Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Τούρκοι στρατιωτικοί ξυλοκοπούν και διασύρουν πρόσφυγες στον Έβρο

Αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει Τούρκους στρατιωτικούς να χτυπούν πρόσφυγες - μετανάστες που πιθανότατα θέλουν να επιστρέψουν στα ενδότερα της Τουρκίας

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει Τούρκους στρατιωτικούς να ξυλοκοπούν και να χλευάζουν πρόσφυγες και μετανάστες στις Καστανιές Έβρου.

5G ή COVID19 ||Pandemic|| ; - Η τελευταία πινελιά στην απειλούμενη από αφανισμό ανθρωπότητα

"Θα πρέπει να εξετάσετε το ολόκληρο το ρόλο που έπαιξε ο ηλεκτρισμός στη φύση...
Τα ανθρώπινα όντα δεν μπορούν να συνεχίσουν να εξελίσσονται με τον ίδιο τρόπο μέσα σε μια ατμόσφαιρα που διαπερνάται από όλες τις πλευρές από ηλεκτρικά ρεύματα και ειδικά (από ηλεκτρομαγνητικές) ακτινοβολίες. Ασκεί επίδραση στην όλη ανάπτυξη του ανθρώπου.
Η ζωή του ανθρώπου στο μέσο του ηλεκτρισμού, ειδικά της ακτινοβολίας του ηλεκτρισμού, θα τους επηρεάσει με τέτοιο τρόπο που δεν θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τις πληροφορίες που θα καταφτάνουν σε αυτούς τόσο γρήγορα.

ΦΙΛΟΙ ΚΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΟΥ ΔΙ ΕΜΕ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ- ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ......


Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
·
ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ....
ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ''ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ'' ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ....

ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ, (ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ) ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ....

Γ. Πούλου (ΣΥΡΙΖΑ): «Οι δωρεές στον Έβρο συμβάλλουν στον εθνικισμό»

Προτροπή στους πολίτες να μην παρέχουν υλική βοήθεια στους στρατιώτες και τους άνδρες της ΕΛΑΣ που βρίσκονται στον Έβρο για να αποτρέψουν τη μαζική εισροή μεταναστών στα ελληνικό έδαφος, απεύθυνε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι οι δωρεές αυτές συμβάλλουν στον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία.

Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι αυτές οι προσφορές από τους πολίτες «ξυπνούν το φίδι του εθνικισμού».

Έβρος: Μεγάλες φωτιές κατά μήκος των συνόρων

Πολλές εστίες φωτιάς έχουν ανάψει κατά μήκος των συνόρων στον Έβρο από την τουρκική πλευρά, με τη νύχτα στην ελληνοτουρκική μεθόριο να αναμένεται δύσκολη, αφού η Άγκυρα διατηρεί τεταμένη την κατάσταση.

Μικρές φωτιές είχαν ξεσπάσει από το απόγευμα της Παρασκευής, όταν λίγες δεκάδες μετανάστες πλησίασαν τον φράχτη. 

Η ΕΚΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΜΕΡΤΙΝΟΙ


Γράφει ο Αντώνης Αντωνιάδης
Συγγραφέας
Ο όρος «Πέμπτη Φάλαγγα» προήλθε από μια φράση ενός Ισπανού στρατηγού κατά την πολιορκία της Μαδρίτης στον Ισπανικό Εμφύλιο του 1936. 

Ο στρατηγός έχοντας υπό τις διαταγές του τέσσερις φάλαγγες στρατιωτών ισχυρίστηκε ότι για να καταλάβει την πόλη θα τον βοηθήσει και μια πέμπτη που βρίσκεται μέσα σ’ αυτήν, υπονοώντας ότι στην Μαδρίτη υπήρχαν άτομα που είτε με δολιοφθορές είτε με την προπαγάνδα τους, θα δρούσαν εναντίον των υπερασπιστών της.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ-ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ 100% ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ (Βίντεο)

ANNA VON REITZ: θεραπεία με οξυγόνο σκοτώνει την ασθένεια του κοροναϊού και της ακτινοβολίας μικροκυμάτων 5G
Θέλουμε όλοι να γνωρίσετε αυτό το ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ συμπέρασμα από την έρευνά – υπάρχει μια αιτία κάθε νόσου και ίσως ακόμη και ο θάνατος.
Η επιφανειακή αιτία είναι η τοξαιμία – η συσσώρευση τοξινών στο αίμα μας. Η πραγματική αιτία, ωστόσο, είναι η έλλειψη οξυγόνου και πράγματα που επηρεάζουν την ικανότητά μας να καταναλώνουμε οξυγόνο σε κυτταρικό επίπεδο. Τελεία και παύλα

„SOS, σταματήστε την αποδοχή προσφύγων αμέσως“- Rebecca Sommer, εθελοντής συνοδός προσφύγων και βοηθός ενσωμάτωσης 2012-2020)

Rebecca_Sommer_@United_Nations_Indigenous_Peoples_Film copyΗ Rebecca Sommer έδωσε συνεντεύξεις σε δύο πολωνικές εφημερίδες (dorzeczy και Euroislam)
Εδώ η γερμανική έκδοση:Συνέντευξη με την Rebecca Sommer από την Natalia von der Osten-Sacken, 18.1.2018
Η Rebecca Sommer είναι μία Γερμανίδα και διεθνούς εμβέλειας καλλιτέχνης, διαμένει από το 2012 στο Βερολίνο, δημοσιογράφος και πολλαπλώς βραβευμένη σκηνοθέτης.
Μέχρι την επιστροφή της στη Γερμανία εν έτη 2012 κατείχε ειδική συμβουλευτική θέση στη κεντρική βάση των Ηνωμένων Εθνών ECOSOC, όπως και επίσης στη Γενεύη για τα ανθρώπινα δικαιώματα με κέντρο βάρος στα αυτόχθονα έθνη και στo διεθνές δίκαιο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters