Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Politico: Η Ελλάδα μπορεί να μην χρωστά 350 αλλά 35 δισ...!

Πόσα χρήματα χρωστάει πραγματικά η Ελλάδα στους δανειστές; Εξαρτάται από το πώς υπολογίζεται...

Καθώς η ελληνική κρίση χρέους οδηγείται προς μια μεγάλη στάση πληρωμών και μια εν δυνάμει καταστροφή, τα γνωστά πολιτικά διασταυρούμενα πυρά έχουν αναθερμανθεί, σχετικά με την ανευθυνότητα της Νότιας Ευρώπης και την αναλγησία της Βόρειας.

Ωστόσο, όπως σημειώνει σε άρθρο του στο Politico ο Jacob Soll, καθηγητής Ιστορίας και Λογιστικής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, με την προοπτική του Grexit να γίνεται ολοένα και πιο πιθανή, σοβαρά επιχειρήματα έχουν αρχίσει να επικεντρώνονται στη λογιστική, δηλαδή «πόσα πραγματικά χρήματα οφείλει η Ελλάδα και ποιος ακόμη το καθορίζει αυτό;».

Όπως σημειώνει ο Jacob Soll, η απάντηση φαίνεται εύκολη, όμως το μόνο απλό σχετικά με το ελληνικό χρέος είναι το «πόσο σύντομες είναι οι λέξεις» και προσθέτει ότι όταν εξετάσουμε προσεκτικά τι συμβαίνει στην Ελλάδα, θα αρχίσουμε να βλέπουμε μια ανησυχητική τρύπα στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις, η γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ επέμεινε ότι η Ελλάδα πρέπει να επιτρέψει στο ΔΝΤ και τους ελεγκτές της τρόικας να εξετάσουν στην Αθήνα τα κρατικά βιβλία.

Οι Έλληνες από την πλευρά τους αντέτειναν ότι αυτό αποτελεί μια επίθεση στην κυριαρχία τους.

Και οι δύο πλευρές, όμως, παραβλέπουν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, το οποίο έχει τεράστιες συνέπειες για την Ευρώπη, σημειώνει το Politico.

Το πρόβλημα είναι ότι στην Ε.Ε. «λογιστικός έλεγχος» δεν σημαίνει ό,τι σημαίνει στις ΗΠΑ.

Όλα τα κράτη μέλη πρέπει να επιτρέπουν τους ελέγχους της Ε.Ε., όμως όταν αυτό συμβαίνει, γίνεται συνήθως από πολιτικούς φορείς και όχι από επαγγελματικούς ελεγκτικούς οίκους.

Υπάρχει πάντα μια σύγκρουση συμφερόντων όταν ο ελεγκτής έχει συμφέρον στην έκβαση του ελέγχου, σημειώνει ο Jacob Soll.

Αυτό αν και ακούγεται τεχνικό, στην πραγματικότητα δεν είναι. Οι επιπτώσεις, σύμφωνα με τον Jacob Soll, είναι τεράστιες.

Το χρέος και η ικανότητα μιας χώρας να το αποπληρώσει είναι μεταξύ των σημαντικότερων παραγόντων μιας εθνικής οικονομίας και εξαρτώνται σημαντικά από τη σαφή λογιστική.

Και όμως, επισημαίνει ο καθηγητής Ιστορίας και Λογιστικής, οι επαγγελματίες λογιστές απουσιάζουν από τη συζήτηση σχετικά με τα πόσα χρήματα οφείλει η Ελλάδα και αν οι κυβερνήσεις της ή οι χρηματοπιστωτικές αγορές είναι αυτές που πρέπει να το αποφασίσουν.

Η διαφορά είναι σημαντική σε αυτή την περίπτωση.

Στον πραγματικό κόσμο των αγορών, όπου το χρέος αποτιμάται, αγοράζεται και πωλείται, η ικανότητά σου να το αποπληρώσεις μετράται από την ικανότητά σου να αυξήσεις τα έσοδά σου, τα περιουσιακά σου στοιχεία και εν τέλει, από το επιτόκιο του δανείου με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό ισχύει στον ιδιωτικό τομέα, όμως στην ελληνική περίπτωση δεν συμβαίνει αυτό.

Αντιθέτως, το ελληνικό χρέος υπολογίζεται με τη χρήση πολιτικών εργαλείων μέτρησης, τα λεγόμενα πρότυπα του Μάαστριχτ, τα οποία χρησιμοποιούν μόνον την ονομαστική αξία του δανείου και δεν λαμβάνουν υπόψη τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία και το γεγονός ότι τα δάνεια έχουν ληφθεί με χαμηλά επιτόκια, όπως τα ελληνικά, μειούμενα σε αξία με την πάροδο του χρόνου.

Ποια είναι η διαφορά;

Σύμφωνα με τη Γερμανία, χρησιμοποιώντας τα στάνταρτ του Μάαστριχτ, η Ελλάδα οφείλει περίπου 350 δισ. δολάρια, όμως αν το ελληνικό καθαρό χρέος έπρεπε να υπολογιστεί χρησιμοποιώντας τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα του Δημόσιου Τομέα (IPSAS), το χρέος της Ελλάδας θα μπορούσε να είναι μόλις στα 36 δισ. δολάρια.

Με άλλα λόγια, υπάρχει μια ισχυρή υπόθεση η Ελλάδα να χρωστάει στη Γερμανία πολύ λιγότερα απ' όσα η Γερμανία και οι πιστωτές της Ε.Ε. διεκδικούν!
Θα ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί ένας σοβαρός λογιστής που να μην συμφωνήσει ότι η αυτοτελής μέθοδος υπολογισμού του χρέους είναι ανώτερη της πολιτικής.

Ο ισχύων υπολογισμός του ελληνικού χρέους βασίζεται σε μια φόρμουλα κατ' εντολή του πρώτου προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας το 2010, όταν οι αποδυναμωμένοι Έλληνες, αντιμέτωποι με την οικονομική και πολιτική κατάρρευση, αποδέχθηκαν τα κονδύλια έκτακτης ανάγκης και είχαν πολύ μικρή δύναμη για να διαπραγματευτούν τους όρους.

Μια σειρά οικονομολόγων συμφωνούν ότι το χρέος της Ελλάδας πιθανόν να αποτελεί μόνον ένα… κλάσμα της εκτίμησης της Γερμανίας.

Μεταξύ αυτών που έχουν υποστηρίξει την ιδέα εφαρμογής ενός πιο ακριβούς προτύπου είναι ο Κλάους Ρέγκλινγκ, επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, ο Κερτ Λοκ, ο πρόεδρος του Οικονομικού Συμβουλίου της Γερμανίας, με στενούς δεσμούς με το κυβερνών Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα της Μέρκελ, αλλά και ο Βίνσεντ Τρούγκλια, πρώην επικεφαλής των αξιολογήσεων του οίκου Moody's.

Βεβαίως, ακόμη και αν η Ελλάδα μπορούσε απλά να λάβει την έγκριση της Γερμανίας και εν συνεχεία να συμπεριληφθούν όλοι αυτοί οι παράγοντες, το πρόβλημα δεν θα είχε λυθεί ούτε κατά διάνοια, σημειώνει ο Jacob Soll.

Οι Έλληνες δεν είναι άμεμπτοι: είναι σαφές ότι δεν θέλουν σοβαρούς λογιστές οπουδήποτε κοντά στα βιβλία τους.

Εν μέρει, αυτό οφείλεται στο γεγονός του -κατανοητού- φόβου ότι η τρόικα θα το χρησιμοποιήσει για να επιβάλει ακόμη πιο επαχθείς όρους.

Επίσης, οφείλεται στο γεγονός ότι οι Έλληνες φοβούνται ότι τα βιβλία τους είναι χειρότερα απ' ό,τι οι ίδιοι ισχυρίζονται.

Επίσης, επιτρέποντας ελεγκτές, οι Έλληνες θα δημιουργούσαν ένα σύστημα πολιτικής ευθύνης και κανείς έλληνας ηγέτης, είτε από την Αριστερά είτε από τη Δεξιά, δεν θα το ήθελε αυτό.

Έτσι, παραμένουμε σε ένα τοξικό αδιέξοδο, με τον Jacob Soll να σημειώνει ότι λίγοι είναι αυτοί στην Ε.Ε. που θα είχαν τη θέληση να αλλάξουν τα πρότυπα.

Τι θα μπορούσε να συμβεί; Σύμφωνα με τον καθηγητή Ιστορίας και Λογιστικής, η κατάσταση έχει προηγούμενο.

Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, οι μεταρρυθμιστές ήταν ικανοί να προσπεράσουν τα φτωχά λογιστικά πρότυπα σε διεθνές επίπεδο και να ανοικοδομήσουν τα δημόσια οικονομικά από τις ΗΠΑ μέχρι την Ευρώπη.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1930, ο επικεφαλής της Price Waterhouse, Τζορτζ Μέι, ανησυχούσε ότι με το κανονιστικό πλαίσιο που ακολούθησε τη Μεγάλη Ύφεση, η κυβέρνηση θα αναλάμβανε τη λογιστική.

Έτσι, εργάστηκε ώστε οι ιδιωτικές επιχειρήσεις λογιστικής να μεταμορφωθούν σε αξιόπιστους ρυθμιστές - πυλώνες της αρχής, η οποία ήταν ανεξάρτητη τόσο από την κυβέρνηση όσο και τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ο Μέι βοήθησε στον σχεδιασμό των Γενικώς Αποδεκτών Λογιστικών Αρχών (GAAP, στις ΗΠΑ), τα οποία καθορίζουν πρότυπα ακριβώς για να αποτιμούν το πλέγμα του δημοσίου χρέους.

Μαζί με τον βρετανό λογιστή, λόρδο Χένρι Μπένσον, πίεσε για τη δημιουργία ανεξάρτητου φορέα τυποποίησης, γνωστού σήμερα ως Συμβουλίου Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IASB), που κατάφερε να βοηθήσει στη σταθεροποίηση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με την υποστήριξη των πιο σημαντικών λογιστικών εταιρειών, το IASB βοήθησε στην επίβλεψη της μεταπολεμικής περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας καταγράφηκε αξιοσημείωτη ευημερία.

Ωστόσο, ο κόσμος του Μέι και του Μπένσον ξεθώριασε στις δεκαετίες του '70 και του '80, με πτώση των ηθικών προτύπων στον κλάδο της λογιστικής.

Το πιο σημαντικό τώρα είναι ότι τα τέσσερα μεγάλα λογιστικά γραφεία (Big Four), αντί να διατηρήσουν τον ηγετικό ρόλο των διεθνών προτύπων, παρέμειναν στο περιθώριο.

Ο λόγος είναι παρόμοιος με αυτόν στο σκάνδαλο Enron: εργάζονται όχι για να επιμείνουν στη διατήρηση των ανεξάρτητων προτύπων, αλλά περισσότερο ως εταιρείες που έχουν προσληφθεί για να εκτελούν συμβάσεις τεχνικών αποστολών.

Ακόμη περισσότερο, συχνά συνδέονται με τους πολιτικούς κανονισμούς που έχουν σχεδιαστεί για να περιορίζουν το πεδίο εφαρμογής των ελέγχων.

Το αν θα επιστρέψουν στον ρόλο τους ως οικονομικοί ηγέτες οι λογιστικές εταιρείες, ή θα περιοριστούν στον δευτερεύοντα ρόλο, η απάντηση θα μπορούσε να καθορίσει τις μελλοντικές οικονομικές προοπτικές για την Ευρώπη και για όλους μας.

Η ανανέωση του ηγετικού ρόλου των διεθνών λογιστικών προτύπων φαίνεται να είναι η προφανής απάντηση στο αδιέξοδο του χρέους της Ευρώπης, καθώς τότε θα τους επιτρεπόταν να υπηρετήσουν ως ουδέτεροι διαιτητές για την επίλυση της κρίσης.

Οι δανειστές της Ε.Ε. και η Ελλάδα μένει μόνον να τους καλέσουν, καταλήγει στο άρθρο του ο Jacob Soll.
 
 
www.financialbox.gr
http://kostasxan.blogspot.gr/2015/06/politico-350-35.html

Μια βόλτα στην κοιλάδα των θεών Αρχαία Ολυμπία

Ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου, που προσελκύει κάθε χρόνο εκατοντάδες επισκέπτες, είναι η Αρχαία Ολυμπία. Στη Δυτική Πελοπόννησο, στην ονομαζόμενη και κοιλάδα των θεών, άνθισε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας Ελλάδας και η γενέτειρα των πιο σημαντικών αθλητικών γεγονότων.Το Visit Greece μας ξεναγεί στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία σε έναν προσιτό προορισμόΟι επισκέπτες της Αρχαίας Ολυμπίας μπορούν να περιηγηθούν στα εντυπωσιακά αρχαία κτίσματα, στα οποία οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν ως τόπους λατρείας, άθλησης και συνεδρίων.
Ο αρχαιολογικός χώρος της Ολυμπίας περιλαμβάνει το Ιερό του Δία, με τους ναούς και τα κτήρια που σχετίζονταν άμεσα με τη λατρεία, και διάφορα οικοδομήματα που είχαν κτιστεί γύρω από αυτό, όπως αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνταν για την προετοιμασία και την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων, βοηθητικά κτήρια, χρηστικά και διοικητικά, καθώς και οικοδομήματα κοσμικού χαρακτήρα.
Η Άλτις, το ιερό άλσος, καταλαμβάνει το κεντρικό τμήμα και μέσα σε αυτή αναπτύσσεται ο πυρήνας του Ιερού, με τους ναούς, τους θησαυρούς και τα σημαντικότερα κτήρια του χώρου. Σε περίοπτη θέση μέσα στον ιερό χώρο δεσπόζει ο γιγάντιος ναός του Δία και βορειότερα ο παλαιότερος ναός της Ήρας.
Ανατολικά της Άλτεως εκτείνεται το στάδιο, όπου τελούνταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Κατά την αρχαιότητα, νότια του σταδίου υπήρχε και ο ιππόδρομος, από τον οποίο σήμερα δεν σώζεται κανένα ίχνος, διότι έχει παρασυρθεί από τον Αλφειό ποταμό. Στην ίδια περιοχή υπάρχουν κτηριακά συγκροτήματα λουτρών και επαύλεων, όπως η περίφημη έπαυλη που έκτισε ο Νέρων όταν διέμενε στην Ολυμπία, προκειμένου να συμμετάσχει στους αγώνες.
Μπορούν επίσης να επισκεφτούν το μουσείο της Ολυμπίας και να δουν από κοντά αρχαία εκθέματα με πιο σημαντικά, τον Ερμή του Πραξιτέλους, ένα από τα πιο ονομαστά αρχαία αγάλματα, τη Νίκη του Παιωνίου, ένα από τα αριστουργήματα της αρχαίας ελληνικής πλαστικής και τον γλυπτό διάκοσμο του Ναού του Διός, ένα από τα ωραιότερα σύνολα που σώζονται από την αρχαία ελληνική τέχνη.
Επίσης οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φεστιβάλ, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, που διοργανώνεται κάθε Ιούλιο και Αύγουστο στο χωριό Φλόκα και το Alfios eco-festival, κάθε Ιούλιο και Αύγουστο στο χωριό Μουριά, μπορούν να περιηγηθούν στο μαγικό φυσικό τοπίο του Αλφειού ποταμού, στους καταρράκτες της Νέδα, να απολαύσουν την παραλία του Κάτω Σαμικού η οποία απέχει μόνο 18 χλμ. καθώς επίσης και να επισκεφτούν τα φυσικά ιαματικά λουτρά Καϊάφα.

Οι λάτρεις των σπορ έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς επίσης και να πάρουν μέρος σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ποδηλασία, ράφτινγκ, καγιάκ και kite-surf.
Επιπλέον η Αρχαία Ολυμπία μπορεί να αποτελέσει την βάση εξόρμησης για άλλες περιοχές. Απέχει μόνο 33 χλμ. από το λιμάνι του Κατακόλου, 30 χλμ. από το Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα, 30 χλμ. από το Ναό της θεάς Αφροδίτης, 75 χλμ. από την Αρχαία Ιλιδα, 60 χλμ. από το κάστρο Χλεμούτσι κ.α.

Η Αρχαία Ολυμπία είναι ένας προσιτός προορισμός για όλους. Οι ξενοδόχοι της περιοχής προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εγγυώνται άνετη παραμονή σε μια ήσυχη περιοχή σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Πηγή

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΑΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

11301527_1132010820157804_1518829531_n
Artemis Sorras
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΑΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNΑ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ 00:01πμ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ. ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.
(Εδώ δηλώνετε συμμετοχή ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ )

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ (00:01πμ) ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ.
ΚΡΑΤΑΙΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΝΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕ , ΑΙΘΕΡΙΕ ΒΑΣΙΛΕΑ , ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΟΜΟΝΟΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΑ.
ΔΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ.
ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ.
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ.
ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΒΟΗ ΘΕΙΑ:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ (ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ) ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΝ ΝΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟΧΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ.
ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΕΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ.
……………………………………………………………………
ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΩ ΚΑΙ ΜΥΘΩΔΙΑ…
https://www.youtube.com/watch?v=8VhCg9wowZU#t=78
(MOVEMENT 3)
ΠΑΤΕΡΑ ΖΗΝΑ, ΕΔΩΣΙΝ ΤΟ ΣΩΜΑ
ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΛΘΑΝ ΗΛΥΣΙΑ ΑΣ ΜΝΩΜΕΝ ΑΝΕΥ ΣΟΥ
KATEBHKAN ΜΕΝ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΚΟΣΜΟΝ ΤΙΣ ΘΥΜΑΤΑΙ
ΠΑΝΤΑ ΟΡΙΖΕ ΜΑΣ ΧΡΗ
ΟΥΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΙ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΡΙΖΑΤΟ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΗ ΠΑΤΕΡΑ
ΠΥΡΩΜΑ ΣΟΥ ΑΙΤΩ
ΤΙ ΕΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΑ
(ΧΟΡΟΣ)
ΕΙΣ ΣΕ ΑΓΓΕΛΕ
ΑΜΕΜΠΤΕ ΚΑΙ ΑΧΡΑΝΤΕ ΘΕΕ
ΑΜΕΜΠΤΕ ΕΡΧΟΜΕΝΕ ΘΕΕ
ΠΑΛΙΝ ΣΥ
ΕΡΧΟΜΕΝΕ ΘΕΕ
ΤΩΡΑ ΑΠΟΟΟΟΛΛΩΝ ΔΕΙ
ΠΥΡΩΜΑ ΔΕ ΘΕΕ ΖΗΤΩ
(ΧΟΡΟΣ)
ΚΑΤΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕΝ ΕΕΕΕΕΕΕΥ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ
ΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΙ
ΟΥΧΙ ΜΗ ΔΕΙ ΠΟΤΕ


………………………………………………….
Artemis Sorras ΕΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΝΑΣΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΕΡΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΘΕΪΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ
ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
….
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
( ερώτηση: ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ Ο ΕΡΜΗΣ; )
Artemis Sorras ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΙΟ ΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΟΡΘΟ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
( ερώτηση: Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ Ή ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ; )
Artemis sorras ΦΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ
Ο ΧΩΡΟΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΟΧΙ ΓΡΑΦΙΚΟ Ή ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 00.01 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
Α-Ω
Υ.Γ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ…
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ…
ΕΓΩ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..
ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ…
…………………………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=15866

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παπαδήμος και Στουρνάρας συμμετείχαν -το 1997- στην σύνταξη νόμου, για την «ανεξαρτησία» της ΤτΕ!


Με μαέστρο τον Παπαντωνίου! Καταλάβατε γιατί ειναι ακόμα στο απυρόβλητο;
Λ. Παπαδήμος και Γ. Στουρνάρας συμμετείχαν -το 1997- στην σύνταξη σχεδίου νόμου, για την «πλήρη ανεξαρτησία» της Τ. τ. Ε.
Για όλα είχε «φροντίσει» ο – κατά τον Κ. Καραμανλή- Αρχιερέας της διαπλοκής(και για το τραπεζικό σύστημα) ….με τον «κουμπάρο» τον Γ. Παπαντωνίου!

ΣΗΜ. Αν τελικά έχει ψηφισθεί τέτοιος νόμος, να τον «τροποποιήσει» η Βουλή ….μήπως και αφαιρέσει -αν υπάρχουν εκ του νόμου- κάποιες από τις υπερεξουσίες του Γ. Στουρνάρα.
Σήμερα η Τ. τ. Ε, «ελέγχεται» για την νομισματική πολιτική -και όχι μόνο- από το Ευρωσύστημα και το ΠΑΣΟΚοσύστημα!
ΙΘΑΓΕΝΉΣ
ΦΩΤΟ, Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» 01.04.1997
Έγραφε -μεταξύ άλλων- η εφημερίδα:
«Πλήρης ανεξαρτησία για την Τράπεζα της Ελλάδος»
«H πλήρης ανεξαρτητοποίηση της Τραπέζης της Ελλάδος από το Δημόσιο, προβλέπεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, το οποίο πρόκειται να κατατεθεί ύστερα από, περίπου, ένα μήνα στη Βουλή. Οι προωθούμενες ρυθμίσεις συζητήθηκαν σε χθεσινή σύσκεψη στο γραφείο του γ.γ. του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας κ. A. Φωτιάδη, με τη συμμετοχή του διοικητού της Tραπέζης της Eλλάδος κ. Λ. Παπαδήμου και του προέδρου του ΣOE κ. Γ. Στουρνάρα.»……..
«Οι τελικές ρυθμίσεις θα αποφασισθούν με ευθύνη του υπουργού Εθνικής Οικονομίας κ. Γ. Παπαντωνίου, ο οποίος κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου θα προωθήσει το νομοσχέδιο στη Βουλή.»……..
 olympia.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/06/1997.html

Μικρός θησαυρός ελληνικής γλώσσας - Δωρεάν εφαρμογή για την γλώσσα μας!

 
Εδώ έχουμε μια δωρεάν ελληνική εφαρμογή που αφορά την Ελληνική γλώσσα και την γραμματική της. Δημιουργημένο από την Ελληνική ομάδα «Εν Αθηναις» μας δίνει μια σημαντική γνώση στους σημαντικούς κανόνες γραμματικής, συντακτικού και ορθογραφίας του πολυτονικού και του μονοτονικού συστήματος.


Οι δημιουργοί αναφέρουν:


Εκτός αυτών, στην εφαρμογή «Μικρός θησαυρός της ελληνικής γλώσσας» περιλαμβάνονται και πιο ειδικές ενότητες όπως «Συνήθη λάθη στην γραφή και στον λόγο», «Φράσεις με δοτική πτώση» και άλλες πολλές πληροφορίες που θεωρούμε αρκετά ενδιαφέρουσες και χρηστικές. Η απλότητα της εφαρμογής (ένα μόνο μικρό αρχείο που «τρέχει» στον υπολογιστή μας χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση) και η δυνατότητα αναζήτησης μέσα στις πληροφορίες της αποτελούν τα μεγάλα πλεονεκτήματά της.
Έκδοση: 1
Μέγεθος: 7.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Εν Αθήναις
Πηγή: authorway.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Download από ΕΔΩ ,,,


dwrean.net , thesecretrealtruth -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/efarmogi-ellinikis-glossas.html#sthash.vT4OcLhL.dpuf

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην Υφήλιο βρίσκεται στην υπόγεια Αθήνα – Τι κρύβεται εκεί και γιατί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να το αποκαλύψουν στον κόσμο; [video]

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην υφήλιο. Παγκόσμια. Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και… 25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση;

Το γνώριζαν εδώ και 25 χρόνια και το έκρυβαν..Τι κάνει το Υπ. Πολιτισμού;

Τι φοβούνται να μην αποκαλυφθεί και το κρύβουν 25 χρόνια; Υπάρχουν εικασίες ότι υπάρχει και το χρυσελεφάντινο άγαλμα. Εκεί υπήρχαν ανάγλυφα παντού στον χώρο γεμάτο σαν αυτά που έχει ο Παρθενώνας γύρω γύρω. Τα αγάλματα και ο χώρος τουλάχιστον τότες πριν το ξανακλείσουν ήτανε άθικτος.


Τα αγάλματα ήταν τέλειος άθικτα, χωρίς να λείπουν χέρια μύτες όπως λείπουν σε αυτά τα αγάλματα που έχουμε έξω,τα περισσότερα σπασμένα στο μουσείο της ακρόπολης και παντού. Χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. Και όλα αυτά μέχρις εκεί που προχώρησαν γιατί δεν το εξερεύνησαν όλο το μέρος.

Ποιοι είναι αυτοί που έχουνε σταματήσει τόσα χρόνια το άνοιγμα της στοάς;
Το έβγαλε στην φόρα ο άνθρωπος που το ανακάλυψε..αλλιώς ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα.
Δείτε την εκπομπή μυστικά περάσματα και δεν θα το πιστεύετε.

Πρέπει να έρθουν αρχαιολόγοι από όλο τον κόσμο και να ανοιχτεί το μέρος!

Ακουστέ το βίντεο από το 58.07 και θα σας πιάσουνε τα νευρά σας σίγουρα. Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας, για το κατά πόσο είναι αλήθεια:- See more at: http://www.xorisorianews.gr/

ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΦΕΤΟΣ Η «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΩΝ» ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ

bilderberg__article
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε ένα πολύ ασφαλές μέρος κοντά το Μονάχο της Γερμανίας και σε μια ορεινή απρόσιτη περιοχή θα γίνει φέτος η ετήσια συνάντηση της μεγαλύτερης και πιο δυναμικής μυστικής οργάνωσης της Νέας Τάξης, που πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει σαν την «Λέσχη του Διαβόλου», της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ .

Όπως αναφέρεται, χιλιάδες αστυνομικοί και «ειδικοί» εργάτες έχουν επιστρατευτεί για την συνάντηση ενώ έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφάλειας στον πύργο Schlos Elmau, για να αποτραπεί κάθε πιθανότητα να εμφανιστεί κάποιο «απρόοπτο» στην συνάντηση της Λέσχης που όπως υποστηρίζουν πολλοί μελετητές καθαρίζει τις παγκόσμιες εξελίξεις από το παρασκήνιο.
Είναι χαρακτηριστικοί οι σκοποί της Λέσχης που μας ανάγουν κατευθείαν στην σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση σαν ένα εκτελεστικό της όργανο :
 
1) Κατάργηση της εθνικής ταυτότητας και δημιουργία νέων οικουμενικών αξιών που θα εξυπηρετούν μια παγκόσμια κυβέρνηση.
 
2) Ένας συγκεντρωτικός έλεγχος του πληθυσμού με τη συνεχή πλύση εγκεφάλου μέσω των Media, (τύπος, τηλεόραση, διαδίκτυο κτλ), που έχει ως κύριο στόχο να εξαλείψει τα μεσαία κοινωνικά στρώματα, εξαθλιώνοντάς τα και θέτοντάς τα στην υπηρεσία της παγκόσμιας εξουσίας).
 
3) Μια κοινωνία με μηδενική ανάπτυξη (π.χ. με τη μεταφορά των μεγάλων επιχειρήσεων σε χώρες με φθηνότερη εργασία).
 
4) Μια κατάσταση διαρκούς ανισορροπίας. Δημιουργώντας τεχνητές κρίσεις και υποβάλλοντας τους ανθρώπους σε συνεχή καταναγκασμό (από άποψη σωματική, ψυχική και συναισθηματική), τους οδηγούν στην εξαθλίωση, την απογοήτευση, και την απάθεια, ( ελληνική περίπτωση), ώστε να δέχονται χωρίς αντίσταση τα «προγράμματα σωτηρίας» που τους προσφέρονται από διάφορους διεθνείς οργανισμούς (ΟΗΕ, ΕΕ, ΔΝΤ κτλ), οι οποίοι υποκριτικά υποστηρίζουν ότι «εργάζονται για το καλό όλων των πολιτών του κόσμου» «για την εξάλειψη της φτώχειας και των ανισοτήτων», κτλ.
 
5) Κεντρικός έλεγχος της εκπαίδευσης (π.χ. προσπάθεια αποπροσανατολισμού των νέων μέσω της παραποίησης της εθνικής τους ιστορίας, θρησκείας κτλ, προσπάθεια αποδοχής από τους νέους του «διαφορετικού» (πχ. ομοφυλοφιλία), άσχετα αν αυτό είναι αντίθετο με τους νόμους της φύσης και τον ανθρώπινο προορισμό, κτλ).
 
6) Κεντρικός έλεγχος όλων των εθνικών και διεθνών πολιτικών (π.χ. στην σημερινή Ευρώπη, τα κράτη μέλη χάνουν, μέρα με τη μέρα, την κυρίαρχη εξουσία και ασφυκτιούν από τους κανόνες που τους επιβάλλονται από την ΕΕ).
 
7) Η χορήγηση μεγαλύτερης δύναμης στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, ώστε να συμβάλλει στη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
 
8) Η επέκταση του ΝΑΤΟ. Δεδομένου ότι ο ΟΗΕ θα συνεχίσει να παρεμβαίνει, όλο και περισσότερο, στους πολέμους στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και αλλού, το ΝΑΤΟ θα μετατραπεί σε παγκόσμιο στρατό, κάτω από τις εντολές του ΟΗΕ και της Νέας Τάξης.
 
9) Ένα μοναδικό νομικό σύστημα. Το Διεθνές Δικαστήριο θα είναι το μοναδικό νομικό σύστημα στον κόσμο.
 
Στις συνεδριάσεις της Μπίλντερμπεργκ έχουν πάρει μέρος στο παρελθόν και πολλοί επώνυμοι Έλληνες πολιτικοί με την προσδοκία της προσωπικής τους προβολής αδιαφορώντας αν θα βλάψουν, όπως και το έκαναν συχνά, τα εθνικά μας συμφέροντα. Μεταξύ τους διακρίνουμε τους «κυρίους» (παλιούς συγκάτοικους ), Αντώνη Σαμαρά και Γιωργάκη Παπανδρέου. Εκτός από αυτούς του δυο που έριξαν την χώρα στον γκρεμό των μνημονίων αδιαφορώντας αν κατέστρεφαν την ελληνική οικονομία, έστειλαν χιλιάδες στην αυτοκτονία και απαξίωσαν όλα τα εθνικά μας θέματα, έχουν παρει μερος και οι εξής : Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Θόδωρος Πάγκαλος, Στέφανος Μάνος, Μιχάλης Παπακωνσταντίνου και υιός, Άννα Διαμαντοπούλου ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ Στέλιος Αργυρός, ο πρόεδρος της Τράπεζας Πίστεως Γιάννης Κωστόπουλος, οι εφοπλιστές Γιώργος Λιβανός, Μιχάλης Περατικός, Γιάννης Λύρας, Κώστας Καρράς, Γρηγόρης Χατζηελευθεριάδης, ο βιομήχανος Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος, ο επιχειρηματίας Θεμιστοκλής Βώκος, και ο Θάνος Βερέμης του ΕΛΙΑΜΕΠ. Στην περσινή συνάντηση είχαν πάρει μέρος από ελληνικής πλευράς οι Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, αδελφή της κ Μπακογιάννη και πρόεδρος της ActionAid Hellas, ο Γεώργιος Ζάνας της Τράπεζας της Ελλάδας και ο Λουκάς Τσούκαλις του γνωστού και η εξαιρετέου… μειοδοτικού ΕΛΙΑΜΕΠ.
Όπως βλέπουμε το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι το μόνιμο ελληνικό Ίδρυμα που μετέχει σχεδόν κάθε χρόνο στις συναντήσεις των οργανωτών της επιβολής της Νέας Τάξης και έτσι εξηγείται γιατί προωθούν συστηματικά μια μειοδοτική πολιτική σε όλα τα εθνικά μας θέματα καθώς και μια διαστροφή της ελληνικής ιστορίας έτσι ώστε οι Νεοέλληνες να χάσουν κάθε ταυτότητα και να μην γνωρίζουν από που έρχονται και που πηγαίνουν.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/06/7-14.html

O κόσμος θα ήταν καλύτερος αν οι Γερμανοί γνώριζαν την ιστορία τους...

Άρθρο κόλαφος της Washington Post, που θυμίζει στην Γερμανία πως σώθηκε από την Ελλάδα

Μ΄ ένα άρθρο φωτιά η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα Washington Post υπενθυμίζει στο Βερολίνο όσα Μέρκελ και Σόϊμπλε κάνουν πως δεν θυμούνται.

«Στην ελληνική κρίση, η Γερμανία θα πρέπει να διδαχθεί από το δικό της δημοσιονομικό παρελθόν» τονίζεται σε άρθρο του Χάρολντ Μέιρσον στην εφημερίδα Washington Post.

Όπως αναφέρεται, «τόσο για λόγους στρατηγικής, όσο και οικονομικούς, θα αποτελούσε καταστροφή για τη Γερμανία, εάν η Ελλάδα υποχρεωνόταν στην αποκήρυξη των χρεών της και στην έξοδό της από την ευρωζώνη, καθώς μία τέτοια κίνηση θα απειλούσε την ίδια την ύπαρξη της νομισματικής ένωσης».

«Η νέα ελληνική κυβέρνηση αντιπροσωπεύει, το λιγότερο, τη ρήξη με την πρότερη κακοδιαχείρηση της Ελλάδας, όπως είχε πράξει και η κυβέρνηση του Αντενάουερ ως προς εκείνη του Χίτλερ. Οι πρώτοι διορισμοί σηματοδοτούν μία καινοφανή εξέλιξη στη διακυβέρνηση της Ελλάδας, τη μάχη κατά της διαφθοράς και του ευνοιοκρατικού καπιταλισμού που διαβρώνουν εδώ και χρόνια την οικονομία της χώρας» προστίθεται.

Σύμφωνα με το άρθρο της αμερικανικής εφημερίδας, «η Γερμανία, μολονότι έχει κατανοήσει τα διδάγματα από τα λάθη που διέπραξε τον 20ό αιώνα, δεν φαίνεται να διδάσκεται από το κόστος που ενέχει η προσκόλληση στη δημοσιονομική ορθοδοξία, παρά το γεγονός ότι η ευημερία της οφείλεται στην απόφαση των αντιπάλων της κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο που επέτρεψε στη μεταπολεμική Δ.Γερμανία να διαγράψει το ήμισυ των χρεών της. Μετά την κατάρρευση του 2008, η Γερμανία, ως η κυρίαρχη οικονομία της Ευρώπης και η σημαντικότερη πιστώτρια χώρα, υποχρέωσε τις χώρες της μεσογειακής Ευρώπης και κυρίως την Ελλάδα να λεηλατήσουν τις ίδιες τις οικονομίες τους για να αποπληρώσουν τα χρέη τους».

Το άρθρο γίνεται ακόμη σκληρότερο στην συνέχεια αναφέροντας ότι η εμμονή της Γερμανίας οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή:

Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζεται ότι «η επιμονή της Γερμανίας οδήγησε στη συρρίκνωση της Ελλάδας στο επίπεδο της Μεγάλης Ύφεσης των ΗΠΑ. Η ανεργία εκτινάχθηκε στο 25%, ενώ η νεανική ανεργία ξεπέρασε το 50%, η οικονομία βυθίστηκε κατά 26% και η κατανάλωση κατά 40%. Το χρέος ανήλθε στο 175% του ΑΕΠ, ενώ τα κεφάλαια από τα δάνεια που παραχώρησαν η Γερμανία και τα άλλα κράτη στην Ελλάδα, δόθηκαν, είτε για την κάλυψη των επιτοκίων, είτε για την αποπληρωμή παλαιότερων δανείων. Μόλις το 11% εξ΄αυτών δόθηκε πραγματικά στην ελληνική κυβέρνηση. » Δεν προκαλεί, λοιπόν, έκπληξη ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι επέλεξαν μία νέα κυβέρνηση, η οποία διεκδικεί την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους. Οι αξιωματούχοι της Γερμανίας και της ΕΕ αντέδρασαν σθεναρά στις όποιες αλλαγές.»
Ευτυχώς για τη Γερμανία, οι δικοί της πιστωτές είχαν υιοθετήσει διαφορετική στάση μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συμφωνία του Λονδίνου για το χρέος, το 1953, 20 κράτη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, που είχαν δανείσει χρήματα στη Γερμανία κατά την προναζιστική Δημοκρατία της Βαϊμάρης και μετά το 1945, συμφώνησαν να μειώσουν το χρέος της Δ. Γερμανίας κατά το ήμισυ. Επιπλέον, συμφώνησαν ότι η αποπληρωμή του δεν θα προέρχεται από τις κυβερνητικές δαπάνες, αλλά αποκλειστικά από τις εξαγωγές.
Με τη συγκατάθεση όλων των μερών, η συμφωνία του Λονδίνου και οι διαδοχικές τροποποιήσεις της, κατέστησαν τη Γερμανία ισότιμη με τους πιστωτές της, διαθέτοντας τη δυνατότητα, την οποία χρησιμοποίησε κατά καιρούς, να απορρίπτει τους όρους των πιστωτών και να εμμένει σε νέες διαπραγματεύσεις».

Καταλήγοντας, ο αρθρογράφος σημειώνει ότι «ο κόσμος θα ήταν ένα καλύτερο μέρος, αν οι Γερμανοί γνωρίζαν την ιστορία τους».

Θα ακούσουν άραγε οι Γερμανοί;

Πηγή
http://kostasxan.blogspot.gr/2015/06/o.html

Μήνυση για εσχάτη προδοσία στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου διαβίβασε στο σώμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Το παρακάτω απόσπασμα είναι απο τα επίσημα πρακτικά της βουλής,που βρήκα στην ιστοσελίδα του Κοινοβουλίου. 

Εσχάτη προδοσία ? 

Και δεν λέει κανένας τίποτα? Ποιοί είναι αυτοί? Και τι διέπραξαν ? Γιατί κανείς δεν μας ενημέρωσε? 

Επίσης, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή στις 23 Μαρτίου του 2015, σύμφωνα με τα άρθρα 86 του Συντάγματος, 83 παράγραφος 1 του Κανονισμού της Βουλής και 1 και 4 του ν. 3126/2003 που αφορά την «Ποινική ευθύνη των Υπουργών», όπως ισχύει, ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε κατόπιν των από 18-8-2014 «Αναφορών-Καταγγελιών» και των από 5-11-2014 Υπομνημάτων που επέχουν θέση εγκλήσεων των Χαραλάμπους Καλογεράκη του Γεωργίου, του Αντωνίου Σαριδάκη του Μύρωνος, Ηλία-Θεοχάρη Τσικόγια του Γεωργίου και Γεωργίου Ερμή του Κωνσταντίνου, κατοίκων Ρεθύμνου Κρήτης, που αφορά όλα τα μέλη της πρώην Κυβερνήσεως για το φερόμενο ως τελεσθέν αδίκημα της εσχάτης προδοσίας (άρθρο 134 Π.Κ. και 120 του Συντάγματος) κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Αναγνώστης

http://olympia.gr/2015/03/31/

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ- Α'ΜΕΡΟΣ (ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ)

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Το παρόν άρθρο αναφέρεται στην απόκρυφη ιστορία του Σύμπαντος και του πλανήτη μας,τη Γη ή Γαία,από εκατομμύρια χρόνια πριν μέχρι σήμερα.Οι πληροφορίες που αναγράφονται προέρχονται από αστρονομικά δεδομένα,από την μυθολογία μας,από αρχαία κείμενα άλλων λαών,από ιερά κείμενα, από κείμενα της ελληνικής γραμματείας και από σύγχρονα μηνύματα των" υπερβατικών 

οντοτήτων",τις οποίες οντότητες οι αρχαίοι πρόγονοι μας τις είχαν ονομάσει "θεούς"(από το ρήμα "θεώ"= τρέχω γρήγορα).

Από το 1997 έχει αρχίσει παγκοσμίως αποστολή μυνημάτων σε αρκετούς ανθρώπους,κυρίως ελληνικής καταγωγής,με διάφορους τρόπους(σε υπολογιστές ή νοηματικά).Τα τελευταία δύο χρόνια έχει αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός αυτών των ατόμων,ιδίως στην χώρα μας.

Το άρθρο,λόγω του μεγέθους του, θα χωριστεί σε δύο μέρη.Το Α΄μέρος,με την ονομασία "Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι",θα αναφέρεται στην προϊστορία και το Β΄μέρος σε "μετέπειτα γεγονότα" από το 11.500 π.Χ μέχρι σήμερα.


Επειδή αναγράφονται περίεργα-παράξενα πράγματα το άρθρο προορίζεται γιά αφυπνισμένα άτομα και για άτομα με "ευρύ μυαλό".

Ατομα που δεν μπορούν να τα πιστέψουν και ούτε τα υποχρεώνει κανείς να τα πιστέψουν,ας εκλάμβουν τα αναγραφόμενα σαν ένα ωραίο παραμύθι !!!
Ας τους θυμήσω όμως ότι:"Αν δεν πιστεύεις σε κάτι,δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.
Η  πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα "!

Οι περισσότερες πληροφορίες του Α'μέρους προέρχονται από τα βιβλία του φίλου και συναδέλφου μου Στρατηγού Γεράσιμου Καλογεράκη.Επίσης καλόν είναι ο αναγνώστης να διαβάσει και το άρθρο μου "Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας" (Οκτώβριος 2011) για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για την καλύτερη κατανόηση του άρθρου μου ,θα αναφέρω μερικούς αστρονομικούς όρους που χρησιμοποιούν οι επιστήμονες για την μελέτη των ουρανίων σωμάτων.

1.Η ιεραρχία των ουρανίων σωμάτων είναι η παρακάτω:

-Σύμπαντα (υπάρχουν 32)
-Αστερισμοί
-Γαλαξίες και Σμήνη Γαλαξιών
-Νεφελώματα
-Αστρικά Συστήματα
-Αστρικά Σμήνη
-Ηλιακά Συστήματα
-Άστρα (Ήλιοι)
-Πλανήτες
-Δορυφόροι
-Κομήτες,Αστεροειδείς,Μετεωρίτες

Σε μια ακτίνα 2.000.000 ετών από τη Γη, διακρίνονται πάνω από 30 γαλαξίες με την κοινή ονομασία Τοπική Ομάδα Γαλαξιών και τη διεθνή της ονομασία "Local Grup".
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ
2.Οταν λέμε "Αστερισμός",εννοούμε ένα ακανόνιστο πολυγωνικό κλειστό σχήμα,το οποίο αν το επεκτείνουμε στο βάθος του σύμπαντος,θα συναντήσουμε γαλαξίες,σμήνη γαλαξιών,νεφελώματα,άστρα και πλανήτες,κ.ά.

Από τους 88 επίσημα καταχωρημένους αστερισμούς από την Αστρονομία οι 76 φέρουν ελληνικά ονόματα και οι ονομασίες των περισσοτέρων τους είναι γνωστές από την εποχή του Ομήρου.Αυτοί είναι:

Ανδρομέδα, Αντλία, Αιγόκερως,Αργώ, Υδροχόος, Αετός, Βωμός, Κριός, Ηνίοχος, Βοώτης, Γλυφείον, Καρκίνος, Κυνεγητικοί Κύνες, Μικρός Κύων, Μεγάλος Κύων, Αιγίδιον, Καρίνα, Κασσιόπεια, Κένταυρος, Κηφεύς, Κήτος, Περιστερά, Κόμη Βερενίκης, Βορειο Στέμμα,Νότιο Στέμμα, Κόραξ, Κύπελον, Νοτ. Σταυρός, Κύκνος, Δελφίν, Δράκων, Ίππος, Ηριδανός, Κάμινος , Δίδυμοι, Ηρακλής, Ύδρα, Λερναία Ύδρα, Λέων, Μικρος Λέων,Λαγωός, Ζυγός, Λύκος, Λύρα,, Μονόκερως, Στάθμη, Οκτάς, Οφιούχος, Ωρίων, Ταώς, Πήγασος, Περσέας, Φοίνιξ, Ιχθείς, Νοτ. Ιχθύς, Πρύμνη, Πυξίς, Δίχτυ, Βέλος, Τοξότης, Σκορπιός, Γλύπτης, Ασπίς, Όφις, Εξάς, Ταύρος,  Τρίγωνο, Νοτ. Τρίγωνο, Μεγάλη Άρκτος,Μικρή Αρκτος, Ιστία, Παρθένος, Ιπτάμενος Ιχθύς, Αλώπηξ, Σαύρα,Ξιφίας.

Δώδεκα ασήμαντοι αστερισμοί που ούτε καν φαίνονται με γυμνό μάτι από τη Γη εντάχθηκαν στον πανάρχαιο Ουράνιο πίνακα για ν' αλλοιώσουν την ελληνικώτατη σύνθεσή του, και όλα αυτά όταν το όνομα Ελλάδα έτεινε να ξεχαστεί κάτω από τον Τουρκικό ζυγό.Από το 1603 μέχρι το 1763 έγιναν οι παρεμβολές των αστερισμών Καμηλοπάρδαλη, Χαμαιλέων, Διαβήτης,  Γερανός, Ωρολόγιο, Ινδός, Λύγξ, Ζωγράφος, Τουκάνα, Μίγα,Μικροσκόπιο,Τηλεσκόπιο. Όταν δεν υπάρχει φαντασία και πλούσιο λεξιλόγιο τέτοιες φτωχές ονομασίες δίνεις.

Με διεθνείς επιστημονικές αποφάσεις οι αστερισμοί και τα άστρα σημαίνονται με μικρά γράμματα της Ελληνικής αλφαβήτου(και λατινικά εφόσον αντιστοιχούν σε ελληνικό γράμμα) και όταν εξαντληθούν χρησιμοποιούν και πάλι αυτά με δείκτες .Σε όλους τους αστερισμούς το φωτεινότερο άστρο ονομάζεται "α",το αμέσως φωτεινότερο "β",κ.ο.κ.Η φωτεινότητα ενός άστρου είναι συνάρτηση της ηλικίας του,του μεγέθους και της απόστασης από την Γη.

Οι ονομασίες των "αστερισμών" δεν πρόκειται να μεταβληθούν,παρότι..κάποιοι προσπάθησαν, διότι είναι επιβεβλημένη "Ανωθεν".Οποιαδήποτε αλλαγή θα επιφέρει σύγχυση και χάος. Η Ελληνική γλώσσα και γραφή είναι η Γλώσσα του Σειρίου που την έφερε το 25.000 π.Χ. ο Ζευς και τα πληρώματα των σκαφών του στη Γη. Είναι η γλώσσα του Ηρακλή του γιου του Δία και της Ήρας.

3.Το φως των "άστρων",όπως το βλέπουμε από την Γη,τρεμοπαίζει και πολλές φορές έχει και διάφορους χρωματισμούς.Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται "στίλβη" και γίνεται λόγω  της συχνής 


ΜΕΓ.ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ
μεταβολής της λαμπρότητας και του χρώματος του άστρου, που συνοδεύεται από σπινθηρισμούς. Οφείλεται σε δινώσεις και άλλες κινήσεις του αέρα που μεταβάλλουν το δείκτη διάθλασής του.Η στίλβη είναι εντονότερη όταν φυσάει ισχυρός άνεμος ειδικά σε μεγάλα ύψη και όσο το άστρο είναι χαμηλότερα στον ορίζοντα. Στο τηλεσκόπιο η στίλβη του ειδώλου του άστρου είναι μικρότερη από όσο στο γυμνό οφθαλμό, διαφέρει όμως ανάλογα με το άνοιγμα του τηλεσκόπιου. Η στίλβη επηρεάζει σημαντικά τις παρατηρήσεις γι' αυτό για την ίδρυση αστεροσκοπείου εκλέγεται κατάλληλη θέση ύστερα από μακροχρόνιες παρατηρήσεις.

Οι πλανήτες δεν παρουσάζουν "στίλβη" διότι παίρνουν φως από το άστρο-ήλιο τους και έτσι έχουν σταθερό "ασπροκίτρινο",συνήθως, φωτισμό.Μερικές φορές το φως τους παρουσιάζει άλλο χρώμα λόγω της συστάσεως του εδάφου τους,όπως πχ ο πλανήτης Άρης που είναι κόκκινος,όπως επίσης οι πλανήτες Ουρανός και Ποσειδών που έχου θαλασσί χρώμα.

ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

Ο αστερισμός της Ανδρομέδας αποτελείται από τρείς Γαλαξίες:

Τον της Ανδρομέδας (ή Μ-31, ή Ανδρ. Ι) και τους δύο δορυφόρους Γαλαξίες του,τη Μικρή Ανδρομέδα (ή Μ-32 ή Ανδρ. II) και την άλλη Μικρή Ανδρομέδα (ή Μ-110, ή ΝGC-205, ή Ανδρ. III)
Ο Γαλαξίας της Μεγάλης Ανδρομέδας απέχει 2.300.000 έτη φωτός απ' τη Γη και έχει πλάτος 


ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ
220.000 ετών φωτός και είναι διπλάσιος από τον δικό μας "Σπειροειδή"Γαλαξία.

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων:"Στο Σύμπαν "Αλκυών" (το δικό μας σύμπαν) έχει μεταφερθεί ζωή από άλλο παλαιότερο σύμπαν πριν πολλά δισεκατομμύρια έτη.Ο εποικισμός των αστρικών συστημάτων του γαλαξία της Ανδρομέδας,έγινε πριν από 70 εκατομμύρια χρόνια (γήινα) από άλλον αρχαιότερο γαλαξία.

Πριν 50 εκατομμύρια χρόνια όταν ο πολιτισμός της έφθασε στο ύψιστο σημείο ακμής του,κατ'εντολή του "Ολου Φωτός"(ανωτάτη αρχή δημιουργίας των πάντων,ο Θεός,το θείον), συνεστήθει από τον "Ιερό Άρχοντα του Φωτός Ζεύς-Δία",η "Κραταιά Αυτοκρατορία "Ε" της Ανδρομέδας",η οποία περιλαμβάνει 3.657 αστρικά συστήματα από τον ομώνυμο Γαλαξία της Ανδρομέδας.

Στα ανώτερα στρώματα της ζώνης του βιόφωτος του γαλαξία της Ανδρομέδας,εκκολάπτονται μόρια ανωτέρων υπερβατικών οντοτήτων,με ιδιότητες ασύλληπτες από την ανθρώπινη διάνοια.Αυτές οι οντότητες είναι η άρχουσα τάξη και ορισμένοι απ'αυτούς είναι κυβερνήτες "Γαλαξιών και Αστρικών Συστημάτων",(οι γήϊνοι τους ονόμασαν "θεούς του Ολύμπου" ή "Ολύμπιους").Στα κατώτερα στρώματα εκκολάπτονται οι γόνοι των υλικών οντοτήτων που προορίζονται για εποικισμό των αστρικών συστημάτων (μεταξύ αυτών είναι και οι"Ελλάνιοι Εψιλον").

Η τεχνολογία της Αυτοκρατορίας είναι ασύλληπτη και σε συνδυασμό με την ενεργειακή ολογραφία,προστατεύουν τα ηλιακά συστήματα όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα από τους αποστάτες(σκοτεινές δυνάμεις).Οι ταχύτητες που έχουν πετύχει είναι ασύλληπτες  και οι μετακινήσεις τους γίνονται σε ελάχιστο χρόνο.

Οι Ανδρομέδιοι σαν οντότητες είναι πανομοιότυποι με τους κατοίκους της Γης,με ανάστημα 2,00 έως 2,20 μέτρα.Μπορούν να ενσαρκώνονται εύκολα χωρίς προβλήματα,να υλοποιούνται και να αποϋλοποιούνται κατά βούληση.Αναπαράγονται βιολογικά,σε κατάσταση συμπυκνώσεως,όπως οι 
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ
γήϊνοι,ενώ σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών αναπαράγονται με πνευματική διάθλαση και σε πεδία πυκνώσεων μπορούν να επιταχύνουν τεχνολογικά τον χρόνο κυήσεως.

Συνενοούνται τηλεπαθητικά και γνωρίζονται μεταξύ τους.Ενεργούν σαν ένας άνθρωπος όταν απαιτείται και δρουν ελεύθερα σαν χωριστές μονάδες όταν το επιθυμούν.Χρησιμοποιούν τις φωνητικές τους χορδές μόνον όταν υπάρχει λόγος να μιλήσουν,ειδάλλως προβάλλουν τις σκέψεις τους και τις διαβάζουν οι άλλοι.Χρησιμοποιούν τη γραφή (ελληνική) μόνο για την διαφύλαξη απορρήτων πληροφοριών και για την καταχώρηση γεγονότων στα αρχεία της ιστορίας του κόσμου.

Μπορούν με την βοήθεια της ολογραφίας και με δέσμες "ταχυονίων και νιονίων" να αποστέλλουν ταυτόχρονα σε πολλά σημεία του γαλαξία και του σύμπαντος,τα ενεργειακά αντίγραφα της μορφής τους ή των σκαφών τους,για συλλογή πληροφοριών και εκτέλεση αποστολών.Μπορούν επίσης με τον έλεγχο του νου και τα ολογραφικά αντίγραφα τους,να ασχολούνται ταυτόχρονα με πολλαπλά θέματα.Είναι οι διανοούμενοι,οι σοφοί του σύμπαντος.

Αναλίσκουν ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής τους μελετώντας τα μυστικά της δημιουργίας στα οποία έχουν εισχωρήσει σε μεγάλη έκταση.Δεν γνωρίζουν το συναίσθημα του φόβου
γιατί έχουν αφαιρέσει το γονιδίωμα του από τον γενετικό κώδικα τους.Ο φόβος είναι αυτός που διασπά τις γέφυρες της ζωής και προκαλεί τον θάνατο.

Μπορούν με την σκέψη να αλλάζουν μορφή και να παίρνουν όποια θέλουν.Έχουν αποκωδικοποιήσει τις πληροφορίες του γενετικού κώδικα,στις οποίες έχουν πρόσβαση και τις χρησιμοποιούν όταν υπάρχουν λόγοι.

Η απόχρωση της επιδερμίδας τους είναι,σταρένια μεσογειακού τύπου ή ερυθρωπή όπως των Ινδιάνων της Αμερικής,ή λευκή με ξανθά μαλιά υπερβόρειου-σκανδιναυικού τύπου,ανάλογα με το αστρικό σύστημα από το οποίο προέρχονται και την σύνθεση του κώδικα γενετικής.

Δεν ασθενούν,δεν γερνάνε και επεκτείνουν την ζωή τους ανάλογα από το αστρικό σύστημα που προέχονται.Οι Ερυθρωποί κατά μέσο όρο 1000 χρόνια (γήϊνα),οι Υπερβόρειοι-Σκανδιναυικού τύπου 
1500 χρόνια και οι Μεσογειακού τύπου 2000 χρόνια.Οι ανώτεροι ηγέτες,οι πνευματικές οντότητες και οι δάσκαλοι ζουν μέχρι 10.000 χρόνια.Ελέγχουν την ώρα του θανάτου διατηρώντας μέχρι τέλους το νεανικό σφρίγος (δείχνουν μέχρι 33 γήϊνων ετών) και ενσαρκώνονται αμέσως αν το επιθυμούν.Τα τραύματα και τις ασθένειες τις αυτοθεραπεύουν.Οι υπερβατικές οντότητες (θεοί κατά τους γήϊνους) είναι αθάνατες.

Οι Ελλάνιοι ακόλουθοι και στρατεύματα του Διός που αφίχθησαν στην Γη με την 7η αποστολή το 25.000π.Χ,όπως θα αναφερθεί παρακάτω,είχαν βιολογική διάρκεια ζωής 3.000 ετών.

Σύμφωνα με τον Μέγα Πυθαγόρα:"Οι προερχόμενοι εκ Διός(Διογενείς) επιδιώκουν τις διακρίσεις και αρέσκονται στα αξιώματα.Είναι ευπαρουσίαστοι και χαρούμενοι,είναι ωραιοκέφαλοι,αγαθοί,καλοί,φιλελεύθεροι,και συναναστρέφονται με όλους"

"Ο Ζεύς σημαίνει τοιούτους άνδρας,αξιωματικούς,ευμεγέθεις,ευρυμέτωπους,χαροποιούς,τρίχας έχοντας εν τοις μυκτήρσιν,αναφαλαντιαίους,μεγαλοκέφαλους,αγαθούς,καλοσυμβούλους,φιλελεύθερους,πάσι συνερχομένους."

(11.2.124.11 και 11.2.124.14 Pithagoras Phil.-Fragmenta Astrologica 2)


ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΑΞΗ ΣΥΜΜΑΧΩΝ

Η "Ανώτερη Τάξη Συμμάχων"είναι μία συμμαχία γαλαξιών,αστρικών συστημάτων και πλανητών,που έχει σκοπό την παρεμπόδιση των επιδιώξεων των σκοτεινών δυνάμεων (αποστάτες)του σύμπαντος.Σ'αυτά τα "άστρα" εκτός των δικών τους κατοίκων,που κατά το πλείστον είναι σύμμαχοι ασχέτως της μορφής που έχουν,έχουν δημιουργηθεί και αποικίες των Ανδρομέδιων Ελλάνιων.

Ο εποικισμός άρχισε πριν 40 εκατ.χρόνια κατ'εντολή του Διός και εποικίσθηκαν οι αστερισμοί της 
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΛΥΡΑΣ  ΚΑΙ ΚΥΚΝΟΥ
Λύρας,του Τοξότη και του αστρικού συστήματος του Βέγα,όπου αναπτύχθηκε ένας πολύ μεγάλος πολιτισμός.Η Λύρα εποίκησε το αστρικό σύστημα των Πλειάδων,τον αστερισμό της Αργούς,τον αστερισμό του Κάνωπος και τα αστρικά συστήματα του Σείριου(με την φυλή των Διογενών Ελλάνιων) και ορισμένα του Ωρίωνα.Στην συνέχεια δημιούργησε αποικίες και σε πλανήτες άλλων αστρικών συστημάτων 13 Γαλαξιών,μεταξύ των οποίων και του δικού μας "Σπειροειδή Γαλαξία", και επεκτείνεται συνεχώς μέχρι και σήμερα.

Το δικό μας Ηλιακό Σύστημα "Απόλλων" εποικίσθηκε από τον Σείριο πριν από 2,5 εκατ.χρόνια,αλλά ο πολιτισμός αυτός καταστράφηκε από τις πολεμικές συγκρούσεις των ουράνιων κοινωνιών.Ο πλανήτης Άρης ανέπτυξε πολιτισμό πριν 1,5 εκατ.χρόνια,αλλά πριν χίλια χρόνια καταστράφηκε από "οικολογικές καταστροφές'.Ένα μέρος του πληθυσμού
διασώθηκε με διαστημόπλοια στην Γη και σε άλλους πλανήτες.

Συνολικά "Η Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας" δημιούργησε   αποικίες σε 20 αστρικά συστήματα 13 Γαλαξιών 9 Αστερισμών ,οι οποίες αποτελούν την "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων"(ΑΤΣ) με επικεφαλής τον Αστερισμό της Λύρας,της οποίας η διοίκηση υπό τον Φοίβο Απόλλωνα, εδρεύει στο αστρικό σύστημα του πλανήτη Βέγα της Λύρας.

Τα αστρικά αυτά συστήματα έχουν πάνω από 2.500 αστέρια-ήλιοι(ορατά με γυμνό μάτι και μικρά τηλεσκόπια) και 174 κατοικημένους πλανήτες.Στην εποχή του Κρόνου,όπως θα δούμε παρακάτω,τρείς πλανήτες του Ωρίωνα και δύο του Σείριου "β" καταλήφθησαν από αιφνιδιαστική επίθεση "των αποστατών"του αστερισμού του Δράκοντος,ένα γεγονός που υποχρέωσε την ΑΤΣ να βρίσκεται σε συνεχή εμπόλεμη κατάσταση μαζί τους,μέχρι σήμερα.

Ο πλανήτης μας αποτελεί το κέντρο ενδιαφέροντος της ΑΤΣ,γιατί διαθέτει μεγάλα αποθέματα νερού και χρυσού και γειτονεύει με το αστρικό σύστημα της Αργούς,που διαθέτει αποθέματα του πολύτιμου αερίου "Αργού" που ανήκει στα "ευγενή" αέρια.ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΜΗΝΟΥΣ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΩΝ "Ε" ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

Η "Κραταιά Αυτοκρατορία των "Ε"της Ανδρομέδας" και η "Ανώτερη Τάξη Συμμάχων"(ΑΤΣ),αποτελούν την "Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας".
Αυτοκράτωρ της Συνομοσπονδίας είναι ο "Ιερός Άρχων του Φωτός Ζεύς" αθάνατο, άφθαρτο, τμήμα του "Όλου Φωτός".

Αποτελείται από Γαλαξίες και Αστρικά Συστήματα: Μεγάλης Ανδρομέδας (ή Μ-31, ή Ανδρ. Ι) Μικρής Ανδρομέδα (ή Μ-32 ή Ανδρ. II),Μικρής Ανδρομέδα (ή Μ-110, ή ΝGC-205, ή Ανδρ. 
III),Σπειροειδής(ο δικός μας),Παρθένου,Μεγάλης Άρκτου,Κόμης της Βερενίκης,Κασσιόπειας,Κεντάυρου,Πλειάδων,Καμίνου,Πήγασου,Τοξότη.
(ορισμένοι γαλαξίες έχουν ονόματα του αστερισμού τους).

Κυβερνήτες αυτών των γαλαξιών και αστρικών συστημάτων είναι οι γνωστές μας υπερβατικές οντότητες,το γνωστό μας "δωδεκάθεο" και αποτελούν το "Υπατο Συμβούλιο της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας". Θεοί ονομάστηκαν στη Γη από τους ανθρώπους,από το ρήμα "θεώ" που σημαίνει "τρέχω γρήγορα".

ΖΕΥΣ
Οι αρχικοί σκοποί της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας και της ΑΤΣ που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα,ήταν:

-Η σπορά της ζωής σε όσα περισσότερα αστρικά συστήματα των 13 Γαλαξιών.

-Η προστασία των αστρικών της συστημάτων και η απαγόρευση επέκτασης και κυριαρχίας σε άλλα αστρικά συστήματα των  σκοτεινών-αποστατικών δυνάμεων.

-Η μελέτη και επίλυση διαφόρων κοσμικών προβλημάτων των πλανητών και η εύρυθμη λειτουργία της Συνομοσπονδίας.

Για την τρέχουσα χρονική περίοδο οι σκοποί της Συνομοσπονδίας που σχετίζονται με τον πλανήτη μας,είναι:

-Η προστασία του πλανήτη μας από μαζική εισβολή νέων δυνάμεων και την βιαία κατάληψη του,από τους αποστατικούς αστερισμούς του Δράκοντος και του Όφεως.Η προστασία αυτή έχει ανατεθεί στην ΑΤΣ.

-Η ασφάλεια της εγγύς περιοχής του Ηλιακού μας Συστήματος και η διατήρηση της ισοροπίας της ζωής σ'αυτό.Υπεύθηνη γι'αυτό η ΑΤΣ.

-Η αναστροφή και θεραπεία όλων των οικολογικών προβλημάτων της Γης,εφόσον το επιθυμήσουν οι άνθρωποι και προετοιμασία διάσωσης της ανθρωπότητας αν παραστεί ανάγκη.

-Η παροχή στη Γη ουράνιας τεχνολογίας που θα συμβάλει στην πρόοδο και το καλό των ανθρώπων.

Σημείωση:Η "Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός" που δημοσιεύματα της βλέπουμε στο διαδίκτυο,είναι εβραιωμασωνική παγκόσμια απάτη.Τα αφεντικά της είναι Δρακονιανοί και οι εκτελεστές τους η...γνωστή "άψυχη ράτσα" με αρχηγό τους τον Billi Mayers,από την δεκαετία του 1970.Προετοιμάζουν την υποδούλωση των ανθρώπων με "δήθεν"εισβολή κακών εξωγήϊνων.Αναμασούν σχεδόν τα ίδια δήθεν μηνήματα τους,μιλώντας για "αγάπη και φως".Λένε όμως πολλές φορές αλήθειες,που τις έχουν πάρει από αλλού,για να γίνονται πιστευτοί.Ουδέποτε αναφέρονται στην Ελλάδα και στους Ολύμπιους.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ

Με τον όρο αυτό αποκαλούμε μία αστρική συμμαχία αστερισμών μαζί με τους πλανήτες τους η οποία αποστάτησε απο τον "Δημιουργό"των πάντων,το "Όλον Φως"(γνωστότερο ως Θεό,όχι ο Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης).Αυτοί οι αστερισμοί κατοικούνται ως επί το πλείστον, από νοήμονα 
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ
ερπετά,δράκους,όφις,σαύρες,κλπ και έχουν σαν σκοπό να επιβάλουν την κυριαρχία τους σε κατοικημένους πλανήτες του "σπειροειδή" γαλαξία μας,καθώς και στη Γη μας,είτε αιφνιδιαστικά με πολεμική ισχύ,είτε με καταστροφή οικολογικών συστημάτων,είτε με εισχώρηση στους πλανήτες σαν φυγάδες όπου ανασυντάσσονται και συνωμοτούν σε βάρος των κοινωνιών.

Έχουν μεγάλη τεχνολογία (όχι ανώτερη των Ανδρομέδιων) και μπορούν επίσης να εισέρχονται σε ανθρώπινα σώματα για να παραλλάσονται.Τους αποκαλούμε"αποστάτες","σκοτεινές δυνάμεις","δρακονιανούς"και ερπετοειδείς".Πρόκειται για πάρα πολύ κακές οντότητες !!!

Προέχονται από τους αστερισμους:Δράκοντος,Όφεως(ιδίως οι Εβραίοι),Κήτους,Ύδρας,Σαύρας,α΄και δ' Βοώτη,Ηνιόχου και τμήματος του Ηρακλή.


ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ

Οι πρώτες επεμβάσεις στη Γη,της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας,έγιναν στα ανθρωποειδή της κάτω κοιλάδας του Αξιού έξω από τη Θεσσαλονίκη πριν 10 εκατομύρια χρόνια, δείγματα των οποίων αποτελούν ο "Δρυοπίθηκος" και "Ουρανοπίθηκος ο Μακεδόνικος" ηλικίας 10 εκατ. ετών και οι δύο.Οι επεμβάσεις αυτές είχαν βραδύτατα αποτελέσματα.Πριν 4 


ΖΕΥΣ
εκατ.χρόνια,οντότητες από τις αστρικές κοινωνίες της Λύρας και του Σείριου (οι Ελλάνιοι),ήρθαν στην Γη και δημιούργησαν τον αρχέτυπο άνθρωπο,τον οποίον είχαν προετοιμάσει γονιδιακά με γενετικούς πειραματισμούς στα εργαστήρια των πλανητών τους.Η κανονική μορφή του ομιλούντος ανθρώπου συναντάται ένα εκατ.χρόνια πριν την εποχή μας,με τυπικό είδος τον αρχάνθρωπο των "Πετραλώνων".

Από το 125.000 π.Χ κατ'εντολή του Ιερού Άρχοντος του Φωτός Δία,άρχισε η αποστολή στον πλανήτη μας,"αποστολών" για την οριστικοποίηση της μορφής του σημερινού ανθρώπου. Απαιτήθηκαν εφτά ουράνιες αποστολές, διαρκείας πολλών χιλιάδων ετών η κάθε μία, με μια αποτυχημένη, την 4η αποστολή γνωστή σαν αποστολή του Κρόνου.Επικεφαλής των αποστολών αυτών ήταν υπερβατικές υπεροντότητες.

Η πρώτη ήταν υπό τον  θεό Βόρρα το 125.000π.Χ και η δεύτερη και τρίτη υπό τον θεό Ουρανό.Το 80.000 π.Χ απεστάλει σαν βοηθός του Ουρανού ο τιτάνας και μέγας επιστήμων-γεννετιστής Προμηθέας.Η επέμβασή του είχε πολύ θετικά αποτελέσματα στο ανθρώπινο είδος.Σήμερα η επιστήμη,τα βελτιωμένα ανθρώπινα αυτά είδη του Προμηθέα τα έχει ονομάσει "Χόμο Σάπιενς"δηλαδή "Λογικό Ανθρωπο".Επεμβάσεις για τη βελτίωση του ανθρώπου από την εποχή του Προμηθέα μέχρι σήμερα έγιναν 76 φορές από τις οποίες οι 24 μετά την καταβύθιση της Ατλαντίδας το 9560π.Χ.

 Το 50.000π.Χ ο Τιτάνας Κρόνος ανέτρεψε τον Ουρανό και ετέθει επικεφαλής της 4ης αποστολής.Ο Κρόνος αυτοχρίστηκε "Θεός",επαναστάτησε από την ανώτερη συνειδητότητα των συμπαντικών εντολών,αρνείτο να εκτελέσει τις εντολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας και 
ΚΡΟΝΟΣ
απαιτούσε να τον λατρεύουν σαν θεό.Συμμάχισε δε με την "Συμμαχία της Αποστασίας"(δρακονιανούς,κλπ),που ανέφερα παραπάνω, και κατάφερε να κυριαρχήσει σε περισσότερους από 2250 κατοικημένους πλανήτες του Σπειροειδούς Γαλαξία μας,τους οποίους κατέλαβε αινιδιαστικά.

Όσοι από τους βοηθούς του είχαν αντίθετη άποψη συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν. Κλωνοποίησε την αναπαραγωγή του ανθρώπου και υποχρέωσε τον γεννετιστή Προμηθέα να εκτελεί τις εντολές του και να κατασκεύαζει συνδυασμούς όντων,τέρατα.Για παράδειγμα, μισός άνθρωπος μισός φίδι, και άλλα. Δημιούργησε τεχνητές εποχές και οι άνθρωποι ήταν απόλυτα υποταγμένοι στη θέληση του.Οπου κυριάρχισε ο Κρόνος επέβαλλε τις απόψεις του,που ήταν αντίθετες της Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας και μέσα σε χρονικό διάστημα 25.000 ετών κατέστρεψε το έργο της δημιουργίας.Ο Κρόνος και οι σύμμαχοι του ονομάσθηκαν "αποστάτες".

Η πρώτη μεγάλη σύγκρουση της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας με τους αποστάτες έγινε το 36.500 π.Χ,όταν συνασπισμένες δυνάμεις της ΑΤΣ από την Λύρα και τον Σείριο,κατ'εντολή του Διός,κήρυξαν γενικό πόλεμο εναντίον της "Συμαχίας της Αποστασίας",για την απελευθέρωση πλανητών του αστερισμού του Ωρίωνα και του Σείριου "β".Παρά την ήττα τους 
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ
ανασυντάχθηκαν,ενισχύθηκαν με νέες δυνάμεις και επιτέθηκαν κατά της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας για την κατάλυση της.Ο Περσέας με εντολή του Διός και με τις δυνάμεις της ΑΤΣ ενισχυμένες με στρατεύματα από τους αστερισμούς Πηγάσου,Περσέα,Κασσιόπης,νίκησε τους αποστάτες και διέσωσε την Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας.Αυτή η σύγκρουση έμεινε γνωστή σαν μύθος του Περσέα που έσωσε την πριγκήπισσα Ανδρομέδα από το Κήτος ή κατ΄άλλους τον Δράκοντα που πήγαινε να την κατασπαράξει.

Στη συνέχεια η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία,κατ'εντολή του Διός,έστειλε για απελευθέρωση της Γης από τον Κρόνο, την 5η αποστολή υπό τους Τιτάνες οι οποίοι όμως συμμάχισαν με τον Κρόνο(η γνωστή τιτανομαχία της μυθολογίας μας) και στην συνέχεισ την 6η αποστολή υπό τους πανεπιστήμονες Κύκλωπες ,οι οποίοι όμως ηττήθησαν.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΕΥΣ
Το 26174 π.Χ τεράστιο σκάφος από τον αστερισμό του Κήτους, έφθασε πλησίον της Γης φέρνοντας ενισχύσεις στον Κρόνο.Συνελήφθει όμως από τις δυνάμεις του Διός και τοποθετήθηκε σε τροχιά γύρο από την Γη.Είναι η γνωστή μας Σελήνη,το πρώτερον όνομα της οποίας ήταν "Λεβάνια".

Μετά απ'αυτά το 25.000 π.Χ αφίχθει στον πλανήτη μας ,η 7η αποστολή με επικεφαλής τον ίδιο τον Δία ,ο οποίος παρέλαβε Ελλάνιες (Ελληνικές) δυνάμεις από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας και τις αποικίες της σε Πλειάδες,Σείριο,Ωρίωνα,Κάνωπα και τον ήρωα Ηρακλή με στρατεύματα από τον Σπειροειδή Γαλαξία (τον δικό μας) και αφού συνέτριψε στην κυριολεκτικά τον Κρόνο, 
αποκατάστησε τη φυσιολογική εξέλιξη του ανθρώπου,ένα έργο που μετά το μεγάλο κατακλυσμό του 9560π.Χ συνέχισε ο Απόλλωνας ο θεός του φωτός.

Ο Κρόνος συνελήφθει και φυλακίστηκε στα "τάρταρα",ο δε Ζεύς απεχώρησε αφήνοντας τοποτηρητές στην Γη τα Ελλάνια στρατεύματα με επικεφαλής τους γνωστούς μας ημίθεους.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ

Όμως όλος ο πλανήτης Γη,λόγω της θέσεως της πλησίον τεραστίων αποθεμάτων του πολύτιμου αερίου "αργού" του αστερισμού της Αργούς, μετατράπηκε και πάλι σε πεδίο ουρανίων συγκρούσεων, και γι' αυτό υπάρχουν διακοπές στον πολιτισμό και διακοπή συνέχειας στην εξέλιξη.

Πιό συγκεκριμένα το 11665π.Χ,δυνάμεις από τους εχθρικούς αστερισμούς Δράκοντος,Όφεως και των άλλων συμμάχων τους,επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στους αστερισμούς της Αργούς,στο αστρικό 
σύστημα του Σειρίου,στον πλανήτη Αφροδίτη και στην Σελήνη.Κατόπιν διαταγής του Διός 
ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
στρατεύματα της "Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων",υπό τον κυβερνήτη του Σείριου και της Λύρας,"Φοίβου Απόλλωνος", συνεπικουρούμενα από τις γήϊνες δυνάμεις των Ελλάνιων (Ελληνες) ανεκατέλαβαν την Σελήνη και ενίκησαν τις εκεί "σκοτεινές δυνάμεις".Την ίδια χρονική περίοδο αφίχθει από το αστρο "ε του Βοώτη" η αστροπολιτεία "Λίλιθ" υπό τον γνωστό μας "Γιαχβέ"η οποία έφερε ενισχύσεις στους αποστάτες.

Λόγω του ότι το οικοσύστημα του πλανήτη μας και ο γύρω διαστημικός χώρος κινδύνευαν από την χρήση των υπερόπλων (πυρηνικών,πλάσματος,κλπ)και παρόλο που οι Ελλάνιες δυνάμεις νικούσαν,οι δύο πλευρές συμφώνησαν,να σταματήσουν τις  εχθροπραξίες και κατ'εντολή του Διός τα υπολείματα των  "αποστατών" να εγκατασταθούν στην Ελλάνια "Ποσειδωνία"(μετέπειτα Ατλαντίδα)της οποίας άρχων ήταν ο κυβερνήτης του αστρικού συστήματος των Πλειάδων,θεός Ποσειδώνας.

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ
Συμφωνήθηκε δε και από τις δύο πλευρές να υπογράψουν μία συνθήκη ότι για 13.500 χρόνια καμία πλευρά δεν θα επέμβει στην επιφάνεια του πλανήτη Γη και η αστροπολιτεία Λίλιθ υπό τον Γιαχβέ να παραμείνει πίσω από την Σελήνη για να επιτηρεί από εκεί τους νικηθέντες δικούς της στην Ποσειδωνία.Υπόψη ότι 13500 γήϊνα χρόνια αντιστοιχούν,βαση της θεωρίας της σχετικότητας,σε 35,5 περίπου Ανδρομέδια.Ο χρόνος των 13.500 ετών λίγει το 2017,σύμφωνα με πρόσφατο μήνυμα των Ολυμπίων και όχι το 2012 όπως νομίζαμε.

Αν και η συνθήκη αυτή ήταν επιβλαβής για την ανθρωπότητα,εμπόδισε τους Δρακονιανούς-Ερπετοειδείς να βγαίνουν στην επιφάνεια της Γης και να τρώνε εμφανώς ανθρώπους όποτε θέλουν.Μερικώς έχουν παραβιάσει την συνθήκη μέχρι σήμερα καθόσον απαγάγουν ανθρώπους,ιδίως παιδιά,τα οποία τα έχουν σαν τροφή στις υπόγειες πόλεις που έχουν κατασκευάσει και στις οποίες κατοικούσαν περίπου 500 εκατομ.οντότητες απ'αυτούς.

Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος της "μη επέμβασης" των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων στον πλανήτη μας,που ακούμε τόσο συχνά,καθόσον μία επέμβαση τους θα παραβίαζε συμπαντικό νόμο(υπάρχει και ένας 


ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ
άλλος λόγος επίσης που θα αναφέρω προς το τέλος του άρθρου).Μάλιστα όταν ο Γιαχβέ το 11.000 π.Χ παραβίασε την συνθήκη και κατέλαβε την Ποσειδωνία για 1500 χρόνια και την μετονόμασε σε Ατλαντίδα,οι Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις για  να μην παραβιάσουν την συμφωνία διέταξαν τον Ηρακλή-Αλκαίο (ο 2ος Ηρακλής από τους 6 με το ίδιο όνομα)) να εκστρατέψει με 400.000 Αθηναϊκό στρατό για να την ανακαταλάβει.Αποτέλεσμα του πολέμου αυτού ήταν η καταβύθιση της Ατλαντίδας και της Αιγηίδος (Μεσόγειος-Αιγαίο) και ο μεγάλος κατακλυσμός του Δευκαλίωνα ή Νώε κατά τους Εβραίους.ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ
Μετά την ρίψη των δύο ατομικών βομβών στην Ιαπωνία τον Αύγουστο του 1945,οι δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας, ανησύχησαν και απεφάσισαν να στείλουν τρεις "Αστροπολιτείες"(μεγαλύτερες της Γης) στις παρυφές του Ηλιακού μας συστήματος για να επιτηρούν την Γη με τα σκάφη που διαθέτουν.Περισσότερες λεπτομέρειες γιά όλα αυτά ,στο άρθρο μου "Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας".ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων:"Οι πρώτες αυτές αποστολές των Ελλάνιων και των λοιπών ουράνιων οντοτήτων που εποίκησαν την Γη ήταν πολυπληθείς.Είχαν αποστολή να βελτιώσουν τα διάφορα είδη της πανίδας και της χλωρίδας της Γης κάτω από την σοφή καθοδήγηση και παρακολούθηση των τάξεων των δασκάλων και φιλοσόφων,οι οποίοι ήταν όλοι τους πανεπιστήμονες και αριθμούσαν 144.060 άτομα (κάθε Ζώδιο συμμετείχε με 12.005 άτομα,άρα 12.005χ12 


ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ
ζώδια=144.060).Και οι 144.060 δάσκαλοι και φιλόσοφοι ήταν όλοι τους κληρονομικοί.Με την πάροδο του χρόνου οι περισσότεροι λησμόνησαν την αποστολή τους,υπέκυψαν στις υλιστικές απολαύσεις και μεταβλήθηκαν σε σπείρες κακοποιών,που δεν δίστασαν να παραποιήσουν τις ουράνιες διδασκαλίες και να δημιουργήσουν ψεύτικες θρησκείες.

Ολη η διαδρομή των ανθρώπων της Γης και των Ελλανίων ήταν καταχωρημένη στο "Έπος των Ελλανίων" το οποίο κατέστρεψαν οι αποστάτες για να προκαλέσουν σύγχυση και άγνοια.Περιείχε πληροφορίες για την τελική αναμέτρηση των "Ελλάνιων Υιών του Φωτός" των αποστολών στην Γη και των αποστατών του Δράκοντα,του Όφεως και του Κήτους.Παραποιημένο τμήμα του Έπους αυτού αποτελεί το βιβλίο της "Αποκάλυψης του Ιωάννη".

Πράγματι η Αποκάλυψη δεν είναι χριστιανικό βιβλίο και ουδεμία σχέση έχει με τον χριστιανισμό,άλλωστε οι άγιοι της εκκλησίας και οι οικουμενικές σύνοδοι το είχαν χαρακτηρίσει σατανικό και αιρετικό βιβλίο(ενσωματώθηκε στην Καινή Διαθήκη τον 4ο αι.αλλά μετά άλλοτε καταργείτο και άλλοτε ενσωματωνόταν).Έγινε οριστικά κανονικό βιβλίο με την σύνοδο της Τριδέντου το 1415μ.Χ.αφού πρώτα είχαν γίνει παραποιήσεις από χριστιανούς Επισκόπους εβραϊκής καταγωγής.Εξ άλλου ιστορικές πηγές αναφέρουν ότι ο Ευαγγελιστής Ιωάννης που φέρεται σαν συγγραφέας της ,δεν πήγε ποτέ στην Πάτμο αφού πέθανε με λιθοβολισμό το 63μ.Χ στην Παλαιστίνη.

Στο βιβλίο της Αποκαλύψεως διαβάζουμε για τον αριθμό 144.000 τους οποίους αναφέρει σαν "σφραγισμένους",όπως επίσης για τις εφτά εκκλησίες,τα εφτά σαλπίσματα και τις εφτά φιάλες,κατ'απομίμηση των εφτά αποστολών του Διός.Επίσης για τον Δράκοντα και το Θηρίο,για την καταστροφή των εχθρών και τη νίκη των ουρανών,για νέα γη και νέους ουρανούς.Όλες αυτές οι τροποποιήσεις έναναν τη Αποκάλυψη,για έναν σοβαρό ερευνητή,ακατανόητη και άσχετη με κάθε θρησκευτική έννοια.


Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

Σύμφωνα με μήνυμα,"στον κώδικα γενετικής των ανθρώπων της Γης έχουν τοποθετηθεί πληροφορίες και χαρακτηριστικά  και από τα είκοσι αστρικά συστήματα της "Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων".Στους Ελλάνιους έχει προστεθεί και το γονίδιο "Ε" που φέρει τις γεννετικές πληροφορίες των "Διογενών" (καταγωγη από τον Δία) της 7ης Αποστολής της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας".

Σήμερα οι πραγματικοί Ελλάνιοι με το γονίδιο "Ε" στον 5ο ανενεργό,επί του παρόντος,έλικα του DNA τους, σε όλον τον πλανήτη υπολογίζονται σε 120-140 εκατομύρια και οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν.Στην Ελλάδα υπολογίζονται περίπου στα τρία εκατομμύρια.(Υπόψη ότι οι έλικες του DNA είναι 12,αλλά οι αποστάτες έχουν απενεργοποιήσει τους 10).

Εκτός αυτών υπάρχει και μία ανώτερη κατηγορία των Ελλάνιων,οι "Ενσαρκωμένοι Έψιλον" οι οποίοι εκτός από το γονίδιο "Ε" έχουν και στο αίμα τους την θεϊκή ουσία ΙΧΩΡ.Αυτοί είναι όλοι οι μεγάλοι Έλληνες που γνωρίζουμε από την ιστορία 
μας(ήρωες,φιλόσοφοι,καλλιτέχνες,στρατιωτικοι,κλπ) οι οποίοι έχουν κάνει πάρα πολλές ενσαρκώσεις σε διάφορες κρίσιμες στιγμές της ιστορίας μας.Στη σύγχρονη εποχή μας οι ενσαρκώσεις άρχισαν από την δεκαετία του 1940 και τώρα είναι όλοι εδώ,έχουν ήδη ενεργοποιηθεί από τον Δεκέβριο του 2012,δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα και θα αναλάβουν δράση μόλις ξεκλειδωθεί η μνήμη τους από τους Ολύμπιους.Ο αριθμός τους στην Ελλάδα είναι 144.000  !!!!!!!

Για την ουσία Ιχώρ, έχουμε αρκετές αναφορές από τους Έλληνες σοφούς-επιστήμονες, όπως τον Όμηρο, τον Πλάτωνα και τον Ιουλιανό. Είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων Θεών και τους ξεχώριζε από τους κοινούς θνητούς ώστε να γράψει ο Όμηρος: "ρέε δ'άμβροτον αίμα θεοίο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν" (Ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405).

 Κατά τον Πλάτωνα: "Ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός, της μαύρης και οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητος με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα"! (Πλάτων :Τίμαος,39,3) Την ουσία αυτή οι  Ανδρομέδειοι-Ολύμπιοι την μετέφεραν στο γένος που αυτοί δημιούργησαν, τους πυρφόρους Έλληνες, ως κληρονομιά και ίσως είναι αυτή που μας κάνει τόσο διαφορετικούς από τα άλλα έθνη της γης. Αναφέρεται ως υγρό στοιχείο ,τουλάχιστον για τους 12 θεούς, αλλά κατά άλλους είναι ασύνθετο και άυλο και δεν υπόκειται στους νόμους της χημικής σύνθεσης και αποσύνθεσης. Με λίγα λόγια, είναι ουσία άφθαρτη κι αθάνατη. Η έντονη επίδραση της ακτινοβολίας του Σειρίου τα τελευταία δέκα χρόνια, ευνοεί κατά 95% την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται δραστήρια ο Ιχώρ (αφυπνίζονται όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια).

Από όλα τα παραπάνω βλέπουμε ότι, η άποψη πως το Ελληνικό γένος-το Ελλάνιον, προέρχεται από άλλον πλανήτη δεν είναι καινούρια αλλά έχει τις ρίζες της στους ενδόξους προγόνους μας όπου,κατά πολλούς ερευνητές, είχαν αρκετά πιο προηγμένη τεχνολογία από αυτήν που κάποιοι θέλουν να πιστεύουμε.
Αναφορές για το γένος των Ελλήνων γίνονται από τον Αριστοτέλη,τον Πλάτωνα,τον Όμηρο, αλλά και πολλούς ακόμη μέσα από τα,κωδικοποιημένα για πολλούς, κείμενά τους. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε πως με τον όρο Έλληνα δεν εννοούμε τον άνθρωπο όπου είναι γεννημένος στην Ελλάδα, καθώς ο Έλληνας είναι "είδος".

Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη για τους Έλληνες:"Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς" (Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30).


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Η συνέχεια του άρθρου,στο "Β'Μέρος".

11/3/2015                                                                     

                                                                                    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                      ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

-ΒΙΒΛΙΟ "Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ" του Στρατηγού Γεράσιμου Καλογεράκη

-ΒΙΒΛΙΟ "ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ"             "        "         "

-http://enneaetifotos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_04.html

-http://el.wikipedia.org/

-Πρσωπικές Πληροφορίες

ΕΣΣΕΤ ΗΜΑΡ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters