Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Κορυφαία μυστική λίστα 8 εκατομμυρίων ονομάτων της CIA που θα συγκεντρωθούν κατά την επιβολή του στρατιωτικού νόμου (βίντεο)

Τρομακτικές στιγμές που ζούμε. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε ότι πρόκειται να πάει με στρατόπεδα συγκέντρωσης FEMA για να ελέγξει την εξάπλωση του ιού, αλλά για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, το "FEMA" είναι μια άλλη λέξη για στρατιωτικός νόμος και τρόπος ελέγχου του πληθυσμού…

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν μόλις το έκανε πολύ καθαρό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πόσα έγγραφα έχουν προσπελάσει και κατεβάσει παράνομα ο Έντουαρντ Σνόουντεν, ενώ εργαζόταν ως συμβασιούχος υπάλληλος της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA), στη Χαβάη. ορισμένοι εκτιμούν έως 1,3 εκατομμύρια.

Ως συμβασιούχος διαχειριστής συστημάτων NSA με άδεια μυστικού Sensitive Compartmented Information (SCI), ο Snowden είχε σίγουρα πρόσβαση σε εκατομμύρια διαβαθμισμένων εγγράφων.

Είσαι στη λίστα? Είστε ένα από τα εκατομμύρια των Αμερικανών που έχουν χαρακτηριστεί ως απειλή για την εθνική ασφάλεια από την κυβέρνηση των ΗΠΑ;
Θα υπόκεινται σε κράτηση όταν επιβάλλεται στρατιωτικός νόμος κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης εθνικής έκτακτης ανάγκης;

Το Main Core είναι το κωδικό όνομα μιας αμερικανικής κυβερνητικής βάσης δεδομένων που πιστεύεται ότι υπήρχε από τη δεκαετία του 1980. Πιστεύεται ότι το Main Core είναι μια ομοσπονδιακή βάση δεδομένων που περιέχει προσωπικά και οικονομικά δεδομένα εκατομμυρίων πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών [απαιτείται διευκρίνιση] που πιστεύεται ότι απειλεί την εθνική ασφάλεια.

Τα δεδομένα, τα οποία πιστεύεται ότι προέρχονται από την NSA, FBI, CIA και άλλες πηγές, συλλέγονται και αποθηκεύονται χωρίς εντάλματα ή δικαστικές εντολές. Το όνομα της βάσης δεδομένων προέρχεται από το γεγονός ότι περιέχει:

«Αντίγραφα του« κύριου πυρήνα »ή ουσία κάθε στοιχείου πληροφοριών πληροφοριών για τους Αμερικανούς που παράγονται από το FBI και τις άλλες υπηρεσίες της κοινότητας πληροφοριών των ΗΠΑ».

Από το 2008, υπήρχαν φερόμενοι οκτώ εκατομμύρια Αμερικανοί που αναφέρονται στη βάση δεδομένων ως πιθανές απειλές, συχνά για ασήμαντους λόγους, τους οποίους η κυβέρνηση μπορεί να επιλέξει να παρακολουθήσει, να αμφισβητήσει ή να κρατήσει σε μια περίοδο κρίσης.

Η ύπαρξη της βάσης δεδομένων επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2008 από τον Christopher Ketcham και πάλι τον Ιούλιο του 2008 από τον Tim Shorrock.

Όπως θα δείτε παρακάτω, υπάρχει στην πραγματικότητα μια λίστα που περιέχει τα ονόματα τουλάχιστον 8 εκατομμυρίων Αμερικανών, γνωστών ως Main Core, που η κοινότητα πληροφοριών των ΗΠΑ έχει καταρτίσει από τη δεκαετία του 1980.

"Enemy Of the State-Edward Snowden -" - Trailer Remix

Ένα άρθρο στο blog της Ουάσιγκτον ανέφερε μερικά παλιά άρθρα περιοδικών που ανέφεραν αυτό το πρόγραμμα και με ενθουσιάστηκε επειδή δεν ήξερα τι ήταν. Αποφάσισα λοιπόν να κοιτάξω τον Main Core και αυτό που ανακάλυψα ήταν εντυπωσιακό - ειδικά υπό το φως αυτού που μόλις ο Edward Snowden αποκάλυψε στον κόσμο.

Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν συγκεντρώνει απλώς πληροφορίες για όλους μας. Η αλήθεια είναι ότι η αμερικανική κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσει έναν κατάλογο απειλών για την εθνική ασφάλεια που η κυβέρνηση θα μπορούσε ενδεχομένως να παρακολουθήσει, να αμφισβητήσει ή ακόμη και να κρατήσει κατά τη διάρκεια μιας εθνικής κρίσης. Εάν είχατε ποτέ επικρίνει δημοσίως την κυβέρνηση, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να είστε στη λίστα.

Εκείνη την εποχή, οι συγκλονιστικές πληροφορίες που αποκάλυψε δεν είχαν τόσο μεγάλη προσοχή. Αυτό είναι πολύ κρίμα, γιατί θα έπρεπε να είχε στείλει κύματα σε ολόκληρο το έθνος…

Επίσης: FEMA «Έξυπνες» γκιλοτίνες τοποθετημένες σε FEMA Internment Camps (βίντεο)

Σύμφωνα με ανώτερο κυβερνητικό αξιωματούχο που υπηρέτησε με υψηλού επιπέδου εκκαθάριση ασφαλείας σε πέντε διοικήσεις,

«Υπάρχει μια βάση δεδομένων για τους Αμερικανούς, οι οποίοι, συχνά για τον παραμικρό και ασήμαντο λόγο, θεωρούνται εχθρικοί και οι οποίοι, σε μια περίοδο πανικού, μπορεί να φυλακίζονται. Η βάση δεδομένων μπορεί να εντοπίσει και να εντοπίσει τους αντιληπτούς «εχθρούς του κράτους» σχεδόν αμέσως. »

Αυτός και άλλες πηγές λένε στο Ραντάρ ότι η βάση δεδομένων αναφέρεται μερικές φορές με τον κωδικό όνομα Main Core. Μια πεπειραμένη πηγή ισχυρίζεται ότι 8 εκατομμύρια Αμερικανοί περιλαμβάνονται τώρα στο Main Core ως δυνητικά ύποπτοι. Σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης, αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να υπόκεινται σε οτιδήποτε, από την αυξημένη παρακολούθηση και παρακολούθηση έως την άμεση ανάκριση και πιθανώς ακόμη και την κράτηση.

Φυσικά, ο ομοσπονδιακός νόμος είναι κάπως ασαφής ως προς το τι μπορεί να συνιστά «εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης». Εκτελεστικές εντολές που εκδόθηκαν τις τελευταίες τρεις δεκαετίες το ορίζουν ως «φυσική καταστροφή, στρατιωτική επίθεση, [ή] τεχνολογική ή άλλη έκτακτη ανάγκη», ενώ τα έγγραφα του Υπουργείου Άμυνας περιλαμβάνουν πιθανότητες όπως:

«Ταραχές, πράξεις βίας, εξεγέρσεις, παράνομες παρεμβάσεις ή συγκεντρώσεις, [και] διαταραχή επιζήμια για το δημόσιο δίκαιο και τάξη». «Το ασφαλέστερο σπίτι στην Αμερική»: Αλεξίσφαιρη εγχώρια άμυνα. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο:

Σύμφωνα με μια ειδησεογραφική έκθεση, ακόμη και η «εθνική αντίθεση στη στρατιωτική εισβολή των ΗΠΑ στο εξωτερικό» θα μπορούσε να προκαλέσει. Αν λοιπόν αυτή η λίστα περιείχε 8 εκατομμύρια ονόματα μέχρι το 2008, πόσο μεγάλο μπορεί να είναι σήμερα; Αυτό είναι πολύ τρομακτικό πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε.

Αργότερα το 2008, ο Tim Shorrock του Salon.com ανέφερε επίσης το Main Core…
Χρονολογείται από τη δεκαετία του 1980 και γνωστό στους κυβερνητικούς εμπιστευτικούς ως «Main Core», σύμφωνα με πληροφορίες, η βάση δεδομένων συλλέγει και αποθηκεύει - χωρίς εντάλματα ή δικαστικές εντολές - τα ονόματα και τα δεδομένα Αμερικανών που θεωρούνται απειλές για την εθνική ασφάλεια.

Σύμφωνα με αρκετούς πρώην αξιωματούχους της κυβέρνησης των ΗΠΑ με εκτεταμένη γνώση των επιχειρήσεων πληροφοριών, ο Main Core στην τρέχουσα ενσάρκωσή του περιέχει προφανώς τεράστιο αριθμό προσωπικών δεδομένων για Αμερικανούς, συμπεριλαμβανομένων των παρεμβάσεων NSA των τραπεζικών συναλλαγών και των πιστωτικών καρτών και τα αποτελέσματα των προσπαθειών επιτήρησης από το FBI, η CIA και άλλες υπηρεσίες.
Ένας πρώην αξιωματούχος μυστικών υπηρεσιών περιέγραψε τον Main Core ως «σύστημα εσωτερικής βάσης δεδομένων ασφαλείας έκτακτης ανάγκης» που σχεδιάστηκε για χρήση από τον στρατό σε περίπτωση εθνικής καταστροφής, αναστολής του Συντάγματος ή επιβολής του στρατιωτικού νόμου.

Γιατί λοιπόν αυτές οι πληροφορίες δεν έδωσαν μεγαλύτερη προσοχή εκείνη τη στιγμή; Λοιπόν, αν ο Ομπάμα είχε χάσει τις εκλογές του 2008, ίσως είχε. Όμως ο Ομπάμα κέρδισε το 2008 και τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης υπέθεσαν ότι θα τερματίσει πολλές από τις κακοποιήσεις που έγιναν υπό τον Μπους. Φυσικά αυτό δεν έχει συμβεί καθόλου. Στην πραγματικότητα, ο Ομπάμα προχώρησε σταθερά στην ατζέντα του κράτους της αστυνομίας.

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν μόλις το έκανε πολύ καθαρό σε ολόκληρο τον κόσμο. Μετά το 2008, δεν είναι σαφές τι συνέβη στον Main Core. Επεκτάθηκε, άλλαξε ονόματα, συγχωνεύτηκε με άλλα προγράμματα ή αντικαταστάθηκε από ένα νέο πρόγραμμα; Φαίνεται εξαιρετικά απίθανο ότι απλώς εξαφανίστηκε. Υπό το πρίσμα όσων μόλις μάθαμε για το NSA snooping, κάποιος πρέπει να θέσει στους πολιτικούς μας μερικές πολύ δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με τον Main Core.

Σύμφωνα με τον Christopher Ketchum, το ακριβές είδος της NSA που είχε περιγράψει ο Edward Snowden χρησιμοποιήθηκε για να τροφοδοτήσει δεδομένα στη βάση δεδομένων του Main Core… Ένας πλήθος προγραμμάτων που αποκαλύφθηκαν δημόσια, λένε πηγές, τώρα παρέχουν δεδομένα στον Main Core. Τα πιο αξιοσημείωτα είναι τα προγράμματα εγχώριας επιτήρησης της NSA, που ξεκίνησαν μετά την 9/11, τα οποία συνήθως αναφέρονται στις αναφορές τύπου ως «χωρίς ενσύρματη επικοινωνία».

Ένα άρθρο πρώτης σελίδας στο Wall Street Journal ρίχνει περαιτέρω φως στο εξαιρετικά επεμβατικό πεδίο των προσπαθειών της NSA. Σύμφωνα με το περιοδικό, η κυβέρνηση μπορεί τώρα να παρακολουθεί ηλεκτρονικά: «τεράστιους όγκους αρχείων εγχώριων e-mail και αναζητήσεων στο Διαδίκτυο, καθώς και τραπεζικές μεταφορές, συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες, ταξίδια και τηλεφωνικά αρχεία».

Οι αρχές χρησιμοποιούν «εξελιγμένα προγράμματα λογισμικού» για να εξετάσουν τα δεδομένα, αναζητώντας «ύποπτα μοτίβα». Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα είναι ένας μαζικός κατάλογος των ιδιωτικών ζωών των Αμερικανών.

Και είναι αξιοσημείωτο ότι το άρθρο υπαινίσσεται τη δυνατότητα προγραμμάτων όπως το Main Core.

«Η προσπάθεια [NSA] συνδέεται επίσης με δεδομένα από μια ad-hoc συλλογή λεγόμενων μαύρων προγραμμάτων των οποίων η ύπαρξη δεν αποκαλύπτεται», ανέφερε το περιοδικό, αναφέροντας ανώνυμους αξιωματούχους.

"Πολλά από τα προγράμματα σε διάφορες υπηρεσίες ξεκίνησαν χρόνια πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, αλλά έκτοτε τους δόθηκε μεγαλύτερη εμβέλεια."

Οι ακόλουθες πληροφορίες φαίνεται να είναι δίκαιο παιχνίδι για συλλογή χωρίς ένταλμα:

  • τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τις οποίες στέλνετε και λαμβάνετε και τις γραμμές θέματος αυτών των μηνυμάτων

  • τους αριθμούς τηλεφώνου που καλείτε, τους αριθμούς που καλούν στη γραμμή σας και τη διάρκεια των κλήσεων

  • οι ιστότοποι στο Διαδίκτυο που επισκέπτεστε και οι λέξεις-κλειδιά στις αναζητήσεις σας στο Διαδίκτυο

  • τους προορισμούς των αεροπορικών εισιτηρίων που αγοράζετε

  • τα ποσά και τις τοποθεσίες των αναλήψεων ATM

  • τα αγαθά και τις υπηρεσίες που αγοράζετε με πιστωτικές κάρτες

Όλες αυτές οι πληροφορίες αρχειοθετούνται σε κυβερνητικούς υπερυπολογιστές και, σύμφωνα με πηγές, τροφοδοτούνται επίσης στη βάση δεδομένων του Main Core.

Αυτά τα πράγματα είναι απογοητευτικά. Και υπήρξαν ενδείξεις ότι ένας τέτοιος κατάλογος υπάρχει ακόμα σήμερα. Τι στον κόσμο συμβαίνει στην Αμερική; Τι στον κόσμο μετατρέπουμε σε;



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
ΠΗΓΗ: https://amg-news.com/archives/10074


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters