Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Δήλωση-βόμβα: Είμαστε πολύ κοντά σε ένα θανατηφόρο ατύχημα με την Τουρκία

«Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά σε ένα θανατηφόρο ατύχημα με την Τουρκία».  
Τα λόγια αυτά χρησιμοποιεί ο Πάνος Καμμένος σε μεγάλη συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Liberation, σε μια νέα δήλωση που θα προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς η κεντρική γραμμή της κυβέρνησης είναι αυτή των χαμηλών τόνων, όπως και ο πρωθυπουργός τόνισε στη Βουλή.

Το μόνο που ενδιαφέρει τον θίασο : Από 232 γίνονται 630 οι τμηματάρχες στο υπουργείο Παιδείας

Το φαινόμενο της αντεστραμμένης πυραμίδας στη δημόσια διοίκησης αναδεικνύει με ανάρτηση στο Twitter το στέλεχος του Ποταμιού, Παναγιώτης Καρκατσούλης. Μια παθολογία που προϋπήρχε στο ελληνικό Δημόσιο, αλλά σύμφωνα με τον κ. Καρκατσούλη έχει απογειωθεί στα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Συλλαλητήριο στον Πύργο για την Μακεδονία 18 Μαρτίου



Στον Πύργο με την συμμετοχή δεκάδων Σωματείων της Ηλείας
Την ερχόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου το Συλλαλητήριο για την Μακεδονία
Με την συμμετοχή δεκάδων Σωματείων και Φορέων από όλη την Ηλεία πραγματοποιηθεί Συλλαλητήριο για το Εθνικό θέμα της Μακεδονίας. Το Συλλαλητήριο θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στις 12.00 το μεσημέρι, στην Πλατεία 25ηςΜαρτίου (ΟΤΕ- Άγαλμα Κολοκοτρώνη).

Μονόδρομος οι ΑΜΚ και στις 4 τράπεζες το 2019, αυτό θα είναι το μήνυμα των stress tests – Πολλές οι παρατηρήσεις από ΕΚΤ, SSM

Μονόδρομος οι ΑΜΚ και στις 4 τράπεζες το 2019, αυτό θα είναι το μήνυμα των stress tests – Πολλές οι παρατηρήσεις από ΕΚΤ, SSM
Ποιο είναι το συμπέρασμα από την πρώτη ενημέρωση για τα stress tests από ΕΚΤ και SSM

To μήνυμα των stress tests που θα ανακοινωθούν στα μέσα Μαΐου του 2018 θα είναι ότι…όλες οι τράπεζες όχι μόνο οι 2 από τις 4 θα υλοποιήσουν τελικώς αυξήσεις κεφαλαίου το 2019.
Με βάση εκτιμήσεις των ελλήνων τραπεζιτών το βασικό σενάριο για τα stress tests είναι ότι η Εθνική και η Alpha bank θα περάσουν τα stress tests με σχετική άνεση.
Η Πειραιώς και η Eurobank θα περάσουν τα stress tests οριακά.

Βούτσης: Οι Έλληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να έχουν Πατρίδα την… Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ

Οι χαρακτηρισμοί είναι πολλές φορές περιττοί, όταν τα λόγια αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της ανθελληνικής και διεθνιστικής αριστεράς που κυβερνά την Χώρα.

Ο κομμουνιστής πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης ο οποίος λειτουργεί ως όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ως αντικειμενικός πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων πήρε χθες τον λόγο για να καταγγείλει (!) την αναφορά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στις δηλώσεις του Ερντογάν από την Κομοτηνή που μίλησε για «4 βουλευτές του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ. Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 9/3/2902(2018). ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜH ΣΩΡΡΑ ΣΑΚΗ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ.


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters