Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

”ΠΑΓΩΣΑΝ” ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !Τα «φαντάσματα» της 337 Μοίρας πήραν την πρώτη θέση – «Best Warrior» του ΝΑΤΟ Έλληνας πιλότος


«Έγραψαν» ιστορία τα Ελληνικά «φτερά» στο Albacete
Οι Έλληνες πιλότοι είναι οι καλύτεροι στο κόσμο. Αυτό το αποδεικνύουν τόσο στο Αιγαίο, όσο και σε ασκήσεις που λαμβάνουν χώρα στα πλαίσια του ΝΑΤΟ. 
Έτσι λοιπόν, τον χορό της πρωτιάς συνέχισαν οι Έλληνες Χειριστές και οι μηχανικοί υποστήριξης της Πολεμικής Αεροπορίας στο Al Bathente της Ισπανίας κατά την Νατοϊκή άσκηση του TLP.

Σκηνικό Γ’ ΠΠ στο Β.Αιγαίο: Παραλίγο σύγκρουση του αμερικανικού USS Donald Cook με την ρωσική φρεγάτα Admiral Makarov


Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
Παραλίγο να συγκρουστούν η ρωσική φρεγάτα Admiral Makarov (Ναύαρχος Μακάροφ) που έμπαινε στα Στενά για να κινηθεί προς τη Μαύρη Θάλασσα με το αμερικανικό αντιτορπιλικό κατευθυνομένων βλημάτων USS Donald Cook.
Τα δύο πολεμικά πλοία είχαν λάβει πορεία σύγκρουσης. Το αμερικανικό πολεμικό πλοίο είχε νοτιοδυτική κατεύθυνση και το ρωσικό πλοίο είχε βορειοανατολική πορεία.

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΝΙΓΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ GREEKPULSE ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ 28-2-2019)

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΤΟ UCC Η ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ;

ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΤΟ UCC Η ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ;
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΤΟ UCC – UNIFORM COMMERCIAL CODE.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

ΑΝΕΡΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ …

Πριν λίγο καιρό ένιωσα την ελπίδα και την περηφάνια να ξαναζωντανεύουν μέσα μου, όταν ένα παλικάρι, οικογενειάρχης και ΑΝΕΡΓΟΣ, απέρριψε πρόταση πρόσληψής του σε εισπρακτική εταιρεία, λέγοντάς μου…
…«εγώ δεν πρόκειται να ταΐσω τα παιδιά μου με ψωμί βουτηγμένο στο δάκρυ κάποιου φουκαρά, που τον οδήγησαν στην απελπισία.

Μυρμιδόνες, τα μυρμήγκια που έγιναν τρομεροί πολεμιστές στον στρατό του Αχιλλέα

Ο ομηρικός μύθος λέει ότι η πανοπλία τους ήταν ασήκωτη και στον Τρωικό πόλεμο κυρίευσαν συνολικά 23 πόλεις..
Στην Αρχαία Ελλάδα ο πόλεμος ήταν καθημερινό φαινόμενο στις κοινωνίες και οι στρατιώτες που πολεμούσαν ήταν σεβαστοί από τους πολίτες.

Εκτός από τους Σπαρτιάτες του Λεωνίδα, υπήρχαν πολλές φυλές στον ελλαδικό χώρο που φημίζονταν για την ανδρεία και τις πολεμικές τους ικανότητες.

Όταν δεν υπήρχε η Σελήνη… Υπήρχαν Οι προ Έλληνες!!

Ενδείξεις από αναφορές σε αρχαία ελληνικά κείμενα μας λένε ότι κάποτε η Σελήνη δεν υπήρχε στον ουρανό.
Και μάλιστα για να δηλώσουν την πανάρχαια εποχή που ιδρύθηκε η Λυκόσουρα, στην ορεινή Αρκαδία της Ελλάδας, η πρώτη πόλη που είδε το φως του ήλιου στη Γη, λένε ότι «ιδρύθηκε τότε που δεν υπήρχε Σελήνη στον Ουρανό».

Η καταγωγή της Πελασγικής Ελληνικής Φυλής, κατά τον Αριστοτέλη.

Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς" . (Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30)"Είναι φυτά τ' ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους. Τους ανέθρεψε η Αθηνά". (Πλάτωνας Τίμαιος 23 d - e).
Για την δημιουργία και τη λειτουργία του κόσμου, ο Αριστοτέλης θεμελιώνει την δική του επιστημονική άποψη και υποστηρίζει το αιώνιον «γίγνεσθαι».

Ελληνίδα ερευνήτρια ανακάλυψε το φάρμακο για τις αρρυθμίες της καρδιάς και υποκλίνεται όλος ο πλανήτης


Η Αγγελική Ασημάκη είναι ερευνήτρια παθολογοανατόμος στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και στο Νοσοκομείο «Beth Israel Deaconess» της Βοστώνης. Ως μέλος ερευνητικής ομάδας βοήθησε στην ανακάλυψη ένος νέου φαρμάκου για εκείνους που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή αρρυθμίες της καρδιάς.

Το ενδιαφέρον της για την συγκεκριμένη πάθηση άρχισε από νεανική ηλικία, αφού η ίδια διαγνώστηκε με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα και χρειάστηκε να παραμείνει για αρκετό καιρό στο Ωνάσειο.

ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ.
ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ, ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕΣ.

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;



ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ;

 ΠΟΣΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;



Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters