Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Διώρυγα Σουέζ, EVERGIVEN της εταιρείας EVERGREEN ( HRC) Ηillary Rodham Clinton. Ο Τραμπ είχε πει οτι η Ελλάδα και Αμερική θα καθαρίσουν τα πάντα .... και θα γίνουν όπως πριν ...

για να δουμε τί μπορεί να εννοούσε σε πρώτο επίπδο ... σημαντικό όμως ....

Πάμε να δούμε όμως και για τους Ελληνες που δεν συνδέονται με την Εβραική θρησκεία τί σημασία έχει που το γνωστό πλέον "White Rabbit" το γνωστό λαγουδάκι που μας έλεγε ο Q να ακολουθήσουμε εδώ και εναν χρόνο το τί σημαίνει .... :
Διαβάστε ανάποδα το SUEZ ( ZEUS) !!
To SUEZ έχει δυο εισόδους PORT SAID η μια και SUEZ η άλλη
Διαβάστε τώρα και ανάποδα το port (λιμάνι) SAID (DIAS) !!!
Αρα η μία πλευρά ονομάζεται Δίας και η άλλη ΖΕΥΣ ... !!!

Πρώην Διευθυντής του CDC: «O Κορωνοϊός Διέφυγε από το Εργαστήριο Ιολογίας του Γιουχάν»

Από τον Τζακ Φίλιπς, The Epoch Times, 26 Μαρτίου 2021

Ο πρώην διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Ρόμπερτ Ρέντφιλντ δήλωσε ότι πιστεύει πως ο κορωνοϊός προέρχεται από κινεζικό εργαστήριο.

«Δεν είναι ασυνήθιστο τα αναπνευστικά παθογόνα με τα οποία εργάζονται τα εργαστήρια να μολύνουν έναν εργαζόμενο του εργαστηρίου», δήλωσε ο Ρέντφιλντ σε συνέντευξή του στο CNN την Παρασκευή, πριν προσθέσει ότι τα σχόλιά του είναι «η γνώμη μου».

«Κανονικά, όταν ένα παθογόνο πηγαίνει από ένα ζώο στον άνθρωπο», πρόσθεσε, «χρειάζεται λίγος χρόνος μέχρι να καταλάβει πώς να γίνει όλο και πιο αποτελεσματικό στη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο».

Ως αποτέλεσμα, δήλωσε ο Redfield, πιστεύει ότι ο ιός μάλλον «προήλθε από εργαστήριο» στο Γιουχάν της Κίνας, ότι «διέφυγε» από αυτό. Ο πρώην διευθυντής του CDC, ο οποίος διορίστηκε από τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για να ηγηθεί του οργανισμού, είπε ότι πιστεύει πως η πανδημία ξεκίνησε ως τοπική επιδημία στο Γιουχάν, είτε τον Σεπτέμβριο είτε τον Οκτώβριο του 2019, μήνες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που έχει δηλωθεί επίσημα.

Κινέζοι αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ότι ο ιός ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2019 και εμφανίστηκε σε μια υπαίθρια αγορά στο Γιουχάν, περίπου 10 μίλια από το Ινστιτούτο Ιολογίας του Γιουχάν, ένα εργαστήριο υψηλότατης ασφάλειας όπου οι ερευνητές μελετούσαν πώς οι κορονοϊοί μπορούν να μεταφέρονται από ζώα σε ανθρώπους.

«Εξακολουθώ να πιστεύω πως η πιο πιθανή αιτιολογία αυτής της παθολογίας στο Γιουχάν ήταν ότι διέφυγε από εργαστήριο», επεσήμανε περαιτέρω ο Ρέντφιλντ. «Άλλοι δεν το πιστεύουν αυτό. Είναι εντάξει. Η επιστήμη τελικά θα το βρει.»

Πρόσθεσε: «Είμαι ιολόγος. Έχω περάσει τη ζωή μου στην ιολογία», λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί του «δεν υπονοούν ότι έγινε σκόπιμα».

Το εργαστήριο P4 (L) στην πανεπιστημιούπολη του Ινστιτούτου ιολογίας Wuhan στο Wuhan, επαρχία Hubei, Κίνα, στις 27 Μαΐου 2020. (Hector Retamal / AFP μέσω Getty Images)

Αυτές οι δηλώσεις έγιναν αμέσως αφότου μια ομάδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ) ισχυρίστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου 2021 ότι ο κορωνοϊός μάλλον δεν προήλθε από εργαστήριο.

«Τα ευρήματα υποδηλώνουν ότι η υπόθεση εργαστηριακής προέλευσης είναι εξαιρετικά απίθανο να εξηγήσει την εισαγωγή του ιού στον ανθρώπινο πληθυσμό», δήλωσε ο Πίτερ Μπεν Εμπάρεκ, ειδικός για την ασφάλεια τροφίμων και τις ζωικές ασθένειες στην ΠΟΥ, ανέφερε το Associated Press. Ο Εμπάρεκ δήλωσε στη συνέχεια ότι οι διαρροές από εργαστήρια είναι αρκετά σπάνιες.

Ωστόσο, το Associated Press ανέφερε ότι διενήργησε έρευνα και βρήκε ότι το κινεζικό καθεστώς «περιόρισε την έρευνα της ΠΟΥ για την προέλευση της επιδημίας και διέταξε τους επιστήμονες να μην μιλούν με δημοσιογράφους» κατά τη διάρκεια της έρευνας της ομάδας της ΠΟΥ. Εν τω μεταξύ, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα συμφώνησε να γίνει η έρευνα στο Γιουχάν μόνο μετά από διεθνή πίεση που δέχθηκε από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Το Πεκίνο επίσης αντιστάθηκε σε εκκλήσεις για μια εντελώς ανεξάρτητη έρευνα.

Πριν από αρκετές εβδομάδες, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο είχε δηλώσει ότι υπάρχουν «τεράστιες αποδείξεις» που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι ο κορωνοϊός διέφυγε από το εργαστήριο του Γιουχάν. «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος εκτίθεται σε ιούς ως αποτέλεσμα αποτυχιών σε ένα κινεζικό εργαστήριο», είπε στις Ειδήσεις του ABC στις αρχές Μαρτίου. Ο Πομπέο, όπως και ο Ρέντφιλντ, δεν υπονόησε ότι πίστευε πως ο ιός απελευθερώθηκε σκόπιμα από το Ινστιτούτο Ιολογίας του Γιουχάν.

Πρόσθεσε: «Θυμηθείτε ότι η Κίνα έχει ιστορικό μόλυνσης του κόσμου», πιθανώς αναφερόμενος στην συγκάλυψη της επιδημίας του SARS στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

 

πηγή: https://www.theepochtimes.com


Νίκος Αντωνιάδης: ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΑΠΟ ΜΑΡΚΕΛΛΑ , ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΑΛΑ !!!

ΩΣΤΕ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ,
ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT.GR ,
το γνωστό της λίστας Πέτσα... ,
ΟΤΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ "ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ" ;;;
ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ "ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ" ,
ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ,
ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ,
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ !!!
ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΟΤΙ "ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ" ,
ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΡΑΤΟΥΝΤΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,

Στη Γη μας υπάρχει μια ισχυρή έκρηξη. Αν ακολουθήσετε το αυξανόμενο κύμα των ειδήσεων των μέσων ενημέρωσης, δεν μπορείτε να αποφύγετε ένα μικρό χαμόγελο.

Το μεγάλο σόου μπαίνει στη φάση της διάλυσης. Γνωστή για όλες τις ταινίες του James Bond όπου το κακό βυθίζεται σε γυαλιστικά και στάχτες.

● Από την Κίνα παίρνουμε πλάνα από φορτηγό με εμπορευματοκιβώτια EVERGREEN, όρθια σε αυτοκινητόδρομο που μπλοκάρει τον δρόμο Ένα σύμβολο.
● Μία από τις βασικές σιδηροδρομικές γραμμές στην κοιλάδα του Ρήνου είναι μπλοκαρισμένη για μεταφορά εμπορευμάτων. Ως εκ τούτου, νέα διαταραχή των αλυσίδων εφοδιασμού.

Παγκόσμια Υπόθεση Δικαστηρίου Χειρίστηκε από Κινέζους ηλικιωμένους / Dragon Families olders

2 Q9 Σε όλο τον κόσμο
@Reality Εμφάνιση..!!
Judy Note: Judy Byington

Μόλις ανακοινώθηκε η ετυμηγορία τους
Η Tier 4 B (Ομάδα Διαδικτύου ΗΠΑ) θα ενημερωθεί και θα αρχίσει να ανταλλάσσεται ταυτόχρονα με μεγάλους δεσμούς.
Πριν από το τέλος Μαρτίου, η πληρωμή θα γίνει το αργότερο έως τις 1 Απριλίου 2021
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters