Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Τελεσίγραφο κατοχής στην Ελλάδα από το Βερολίνο! Ζητάνε "παράδοση" όχι συμφωνία

Image


Τελεσίγραφο κατοχής. Δεν μπορεί να δοθεί άλλος χαρακτηρισμός στο ευρωπαϊκό κείμενο που δόθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η Γερμανία της Μέρκελ και του Σόϊμπλε θέτει την Ελλάδα προ του εξής απαράδεκτου διλήμματος:
Ή έξοδο από την ευρωζώνη ή παραχώρηση ελέγχου της ελληνικής οικονομίας στο Βερολίνο μέσω Βρυξελλών! Αυτή ειναι η ουσία της πρότασης που δεν επιδέχεται οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία!

Για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό κείμενο υπάρχει αναφορά σε ένα Grexit, έστω κι αν είναι σε αγκύλη που σημαίνει ότι δεν συμφωνούν όλοι. Είναι ένα κείμενο σοκ αφού όσα ζητούν οι Ευρωπαίοι πρέπει να γίνουν μέχρι τις 15 Ιουλίου, δηλαδή μέχρι την Τετάρτη και μετά να συζητηθεί ΑΝ θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Ελλάδας σε νέο πακέτο στήριξης, από τον ESM.
Είναι προφανές ότι το Βερολίνο θα τραβήξει το σχοινί μέχρι τέλους παρά το γεγονός ότι Ευρωπαίοι αλλά κυρίως οι ΗΠΑ πιέζουν αφόρητα τους Γερμανούς, να λογικευθούν. Δεν θέλουν να το κάνουν κι αυτό είναι το επικίνδυνο, όχι πλέον μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλη την Ευρώπη.
Αμερικανικές πηγές ,όπως μεταδίδουν Έλληνες ανταποκριτές από την Ουάσινγκτον ,χαρακτηρίζουν την γερμανική πρόταση ως “μαύρο αστείο” αδυνατώντας να πιστέψουν ότι υπάρχουν ευρωπαίοι πολιτικοί που στα σοβαρά προτείνουν να …παραδοθεί μια χώρα εν έτει 2015. Η δικαιολογί περί “έλλειψης εμπιστοσύνης” εκτός από αστεία ,είναι φθηνή και επικίνδυνη και παραπέμπει πλέον σε κανονικό πραξικόπημα με το Βερολίνο και τους δορυφόρους του να απαιτούν “αλλαγή κυβερνητικού σχήματος”!
 


onalert.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_976.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters