Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Μέρκελ: Η Ελλάδα πρέπει να νομοθετήσει τα προαπαιτούμενα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το πρόγραμμα είναι 82-86 δισ. για 3 χρόνια», είπε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής, η καγκελάριος Μέρκελ.

«Έχω μεγάλη πίστη στην έναρξη των
διαβουλεύσεων με την Ελλάδα. Νομίζω πως τα πλεονεκτήματα είναι περισσότερα από τα μειονεκτήματα. Η εμπιστοσύνη τον τελευταίο καιρό κλονίστηκε σε μεγάλο βαθμό και πλέον, πρέπει να πάμε βήμα-βήμα με την Ελλάδα. Πρέπει να επανακτηθεί η εμπιστοσύνη και οι Έλληνες φέρουν την ευθύνη για να γίνουν αυτά που αποφασίστηκαν», σημείωσε η Άνγκελα Μέρκελ και συνέχισε:

«Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Μέρκελ: Η Ελλάδα πρέπει να νομοθετήσει τα προαπαιτούμενα και να ψηφίσει το κείμενο συμφωνίας πριν από τα υπόλοιπα κοινοβούλια».

Όπως είπε η Μέρκελ, «το πρόγραμμα είναι 82-86 δισ. για 3 χρόνια - Θα πρέπει να φτιάξουμε ένα ταμείο ιδιωτικοποιήσεων 50 δισ. ενώ η Ελλάδα θα αιτηθεί νέου προγράμματος διάσωσης από το ΔΝΤ όταν λήξει το πρόγραμμα του ΔΝΤ τον Μάρτιο. Κατά την εκπόνηση του προγράμματος θα πρέπει να επιστρέψουμε στο κανονικό σχήμα του ελέγχου των τριών θεσμών όπως και στα άλλα κράτη».

Όπως είπε η καγκελάριος, «Ποσό ύψους 25 δισ. ευρώ θα διατεθεί για άμεσες επενδύσεις», ενώ είναι εκτός συζήτησης το ονομαστικό κούρεμα του χρέους.

Τέλος επισήμανε ότι: «Δεν υπάρχει Plan B για την Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια :

  1. "Μέρκελ: Η Ελλάδα πρέπει να νομοθετήσει τα προαπαιτούμενα"

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΛΈΙ ΝΑ Γ@ΜΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ
    Απάντηση
  2. ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ.ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ .ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Π[ΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΚΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ.ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ?ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ.ΤΗΡΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΧΑΝΕΙ.ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΕΙ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΑΣ.Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ?????
    Απάντηση
http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_9294.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters