Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Οι Φιλισταίοι ήταν Έλληνες λένε Εβραίοι αρχαιολόγοι στο Ισραήλ… Ένα άρθρο Εβραίων αρχαιολόγων που πρέπει να διαβάσουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ…...
Εβραίοι, εθελοντές και αρχαιολόγοι, εργάζονται στις ανασκαφές στο Τελ ελ- Σάφι, στο νότιο Ισραήλ.

Στα ερείπια μιας αρχαίας μητρόπολης στο νότιο Ισραήλ, οι αρχαιολόγοι συνθέτουν την ιστορία ενός λαού που θυμόμαστε κυρίως ως τους «ΚΑΚΟΥΣ» της εβραϊκής Βίβλου.

Η πόλη της Γαθ, όπου οι ετήσιες ανασκαφές ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα, βοηθά τους μελετητές να δώσουν ένα πιο διαφοροποιημένο πορτρέτο των Φιλισταίων, οι οποίοι εμφανίζονται στην βιβλική ιστορία ως οι ΑΙΩΝΙΟΙ εχθροί των Ισραηλιτών.

Περίπου τρεις χιλιάδες χρόνια πριν, η Γαθ ήταν στα σύνορα μεταξύ των Φιλισταίων, οι οποίοι κατέλαβαν τη Μεσογειακή παράκτια πεδιάδα και των Ισραηλιτών, που έλεγχαν τους λόφους της ενδοχώρας . Ο πιο διάσημος κάτοικος της πόλης, σύμφωνα με το βιβλίο του Σαμουήλ, ήταν ο Γολιάθ – ο γίγαντας πολεμιστής που έπεσε απρόσμενα από το νεαρό βοσκό Δαβίδ και σφεντόνα του.

(Σημείωση: ΓΟΛΙΑΘ, εβραϊκός τύπος του Ελληνικού ονόματος ΚΑΛΕΑΔΗΣ).

Στη Γαθ, εγκαταστάθηκαν σε μια περιοχή που κατοικείτο από τους προϊστορικούς χρόνους. Ανασκαφές όπως αυτή έχουν δείξει ότι αν και υιοθέτησαν απόψεις της τοπικής κουλτούρας, δεν ξέχασαν τις ρίζες τους. Ακόμα και ΠΕΝΤΕ ΑΙΩΝΕΣ μετά την άφιξή τους για παράδειγμα, ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΑΚΟΜΑ ΘΕΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

Οι Φιλισταίοι «είναι οι απόλυτο άλλοι» στη βιβλική ιστορία, είπε ο Aren Maeir του Πανεπιστημίου Bar-Ilan, ο υπεύθυνος αρχαιολόγος για την ανασκαφή.

Η τελευταία ανασκαφική περίοδος του καλοκαιριού ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, με 100 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ από τον Καναδά, τη Νότια Κορέα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού, (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ) προσθέτοντας νέα ευρήματα στον πλούτο των ευρημάτων που βρέθηκαν στον χώρο από το έργο του Maier που ξεκίνησε το 1996.

Σε μια τετράγωνη τρύπα, αρκετές κανάτες των Φιλισταίων , σχεδόν 3.000 ετών, ήταν ήδη ορατές όπως έβγαιναν από το έδαφος. Ένα ζωγραφισμένο θραύσμα που μόλις ανακάλυψαν είχε σαν πλαίσιο κόκκινο της σκουριάς και μια μαύρη σπείρα: μια κοινή διακόσμηση στην αρχαία ελληνική τέχνη (ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ – ΓΑΜΜΑΔΙΟΝ) και μια υπόδειξη για να προέλευση των Φιλισταίων από το Αιγαίο.

Οι Φιλισταίοι έφθασαν δια θαλάσσης ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ γύρω στο 1200 π.Χ. Πήγαν να εγκατασταθούν στα μεγάλα λιμάνια στην Ashkelon, (αρχαία ελληνική πόλη = ΑΣΚΑΛΩΝ ή ΑΣΚΕΛΩΝ = χωρίς σκέλη) και Ashdod, (αρχαία ελληνική πόλη = ΑΖΩΤΟΣ = χωρίς ζωή) τώρα πόλεις στο Ισραήλ, και στη Γάζα, τώρα μέρος του παλαιστινιακού εδάφους, γνωστής ως η Λωρίδα της Γάζας (και η ΑΚΚΑΡΩΝ και η ΓΑΘ (=ΓΥΘ, ΓΥΘΕΙΟΝ;) (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΝΤΑΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ = ΓΗΣ ΧΑΝΑΑΝ κατά τους εβραίους, ΧΝΑ κατά τους αρχαίους έλληνες συγγραφείς).

Ο εβραίος Νεεμίας (το 500 π.Χ. περίπου) επέκρινε αυστηρά τους Ιουδαίους που είχαν πάρει Αζώτιες συζύγους, και μάλιστα οι γιοι τους οποίους είχαν αποκτήσει «μιλούσαν την αζωτική γλώσσα, και κανείς τους δεν ήξερε να μιλάει ιουδαϊκά». (Νεεμίας 13:23, 24)

Οι αρχαιολόγοι έχουν ανακαλύψει ότι η διατροφή των Φιλισταίων βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό σε φακές, μπιζέλια , χορταρικά, βασική διατροφή του Αιγαίου. Αρχαία οστά που ήταν πεταμένα στο χώρο δείχνουν ότι έτρωγαν τους χοίρους και τα σκυλιά, σε αντίθεση με τα γείτονες Ισραηλίτες, οι οποίοι θεωρούν τα ζώα αυτά ακάθαρτα – περιορισμοί που εξακολουθούν να υπάρχουν στο εβραϊκό διατροφικό νόμο.

Οι ανασκαφές στη Γαθ έχουν αποκαλύψει επίσης ίχνη μιας καταστροφής της πόλης κατά τον 9ο αιώνα π.Χ., όπως και μια τάφρο και ένα ανάχωμα που χτίστηκε γύρω από την πόλη από πολιορκητικό στρατό – ακόμα ορατά ως μια σκοτεινή γραμμή που διασχίζει το γύρω λόφους.

Η ισοπέδωση της Γαθ εκείνη την εποχή φαίνεται να είναι το έργο του Aραμαίου βασιλιά Hazael στο 830 π.Χ., ένα περιστατικό που αναφέρεται στο βιβλίο των Βασιλέων.

 Η σημασία της Γαθ έγκειται στο ότι η «ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» (σημείωση; Την ΥΠΕΡΟΧΗ ανασύνθεση την κάνουν εβραίοι αρχαιολόγοι, πουθενά έλληνες – οι έλληνες ασχολούνται με την ανασύνθεση οθωμανικών τζαμιών) ρίχνει φως στο πώς οι Φιλισταίοι ζούσαν εκεί τον 10 ο και 9ο αιώνα π.Χ. , είπε ο Seymour Gitin, διευθυντής του WF Ινστιτούτου Αρχαιολογικών Ερευνών Ολμπράιτ στην Ιερουσαλήμ και ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ.

Αυτό περιλαμβάνει την εποχή της βασιλείας της Ιερουσαλήμ από τον Δαβίδ και τον Σολομώντα, ΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ, όπως περιγράφεται στη Βίβλο.

(Σημείωση: ΟΛΟΙ οι εβραίοι αρχαιολόγοι αμφιβάλλουν αν υπήρξε βασίλειο της Ιερουσαλήμ με Δαυίδ και Σολομώντα – δεν υπάρχουν πουθενά ευρήματα ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ για κάτι τέτοιο, σε αντίθεση με τις Ελληνικές – φιλισταϊκές πόλεις της Παλαιστίνης).

Άλλες τοποθεσίες των Φιλισταίων παρείχαν σημαντικές πληροφορίες στους αρχαιολόγους σχετικά με προηγούμενες και μεταγενέστερες χρονικές περιόδους , αλλά όχι πολλές γι’αυτή την περίοδο-κλειδί.

Η «Γαθ καλύπτει ένα πολύ σημαντικό κενό στην κατανόηση της ιστορίας των Φιλισταίων ,» είπε ο Gitin.

Το 604 π.Χ, ο Ναβουχοδονόσορ της Βαβυλώνας εισβάλλει και καταστρέφει εντελώς τις πόλεις των Φιλισταίων . Δεν υπάρχει κανένα απομεινάρι από αυτές έκτοτε.

Σταυροφόροι που φθάνουν από την Ευρώπη το 1099 έχτισαν ένα φρούριο πάνω στα ερείπια της Γαθ, και αργότερα η περιοχή φιλοξένησε ένα αραβικό χωριό, το Tel el-Σάφι, το οποίο εκκενώθηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου γύρω από τη δημιουργία του Ισραήλ το 1948. Η Γαθ σήμερα είναι εθνικό ΕΒΡΑΪΚΟ (!) πάρκο.

Μια ισραηλινή πόλη που ιδρύθηκε το 1955 αρκετά μίλια προς το νότο, η Kiryat Gat, πήρε το όνομά Γαθ βασιζόμενη σε μια εσφαλμένη ταυτοποίηση διαφορετικών ερειπίων από την πραγματική πόλη των Φιλισταίων .

Η μνήμη των Φιλισταίων – μια ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ (= πάντα κατά τους εβραίους αρχαιολόγους) εκδοχή της – διασώθηκε στην εβραϊκή Βίβλο.

Είναι γνωστή η ιστορία του Σαμψών, ο οποίος παντρεύτηκε μια Φιλισταία , συγκρούστηκε μαζί τους κατεπανάληψη μέχρι που σύρθηκε μετά από προδοσία τυφλός και δέσμιος στο ναό τους στη Γάζα. Εκεί, όπως λέει η ιστορία, έσπασε τα δεσμά του και γκρέμισε τους δύο πυλώνες στήριξης, φέρνοντας το ναό κάτω και σκοτώνοντας μέσα σε αυτό όλους, συμπεριλαμβανομένου του ιδίου.

Ενα ενδιαφέρον εύρημα στην Γαθ είναι τα ερείπια ενός μεγάλου οικοδομήματος , πιθανόν κάποιου ναού, με δύο πυλώνες. Ο Maeir πρότεινε ότι αυτό μπορεί να ήταν ένα γνωστό σχεδιαστικό στοιχείο στην αρχιτεκτονική του ναού των Φιλισταίων όταν γράφτηκε στην ιστορία του Σαμψών.

Ανασκαφείς στη Γαθ έχουν επίσης βρει θραύσματα ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΟΛΙΑΘ – ένα Ινδο-ευρωπαϊκό όνομα, όχι σημιτικό ,από τα είδη που θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιηθεί από τις τοπικούς Χαναναίους ή Ισραηλίτες. Αυτά τα ευρήματα δείχνουν οι Φιλισταίοι πράγματι χρησιμοποιούσαν παρόμοια ονόματα , μια λεπτομέρεια από την οποία επίσης μπορεί να εξαχθεί μια ακριβής εικόνα της κοινωνίας τους.

Όπως είπε ο Maier ,τα ευρήματα στην περιοχή υποστηρίζουν την ιδέα ότι η ιστορία του Γολιάθ αντικατοπτρίζει πιστά κάτι από την γεωπολιτική πραγματικότητα της περιόδου ,δηλ. τη συχνά βίαιη αλληλεπίδραση των ισχυρών Φιλισταίων της Γαθ με τους βασιλείς της Ιερουσαλήμ στην παραμεθόρια ζώνη μεταξύ τους.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βρούμε μια μέρα ένα κρανίο με τρύπα στο κεφάλι του από την πέτρα που ο Δαυίδ εκσφενδόνισε ,αλλά το γεγονός αυτό αντανακλά ένα πολιτιστικό περιβάλλον που ήταν πραγματικό εκείνη την εποχή.»

www.anoixtomialos.gr
http://www.hellinon.net

Στάλιν… ο κρυφός γιός των Rothschild. Το ξεσκέπασμα μιας συνωμοσίας

Ο βαρόνος Alphonse James de Rothschild είχε έναν πράκτορα ο οποίος ήταν ο ευνοούμενός του πάνω απο τους άλλους. Το όνομά του ήταν Maurice Ephrussi και αντιπροσώπευσε τους Ρόθτσιλντ της Γαλλίας στην πλούσια σε πετρέλαιο περιοχή του Καυκάσου.

Maurice Ephrussi, κοντός όπως και ο γιός του ο Ιωσήφ Στάλιν

Ο Maurice Ephrussi(18 Νοεμβρίου 1849 – 29 Οκτωβρίου 1916) ήταν ένας γεννημένος στην Ουκρανία Γαλλοεβραίος τραπεζίτης.Ο πατέρας του είχε κάνει τεράστια περιουσία απο τις εξαγωγές σίτου απο την Ουκρανία στην Ευρώπη.

Maurice Ephrussi


ΣΤΑΛΙΝ

Οι Ρόθτσιλντ ήταν οι επίσημοι τραπεζίτες του Τσάρου. Οι Ephrussi ήταν οι πράκτορες των Ρόθτσιλντ στον Τσάρο. Ήταν ο Maurice Ephrussi που πρότεινε πρώτος της επιχειρήσεις πετρελαίου στην Ρωσία, στον Alphonse de Rothschild.

Η μητέρα του Στάλιν

Ο Ephrussi αντιλήφθηκε λεπτομερώς την Ρωσική βιομηχανία πετρελαίου. Γνώριζε ότι με τον δυναμίτη των αδερφών Nobel θα ανατίναζαν και θα περνούσαν μέσα απο τα βουνά του Καυκάσου, με την χρηματοδότηση των Ρόθτσιλντ στους σιδηρόδρομους θα μπορούσαν να εξάγουν το πετρέλαιο της Ρωσίας στον υπόλοιπο κόσμο αν η Ρωσία τους επέτρεπε να πάρουν στα χέρια τους ένα κατάλληλο λιμάνι στην Μαύρη Θάλασσα.

Baron Alphonse James de Rothschild

Η πίσσα του Maurice Ephrussi δεν χάθηκε στον Alphonse de Rothschild .
Ο
Alphonse de Rothschild πρέπει να είχε προβλέψει τις πρόσφατες επίκτητες εγκαταστάσεις καθαρισμού πετρελαίου να βωούν με ένα ατελείωτο απόθεμα φθηνού Ρωσικού πετρελαίου. Ο πλούτος που θα επέφερε στην επιχείρηση θα ήταν ανυπολόγιστος.
Ο Maurice παντρέυτηκε την νεαρότερη κόρη του Baron Alphonse de Rothschild, την Beatrice, στις 5 Ιουνίου, του 1883
Την στιγμή της σύλληψης του Στάλιν(Φεβρουάριος 1878), η μητέρα του, η Ketevan «Keke» Jughashvili το γένος Geladze (Φεβρουάριος 5, 1858 – Ιούνιος 4, 1937), ήταν μια όμορφη 20χρονη γυναίκα. Εργαζόταν σαν She πλύστρα για έναν Εβραίο έμπορο κρασιού στην Γεωργιανή πόλη του Γκόρι.
Ο Ephrussi δεν θα είχε λόγο να σταματήσει στο Γκόρι για να επισκεφθεί έναν έμπορο κρασιού εκτός αν ήθελε να πάρει μερικές κάσες σαμπάνιας.
Ο Ephrussi, τότε ήταν μόνο 28 ετών τον Μάρτιο του 1878 και δεν ήταν αγόρι για θελήματα.Ήταν ένας πρίγκηπας της υψηλής Ευρωπαϊκής οικονομικής ελίτ.
Αλλά δεν ήταν η Κέκε παντρεμένη; Θα μπουρούσε να έχει σεξουαλικό δεσμό με ένα νεαρό τραπεζίτη; Αναλογιστείτε τις ακόλουθες σημειώσεις: απο το βιβλίο του Simon SebagMontefiore «Νεαρός Στάλιν»


«Η ίδια η Keke, ήταν πάντα δύσκολο να ταιριάζει την ευσεβή ηλικιωμένη στη μαύρη κώμη μοναχής του 1930 με μια ασυγκράτητη νεαρή γυναίκα του 1880.
Η ευσέβειά της δεν αμφισβητείται, αλλά η θρησκευτική τήρηση ποτέ δεν έχει αποκλείσει ποτέ τους πειρασμούς της σάρκας.
Ηταν σίγουρα υπερήφανη που ήταν «το ποθητό και όμορφο κορίτσι» και υπάρχουν στοιχεία ότι ήταν πολύ περισσότερο κοσμική απο ότι εμφανιζόταν.
«Όταν ήταν πια γριά η Κέκε, υποθετικά παρακινούσε την Nina Beria, την γυναίκα του Καυκάσιου αντιβασιλέα του Στάλιν και αργότερα αρχηγό της μυστικής αστυνομίας, Lavrenti Beria, να παίρνει εραστές και μιλούσε πολύ πικάντικα για σεξουαλικά θέματα: «Όταν ήμουν νεαρή, καθάριζα σπίτια και όταν συναντούσα ένα όμορφο αγόρι, δεν έχανα την ευκαιρία»(σελ. 27-28).

Lavrenti Beria, Nina Beria


Beria and Stalin

Ο άντρας της Keke ο Beso αναφερόταν στον Στάλιν σαν «το μικρό μπάσταρδο της Keke»:
«Όταν ο Soso(Στάλιν) κρυβόταν, ο Beso έψαχνε το σπίτι ουρλιάζοντας, που είναι ο μικρός μπάσταρδος της Keke; Κρύβεται κάτω απο το κρεβάτι; Η Keke αντιδρούσε.
 
Μια φορά ο Soso πήγε στο σπίτι των Davrichewy με το πρόσωπό του καλλυμένο απο αίματα, κλαίγοντας: «Βοήθεια! Ελάτε γρήγορα! Σκοτώνει την μητέρα μου!» Ο αξιωματικός έτρεξε γρήγορα στους Djugashvili και βρήκε τον Beso να στραγγαλίζει την Keke
Ως νεαρός άνδρας ο Στάλιν δούλεψε στις εγκαταστάσεις καθαρισμού στην αποθήκη των Ρόθτσιλντ και στις γύρω περιοχές. Ο Montefiore γράφει:
Ο διευθυντής των Ρόθτσιλντ, David Landau, τακτικά συνέβαλε σε Μπολσεβικικά κεφάλαια, όπως αναφέρθηκε απο την Οχράνα – της οποίας οι πράκτορες σημείωσαν πως, όταν ο Στάλιν ηγούταν του κόμματος του Baku, ένας υπάλληλος των Μπολσεβίκων σε μια απο τις πετρελαϊκές εταιρείες «δεν ήταν ενεργός στις επιχειρήσεις αλλά συγκεντρωμένος στο να μαζεύει δωρεές και να παίρνει χρήματα απο τον Landau τον Rothschils.»

Είναι πιθανό ότι ο Landau συνάντησε τον Στάλιν επι προσωπικού.
Ακόμη ένας υπάλληλος των Rothschild, ο δρ. Felix Somary, ένας τραπεζίτης με το Αυστριακό παρακλάδι της οικογένειας και αργότερα διακεκριμένος ακαδημαϊκός, αναφέρει ότι πήγε στο Baku για να σπάσει μια απεργία. Έδωσε λεφτά στον Στάλιν. Η απεργία έληξε.»
Ο Στάλιν χρηματοδότησε τις δραστηριότητες των Μπολσεβίκων και το πιθανότερο είναι τα χρήματα να προήλθαν απο τους Ρόθτσιλντ.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ EPHRUSSI
1. Ο Ephrussi ήταν ο άνθρωπος των Rothschild στον Καύκασο.
2. Αυτός θα ασχολήθηκε με τον Μεγάλο Δούκα της Τιφλίδας.
3. Η Keke εργάσθηκε επίσης στο παλάτι του Μεγάλου Δούκα. Θα είχε πολλούς λόγους να είναι στο παλάτι στην στιγμή σύλληψης του Στάλιν.
4. Ο Στάλιν είναι φτυστός ο Ephrussi.
5. Ισχυρή οικογενειακή ομοιότητα σε μια κοντινή φώτο του ετεροθαλούς αδερφού του Maurice.
6. Ο Stalin αναφέρεται ότι είναι γιός ενός ιερέα. Κρίνοντας απο το οικογενειακό τους δέντρο, οι Ephrussi είχαν πατρευτεί με Levensohns and Kaans(Εβραίοι). Οι Ephrussis ήταν πιθανότατα Kohanim (τάξη ιερέων στην εβραϊκή θρησκεία).
Ήταν ο Maurice Ephrussi, ο γαμπρός του Baron Alphonse de Rothschild ο πατέρας του Στάλιν τον Μάρτιο του 1878;
Έχουμε λύσει επιτέλους το μυστήριο των 132 χρόνων γύρω απο την γέννηση του Στάλιν; 

Πηγή

Η ζωή πάντως του αιμοσταγούς κομμουνιστή μας δείχνει πολλά. Όλοι οι κύριοι συνεργάτες του ήταν ιουδαίοι.
Η γενοκτονία της Ουκρανίας έγινε απο τον ιουδαίο Γκαγκάνοβιτς και μάλλον σχετίζεται με το οφθαλμόν αντί οφθαλμού και τα διδάγματα του Ιησού του Ναυή περί εξολόθρευσης των εχθρών, αφού οι Ουκρανοί τους εβραίους της περιοχής τους τους εξόντωσαν πρώτοι,γιατί είχαν τον ρόλο του τελώνη και φοροεισπράκτορα για χάρη των πολωνών κατακτητών…

Ο Στάλιν έφτιαξε το πρώτο εβραικό κράτος στα βάθη της Σιβηρίας, οι Ρότσιλντ χρηματοδότησαν το δεύτερο στο Ισραήλ. Το αντιθρησκευτικό μένος του Στάλιν αφορούσε μόνο τους ορθόδοξους των οποίων τους ναούς κατέστρεψε…φυσικά δεν πειράχτηκε ούτε μια πέτρα απο τις συναγωγές της Ρωσίας.
Πηγή:
paraxeno.com
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/12/rothschild.html

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΗΚΟΟ ΥΠΟΤΕΛΕΣ ΑΝΟΗΤΟ ΧΑΖΑΡΟΖΩΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ < ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ >


Γιάννης Καλογερόπουλος 

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΗΚΟΟ ΥΠΟΤΕΛΕΣ ΑΝΟΗΤΟ ΧΑΖΑΡΟΖΩΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
< ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ >

ΡΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΚΛΗΡΟΥ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΤΕ ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΤΑΧΑ .......
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ < < Κ Υ Ρ Ι Α Ρ Χ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ > >
ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ... Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΚΛΗΡΟ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ..... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ????
ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ...
ΤΟΥ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ...... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ???
ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ?? Ο ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ?? ΓΙΑΤΙ ??
ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ..... ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ..... ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ..... ΔΕΝ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙΤΑΙ .... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ
ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΠΟΙΟΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ???
ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙ ??? ... ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ??? ΠΟΙΟΣ ???
...
ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ???
ΓΙΑΤΙ ??
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ???
ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΑΙΜΑΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ??
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΡΕ ΧΑΖΑΡΟ-ΖΩΑ .......
ΟΧΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΝΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ !!!
ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΛΗΡΟ-ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΝΟΜΗ ( προστασίας των κληρο-δοτημάτων & υποχρεωτικής διαχείρισης των παραγώγων-καταπιστευμάτων )
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΚΛΗΡΟ ... ΝΑ ΤΟ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ..... ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΜ-ΠΟΛΗΣΕΙ !!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΧΑΖΑΡΟΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟ εξ αίματος ΚΛΗΡΟ-ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ !!!!!
ΠΕΡΝΑΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ......ΜΕ ΓΟΝΟ ....
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ... ΣΤΟΝ ΓΟΝΕΑ ..... ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΝΟ ..... ΣΤΟΝ ΕΠΙΓΟΝΟ !!!
ΩΣ ΦΥΣΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΡΕ ΖΩΑ !!!!!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ { ΤΙΤΛΟ } ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ [ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ] ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!
[ <<< αν ήταν δυνατόν να υπάρχει καταστατικό εταιρείας της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας ... θα την είχαν ξεσκίσει στο χρεος την νομική οντότητα εταιρεία και θα την είχαν κατασχέσει 200 φορές οι χαζάροι στο καταστατικό < τίτλο > τα τελευταία 2000 χιλιάδες χρόνια που έχουν σε καταστολή τους ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! >>> ]
Η ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΗΡΟ-ΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΑΚΡΑ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟΝ ( μη δικαιούχο εξ αίματος ) ....
ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ [ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ .... ΚΑΤΟΧΗ .... ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ..... ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ( βλέπε ιερατεία - ψευδώς < κληρικούς > ) κλπ ] ....
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΛΗΡΟΣ .... ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ < ΝΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ >
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΑΖΑΡΟΖΩΑ ΑΝΕΥ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ-ΑΡΧΙΑΣ ΠΟΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ...
ΔΙΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ :
Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΤΕΡΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ...
ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ-ΨΕΥΤΟ-ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΠΙΛΥΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟ-ΝΟΜΟΥΣ ΕΕΕΕΕΕΕ ???
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΣ !!!!!

                                Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters