Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 03/09/21

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!
O ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ «ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ» ΟΤΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΚΑΝΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ!! 

Το πειραμα NESTOR στην ΠΥΛΟ. Οι αγνωστες και υποπτες προεκτασεις του

Το πειραμα NESTOR στην ΠΥΛΟ.Οι αγνωστες και υποπτες προεκτασεις του Η ονομασία » Πύλος» σχετίζεται ετυμολογικά με την λέξη «πύλη

«.Π-έρασμα απο την Π + ΥΛΗΝ.

Η Ομηρική Πύλος όπως σήμερα αποδέχονται οι περισσότεροι επιστήμονες βρίσκονταν στον λόφο του Επάνω Εγκλιανού της Μεσσηνίας, 17 χλμ. βόρεια από την σημερινή Πύλο. Στην περιοχή αυτή έχει ανασκαφεί ένα θαυμάσιο ανάκτορο του 13ου αιώνα π. Χ. μεγαλύτερο ακόμη και από αυτό των Μυκηνών. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters