Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑΣ

1. FACEBOOK: “Κίνηση Βιοτεχνών, Εμπόρων και Πολιτών Ενάντια στις Τράπεζες”
Αγαπητοί φίλοι,
Η σελίδα αυτή έγινε για να συγκεντρωθούμε όλοι όσοι αντιδρούμε στην αυθαιρεσία των τραπεζών.
Για να συσπειρώθουμε και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ από κοινού, να αντιδράσουμε και να νικήσουμε.
Πήραμε δάνεια, όταν οι κυβερνώντες και οι τράπεζες μάς παρουσίαζαν ότι η οικονομία της χώρας μας πάει πάρα πολύ καλά. Ότι τα πράγματα ήταν ιδανικά (Λεφτά υπάρχουν έλεγαν).
Πήραμε δάνεια, όταν οι τράπεζες μάς πίεζαν να πάρουμε δάνεια για να μεγαλώσουμε τις επιχειρήσεις μας, όταν εμείς, ο κάθε επιχειρηματίας, έβλεπε τους ρυθμούς ανόδου της
επιχείρησής του να ανεβαίνουν και έβλεπε απλά ότι τα πράγματα πάνε καλά. 


Πήραμε δάνεια, γιατί με βάση τα παραπάνω θα ήταν
κουταμάρα να μην πάρουμε για να στηρίξουμε ή και να επεκτείνουμε της επιχειρήσεις μας, γιατί ήταν απολύτως φυσιολογικό και υγιέστατο να βάζουμε στόχους και να προσπαθούμε και με τραπεζικό δανεισμό να τους υλοποιήσουμε.
Εμείς δεν κυβερνούσαμε.
Εμείς δεν αποφασίζαμε το τι θα γίνει με την οικονομία, ούτε είχαμε γενικότερα στοιχεία για να βλέπουμε πως πάει.
Εμείς απλά είμαστε το παραγωγικό και όχι το αποφασιστικό ή ρυθμιστικό κομμάτι της οικονομίας. Βλέπαμε τα του οίκου μας, τα του κλάδου μας, και μάλιστα περιορισμένα στην ευρύτερη περιοχή του ο καθένας μας, τα του Νομού μας, και αποφασίζαμε.
Δεν δημιουργήσαμε εμείς την κρίση.
Δεν κάναμε εμείς λάθος επιλογές για τις οποίες πρέπει να πληρώσουμε. Αν γνωρίζαμε, δεν θα παίρναμε δάνεια που θα μας βούλιαζαν. Η πτώση των τζίρων μας επηρεάζει εμάς τους ίδιους, τις οικογένειές μας και τους εργαζόμενους σε μας, όμως επαναλαμβάνουμε, δεν φταίμε εμείς. Υπογράψαμε συμβόλαια σε άλλες εποχές με άλλα πολιτικά και οικονομικά δεδομένα, που όμως σήμερα δεν ισχύουν, άρα η υπογραφή μας δεν ισχύει.
Γι αυτό και όλοι εμείς που είμαστε οι αδύναμοι κρίκοι μιας αλυσίδας στην οικονομία, που όλοι αυτοί που κυβερνούσαν μέχρι σήμερα θέλουν να μας εξαθλιώσουν και να μας εξαφανίσουν, αντιδρούμε και ζητάμε κούρεμα των δανείων μας στο 50% και επαναδιαπραγμάτευση των όρων αποπληρωμής.
Κάτω από το 50% φέρατε την οικονομία μας κάτω από το 50% θα πάτε και τα δάνειά μας.
Κανένας τόκος υπερημερίας. Καμία κεφαλαιοποίηση μη καταβληθέντων τόκων. Να κουρευτούν τα δάνειά μας με βάση το ποσό που είχε φθάσει το κεφάλαιο την ημέρα της τελευταία καταβληθείσας δόσης
Και λέμε στους παλιούς παραδοσιακούς τραπεζίτες. Αν φοβάστε ότι με το κούρεμα του 50% θα καταστραφεί το τραπεζικό σύστημα σάς λέμε ότι δεν είναι έτσι. Απλά θα μειωθούν πρόσκαιρα τα κέρδη σας από 1000% σε 500%. Όμως έτσι θα σωθεί η οικονομία της χώρας μας γιατί η μικρομεσαία επιχείρηση είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας αυτής. Κάντε το γιατί οι μέχρι σήμερα επιλογές σας βουλιάζουν και μας και την χώρα μας και θα βουλιάξουν και σας. Τους βουτηρομπεμπέδες των κολεγίων που δεν είχαν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και νομίζουν ότι επειδή έχουν ένα πτυχίο μπορούν και να αποφασίζουν τα της οικονομίας, βάλτε τους στην άκρη. Βάλτε τους να πληρώσουν οι ίδιοι τα χαμένα σας. Ακούστε εμάς, τους μπακάληδες της αγοράς, που μπορούμε και κατορθώνουμε να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας όσο άσχημα και να μας κάνουν τα πράγματα, που παλεύουμε σκληρά και βγαίνουμε ασπροπρόσωποι.
Ζητάμε κούρεμα των δανείων μας και θα το απαιτήσουμε μαζικά και δυναμικά από τα δικαστήρια. Γιατί γνωρίζουμε ότι και οι δικαστές είναι μαζί μας. Γιατί και αυτοί είναι πολίτες της χώρα μας και βιώνουν καθημερινά την προσωπική τους περιπέτεια, εξ αιτίας της μείωσης μισθού που έγινε και σ’ αυτούς αλλά και την περιπέτεια την κοινωνική, μιας και καθημερινά αντιμετωπίζουν υποθέσεις χρεών από πολίτες και επιχειρήσεις.
Στόχος μας είναι την 1η Σεπτεμβρίου 1000-2000 επαγγελματίες να έχουμε από κοινού καταθέσει μηνύσεις στις τράπεζες. Για να πείσουμε για το δίκιο μας και να δημιουργήσουμε δεδικασμένο. Για να κάνουμε το πρόβλημά μας πολιτικό θέμα και να απαιτήσουμε με αυτόν το τρόπο λύση.
Αγαπητοί φίλοι.
Όλοι εσείς που τίμια και με καθημερινό αγώνα προσπαθείτε να κρατήσετε τις επιχειρήσει σας συνταχθείτε μαζί μας. Δεν είμαστε απατεώνες. Δεν είμαστε τζογαδόροι. Δεν είμαστε μπαταξήδες. Δεν αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χρέη μας. Απλά θα πληρώσουμε γι αυτά που υπεύθυνα με βάση το σήμερα μας αναλογούν.
Καταθέστε εδώ το πρόβλημα σας και προτείνεται λύσεις. Υπογράψτε (επωνυμία επιχείρησης, διεύθυνση, τηλέφωνο, email) αυτή την υπό τύπου Διακήρυξη επαγγελματιών και πολιτών ενάντια στις τράπεζες επιστολή μας ή εάν για προσωπικούς λόγους δεν θέλετε να δημοσιευτεί το όνομά σας, επικοινωνήστε μαζί μας και προσθέστε το όνομά σας στις πραγματικές λίστες που καταρτίζουμε για τις ομαδικές αγωγές.
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Αντώνης & Γιάννης Παληός
Εκδότες
Τηλ.: 6948827885, 6948607617


το είδα
 
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4267.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters