάλλους και να τους κάνει να αποδεχθούν το μοντέλο μιας πειθαρχημένης ευρωζώνης».


πηγη
http://lovitgr.blogspot.gr/2015/07/blog-post_44.html

ΠΡΟΔΟΣΙΑ - «ΧΑΣΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ» - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ ΜΑΣ «ΠΟΥΛΗΣΕ»!


ΩΡΑ 10:54 - Στις πρώτες του δηλώσεις ο πρωθυπουργός ανέφερε:
- «Χάσαμε εθνική κυριαρχία κερδίσαμε λαϊκή κυρίαρχη»...!
- «Αποτρέψαμε αυτά που επιδιώκουν οι πιο ακραίοι κύκλοι εντός της ΕΕ»
- «Δεν αφήσαμε το Ταμείο να μεταφερθεί στο εξωτερικό»
- «Αφήσαμε μια σημαντική παρακαταθήκη για την αναγκαία αλλαγή στην Ευρώπη.
- Συνεχίζουμε να παλεύουμε»

ΩΡΑ 10:41

Μέρκελ: Δεν υπάρχει στο τραπέζι το ονομαστικό κούρεμα του ελληνικού χρέους. Θα ανακληθούν οι νόμοι που έχουν περάσει από την αρχή Φεβρουαρίου




- See more at: http://www.hellas-now.com/2015/07/blog-post_669.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.5BkSsoA4.dpuf

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ; ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ; ! ΤΑ 50 ΔΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;;; ΡΩΤΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΙΝΕΙ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ;;;

11698456_1077642372264282_5552983916684806396_n
Πάνος Σώζος ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ 600 ΔΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΏΣΟΥΜΕ??

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ??
ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ??
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ?
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ?
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ?
……………………...
ΤΑ 50 ΔΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ???
ΡΩΤΑΣ ???
ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ Η΄ΟΜΟΛΟΓΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ???
ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΙΝΕΙ??
ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΕΤΑΙΡΕΙΑ) ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΩΣ ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΓΓΎΗΣΗ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ?
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ???
ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!!
ΣΟΥ ΛΕΝΕ…
ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ?? ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ??
ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ…
ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!
ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ???
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?? Η΄ΑΚΟΜΑ ???
ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΣΥ !!!!
Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΕΛΙΚΑ?? Η΄ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ???
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕ — ΧΑΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕ!!!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ «Ε.ΛΛΗΝΩΝ ΣΥ.ΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!!!!!!
ΟΙ «Ε.ΛΛΗΝΩΝ ΣΥ.ΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!!
……………………...
ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ…
ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Α ΔΙΑ ΦΟΡΟ ΝΑ «ΤΣΑΛΑΚΩΘΕΙ» ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
ΣΤΟΧΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΡΙΝΟΥΝ
ΛΟΓΙΚΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΑΡΕΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΙΣΟΤΗΣ
ΑΦΘΟΝΙΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
ΑΡΜΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΙΑ
ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ
ΓΝΩΘΙ Σ΄ΑΥΤΟΝ
ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ!
ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ… ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
……………………………………
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ
Wir fordern die Rückkehr aller griechischen Altertümer in den Museen von Europa gefunden
Wir benötigen alle Europäer, die griechischen Worte aus ihren Sprachen zu entfernen.
Wir fordern alle Europäer zu uns, um ihre Zivilisation auf der Grundlage unserer Kultur zahlen Urheberrecht.
…………………………………………………..
13/07/2015 HELLENIC Holocaust. ΜΕΣΩ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΑΙΠΕΔ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ Β” Π.Π. ! ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ…
……………………………………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=16588

Το παγκόσμιο #hashtag για τη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ


Security_cooperation_exercise_ 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το »#This is a coup» έχει φτάσει τα 100.000.000 μηνύματα στο Twitter, μιας και χιλιάδες χρήστες
του διαδικτύου χρησιμοποιούν τις τελευταίες ώρες  το hashtag, που σημαίνει «Αυτό είναι Πραξικόπημα».
Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτόν τον τρόπο, οι πολίτες στηλιτεύουν τις απαιτήσεις της Γερμανίας κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, αναφέροντας ότι ουσιαστικά στοχεύει στην ανατροπή της ελληνικής κυβέρνησης.
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:



ΠΗΓΗ

Και Αχιλλείς και Οδυσσείς

Δεν είναι και τόσο έξυπνο να προσπαθούμε, από Δαναοί, ντε και σώνει, να γίνουμε πιο δύσμοιροι κι από τους ίδιους τους Τρώες. Ας συνέλθουμε λίγο...

Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος

Ένα από τα πιο διδακτικά ελληνικά δίπολα προτύπων και στερεοτύπων περιγράφεται στη μυθολογία μας και στην «Ιλιάδα» του Ομήρου και είναι το εξής: Αχιλλεύς και Οδυσσεύς. Ο επικός ήρως από τη μια, με το υπερτροφικό θυμικό, το άκαμπτο φρόνημα, την ιερή μανία για εκδίκηση, την περιφρόνηση της ιεραρχίας και το αναπόφευκτο (αλλά εξοργιστικά εύκολο για τους εχθρούς του) τέλος. Ενα βέλος χρειάστηκε για τους Τρώες για να εξουδετερωθεί ο μαινόμενος, φοβερός Αχιλλεύς.

Από την άλλη, έχουμε τον πανούργο στρατηγό Οδυσσέα.
Φειδωλός σε λόγια. Επινοητικός. Υπομονετικός. Οικονόμος.
Χειριστής ανθρώπων, των πόρων τους, των αντιλήψεων και των προλήψεών τους.
Δόλιος και παραπλανητικός.
Θανατηφόρος, εκεί ακριβώς που πρόβαλε την εικόνα του ηττημένου.
Αναπάντεχα παρών όπου υποκρινόταν πως... έλειπε.
Από το στομάχι του Δούρειου Ιππου ξεχύθηκε κατάφρακτος ο θάνατος για τους Τρώες και ζωηφόρο μήνυμα νίκης για τους Ελληνες.
Όταν η πολιορκία της πόλεως αποδεικνύεται ατελέσφορη, προσποιείσαι τον χαμένο, τον αποκαρδιωμένο, τον αποχωρήσαντα.

Όσοι ζωντανοί

Αφήνεις ένα δώρο στον αντίπαλο και του προσφέρεις την ικανοποίηση της κατίσχυσης. Και έπειτα, την κατάλληλη στιγμή, με συνθήκες που εσύ έχεις επιλέξει και τρόπο που έχεις προετοιμάσει, χτυπάς. Ετσι έπεσε η Τροία. Μας άξιζε η νίκη, δεν έγινε κατά... λάθος.

Εμείς οι Ελληνες πήραμε και παίρνουμε θάρρος από τον πεισιθανάτιο Αχιλλέα και νικάμε όποτε συμπεριφερόμαστε βάσει των συμβουλών του Οδυσσέως. Και οι δύο είναι άκρως απαραίτητοι για την εθνική ισορροπία.

Ας αξιοποιήσουμε, λοιπόν, το ομηρικό δίπολο με την αρετή, την τόλμη και την ευφυΐα που αρμόζει στο Γένος μας.
Η κατάσταση απαιτεί και γενναιότητα και πονηριά. Κάθε χαρακτηριστικό από μόνο του δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μόνο ο συνδυασμός δύναται να προσφέρει όσα μας πρέπουν.

Η Ιθάκη περιμένει και για να απολαύσεις το τοπίο της, πρέπει να φτάσεις εκεί ζωντανός.
Ζωντανοί στο βασίλειό τους φτάνουν οι Οδυσσείς, που έχουν πάντοτε το τόξο τους έτοιμο και τα βέλη τους ακονισμένα για τους ακόλαστους, πανάθλιους μνηστήρες.
Άλλωστε, οι θεοί μπορεί να μας παιδεύουν λίγο, αλλά πάντα βοηθούν να μη θαλασσοπνιγούμε.

Πηγή εφημ. "Δημοκρατία"
http://kostasxan.blogspot.gr/2015/07/blog-post_664.html

Αλαβάνος σε Τσίπρα: "Ημέρα όνειδους και ατίμωσης της Ελλάδας"

«Η 13η Ιουλίου 2015 καταγράφεται ως μια ημέρα όνειδους και ατίμωσης της Ελλάδας» αναφέρει ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος.

Όπως σημειώνει, «είναι μια ημέρα προδοσίας
του λαού, που μόλις πριν λίγες μέρες είπε ένα άφοβο και περήφανο «Όχι», για να δει σήμερα να υπογράφεται το Μνημόνιο Τσίπρα με βάση ένα κείμενο ακραία χειρότερο από αυτό που απέρριψε και χωρίς ίχνος ντροπής να επιτρέπεται στους ηγέτες του ευρωπαϊκού καπιταλισμού να ταπεινώνουν ασύδοτα τη δημοκρατία και τον τόπο μας.

Είναι η ημέρα της έσχατης κατάπτωσης αυτής της μνημονιακής πενταετίας όχι μόνο γιατί βρίσκει την οικονομία στην πιο βαθιά αποδόμηση και την κοινωνία σε καθημερινό εξευτελισμό, αλλά γιατί ήδη σήμερα εκκινά η ισχύς του Μνημονίου Τσίπρα, πολύ χειρότερου από το Μνημόνιο Παπανδρέου και το Μνημόνιο Σαμαρά».

Ο κ. Αλαβάνος τονίζει ότι «δεν πρέπει να αφήσουμε να σφραγισθεί κι ως η ημέρα μιας ιστορικής ατίμωσης της αριστεράς, φτάνει όλες και όλοι οι έντιμοι μαχητές του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ενοχές αλλά με διάθεση αναστοχασμού, να συμμετάσχουν στους κοινούς αγώνες ενάντια στη συμφωνία και ενάντια σε όσους επέλεξαν θέση στην απέναντι όχθη μαζί με τις άλλες μνημονιακές προσωπικότητες και κόμματα στα πλαίσια μιας πλαστής και καταστροφικής δήθεν «εθνικής ενότητας».

Μπορεί τέλος να γίνει η ημέρα εκκίνησης μιας δύσκολης αλλά αναγκαίας πορείας ενότητας και μετωπικής συγκρότησης όχι μόνο της αριστεράς, αλλά και ευρύτερων λαϊκών δυνάμεων με επικεφαλής τις νέες γενιές, με ένα νέο σχέδιο β για την ανασυγκρότηση και αναγέννηση της κοινωνίας, που απαιτεί έξοδο από το ευρώ - παύση δανειακών πληρωμών - πρόγραμμα σωτηρίας και ανασυγκρότησης, με νέα έμπνευση και δημιουργικότητα, αλλά με εκείνο το παλιό λαϊκό αριστερό ήθος της σεμνότητας, της ανιδιοτέλειας, της προσφοράς».

 http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_1223.html

Μέρκελ: Η Ελλάδα πρέπει να νομοθετήσει τα προαπαιτούμενα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το πρόγραμμα είναι 82-86 δισ. για 3 χρόνια», είπε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής, η καγκελάριος Μέρκελ.

«Έχω μεγάλη πίστη στην έναρξη των
διαβουλεύσεων με την Ελλάδα. Νομίζω πως τα πλεονεκτήματα είναι περισσότερα από τα μειονεκτήματα. Η εμπιστοσύνη τον τελευταίο καιρό κλονίστηκε σε μεγάλο βαθμό και πλέον, πρέπει να πάμε βήμα-βήμα με την Ελλάδα. Πρέπει να επανακτηθεί η εμπιστοσύνη και οι Έλληνες φέρουν την ευθύνη για να γίνουν αυτά που αποφασίστηκαν», σημείωσε η Άνγκελα Μέρκελ και συνέχισε:

«Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Μέρκελ: Η Ελλάδα πρέπει να νομοθετήσει τα προαπαιτούμενα και να ψηφίσει το κείμενο συμφωνίας πριν από τα υπόλοιπα κοινοβούλια».

Όπως είπε η Μέρκελ, «το πρόγραμμα είναι 82-86 δισ. για 3 χρόνια - Θα πρέπει να φτιάξουμε ένα ταμείο ιδιωτικοποιήσεων 50 δισ. ενώ η Ελλάδα θα αιτηθεί νέου προγράμματος διάσωσης από το ΔΝΤ όταν λήξει το πρόγραμμα του ΔΝΤ τον Μάρτιο. Κατά την εκπόνηση του προγράμματος θα πρέπει να επιστρέψουμε στο κανονικό σχήμα του ελέγχου των τριών θεσμών όπως και στα άλλα κράτη».

Όπως είπε η καγκελάριος, «Ποσό ύψους 25 δισ. ευρώ θα διατεθεί για άμεσες επενδύσεις», ενώ είναι εκτός συζήτησης το ονομαστικό κούρεμα του χρέους.

Τέλος επισήμανε ότι: «Δεν υπάρχει Plan B για την Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια :

  1. "Μέρκελ: Η Ελλάδα πρέπει να νομοθετήσει τα προαπαιτούμενα"

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΛΈΙ ΝΑ Γ@ΜΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ
    Απάντηση
  2. ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ.ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ .ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Π[ΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΚΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ.ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ?ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ.ΤΗΡΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΧΑΝΕΙ.ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΕΙ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΑΣ.Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ?????
    Απάντηση
http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_9294.html

Μπέπε Γκρίλο: Παύθηκε η Δημοκρατία

ΓΚΡΙΛΟ

«Η Δημοκρατία παύθηκε. Η ταπείνωση της Ελλάδας είναι μια προειδοποίηση για όλες τις χώρες που θέλουν να αναγνωρισθεί η κυριαρχία τους» γράφει, μέσω διαδικτύου ο επικεφαλής του κινήματος Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο.

«Μια εβδομάδα για να τσακισθούν τα πλευρά της Ελλάδας. Ο Βαρουφάκης παραιτείται (απομακρύνεται;) από την ηγεσία του υπουργείου του. Η ανάμειξη των Ηνωμένων Πολιτειών. Η πρόταση Τσίπρα κατά 95% ίδια με εκείνη που απορρίφθηκε από τους έλληνες. Η ετυμηγορία του δημοψηφίσματος ποδοπατάται. Η Ελλάδα ταπεινώνεται από την Γερμανία. Ο Τσίπρας βγάζει το σακάκι μπροστά στην Μέρκελ και τον Ολάντ «πάρτε και αυτό». O Tσίπρας που ωθείται σε παραίτηση υπέρ μιας νέας κυβέρνησης «εθνικής ενότητας» που να αρέσει στην Τρόικα» τονίζει, μέσω ίντερνετ, ο Ιταλός ηθοποιός και πολιτικός .
 


hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_674.html

13/07/2015 HELLENIC Holocaust. ΜΕΣΩ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΑΙΠΕΔ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ Β” Π.Π. ! ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ…

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ
Wir fordern die Rückkehr aller griechischen Altertümer in den Museen von Europa gefunden
Wir benötigen alle Europäer, die griechischen Worte aus ihren Sprachen zu entfernen.
Wir fordern alle Europäer zu uns, um ihre Zivilisation auf der Grundlage unserer Kultur zahlen Urheberrecht.
…………………………………………………..
Το γερμανικό πλιάτσικο αρχαιοτήτων στην κατοχή! Το Γερμανικό κράτος εισπράτει 7,00 Ευρώ είσοδο στο Μουσείου του Μονάχου εκθέτοντας Αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΑ Αγάλματα ΚΛΕΜΜΕΝΑ απο την Αίγινα……!

soimplemqdefault


ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ KfW ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΓΕΡΜΑΝΙΑ» ΘΕΛΕΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΑΙΠΕΔ

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΑΙΣΧΙΣΤΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ; ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ !

50 δις Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 50 δις ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. , 100 δις Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΚΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ Ε;

………………………………………………

Grexit !!!!!!!!!! you know ? ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ 13ην ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ… «ποτέ δεν θα γινόταν εκτός κι αν το ζητούσε μόνη της η Ελλάδα» …. ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ Β” Π.Π. !

Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ… WORLD BANK , IMF , EBRD , ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ NEW DEVELOPMENT BANK ΤΩΝ BRICS ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ! ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !

Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ- ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ . ΔΕΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΤΩΡΑ

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!! ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» . NEW RADIO 15/6/2899

ΑΚΟΥΣΤΕ … Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» 11/7/2899 (βίντεο-φωτο)………………………………………………
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ του δοσίλογου γερμανοτσολιά Ιωάννη Ράλλη, «πρωθυπουργού» των Γερμανών στην Ελλάδα
( αποσπάσματα άτινα ωσί να ελέγοντο την 13ην Ιουλίου 2015 υπό του νέου… πρωθυπουργεύοντος… )
[ … Έλληνες,
Αι δυνάμεις του Άξονος απεφάσισαν την … εκκαθάρισιν της χώρας …
… Δεκάδες εκατομμυρίων του Δημοσίου , των Τραπεζών , των ιδιωτών ληστεύονται …
… Αι Δυνάμεις του Αξονος, … δεν εδίστασαν νέον να δώσουν δείγμα της προς τον νομιμόφρονα και φιλήσυχον ελληνικόν λαόν συμπαθείας των και να παράσχουν μεγαλοφρόνως αμνηστείαν , εις εκείνους οι οποίοι εντός δέκα πέντε ημερών από σήμερον , ήτοι μέχρι της 24ης ώρας της 20ής Μαΐου 1943 ( 24ης ώρας της 13ης Ιουλίου 2015 ) , θέλουν υπακούσει εις την πρόσκλησιν των στρατευμάτων κατοχής. …
… Καλώ συνεπώς τον λαόν … να συμμορφωθή προς τους εις τας προκηρύξεις των Αρχηγών των στρατευμάτων Κατοχής τιθεμένους όρους και υπευθύνως δηλώ ότι εφ’ όσον θέλουν γίνει σεβαστοί οι όροι ούτοι , ουδένα απολύτως κίνδυνον θα διατρέξη. …
… Υπόσχομαι ακόμη ότι , εάν τηρηθούν πιστώς οι όροι τους οποίους θέτουν αι δυνάμεις του Αξονος , θα δυνηθώμεν τη βοηθεία αυτών να επισιτίσωμεν τους πεινώντας αγροτικούς πληθυσμούς και να παράσχωμεν πάσαν περίθαλψιν εις τους αστέγους και τους πάσχοντας εξ αυτών και ότι οι αγρόται τη προστασία των Στρατευμάτων Κατοχής θα δυνηθούν εν ασφαλεία να συνεχίσουν την διακοπείσαν ήδη καλλιέργειαν των αγρών των και να επανέλθουν εις τα ειρηνικά των έργα εν γένει. …
… Έλληνες,
Υπενθυμίζω εις υμάς ότι αι Δυνάμεις του Αξονος , … επέδειξαν εις πάσαν ευκαιρίαν την προς τον ελληνικόν λαόν συμπάθειάν των. …
… Μη λησμονείτε ότι δεν εδίστασαν αύται και εμπειρογνώμονας ακόμη να στείλουν εις τη χωράν μας , διά να σώσουν τον ελληνικόν λαόν από τον εκφυλισμόν εκ της πείνης…
… ]


ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ: «Είναι σαν να σου ζητούν τα λεφτά ή τη ζωή σου» ! ΛΕΩΝΙΔΑΣ: «Για μένα είναι καλύτερο να πεθάνω για την Ελλάδα»

ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ…

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ. ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Ε.ΣΥ. !

ΒΟΜΒΑ ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ 65/28-6-2015 ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !

…………………………………………………………

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ !!! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Απο τον Καρλομάγνο στην Άνγκελα Μέρκελ και την λεγόμενη ευρωπαϊκή οικοδόμηση

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΩΛΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ! ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠ.ΠΟ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!

ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

15 δις δρχ. ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ !

ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕ 65.000.000$ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Παγκ.Τράπεζας ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΟ BRETTON WOODS. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ 1942

Τρέμουν τα αρχεία της Βέρμαχτ για την Ελλάδα τα γερμανικά ΜΜΕ

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… «ΦΙΛΙΚΕΣ» ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΚΛΟΠΕΣ…

ΑΜΦΙΠΟΛΗ. Το χρυσό στεφάνι στο… «μουσείο Γκετί»! Λαθρανασκαφείς αιώνες πριν και συνεχώς και πάντα πρώτοι, ξεσκίζουν τα σπλάχνα της Ελλάδας…

ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ. ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ !!! ΣΥΜΒΑΣΗ Cooper. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 2220/1940.

Άρθρο από ΗΠΑ: «Γερμανία θυμήσου το 1953 όταν και η Ελλάδα σου έσβησε τα χρέη»! ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ MARSHALL ;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ». ΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ Siemens Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ…

Ομολογία Φλέσσα από το 2010: Έφερνα σε επαφή δημοσιογράφους με το ΔΝΤ

Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, ΤΟ ΔΝΤ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ, Η «ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ» ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΥΡΑΚΗ… ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΣΦΙΓΓΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ! ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ !

Schäuble ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ»… ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013 !

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 24/3/2899(2015). ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, «ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ» ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ «ΞΕΒΡΑΚΩΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ…

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ «ΜΕΝΟΥΝΕ ΕΥΡΩΠΗ» , ΕΚΜΑΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΔΟΛΙΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ;;; ΤΟ ΠΙΟ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

Wolfgang Schäuble: Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ;

ΑΠ” ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΠΟΡΝΕΣ, ΕΥΝΟΥΧΟΙ, ΜΑΣΤΡΟΠΟΙ(ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ)

…………………………………………….

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

Προτείνουμε:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters