Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Κρύβεται Αρχαία Υπερτεχνολογία σε Ακρόπολη και Ελευσίνα;

Η αρχαία υπερτεχνολογία του ελληνοατλαντικού πολέμου, εφ όσον εξακολουθεί να υπάρχει κρυμμένη σε κάποια σημεία του κόσμου, συνεχίζει να αποτελεί μία τεράστια δύναμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για δημιουργία, όσο και για καταστροφή.

Όποια κράτη λοιπόν κατέχουν στα εδάφη τους αρχαίες υπερτεχνολογίες ΔΕΝ πρέπει σε καμία περίπτωση να τις αφίσουν να πέσουν σε λάθος χέρια. Διότι μία τεχνολογία ικανή να καταποντίσει ηπείρους ολόκληρες, μπορεί να γίνει ένα τρομερό

Η Εξέγερση των Φωτεινών Όντων Κατά Ερπετοειδών

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η αφήγηση ενός εξωγήινου σε έναν γήινο που ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του, ύστερα από μία επαφή εμπιστοσύνης που είχαν μεταξύ τους όταν συναντήθηκαν τυχαία. Η ιστορία του δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Globe Planet Star, στις 22/9/2020, από τον βραβευμένο με Pulitzer δημοσιογράφο Loukian So, ο οποίος μας περιγράφει την περιπέτεια της φυλής του ύστερα από την εισβολή κακόβουλων όντων:

7 θηριώδη μεταγωγικά πλοία αναμένεται να καταπλεύσουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

7 θηριώδη μεταγωγικά πλοία θα καταπλεύσουν στο λιμάνι της  Αλεξανδρούπολης στο πλαίσο της άσκησης  DEFENDER21.

Αυτό ανακοινώθηκε εχθές στο διερυμένο briefing για τα logistics της ομπρέλας επιχειρήσεων POSEIDON TRIDENT 2021, με κορυφαία την άσκηση DEFENDER21, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΛΑ παρουσία του νέου ναυτικού ακολούθου της U.S. EMBASSY ATHENS, Commander Christopher Lepore και τη συμμετοχή όλων των key players σε Αλεξανδρούπολη και Μαύρη Θάλασσα!

Ποινικές Διώξεις για την επίθεση της 9/11 στους Δίδυμους Πύργους

Τώρα σας παρουσιάζουμε ένα αποχαρακτηρισμένο δικαστικό έγγραφο, που κατηγορεί όλους όσους συμμετείχαν στην 11η Σεπτεμβρίου.

Το έγγραφο είναι αληθινό, διότι όλοι αυτοί που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό, έχουν εμπλακεί στην σατανική αυτή τρομοκρατική επίθεση και επιπλέων, οι περισσότεροι από αυτούς, έχουν εκτελεστεί.

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ "ΙΕΡΑΡΧΩΝ" Η "γιορτή" όνειδος για την Ελληνική Παιδεία..

ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: - "Προσταγή! Μη δειλιάζετε από των ελληνικών πιθανολογημάτων…τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν. Έτσι και (των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν"
("Εις τον προφήτην Ησαΐαν Προοίμιον", 7.196.3)
- "Είναι εχθροί οι Έλληνες...διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ. Στόμα δε, λέγει εδώ ο προφήτης (βλ. Ησαΐας Θ΄: 11) την σοφιστική του λόγου δύναμη, η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει αυτούς που πιστεύουν με απλότητα στον Θεό".
("Εις τον προφήτην Ησαΐαν Προοίμιον", 9.230.8)

Ένα νέο είδος φωτός στο σύμπαν; Το υλικό "Super-Planckian" εκπέμπει φως που υπερβαίνει τα όρια του φυσικού νόμου

Artists Concept Advanced Light

Θα μπορούσε να υπάρχει ένα νέο είδος φωτός στο σύμπαν; 

Από τα τέλη του 19ου αιώνα, οι επιστήμονες έχουν καταλάβει ότι, όταν θερμαίνονται, όλα τα υλικά εκπέμπουν φως σε ένα προβλέψιμο φάσμα μηκών κύματος. 

Η έρευνα που δημοσιεύθηκε σήμερα στο  Nature  Scientific Reports  παρουσιάζει ένα υλικό που εκπέμπει φως όταν θερμαίνεται που φαίνεται να υπερβαίνει τα όρια που ορίζει αυτός ο φυσικός νόμος.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters