Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ





 



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ 


Η κίνηση που όλοι επιθυμούσαμε είναι έτοιμη. Τέλος οι παρεξηγήσεις, τέλος τα like τέλος οι ίντριγκες, τέλος τα ψεύτικα και απρόσωπα προφίλ, τέλος όλα αυτά που ξέραμε στις ομάδες υποστήριξης του facebook. 
H κίνηση και η ομάδα είναι πλέον ΜΙΑ και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ με κατά τόπους ανακλητούς εκπροσώπους που θα ορίζονται από την υποομάδα της κάθε πόλης. 
Η κίνηση έγινε κατόπιν συνεννοήσεως και αποφάσεως αγωνιστών από όλη την Ελλάδα, για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας και τον αγώνα για την ενημέρωση όλων των Ελλήνων για την προσφορά του Αρτέμη Σώρρα και της E.N.D., με σκοπό όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες να απαιτήσουμε μια μέρα με τις υπογραφές μας και τον αγώνα μας τον επίσημο έλεγχο της προσφοράς του Αρτέμη Σώρρα από τα θεσμικά μας όργανα!
Οι αποφάσεις και οι ενέργειες μας θα λαμβάνονται με την έγκριση ή απόρριψη της ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. Εδώ δεν υπάρχουν ηγέτες, αρχηγοί, διαχειριστές, εδώ θα είμαστε ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ και όλοι στο φως με το όνομα μας και την υπογραφή μας!!!
Λοιπόν αγαπητοί φίλοι, συναγωνιστές και Ελεύθεροι Έλληνες, η κίνηση αυτή απαιτεί ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ !!!
Ας αρχίσουμε να μετράμε την δύναμη μας !!! Να αρχίσουν οι εγγραφές άμεσα !!!
Ο παρακάτω διαδικτυακός τόπος εγγραφής και ενημέρωσης μας, παρέχει την μεγαλύτερη ασφάλεια των προσωπικών μας δεδομένων που θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να έχουμε, από τα γνωστά κέντρα ελέγχου και εξουσίας…


http://www.olympionfos.com/index.html

http://www.olympionfos.com/arxeia_gia_enhmerwsh_politwn_

website/index.html


Κατά την εγγραφή σας θα βρείτε την επιλογή *ΜΕΛΟΣ (ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΜΑΔΑ) ή ΦΙΛΟΣ (ΑΠΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ)
Ως ενεργό μέλος της ομάδας θέτω προς ψήφιση τα παρακάτω:
Ενέργεια 1η 
Όλα τα μέλη ενεργά και μη για να παραμείνουν στην ομάδα θα πρέπει να υπογράψουν ή να έχουν υπογράψει την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, εννοείτε σε εύλογο χρονικό διάστημα από την εγγραφή τους…. 
Επαναλαμβάνω!!!!
Η κίνηση αυτή ΑΠΑΙΤΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ !!!!!
Θα υπάρχει συνεχή ενημέρωση μέσω του διαδικτυακού τόπου, αλλά και δια ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με την εγγραφή μας, επίσης πολλά θέματα και ερωτήματα θα συζητηθούν στην επόμενη συγκέντρωση στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης…
Εύχομαι να είστε όλοι καλά με πίστη και αποφασιστικότητα σε αυτή την ύστατη προσπάθεια για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας !!!!


http://www.olympionfos.com/index.html
 

END.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟ HOTEL PRESIDENT.




Οι θέσεις και τα σχέδια της END για την εξαγορά του ελληνικού χρέους

Τέλος στη λοιδορία και τη δυσπιστία όσον αφορά στις θέσεις και τα σχέδια της οργάνωσης των ομογενών για το τεράστιο δημοσιονομικό χρέος της Ελλάδας προσπάθησε να δώσει η «End National Debt».

Η ομάδα Ελλήνων ομογενών -κυρίως από τις ΗΠΑ- εξέφρασε τη βούληση να εξαγοράσει το συνολικό χρέος.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης, Μανόλης Λαμπράκης, υποστηρίζει ότι βρίσκονται ήδη κατατεθειμένα σε τράπεζες του Καναδά αμερικανικά ομόλογα, ύψους 600 δισ. δολαρίων, που προορίζονται για την εξαγορά του συνόλου του ελληνικού χρέους προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τα ευρωπαϊκά κράτη αλλά και τους ιδιώτες πιστωτές.

Φυσικά, οι επίδοξοι ευεργέτες θέτουν δύο απαράβατους όρους:

  • να αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους
  • και να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας και να προκηρυχθούν νέες εθνικές εκλογές.
Ο ίδιος, μάλιστα, συμπλήρωσε ότι σε έναν δεύτερο λογαριασμό έχουν συγκεντρωθεί 50 δισ. για το χρέος της Κύπρου.

Το απόγευμα της Κυριακής, οι κ.κ. Σώρρας και Λαμπράκης μίλησαν σε ημερίδα στο ξενοδοχείο President.


Η κάμερα της zougla.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τις ομιλίες και τις θέσεις της END:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΙNΤΕΟ
 

Εικονολήπτης: Παναγιώτης Σαγκούρης
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012, 12:44


ΠΗΓΗhttp://www.zougla.gr/omogenia/article/i-8esis-ke-ta-sxedia-tis-end-gia-tin-eksagora-tou-elinikou-xreous

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/06/end-hotel-president.html

Πυρετός στη Βρετανία για τη συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ - Αποκαλύψεις για το πως λειτουργεί - Βίντεο



Θα διεξαχθεί 6-9 Ιουνίου
Του Μάνου Χατζηγιάννη
Το Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Gerard Batten έχει σημάνει συναγερμό ενόψει της συνεδρίασης της περιβόητης λέσχης Bilderberg σε βρετανικό έδαφος, ζητώντας μάλιστα να πληροφορηθεί μεταξύ άλλων από τον Επίτροπο Hertfordshire ποιος πληρώνει τα έξοδα της υπεράριθμης αστυνομικής προστασίας των συμμετεχόντων και γενικά της συνεδρίασης.
«Η επόμενη συνάντηση της ομάδας Bilderberg είναι να διεξαχθεί στην Αγγλία. Η τοποθεσία θεωρείται ότι είναι το Ξενοδοχείο Grove Watford από την 6η έως την 9η Ιουνίου.», δήλωσε ο Batten, και συνέχισε “να επισημάνω ότι υπάρχει σε ισχύ ένας κώδικας σιωπής σε σχέση με την ετήσια συνεδρίαση”
"Σε αυτές οι ετήσιες συναντήσεις κορυφής συμμετέχουν κάποιοι από τους πιο πλούσιους, ισχυρούς και σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο της πολιτικής, των οικονομίας και των επιχειρήσεων. Το μεγαλύτερο μυστήριο γύρω από αυτούς είναι γιατί εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικοί φορείς έχουν επιλέξει να μην τους αναφέρουν από το 1954. Ωστόσο, στην εποχή του Διαδίκτύου η ύπαρξή τους δεν μπορεί πλέον να κρατηθεί μυστική. Έχω γράψει στον Τύπο και στην τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ρωτώντας τους εάν προτίθενται να κάνουν κάποια αναφορά σχετικά με τη συνάντηση αυτή και αν όχι, γιατί όχι. "
Ο Batten δεν έχει άδικο. Υπήρξε πράγματι μια εκκωφαντική σιωπή από την πλευρά του Τύπου, κάθε φορά που επρόκειτο για την πιο μυστικοπαθή των συνόδων κορυφής. Ο ίδιος επισήμανε ορθώς ότι εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης κάνουν διστακτικά τη δουλειά των επικρατούντων μέσων μαζικής ενημέρωσης δημοσιεύοντας αναφορές σχετικά με τη Bilderberg.
Ο Batten ανακοίνωσε επίσης πως έχει υποβάλει αίτηση ελεύθερης πληροφόρησης που απευθύνονται στην αστυνομία του Hertfordshire. "Έχω υποβάλει επίσης αίτηση ελεύθερης πληροφόρησης στην αστυνομία του Hertfordshire επίτροπος, ζητώντας σε ποια βάση παρέχεται τέτοια αστυνόμευση και ποιος πληρώνει το λογαριασμό. Ανυπομονώ για τις απαντήσεις τους. Το αίτημά μου που απευθυνόταν στον υπεύθυνο της αστυνομίας του Hertfordshire εκκρεμεί με αριθμό καταγραφής 2013/000159, αν και στις 16 Απριλίου μου είπαν πως η αίτησή μου "λαμβάνει σήμερα την προσοχή μας”.
Στο άλλο άκρο του βρετανικού πολιτικού φάσματος, ο βουλευτής George Galloway σχολίασε επίσης την προσεχή διάσκεψη, μάλλον χαλαρά και αναρωτήθηκε «Τι έκανε το Γουότφορντ για να... αξίζει την έλευση των φαντάσματων τηςBilderberg;"
Τι συζητούν
Το ερώτημα τι ακριβώς συζητείται στη Λέσχη Bilderberg προκαλεί ανησυχία τόσο για την αριστερά όσο και τη δεξιά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρά το γεγονός ότι η ίδια η ομάδα Bilderberg ισχυρίζεται πως «δεν προτείνονται, ψηφίσματα δεν γίνονται ψηφοφορίες, δεν εκδίδονται πολιτικές δηλώσεις", ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ και συμμετέχων δύο φορές στις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg, Willy Claes παραδέχτηκε το 2010 ότι οι συμμετέχοντες αναμένεται να εφαρμόσουν τα συμπεράσματα που βγαίνουν από κάθε συνέδριο. Μετά από κάθε υπο-διάσκεψη στη Bilderberg συντάσσεται έκθεση , μετά την οποία "οι συμμετέχοντες προφανώς θεωρείται ότι χρησιμοποιούν την έκθεση αυτή στον καθορισμό των πολιτικών τους στον περιβάλλοντα χώρο τον οποίο επηρεάζουν," δήλωσε ο Claes.
Δείτε το βίντεο:
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8835.html

Ένας "χουντικός" εξολομολογείται...."Τον Παπαδόπουλο τον έριξε η Mossad.. Οι εβραίοι έφεραν τη Μεταπολίτευση"

Δείτε το βίντεο με την κυνική ομολογία ενός πρωτοπαλίκαρου του Ιωαννίδη που εξιστορεί το ρόλο της εβραϊκής μυστικής υπηρεσίας Mossad στα δρώμενα του 74' στην Ελλάδα...

Από την πτώση του Παπαδόπουλου και την έλευση του Ιωαννίδη μέχρι την προδοσία της Κύπρου και τη μεταπολίτευση.

Δεν τα υιοθετούμε αλλά έχουν σημαντική ιστορική αξία...


http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/06/mossad.html

ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;;


Ας δούμε τι είχαμε:



ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΟΥΤΟ



- ΗΛΙΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

- ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

- ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΚΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΡΡΟΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

- ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

- ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΧΕΡΣΟ

- ΟΥΡΑΝΙΟ

- ΟΣΜΙΟΝ

- ΧΡΥΣΟ

- ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΡΔΑΡΓΥΡΟ

- ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ: ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΑΝΑ ΓΗ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ;



ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ...

...ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΧΡΟΝΙΑ!!!



ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;

Δείτε το βίντεο...








http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/06/mas-enohlei-h-alhtheia.html 

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) γίνεται ΝΠΔΔ

Το παρακάτω ΦΕΚ είναι του 1920 όταν ο "αντισημίτης" Βενιζέλος κάνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΝΠΔΔ) δηλαδή Κράτος όπως είναι τα Υπουργεία Εθνικής Αμύνης, Εθνικής Οικονομίας, Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κτλ
για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF κάντε κλικ ΕΔΩ



Για να δείτε την πραγματική καταγωγή του Ε. Βενιζέλου κάντε κλικ ΕΔΩ
Για να δείτε και άλλα ΦΕΚ που κάνουν το ΚΙΣ ΝΠΔΔ κάντε κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ
(σημείωση: τα ΦΕΚ που αναφέρονται στο ΚΙΣ συνολικά στον αριθμό είναι 34 τα οποία θα ανέβουν σύντομα)
το είδα
 
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/06/blog-post_5155.html

H παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα

Ξεκινώντας το ταξίδι μας στην "θεία άλη" σημαντικό είναι να λάβουμε γνώση περί των Ρότσιλντ:



Ας δούμε τι λέει το ίδιο το Εβραϊκό Συμβούλιο για την παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα εκείνη την εποχή εκείνη

Η παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα:

Μετά το 1834, και την ανακύρηξη της Αθήνας ως πρωτεύουσα της ανεξάρτητης Ελλάδας, αναπτύχθηκε μία μικρή εβραϊκή κοινότητα. Αριθμός εβραϊκών οικογενειών από τη Γερμανία ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα.Μεταξύ αυτών και ο χρηματιστής Μαξ ντε-Ρότσιλντ, ο οποίος συμμετείχε στην ακολουθία του βασιλιά Όθωνα. Μέσω της Δουκίσσης της Πλακεντίας αποκτήθηκε μια μεγάλη έκταση για την ανέγερση της Συναγωγής (1843).

Η Δούκισσα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα το 1831 και
ανέπτυξε μέσω της μελέτης της Βίβλου μια βαθειά συμπάθεια για τον Ιουδαϊσμό. Το 1847 οι ελληνικές αρχές απαγόρευσαν τη δημόσια περιφορά του ομοιώματος του Ιούδα του Ισκαριώτη, για να μην προσβληθεί ο βαρόνος ντε-Ρότσιλντ, ο οποίος βρισκόταν τότε στην Αθήνα. Σε αντίποινα ένα μέρος του πλήθους έκαψε την κατοικία του Ισραηλίτη Δαβίδ Πατσίφικο, Βρετανού υπηκόου και επίτιμου προξένου της Πορτογαλίας. Η βρετανική κυβέρνηση απαίτησε την καταβολή αποζημίωσης και, τελικά, ο υπουργός των Εξωτερικών λόρδος Πάλμερστον απέκλεισε το 1850 με αγγλικά πλοία το λιμάνι του Πειραιά. Το 1852 η δημοτική αρχή αποποιήθηκε τη δωρεά της Δούκισσας της Πλακεντίας για ανέγερση Συναγωγής.


Η εβραϊκή παρουσία αυξήθηκε από 60 άτομα το 1877 σε 250 το 1878. Η εβραϊκή Κοινότητα αναγνωρίστηκε επίσημα το 1889. Το 1890 πρόεδρος της Κοινότητας διετέλεσε ο Κάρολος Ρότσιλντ (1843 – 1918). Την εποχή εκείνη, λειτουργούσαν έλλειψη Συναγωγής 3 μικροί ευκτήριοι οίκοι.

στοιχεία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) Λινκ: http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=476&Itemid=46


Οι Ρότσιλντ και η Ελλάδα

Οι δεσμοί μελών της οικογένειας Ρότσιλντ με τους Εβραίους της Ελλάδας υπάρχουν από τα πρώτα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Σε όλη την Ευρώπη μέλη της οικογένειας υποστήριζαν των αγώνα των Ελλήνων για ανεξαρτησία, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά, χρησιμοποιώντας την πολιτική καθώς και την κοινωνική τους επιρροή στους διπλωματικούς κύκλους της Ευρώπης.


Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ, ήρθε στην Ελλάδα με την ακολουθία του Βασιλιά Όθωνα και διετέλεσε οικονομικός σύμβουλός του για αρκετά χρόνια. Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ ήταν περήφανος για την εβραϊκή καταγωγή του και με την άφιξή του στην Αθήνα συνέβαλε στο συντονισμό μιας μικρής αλλά σημαντικής Κοινότητας Ασκεναζί Εβραίων.


Το 1889 το ελληνικό κράτος αναγνώρισε επίσημα την Ι.Κ. της Αθήνας. Το 1890 ο Τσάρλς Ρότσιλντ, γιος του Μαξ, έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών. Το 1897 επισκέφθηκε την Αθήνα ο βαρώνος Φερδινάνδος Ρότσιλντ, ο οποίος, μεταξύ άλλων επαφών που είχε, συνάντησε τον υπουργό Ι. Κολλέτη για θέματα που αφορούσαν την Εβραϊκή Κοινότητα.


Τον Ιανουάριο του 1897, ο Φερδινάνδος Ρότσιλντ πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη με το σκάφος του, σταμάτησε στη Χαλκίδα και συνάντησε εκπροσώπους της Εβραϊκής Κοινότητας, οι οποίοι του έθεσαν τα οικονομικά κυρίως προβλήματα που αντιμετώπιζε η Κοινότητα. Ο βαρώνος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση της Κοινότητας προσφέροντας οικονομική ενίσχυση στις πολυμελής οικογένειες που είχαν μείνει άστεγες λόγω του καταστροφικού σεισμού που είχε χτυπήσει την πόλη πριν από δυόμιση χρόνια. Επίσης, συνέβαλε οικονομικά στην κατασκευή ενός τείχου περιμετρικά στο εβραϊκό νεκροταφείο της Χαλκίδας.


Στη συνέχεια ο βαρώνος επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη, όπου ασχολήθηκε με επιχειρηματικές δραστηριότητες, καλλιεργώντας παράλληλα στενούς δεσμούς με τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης.


Για τη σημαντική προσφορά της οικογένειας Ρότσιλντ στην εβραϊκή ζωή της Ελλάδας, οι Κοινότητες της Αθήνας και της Χαλκίδας, στις αναμνηστικές μαρμάρινες πλάκες όπου αναγράφονται τα ονόματα των μεγάλων ευεργετών, αναφέρουν και το όνομα της οικογένειας Ρότσιλντ.

στοιχεία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) Λινκ:http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=402:2009-07-03-10-35-03&catid=12:2009&Itemid=41
το είδα

http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/06/h.html

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) και Ρότσιλντ

Εδώ βλέπουμε το ΦΕΚ με το οποίο δημιουργείται η εν Αθήναις Ισραηλιτική Αδελφότητα με πρόεδρο τον Τσάρλς Ρότσιλντ υιό του Μάξ Ντε Ρότσιλντ που ήρθε από την Γερμανία (με την κουστωδία του Όθωνα). Όσο για την βοήθεια των Ρότσιλντ τόσο οικονομικά όσο και ηθικά για την ανεξαρτησία μας θα τα δούμε αναλυτικά παρακάτω.
 
Δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF κάνοντας κλικ ΕΔΩ
το είδα
 
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9183.html

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑΣ

1. FACEBOOK: “Κίνηση Βιοτεχνών, Εμπόρων και Πολιτών Ενάντια στις Τράπεζες”
Αγαπητοί φίλοι,
Η σελίδα αυτή έγινε για να συγκεντρωθούμε όλοι όσοι αντιδρούμε στην αυθαιρεσία των τραπεζών.
Για να συσπειρώθουμε και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ από κοινού, να αντιδράσουμε και να νικήσουμε.
Πήραμε δάνεια, όταν οι κυβερνώντες και οι τράπεζες μάς παρουσίαζαν ότι η οικονομία της χώρας μας πάει πάρα πολύ καλά. Ότι τα πράγματα ήταν ιδανικά (Λεφτά υπάρχουν έλεγαν).
Πήραμε δάνεια, όταν οι τράπεζες μάς πίεζαν να πάρουμε δάνεια για να μεγαλώσουμε τις επιχειρήσεις μας, όταν εμείς, ο κάθε επιχειρηματίας, έβλεπε τους ρυθμούς ανόδου της
επιχείρησής του να ανεβαίνουν και έβλεπε απλά ότι τα πράγματα πάνε καλά. 


Πήραμε δάνεια, γιατί με βάση τα παραπάνω θα ήταν
κουταμάρα να μην πάρουμε για να στηρίξουμε ή και να επεκτείνουμε της επιχειρήσεις μας, γιατί ήταν απολύτως φυσιολογικό και υγιέστατο να βάζουμε στόχους και να προσπαθούμε και με τραπεζικό δανεισμό να τους υλοποιήσουμε.
Εμείς δεν κυβερνούσαμε.
Εμείς δεν αποφασίζαμε το τι θα γίνει με την οικονομία, ούτε είχαμε γενικότερα στοιχεία για να βλέπουμε πως πάει.
Εμείς απλά είμαστε το παραγωγικό και όχι το αποφασιστικό ή ρυθμιστικό κομμάτι της οικονομίας. Βλέπαμε τα του οίκου μας, τα του κλάδου μας, και μάλιστα περιορισμένα στην ευρύτερη περιοχή του ο καθένας μας, τα του Νομού μας, και αποφασίζαμε.
Δεν δημιουργήσαμε εμείς την κρίση.
Δεν κάναμε εμείς λάθος επιλογές για τις οποίες πρέπει να πληρώσουμε. Αν γνωρίζαμε, δεν θα παίρναμε δάνεια που θα μας βούλιαζαν. Η πτώση των τζίρων μας επηρεάζει εμάς τους ίδιους, τις οικογένειές μας και τους εργαζόμενους σε μας, όμως επαναλαμβάνουμε, δεν φταίμε εμείς. Υπογράψαμε συμβόλαια σε άλλες εποχές με άλλα πολιτικά και οικονομικά δεδομένα, που όμως σήμερα δεν ισχύουν, άρα η υπογραφή μας δεν ισχύει.
Γι αυτό και όλοι εμείς που είμαστε οι αδύναμοι κρίκοι μιας αλυσίδας στην οικονομία, που όλοι αυτοί που κυβερνούσαν μέχρι σήμερα θέλουν να μας εξαθλιώσουν και να μας εξαφανίσουν, αντιδρούμε και ζητάμε κούρεμα των δανείων μας στο 50% και επαναδιαπραγμάτευση των όρων αποπληρωμής.
Κάτω από το 50% φέρατε την οικονομία μας κάτω από το 50% θα πάτε και τα δάνειά μας.
Κανένας τόκος υπερημερίας. Καμία κεφαλαιοποίηση μη καταβληθέντων τόκων. Να κουρευτούν τα δάνειά μας με βάση το ποσό που είχε φθάσει το κεφάλαιο την ημέρα της τελευταία καταβληθείσας δόσης
Και λέμε στους παλιούς παραδοσιακούς τραπεζίτες. Αν φοβάστε ότι με το κούρεμα του 50% θα καταστραφεί το τραπεζικό σύστημα σάς λέμε ότι δεν είναι έτσι. Απλά θα μειωθούν πρόσκαιρα τα κέρδη σας από 1000% σε 500%. Όμως έτσι θα σωθεί η οικονομία της χώρας μας γιατί η μικρομεσαία επιχείρηση είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας αυτής. Κάντε το γιατί οι μέχρι σήμερα επιλογές σας βουλιάζουν και μας και την χώρα μας και θα βουλιάξουν και σας. Τους βουτηρομπεμπέδες των κολεγίων που δεν είχαν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και νομίζουν ότι επειδή έχουν ένα πτυχίο μπορούν και να αποφασίζουν τα της οικονομίας, βάλτε τους στην άκρη. Βάλτε τους να πληρώσουν οι ίδιοι τα χαμένα σας. Ακούστε εμάς, τους μπακάληδες της αγοράς, που μπορούμε και κατορθώνουμε να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας όσο άσχημα και να μας κάνουν τα πράγματα, που παλεύουμε σκληρά και βγαίνουμε ασπροπρόσωποι.
Ζητάμε κούρεμα των δανείων μας και θα το απαιτήσουμε μαζικά και δυναμικά από τα δικαστήρια. Γιατί γνωρίζουμε ότι και οι δικαστές είναι μαζί μας. Γιατί και αυτοί είναι πολίτες της χώρα μας και βιώνουν καθημερινά την προσωπική τους περιπέτεια, εξ αιτίας της μείωσης μισθού που έγινε και σ’ αυτούς αλλά και την περιπέτεια την κοινωνική, μιας και καθημερινά αντιμετωπίζουν υποθέσεις χρεών από πολίτες και επιχειρήσεις.
Στόχος μας είναι την 1η Σεπτεμβρίου 1000-2000 επαγγελματίες να έχουμε από κοινού καταθέσει μηνύσεις στις τράπεζες. Για να πείσουμε για το δίκιο μας και να δημιουργήσουμε δεδικασμένο. Για να κάνουμε το πρόβλημά μας πολιτικό θέμα και να απαιτήσουμε με αυτόν το τρόπο λύση.
Αγαπητοί φίλοι.
Όλοι εσείς που τίμια και με καθημερινό αγώνα προσπαθείτε να κρατήσετε τις επιχειρήσει σας συνταχθείτε μαζί μας. Δεν είμαστε απατεώνες. Δεν είμαστε τζογαδόροι. Δεν είμαστε μπαταξήδες. Δεν αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χρέη μας. Απλά θα πληρώσουμε γι αυτά που υπεύθυνα με βάση το σήμερα μας αναλογούν.
Καταθέστε εδώ το πρόβλημα σας και προτείνεται λύσεις. Υπογράψτε (επωνυμία επιχείρησης, διεύθυνση, τηλέφωνο, email) αυτή την υπό τύπου Διακήρυξη επαγγελματιών και πολιτών ενάντια στις τράπεζες επιστολή μας ή εάν για προσωπικούς λόγους δεν θέλετε να δημοσιευτεί το όνομά σας, επικοινωνήστε μαζί μας και προσθέστε το όνομά σας στις πραγματικές λίστες που καταρτίζουμε για τις ομαδικές αγωγές.
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Αντώνης & Γιάννης Παληός
Εκδότες
Τηλ.: 6948827885, 6948607617


το είδα
 
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4267.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ...!!!


Αποσπάσματα της FDA θα συλλαμβάνουν τον οποιοδήποτε επιχειρήσει να καλλιεργήσει τα δικά του λαχανικά στον κήπo του. Η είδηση Αστυνομίας Τροφίμων στις Η.Π.Α. πέρασε απαρατήρητη από τον ελληνικό Τύπο (και τους πολιτικούς μας) παρ’ όλο που θα έπρεπε όλοι μας να έχουμε αντιληφθεί,
πώς ο λαός των Η.Π.Α. αποτελεί τον «πιλότο» όπου δοκιμάζονται και πρωτοεμφανίζονται όλα όσα θα επιβληθούν αργότερα παγκοσμίως.

Όταν διορθωθούν οι ατέλειες που θα παρατηρηθούν κατά την εφαρμογή των νέων μέτρων, τότε περνούν στην Ευρώπη και λίγο αργότερα έρχονται και σε μας. Η ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει η Ελλάδα, εν σχέσει με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, είναι ότι καθυστερεί (ή και ματαιώνεται) η εφαρμογή των μέτρων.

Μετά από αυτά, θα περιμένουμε πότε θα έρθει στην Ελλάδα η νέα «εφεύρεση», που σκοπό έχει την μεγαλύτερη εξάρτηση από τις λίγες μεγάλες πολυεθνικές τροφίμων. Πρόκειται για τον «Νόμο S 510, για απαγόρευση ελεύθερων καλλιεργειών»! Οι μικροκαλλιεργητές και οι ιδιώτες, δεν θα μπορούν να διατηρούν και φυσικά να φυτεύουν σπόρους, κατ’ αρχήν σε λαχανόκηπους.

Ύστερα από καθυστέρηση ενός έτους η αμερικανική γερουσία ψήφισε το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο «S 510» για την… προστασία του καταναλωτικού κοινού και που αφορά τη βιομηχανία τροφίμων στις ΗΠΑ. Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με ψήφους 73 ψήφους έναντι 25 και συγκέντρωσε τις θετικές ψήφους τόσο των δημοκρατικών όσο και των ρεπουμπλικάνων.

Ο νέος νόμος ουσιαστικά παρέχει πλήρη εξουσία στην αμερικανική υπηρεσία φαρμάκων και τροφίμων (FDA) στις διαδικασίες παραγωγής και διάθεσης τροφίμων στις ΗΠΑ, στο 80% περίπου της παραγωγής. Ο νέος νόμος πρόκειται να εστιάσει στην πρόληψη πάσης φύσεως επιδημιών που μπορεί να προκύπτουν στην διαδικασία παραγωγής τροφίμων, στον εντοπισμό τους και την αντιμετώπισή τους (όλα για το καλό μας).

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε το νομοσχέδιο αφορούσαν τα τρόφιμα που παράγονται από μικρούς παραγωγούς τόσο για εμπόριο όσο και για ιδία κατανάλωση, μιλώντας για σενάρια όπου αποσπάσματα της FDA θα συλλαμβάνουν τον οποιοδήποτε επιχειρήσει να καλλιεργήσει τα δικά του λαχανικά στον κήπo του. Στο τροποποιημένο κείμενο που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, που αυτοαναιρούνται από άλλα άρθρα.

Η FDA έτσι εκτός του ότι καθίσταται το κύριο όργανο στην παραγωγή τροφίμων μπορεί να υπαγορεύει οποιαδήποτε στιγμή το πώς παράγονται τα τρόφιμα, με ποιες διαδικασίες και ποια φάρμακα πιθανόν κρίνει ότι πρέπει να εντάσσονται στην διαδικασία της παραγωγής. Ένας νόμος αναμφισβήτητα που αξίζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς είναι πολύ πιθανό να δούμε σύντομα και την ευρωπαϊκή εκδοχή του.

Καθίσταται φανερό, ότι οσημέραι και περισσότεροι έλεγχοι θα καθορίζουν τον τρόπο της ζωής μας, ο οποίος θα εξαρτάται από τις αποφάσεις των ισχυρών.

Αναρωτιέται κάποιος αν ξαναγυρίζουμε κάποιες χιλιάδες χρόνια πίσω, όπου το είδος της ελευθερίας του ανθρώπου βρισκόταν σε άμεση εξάρτηση από τις επιθυμίες του άρχοντα. Εμείς οι Έλληνες βέβαια, το έχουμε αντιληφθεί, αφού τα τελευταία χρόνια αποφασίζουμε «ελεύθερα», ό,τι επιθυμεί η Τρόικα.

kerberos-hellas
 
 

Η εξέγερση στην Πόλη, η απαγωγή του Τούρκου και η «αυτοκτονία» πράκτορα της ΕΥΠ στην Αθήνα

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν κάποια από αυτά συμφύονται μέσα στην ομερτά της σιωπής και της συνωμοσίας
Γράφει ο Στέφανος Χίος
Πολλές οι «συμπτώσεις» και ακόμα περισσότερα τα πραγματικά γεγονότα του αίματος που παραθέτονται σε παράλληλη γραμμή χωρίς κανείς να είναι σε θέση να μιλήσει με βεβαιότητα, εάν κάποια από αυτά συμφύονται μέσα στην ομερτά της σιωπής και της συνωμοσίας.

Μόλις την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ έγινε γνωστό μετά από καταγγελία ότι Τούρκος αντικαθεστωτικός Κουρδικής καταγωγής με το όνομα Μπουλούτ Γιαϊλά, πολιτικός πρόσφυγας, ακινητοποιήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και απήχθη από άτομα που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. Η δικηγόρος του ισχυρίζεται ότι ο κυνηγημένος αντικαθεστωτικός σύρθηκε με τη βία σε αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες που ανήκει στην ΕΛΑΣ.

Ξεκάθαρα γίνεται λόγος για παράδοση του από τις ελληνικές αρχές σε πράκτορες της ΜΙΤ που τον οδήγησαν στα μπουντρούμια της Τουρκικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. «Ας αρχίσει έρευνα για το ποιες εγχώριες και ξένες υπηρεσίες εμπλέκονται σε αυτήν. Η ΕΛΑΣ είναι έκθετη, όπως ακριβώς είναι έκθετη και η κυβέρνηση. Η συγκάλυψη θα αποτύχει», καταγγέλθηκε με πρωτοφανή σιγουριά που δημιουργεί ζήτημα.

Όταν επικοινωνήσαμε με ανώτατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ αντιληφθήκαμε ότι ρωτώντας τον για το θέμα ήταν σίγουρο ότι ακόμα κι αν καθόμασταν στο τηλέφωνο μέχρι του χρόνου, δεν θα μας απαντούσε ποτέ. Η αστυνομία του Δένδια, κρύβει λεπτομέρειες που είναι δυνατόν στο εκρηκτικό σκηνικό που ζούμε να δημιουργήσουν μείζον ζήτημα τις επόμενες μέρες, εάν βγουν όλα όσα δεν λέγονται, στον «αέρα».

Ο αξιωματικός της αστυνομίας διέρρηξε τα ιμάτια του ότι «στην οδό Σόλωνος εκείνη την ώρα της καταγγελλόμενης απαγωγής υπάρχει κλούβα των ΜΑΤ, ομάδες Δίας, πεζές περιπολίες και άλλοι αστυνομικοί που περιπολούν. Είναι δυνατόν να μην δει κάποιος τίποτα;». Εάν λέει αλήθεια(που δεν λέει απ' όσα αντιληφθήκαμε) τότε η ΜΙΤ, έχει στήσει μια ξεκάθαρη προβοκάτσια για να πετύχει αποτελέσματα που ακόμα δεν φαίνονται.

Τις επόμενες ώρες γινόταν γνωστό ότι η πλατεία Ταξίμ στην Πόλη, είχε πάρει φωτιά και έπεφταν κορμιά. Είχε σχέση ο Μπουλούτ Γιαϊλά με τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης και γιατί «απήχθη» από τη χώρα, με τη βοήθεια Ελλήνων και Τούρκων πρακτόρων, όπως καταγγέλλεται;

Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες φοβήθηκαν ανεπιθύμητες καταστάσεις στην ημεδαπή και του επιφύλαξαν αιφνίδια «έκδοση» κατά παράβαση όλων των διεθνών κανονισμών περί μη απέλασης αγωνιστών που έχουν δικαίωμα να αιτηθούν και να πετύχουν προστασίας; Οι ελληνικές διωκτικές αρχές είχαν πληροφόρηση ότι «κάτι ετοιμαζόταν στη χώρα» όμοιο με τα γεγονότα της Πόλης από μη ελεγχόμενους πυρήνες;

Τίναξε τα μυαλά του στον αέρα με ...δύο σφαίρες
72 ώρες νωρίτερα ο 34χρονος έμπειρος αστυνομικός της ΕΥΠ, Χριστόφορος Κ, έφθανε με το πρώτο υπηρεσιακό αυτοκίνητο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για «να παραλάβει ή να ελέγξει ή να παρακολουθήσει ξένο αξιωματούχο που ερχόταν από αλλοδαπό κράτος». Σε αυτό που ακόμα δεν μας έχουν απαντήσει είναι εάν ο άτυχος πρώην αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής, θα παραλάμβανε ή θα παρακολουθούσε Τούρκο αντικαθεστωτικό που θα συναντούσε τον μετά από 3 μέρες απαχθέντα από την οδό Σόλωνος, «ανεπιθύμητο»Μπουλούτ Γιαϊλά που «κάτι ετοίμαζε στην Αθήνα».

Ο εδώ και δύο χρόνια νιόπαντρος πράκτορας της Ελληνικής Αντικατασκοπείας (ο οποίος σύμφωνα με συναδέλφους του, δεν είχε προσωπικά ή οικονομικά προβλήματα), ήταν συνοδηγός στην τελευταία βόλτα του στη ζωή. «Σταμάτα να κατέβω, πάω στην τουαλέτα», είπε στον οδηγό του οχήματος και έκανε σαν να τον τσίμπησε αόρατη μύγα ή αόρατος φόβος.

Μπήκε στην τουαλέτα κι ενώ πίσω ακολουθούσε το δεύτερο όχημα των συναδέρφων του, μάθαμε ότι «αυτοκτόνησε». Με δύο πυροβολισμούς! Που δικαιολογήθηκαν από ιατροδικαστή που δεν προήλθε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών(η οποία «υποσκελίστηκε περιέργως από την υπόθεση», όπως μας είπαν πηγές από την οδό Αναπαύσεως), αλλά από ιατροδικαστή του Πανεπιστημίου της Αθήνας που παρεισέφρησε στην υπόθεση εθνικής σημασίας.

Επιπρόσθετο στοιχείο που συνθέτει την προσωπικότητα του 34χρονου πράκτορα είναι το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε συνεργαστεί για θέματα ισλαμικής τρομοκρατίας στην ομάδα πρώην ανώτατου υπηρεσιακού παράγοντα της ΕΥΠ, ο οποίος μάλιστα πριν από λίγο καιρό εξέδωσε σημαντικό βιβλίο για την «διείσδυση του Ισλάμ στην Ευρώπη» αλλά και για τους πυρήνες ισλαμικής τρομοκρατίας της Μέσης Ανατολής.

Η «αυτοκτονία», η «απαγωγή» και η «εξέγερση στην Πόλη».
Κάποιοι επιμένουν ότι τα τρία γεγονότα συνδέονται. Όχι μόνον με το αίμα που χύθηκε αλλά και με πρόσωπα που γνωρίζονταν μεταξύ τους. Αλλά κανείς δεν μιλά. Ως συνήθως...

http://kostasxan.blogspot.gr/2013/06/blog-post_360.html

Ανοιχτή επιστολή μιάς ΜΑΝΑΣ πρός τον Πρωθυπουργό της Χώρας.

 


Δεν πίστευα ποτέ οτι θα χρειαστεί να έρθω στην ανάγκη να σας στείλω σε ενα άψυχο υλικό την πικρία και τον διαμελισμό της ψυχής μου…….
Δεν θα σάς μιλήσω με γλυκά λόγια επειδή απευθύνομαι στον Πρωθυπουργό της Χώρας μου.Θα σας μιλήσω σαν ίσος πρός ίσο γιατί έτσι είμαστε εμείς οι Ελληνες.Δεν κρατάω τα προσχήματα,αντιδρώ και ενίσταμαι σαν πολίτης αυτής της Χώρας.

Έχω το δικαίωμα να σάς κρίνω μιάς και κυβερνάτε τη χώρα μου.Εχω το δικαίωμα να σας υπενθυμίσω οτι εκλεγήκατε για ενα σκοπό.ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.Εχω το δικαίωμα να σας πώ οτι με απαγοητεύετε καθημερινά και παίρνετε αποφάσεις που σε λίγο θα αφανίσουν το λαό που (κυβερνάτε).
Εχετε βάλει πολλούς ενοίκους σε αυτό το μικρό διαμέρισμα και εχει δημιουργηθεί συνοστισμός.Ο καθένας κοιτάει την πάρτι του και δεν συμφωνούν όλοι μαζί για το κοινό συμφέρον επειδή προέρχονται απο άλλα κράτη-άλλα έθιμα-άλλη κουλτούρα-άλλες θρησκευτικές πεποιθήσεις-άλλες σημαίες,άλλου χρώματος……..
Από οτι λοιπόν καταλαβαίνετε η συγκατοίκηση δεν προχωράει και ο ιδιοκτήτης πρέπει και οφείλει να υπερασπιστεί το ακίνητο του!Εσείς δεν είστε ο ιδιοκτήτης,εσείς είστε ο αρχηγός των ιδιοκτητών που οταν λαβαίνετε το ηχηρό μήνυμα τους πρέπει να υπακούσετε και να αναδιοργανωθείτε…….Δεν καταλαβαίνω γιατί αφού ο λαός σας ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ δεν αλλάζετε τακτική που θα σώσει την υποληψή σας!!!!!
Οταν έχετε καλομάθει κάποιους ένοικους και τούς χαρίζατε ενοίκια και τώρα πρέπει να κάνετε έξωση είναι δύσκολο ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΤΕ.Αυτός ο λαός σας έδωσε αυτή τη θέση να διαχειριστείτε την περιουσία του και την κληρονομιά του.Αυτός ο λαός ήθελε να ενισχύσετε την κληρονομιά και (ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΣΩΤΟΣ ΥΙΟΣ) να την πουλήσετε ,γιατί αυτό δείχνει αχαριστία στους πατέρες και στις μανάδες πού με αίμα έφτιαξαν και με τσαμπουκά εκράτησαν ψηλά τα φρονήματα των Ελλήνων.
Είμαστε μια χώρα με πολύ μεγάλη Ιστορία και εσείς καλεστήκατε να την αναδείξετε ,όχι να την αφανίσετε……Αυτή η πανέμορφη μικρή χώρα με τους ιδιόμορφους αλλα ζεστούς Έλληνες είναι οτι καλύτερο υπάρχει και ΕΠΡΕΠΕ να έχετε βάλει στοίχημα να γραφτείτε στην ιστορία σαν θεμελιωτής και οχι σαν υπηρέτης ξένων συμφερόντων.
Σας προειδοποίησα οτι θά είμαι σκληρή αλλά εις το όνομα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αυτή που εσείς ισχυρίζεστε οτι έχουμε οφείλετε να προβληματιστείτε και να αναθεωρήσετε αν δεν είναι τώρα πιά αργά….
Εύχομαι να πονέσατε ή έστω να ενοχληθήκατε όσο πονάω εγώ κάθε μέρα, οσο προβληματίζομαι για τα 3 παιδιά μου και δέν ξέρω άν θα έχω στό τέλος τη τύχη να τούς παραδόσω αυτό που παρέδωσαν σε μένα,(ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ).
Μία τρίτεκνη Μάνα.
 
                                                                                   ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ 
 
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4.html

4 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΩΡΕΣ ...!!!! ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ '' ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ '' ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒEΡΝΗΣΗΣ


«Ευνομία παντού», είναι το αγαπημένο σύνθημα του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ Δένδια (του… φασιστοφάγου), το οποίο τα ΜΜΕ εμφανίζουν ως τον πιο… επιτυχημένο υπουργό της κυβέρνησης.

Πράγματι, έχει δίκιο ο κ. υπουργός! Επικρατεί ευνομία παντού! Ένας Έλληνας πρατηριούχος υγρών
καυσίμων δολοφονήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ηλεία, από άγνωστους –μέχρι στιγμής- δράστες. Ένα ζευγάρι Ελλήνων δολοφονήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εύβοια, από έναν Πακιστανό. Κι ένας ανυπεράσπιστος ηλικιωμένος Έλληνας, ομογενής από την Ουκρανία, δολοφονήθηκε μέρα-μεσημέρι, μέσα στη μέση του δρόμου, στην καρδιά της Αθήνας, στο Παγκράτι, από άγνωστους -μέχρι στιγμής- δράστες. Τουτέστιν, μέσα σε 40 ώρες, δολοφονήθηκαν 4 Έλληνες!

Αν δεν είναι αυτό η πλήρης επιβεβαίωση του συνθήματος του Δένδια, τότε ποιο είναι;

 
http://www.triklopodia.gr/2013/06/4-40-e.html

Με τις ευλογίες του ανεκδιήγητου Χατζηδάκη ο νόμος – βαμπίρ υπέρ των τραπεζιτών για τις κατασχέσεις.


Δώρο για τις τράπεζες ο καινούργιος “νόμος Κατσέλη”

Τη μεγάλη αλλαγή που επιφέρουν στο νόμο Κατσέλη οι νέες ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση και πρόκειται να ψηφιστούν μέχρι τις 20 Ιουνίου, με τα 20 άρθρα του νομοσχεδίου «πρόγραμμα
διευκόλυνσης για ενήμερους δανειολήπτες και τροποποιήσεις στον Ν. 3869/2010», επιβεβαιώνει το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Το έθνος. Στο πρωτοσέλιδο της, μάλιστα, κάνει λόγο για νόμο – σκούπα για τη ρύθμιση των δανείων.

Μετά τα αποκαλυπτήρια που κάνει η εφημερίδα στο νέο νόμο 3869/2010, αποδεικνύεται οτι ο νέος νόμος είναι προσφορά στα συμφέροντα των τραπεζών, τρία χρόνια μετά την εφαρμογή του νόμου που λειτούργησε ως ασπίδα για εκατοντάδες χιλιάδες υπερχρεωμένους πολίτες.

Την ώρα που οι τράπεζες διψούν για ρευστό ο νέος νόμος τους παρέχει ρευστό αλλάζοντας προς τα χείρω την ψυχολογία του δανειολήπτη. Καμία ουσιαστική απονομή δικαιοσύνης, καμία ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του νόμου Κατσέλη αλλά ένας νόμος κομμένος και ραμμένος στα συμφέροντα των τραπεζιτών.

Βουτυρο στο ψωμίο των τραπεζών αποτελεί η καινούργια απόφαση για έναρξη καταβολής δόσεων από τη στιγμή ακόμη της προδικασίας.

Ενω μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ο οφειλέτης δεν κατέβαλλε τίποτα στην τράπεζα τώρα θα καταβάλλει τουλάχιστον το ελάχιστο ποσό που είναι 40 ευρω.

Η Νο1 αλλαγή που επέρχεται με το νέο “νόμο-σκούπα” για τα δάνεια αφορά την ελάχιστη δόση που θα κληθεί να καταβάλλει ο δανειολήπτης απο το στάδιο της προδικασίας.

Συγκεκριμένα, ο νέος νόμος Κατσέλη θα προβλέπει εφεξής την καταβολή δόσης από την υποβολή της αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση, χωρίς καθυστερήσεις εξαιτίας της εκκρεμοδικίας. Το καταβληθέν ποσό θα συμψηφίζεται με τη ρύθμιση που τελικώς θα αποφασίσει το Δικαστήριο αποδεσμεύοντας τον οφειλέτη ακόμα και με την έκδοση της απόφασης. Η ελάχιστη καταβολή προτείνεται στο 10% της τρέχουσας δόσης με ελάχιστο ποσό καταβολής τα 40 ευρώ μηνιαίως.

Ο δανειολήπτης, λοιπόν, είτε έχει την οικονομική δυνατότητα είτε όχι θα πρέπει να καταβάλλει από 40 ευρώ μέχρι το 10% της τρέχουσας δόσης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Άρα, ο οφειλέτης πλέον θα υποχρεούται από την πρώτη στιγμή να δίνει κάποιο χρηματικό ποσό στην τράπεζα, πριν ακόμη αποφασίσει το δικαστήριο αν μπορεί ή όχι και τι μπορεί να δίνει ανάλογα με την οικονομική του κατάσταση!

Άρα ο οφειλέτης αφού θα μπει στη διαδικασία να πληρώνει από την πρώτη φάση της διαδικασίας, θα είναι πιο δύσκολο να αποδείξει την αδυναμία του ή όχι να εξυπηρετεί το δάνειο του.

Δεν είναι λίγες φορές που οι τράπεζες παγιδεύουν τους πολίτες καλώντας τους να δίνουν όση δόση του δανείου τους μπορούν κι έτσι αποδεικνύουν οτι ο οφειλέτης έχει αλλά δε δίνει! Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ξεκάθαρα και το λόγο που οδήγησε την κυβέρνηση σε αυτές τις τροποποιήσεις:”Με τις αλλαγές αυτές επιδιώκεται ουσιαστικά να ενισχυθεί η διαδικασία του προδικαστικού συμβιβασμού με τους δανειστές, ώστε να μην ενθαρρύνεται η προσφυγή στο δικαστήριο” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Όλες αυτές οι αλλαγές κι οι μεθοδεύσεις γίνεται με σκοπό να κλείσουν το δρόμο του δανειολήπτη προς το φυσικό δικαστή, μιας και συνεχώς πληθαίνουν οι θετικές αποφάσεις υπέρ της πλειοψηφίας των νοικοκυριών, δηλαδή των υπερχρεωμένων.

Μετά από δύο χρόνια, εφαρμογής του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, οι τραπεζίτες είδαν στην πράξη τα “αδύναμα” σημεία του νόμου, κι υπέδειξαν τους “κολλητούς” τους στα υπουργεία να βελτιώσουν την κατάσταση ώστε να εξασφαλίσουν ρευστότητα.

Πώς μου μιλάς κ Χατζηδάκη για πιο δίκαιη λύση; Πού είναι η δικαιοσύνη σου;

Πριν, όμως φτάσει στο δικαστή θα έχει να αντιμετωπίσει δύο άλλες φάσεις της διαδικασίας. Αρχικά, θα κληθεί σε εξωδικαστικό συμβιβασμό που με τα νέα δεδομένα, θα αρκεί η συμφωνία των πιστωτών που εκπροσωπούν του 50% + 1 των απαιτήσεων της οφειλής και όχι την πλήρη ομοφωνία (100%) που απαιτούσε μέχρι σήμερα.

Από αυτό το στάδιο ξεκινά η ζωντανη διαπραγμάτευση με τους πιστωτές, που στο μεγαλύτερο ποσοστό των δανειοληπτών είναι συνήθως μία τράπεζα που έχει χορηγήσει κάποιο στεγαστικό δάνειο. Άρα, στο 80% των περιπτώσεων μία τράπεζα θα κάνει “κουμάντο” κι άρα αυτή θα παρουσιάζει την πρόταση που την συμφέρει καλύτερα ώστε να επιτύχει στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και να μην φτάσει ποτέ η υπόθεση στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το υπ. Δικαιοσύνης θεσπίζεται ο θεσμός – παγίδα αυτός της διαμεσολάβησης. Εκεί ο δανειολήπτης θα έρχεται σε άμεση επαφή με τον εκπρόσωπο του πιστωτή του ο οποίος θα του καταθέτει μία πρόταση αποπληρωμής του δανείου ακόμη και σε βάθος 20ετίας ή 30ετίας. Ο ειδικός διαμεσολαβητής, ο οποίος θα πληρώνεται σε μεγαλύτερο ποσοστό από την τράπεζα (150ευρώ από την τράπεζα, 50 ευρώ από το δανειολήπτη) θα καλείται να βρει την πιο “συμφέρουσα” λύση. Το θέμα είναι ποιανού το συμφέρον θα υπηρετεί;

Γίνεται, λοιπόν, περισσότερο από σαφές ότι με τις αλλαγές αυτές επιδιώκεται ουσιαστικά να ενισχυθεί η διαδικασία του προδικαστικού συμβιβασμού με τους δανειστές, ώστε να μην ενθαρρύνεται η προσφυγή στο δικαστήριο. Μάλιστα, όπως αναφέρει, οι τροποποιήσεις στον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση, είναι απολύτως αναγκαίες, δεδομένου ότι οι μακροχρόνιες δικαστικές εκκρεμότητες έχουν θέσει «σε ομηρεία» πολλούς δανειολήπτες και με τον τρόπο αυτόν καθυστερεί η επάνοδός τους στην οικονομική δραστηριότητα.

Επίσης, ορίζεται υποχρεωτικά αντίκλητος στην ελληνική επικράτεια στις περιπτώσεις εκχώρησης απαιτήσεων σε αλλοδαπά πιστωτικά ιδρύματα. Σε διαφορετική περίπτωση τεκμαίρεται ως αντίκλητος η τράπεζα που παρείχε το δάνειο.

Παρέχεται δυνατότητα αναστολής της αναγκαστικής εκτέλεσης κατόπιν αίτησης του οφειλέτη και μετά την έκδοση της οριστικής δικαστικής απόφασης, εφόσον έχει ασκήσει εμπρόθεσμα έφεση, προστατεύοντάς τον έτσι από καταδιωκτικά μέτρα σε βάρος του, κάτι το οποίο βέβαιως ίσχυε και τώρα και δεν είναι ένα καινούργι στοιχείο.

Ένα τελευταίο βασικό σημείο που θα αλλάξει στις διατάξεις του νόμου 3869/2010 είναι ότι καταργείται η διαδικασία του δικαστικού συμβιβασμού που προβλέπεται στο άρθρο 7 του νόμου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προπαγάνδας που γίνεται υπέρ των τροποποιήσεων του νόμου είναι ο “επίλογος” του κειμένου όπου αναφέρεται χαρακτηστικά ότι: “Με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, σημειώνει το υπουργείο Ανάπτυξης, βελτιώνεται η διαδικασία διευθέτησης των οφειλών μεταξύ οφειλέτη και πιστωτών, με αποτέλεσμα τη σύντμηση του χρόνου από την κατάθεση της αίτησης μέχρι τη συζήτησή της, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ελαχιστοποίηση του χρόνου είναι πρωταρχικής σημασίας για την επιτυχία οποιουδήποτε προγράμματος αναδιάρθρωσης χρεών”

Αυτό και η φράση “επιστρέφουμε στην ανάπτυξη” είναι ίσως από τα πιο σύντομα ανέκδοτα αυτής της κυβέρνησης, η όποια προσπαθεί να μας πεισει οτι κάθετι που κάνει είναι για το καλό και τη σωτηρία της χώρας.

Αν ενδιαφερόταν σοβαρά για το καλό των πολιτών, η κυβέρνηση δε θα έπαιρνε μέτρα – χάπι για τη διαχείριση των “κόκκινων” δανείων που έρχονται να σαρώσουν σε λίγο την ελληνική αγορά.

Τη Δευτέρα κατατίθεται στη Βουλή η τελική ρύθμιση για τα στεγαστικά και τα ενυπόθηκα δάνεια κι ουσιαστικά είναι μία ρύθμιση η οποία απευθύνεται σε μία πολύ μικρή ομάδα δανειοληπτών. Αυτή τη μικρή “ελίτ των δανειοληπτών” που κρατούν ενήμερα τα δάνεια τους τους χρυσώνει το χάπι προβλέποντας 48μηνη περίοδο με μηνιαία δόση μέχρι το 30% του εισοδήματος.

Υπάγονται άνεργοι, φυσικά πρόσωπα (μισθωτοί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και συνταξιούχοι) με καθαρό ατομικό εισόδημα τις 15.000 ευρώ, οικογενειακό τις 25.000 ευρώ και τις 30.000 ευρώ για νοικοκυριά με τρία παιδιά και πάνω, καθώς και με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

Απορίας άξιο παραμένει το γεγονός πώς γίνεται να υπάρχουν δανειολήπτες που να πληρούν τα παραπάνω κριτήρια κι όμως να κρατούν κάθε μήνα ενήμερα τα δάνεια τους; Είναι μάλλον από αυτούς τους γρίφους που μόνο η κυβέρνηση λύνει. Άλλωστε, μόνο η κυβέρνηση διαθέτει την εικόνα οτι 8 στους 10 δανειολήπτες εξυπηρετεί τα δάνεια του.

Το ζήτημα, πάντως, είναι οτι τα ψέματα τελειώσαν. Από τις 20 Ιουνίου, ο νόμος καταφύγιο για τους δανειολήπτες, ο νόμος 3869/2010 αλλάζει με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται για τους εκατοντάδες χιλιάδες υπερχρεωμένους πολίτες.

Αναγνώστης

http://www.triklopodia.gr/2013/06/blog-post_8583.html

ΜΗΠΩΣ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ;


Τρίτη, 28 Μαΐου 2013. Ο Νίκος Χασαπόπουλος, συντάκτης της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» παρουσίασε στο κτίριο της παλιά Βουλής το βιβλίο του «Η Χρυσή Αυγή, η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια».

Ο συγγραφέας κάνει μια ανάλυση του νεοναζιστικού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής υπογραμμίζοντας την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου μετώπου που θα διαχειριστεί πολιτικά και με προσοχή το φαινόμενο. Τόνισε επίσης την ανάγκη μηδενικής ανοχής σε κάθε έκνομη συμπεριφορά.
Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα από όλους τους χώρους όπως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μ. Βορίδης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γ. Πανούσης, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη ο Αλ. Αλαβάνος, και οι Απ. Κακλαμάνης, Ι. Tραγάκης, Κ. Μπούρας, Γ. Κουτρουμάνης, Π. Τατσόπουλος Αδωνις Γεωργιάδης, Ν. Κακλαμάνης.

…Και σκέφτεται ο απλός Έλληνας πολίτης :
Πόσο επικίνδυνη τελικά είναι αυτή η Χρυσή Αυγή που για έναν κοινό πόλεμο εναντίον της ενώνονται ο Βορίδης με τον Παπαδημούλη και τον Τατσόπουλο (!!!)και ο Άδωνις με την Κανέλλη και όλο το κακό συναπάντημα του ΠΑΣΟΚ; (!!!)

Πόσο μεγαλύτερο κακό μπορεί να προξενήσει στο αμόλυντο «Δημοκρατικό» πολίτευμα της χώρας μας αυτό το φασιστικό μόρφωμα όπως την αποκαλούν οι αυτοχαρακτηριζόμενοι «Δημοκράτες»;

Γιατί έχουν σκυλιάσει όλοι και με ανελέητη προπαγάνδα προσπαθούν να μας πείσουν για την ανάγκη του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου;

Τι τους φοβίζει τόσο πολύ; Ότι θα τραβήξουν τα πάνδεινα οι ταλαίπωροι αλλοδαποί από την Χρυσή Αυγή ή ότι όλοι εμείς οι αφελείς Έλληνες θα γίνουμε νοσταλγοί του Χίτλερ;

Από τι θέλουν τόσο πολύ να μας προστατέψουν οι αριστεροί και δεξιοί «σωτήρες» μας;

Μήπως…
Έχουν πανικοβληθεί γιατί ξέρουν από κρυφές δημοσκοπήσεις ότι η Χρυσή Αυγή έχει ανεβάσει τόσο πολύ το ποσοστό της που μάλλον βγάζει Δήμαρχο σε νευραλγικές περιοχές της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων;

Μήπως…
Φοβούνται μη γίνει καμιά στραβή και βγει η Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα και μετά δεν ξαναδούν τον ήλιο; (Ίσως να βλέπουν καμιά ακτίνα που θα διαπερνά τα κάγκελα)

Μήπως…
Με πρόσχημα την απειλή της Χρυσής Αυγής, θέλουν δια νόμου να αλυσοδέσουν και να φιμώσουν και να έχουν υπό συνεχή τρομοκράτηση έναν ολόκληρο λαό ;

Μήπως…
Έχουν πάρει εντολές «άνωθεν» (βλέπε Σιωνισμός) για να σταματήσουν κάθε εθνικιστικό κίνημα που απειλεί την παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της Νέας Τάξης;

Αλήθεια…
Δεν ξέρουν ότι όσο περισσότερο χτυπάς κάτι, τόσο αυτό γιγαντώνεται;
Δεν ξέρουν ότι ο εθνικισμός (που σημαίνει « η άποψη που ενθαρρύνει την έκφραση και την καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης, η αφοσίωση των ατόμων στο έθνος στο οποίο ανήκουν, χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους, εθνισμός, πατριωτισμός».-ΛΕΞΙΚΟ Μανόλη Τριανταφυλλίδη) που τον έχουν καταντήσει βρισιά στις μέρες μας, μετατρέπεται σιγά σιγά σε τσουνάμι σε όλη την Ευρώπη διότι όλοι λαοί αισθάνονται ότι απειλείται η ταυτότητά τους, η πατρίδα τους, ο Θεός τους;

Αυτοί, τα υπαλληλάκια της Νέας Τάξης, αυτοί έχουν αναλάβει τον ρόλο να σπέρνουν το μίσος ανάμεσά μας , να μας διαιρούν για να μας κρατούν καλά χειραγωγούμενους.

Αυτοί, οι Ελληνόφωνες προδότες, οι εκπρόσωποι του «Δημοκρατικού τόξου» θεωρούν την πατρίδα «μαγαζί δικό τους» και το πωλούν όσο όσο σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο.

Αυτοί που σκίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν δίνουν δεκάρα ούτε για τους συμπατριώτες τους ούτε για τους αλλοδαπούς. Θεό έχουν μόνο το χρήμα και σκοπό της ζωής τους τα αξιώματα, και γι αυτά… πουλούν «και την μάνα τους».

Δεν ξέρω αν οι χρυσαυγίτες είναι αληθινοί πατριώτες ή φασίστες, κρυφοναζιστές, κρυφοπαγανιστές ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα το δείξει η ιστορία.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ζω σε μια ύπουλη, μασκαρεμένη, φαρισαϊκή, κάλπικη Δημοκρατία. Δεν είναι πολίτευμα αυτό, είναι ένα επικίνδυνο καθεστώς που τα ηνία του κατέχουν μια χούφτα διεφθαρμένοι ολιγάρχες, ταγμένοι να υπηρετήσουν τις διεστραμμένες επιταγές της Νέας Τάξης, χωρίς έλεος, χωρίς δισταγμό, κι ας αφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος.

Όχι δεν με τρομάζουν οι Χρυσαυγίτες, με τρομάζουν οι «Δημοκράτες» –Νεοταξίτες.

Θωμαή Στεφανοπούλου για την Τρικλοποδιά
 
http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_828.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters