Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

FEMA «Έξυπνες» γκιλοτίνες τοποθετούνται σε καταυλισμούς FEMA (βίντεο)

Ένα αεροπλάνο φορτίου C-17 της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών έφτασε στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας του Andrews φορτωμένο με κιβώτια «έξυπνων» γκιλοτίνων, λέει ένας εμπιστευτικός του Λευκού Οίκου μιλώντας υπό την ανωνυμία.

Οι τεχνολογικά προηγμένες γκιλοτίνες, είπε, κατασκευάζονται στο Πεκίνο πριν μεταφερθούν αποκλειστικά στις αμερικανικές αεροπορικές βάσεις. Στη συνέχεια, ο στρατός διανέμει τις γκιλοτίνες σε στρατόπεδα FEMA σε εθνικό επίπεδο.

Η υπόγεια κυβέρνηση: Υπόγειες στρατιωτικές βάσεις, αποθήκες και σήραγγες κάτω από τις ΗΠΑ


Ακολουθεί η Νέα αποκωδικοποίηση στο σύστημα DUMB & στο Earth War.

Κορυφαία μυστική λίστα 8 εκατομμυρίων ονομάτων της CIA που θα συγκεντρωθούν κατά την επιβολή του στρατιωτικού νόμου (βίντεο)

Τρομακτικές στιγμές που ζούμε. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε ότι πρόκειται να πάει με στρατόπεδα συγκέντρωσης FEMA για να ελέγξει την εξάπλωση του ιού, αλλά για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, το "FEMA" είναι μια άλλη λέξη για στρατιωτικός νόμος και τρόπος ελέγχου του πληθυσμού…

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν μόλις το έκανε πολύ καθαρό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πώς τα βότανα που χρησιμοποιούνται στην πανδημία γρίπης του 1918 μπορούν να είναι αποτελεσματικά σήμερα

Η απειλή μιας επικείμενης πανδημίας γρίπης κάνει την κοινωνία να ψάχνει μανιωδώς προληπτικά και θεραπείες. Η πανδημία του 1918, η πιο θανατηφόρα στην ιστορία, μελετάται προσεκτικά για ενδείξεις για το πώς να χειριστεί την επόμενη πανδημία. 

Στρατόπεδο κράτησης στον κόλπο του Γκουαντάναμο: Παγκόσμια ελίτ που μεταφέρθηκε στο GITMO από τις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ - Πλήρεις επιπτώσεις στην αποκάλυψη - Επίσημα έγγραφα - Λίστα κατηγοριών

Το Διαδίκτυο γεμίζει φήμες ότι υψηλού επιπέδου μέλη VIP του Deep State (γνωστός και ως Cabal / Illuminati / Global Elite) κρατούνται για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διαφθορά και μεταφέρονται από τις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ σε στρατιωτική φυλακή στο Guantanamo Bay Naval Βάση (Gitmo) ως αποτέλεσμα χιλιάδων σφραγισμένων κατηγοριών. Πολλές πηγές έχουν αναφέρει ορισμένα από τα βασικά VIP πρόσωπα που έχουν ληφθεί εκεί.

Η ταινία Hillary Child-Sex είναι χειρότερη από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε Το Σατανικό Συνδικάτο

Πολλές πηγές στο FBI και το NYPD επιβεβαίωσαν την ύπαρξη μιας «άρρωστης» σεξουαλικής ταινίας της Χίλαρι Κλίντον στην οποία συμμετείχε η Χούμα Αμπεντίν και ένα ανήλικο κορίτσι, και παρείχαν διαβεβαιώσεις ότι μια φατρία στο τμήμα δεσμεύτηκε να στείλει τη Χίλαρι Κλίντον στη φυλακή για το υπόλοιπο η ζωή της.

Μαντέψτε ποιος σκοτώνει ένα άτομο κάθε 19 λεπτά; Rockefellers, The Godfathers Of The Global Pharma MAFIA καρτέλ

Big Pharma- Big Chemical- Corruption- Rockefellers: Godfathers Of The Global Pharma MAFIA καρτέλ

Η Big Pharma τραβά πίσω την κουρτίνα της φαρμακευτικής βιομηχανίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για να αποκαλύψει τους ύπουλους τρόπους με τους οποίους η ασθένεια χρησιμοποιείται, χειραγωγείται και σε ορισμένες περιπτώσεις δημιουργείται, για κέρδος κεφαλαίου. Εστιάζοντας στις πρακτικές μάρκετινγκ της βιομηχανίας, οι μελετητές των

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters