Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Πέπλο μυστηρίου και όργιο φημών!… Εντοπίστηκαν τεράστιες, ασυνήθιστες, κατασκευές στους πάγους της Ανταρκτικής και στα βάθη του Ατλαντικού: Τα σενάρια και οι εικασίες… (βίντεο)

Δύο τεράστιες κατασκευές εντοπίστηκαν σε Ανταρκτική και Ατλαντικό και κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να διευκρινίσει για το τι ακριβώς πρόκειται.
Χρήστης του διαδικτύου υποστηρίζει πως έχει εντοπίσει μέσω του Google Earth στην Ανταρκτική μια τεράστια κατασκευή, την ώρα που άλλοι μιλούν για κάτι εξίσου τεράστιο στον βυθό του Ατλαντικού!
Ο χρήστης που μιλά για την ανακάλυψη στην Ανταρκτική σε σχετικό βίντεο μεγεθύνει την εικόνα σε μια περιοχή, όπου, πράγματι, εμφανίζεται μια τεράστια τετράγωνη κατασκευή να εξέχει από τους πάγους.

Ειδοποίηση: Όλοι Πρέπει να δώσουν Προσοχή σε Αυτό! Είναι γεγονός

ALERT: Everyone Needs to Pay Attention to This! IT'S HAPPENING (2020)
Δείτε το σχετικό βίντεο και όπως λέμε στο Secret Real Truth τα συμπεράσματα δικά σας. Η έρευνα συνεχίζετε ...

Αποφασισμένοι Πούτιν και Τραμπ να κρατήσουν όρθια την παγκόσμια οικονομία: «Και η παραμονή στο σπίτι οδηγεί σε θάνατο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις με φόντο την «επόμενη μέρα» μετά την πανδημία.


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως η απόφασή του για το πότε θα τεθεί ξανά σε λειτουργία η αμερικανική οικονομία μετά τα μέτρα απαγόρευσης λόγω του νέου κορωνοϊού θα είναι «η πιο σημαντική» απόφαση της ζωής του.

«Θα πρέπει να πάρω μια απόφαση και ελπίζω ότι θα είναι η σωστή απόφαση», τόνισε στην καθημερινή ενημέρωση του Τύπου για την κρίση.

Φτιαχτός ο Σιωπηλός Κλιματολογικός Πόλεμος, ο Έλεγχος τη Ενέργειας, αλλά και η Σκλαβιά των ανθρώπων


Χρόνια τώρα έχουμε ασχοληθεί με τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, 

τη σχέση αυτών με το κλίμα και τη δική μας υγεία, 
αλλά και το συνειδησιακό άλμα... 

 Χρόνια τώρα έχουμε γράψει για το θέμα του κλιματολογικού πολέμου... 
για το πως ελέγχουν την ενέργεια σε κάθε επίπεδο (ηλεκτρική ενέργεια, τροφή, νερό, ελεύθερη ενέργεια), αλλά
 και το πως επεμβαίνουν στη δική μας ενέργεια... 
μιας και είμαστε εντός μιας αύρας όμοιας με αυτή του πλανήτη μας... 

 Επίσης έχουμε μιλήσει για τον έλεγχο της πληροφορίας, τον έλεγχο της παιδείας αλλά και της σκέψης... 

 Στα ακόμουθα βίντεο μαθαίνουμε από μία ακόμη πηγή, πως οι πολυεθνικές κάνουν ακριβώς αυτό... από το 1933 και πως, όπως στην Αμερική, σε ολόκληρο τον κόσμο κι ίσως από τις τελευταίες χώρες ΚΑΙ στην Ελλάδα τη χώρα της ελευθερίας στη σκέψη... 

ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ? Μια θεωρία με στοιχεία. 3ο Μέρος


ellania10 Απριλίου 2020
Στο 2ο Μέρος είχαμε μείνει στο ποια είναι αυτή η Q και τι κάνει ακριβώς; Απόσπασμα της συνέντευξης εκπροσώπου της Q για να μπείτε λίγο στο νόημα. Ολόκληρη την συνέντευξη θα σας την δώσω στο τέλος.
– Τι είναι οι Q;

ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ? Μια θεωρία με στοιχεία. 2ο Μέρος


ellania4 Απριλίου 2020Χ
Στο 1ο Μέρος είχαμε μείνει στον Τομ Χανκς αλλά θα συνοψίσω το θέμα με το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ για να θυμηθούμε τι λέγαμε και θα συνεχίσω παρακάτω…
Ένα από τα πιο σκοτεινά μυστικά της ελίτ είναι το «ελιξίριο» νεότητας που χρησιμοποιούν για να παρατείνουν τη ζωή και να διατηρήσουν τη σφριγηλότητα τους μέχρι τα βαθειά γεράματα πρόθεση τους να ζήσουν περισσότερα χρόνια δεν είναι φυσικά κατακριτέα από μόνη της, ο τρόπος όμως και η μέθοδος που χρησιμοποιούν για να αποσπάσουν αυτό το ελιξίριο είναι απάνθρωπα εγκληματικός και κτηνώδης!

ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ? Μια θεωρία με στοιχεία. 1ο Μέρος


ellania3 Απριλίου 2020
Ας δούμε λοιπόν τα στοιχεία. Ίσως οι περισσότεροι από σας να μην έχετε ακούσει ποτέ για όλα αυτά που θα αναφέρω και μπορεί να είναι σοκαριστηκά. Αλλά αυτά που πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα, μπορεί να είναι ακόμη πιο σοκαριστηκά για όλα αυτά που πρόκειται να βιώσουμε σαν ανθρωπότητα. Καλό θα ήταν λοιπόν  να αρχίσουμε να αφυπνιζόμαστε σιγά, σιγά… Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τους  Rockefeller.
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η μελέτη του ιδρύματος Ροκφέλερ για τον ιό που θα χτύπαγε το 2012..!!

To πείραμα Αμερικάνικου στρατού με βακτήρια κατά πληθυσμού στον υπόγειο της Ν Υόρκης…. το 1966


Σήμερα μ΄αφορμή την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για πόλεμο μ΄έναν ιό, πολλοί άλλοι για μέρος βιολογικού πολέμου ενώ αρκετοί για κοινωνικό πείραμα με τεράστιες προεκτάσεις και επιπτώσεις…Ένα παράδειγμα σύνθεσης όλων αυτών είναι το πείραμα που πραγματοποίησε ο αμερικάνικος στρατός με βακτήρια στον υπόγειο της Νέας Υόρκης το 1966 και που αναφέρεται μεταξύ άλλων στο businessinsider 15/11/2015.

Ο Παναγιώτης Σκαρλάτος, μιλάει στον Γιάννη Δεμερτζή για τον κορωναϊό, την παράνομη λήψη γενετικού υλικού DNA, καθώς και για τα ανθρώπινα δικαιώματα, που παραβιάζονται μέσω αυτού.

Η προφητεία



Μας ειπώθηκε ότι θα δούμε την Αμερική να έρχεται και να παρέρχεται. Κατά κάποιον τρόπο η Αμερική πεθαίνει από μέσα, επειδή (οι άνθρωποι) ξέχασαν τις οδηγίες για το πως να ζεις στην γη. 
Είναι η πεποίθηση των Χόπι, είναι η πίστη μας, ότι εάν δεν είστε πνευματικά συνδεδεμένοι με την γη και να κατανοείτε την πνευματική πραγματικότητα του πως να ζείτε πάνω στην γη, είναι πολύ πιθανόν ότι δεν θα τα καταφέρετε.

Το καθετί είναι πνευματικό, το καθετί έχει ένα πνεύμα, το καθετί εκφράστηκε από τον Δημιουργό, τον ένα και μοναδικό Δημιουργό. Μερικοί άνθρωποι τον αποκαλούν Θεό, μερικοί τον αποκαλούν Βούδα, μερικοί άνθρωποι τον αποκαλούν Αλάχ, μερικοί άνθρωποι τον αποκαλούν με άλλα ονόματα. Εμείς τον αποκαλούμε Τουνκασίλα.....Παππούλη.

Η βοήθεια της Κίνας στην Γαλλία εξαρτάται από την υιοθέτηση της τεχνολογίας Huawei



Ο Μαρκ Γκριν, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής,  δήλωσε ότι οι Κινέζοι διαμήνυσαν στη Γαλλία ότι θα παράσχουν 1 δισεκατομμύριο προστατευτικές μάσκες προσώπου μόνο εάν οι Γάλλοι επιτρέψουν στην Huawei να εφαρμόσει το 5G δίκτυο της.

Άμεση ήταν η απάντηση της Γαλλικής πρεσβείας στις Η.Π.Α. η οποία με ανάρτηση της στο twitter σημείωση πως η δήλωση αυτή ήταν ψευδής.

7 εντυπωσιακά πράγματα που συμβαίνουν όταν αρχίζουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας περισσότερο

Η Kim McMillen (συγγραφέας) μας μετέφερε πολύτιμες σκέψεις σχετικά με την αγάπη προς τον εαυτό μας: «Όταν τελικά αγάπησα τον εαυτό μου αρκετά, άρχισα να απομακρύνω ό,τι δεν ήταν υγιές για μένα. Αυτό περιελάμβανε ανθρώπους, δουλειές, τις ίδιες μου τις πεποιθήσεις και συνήθειες -οτιδήποτε με έκανε να νιώθω λίγη. Η κρίση μου το προσδιόριζε αυτό ως προδοσία. Τώρα ξέρω ότι ήταν απλά αγάπη προς εμένα».

Επίσης, το βιβλίο της Louise Hay για τον διαλογισμό με τίτλο: «You can heal your life» περιέχει αρκετές πολύτιμες πληροφορίες σε σχέση με την αγάπη προς τον εαυτό μας ανάμεσα σε άλλα θέματα.

Κάτι μυστηριώδες συμβαίνει στον ουρανό σε όλο τον κόσμο που γίνεται αντιληπτό ολοένα και περισσότερο λόγω καραντίνας


Κάτι μυστηριώδες συμβαίνει στον ουρανό σε όλο τον κόσμο που γίνεται αντιληπτό ολοένα και περισσότερο λόγω καραντίνας

10 Απριλίου 2020: Παράξενοι και μυστηριώδεις θόρυβοι στους ουρανούς μας έχουν ακουστεί και εξακολουθούν να ακούγονται με περισσότερη ένταση σε διάφορες ηπείρους, χωρίς προφανή εξήγηση. 
Ειδικά, όμως, το τελευταίο διάστημα που μεγάλο μέρος του πλανήτη βρίσκεται σε καραντίνα, ίσως, και να υπάρχει μία εξήγηση.

144.000 Πολεμιστές του Φωτός



Υπάρχουν προφητείες για τους 144.000 Εργάτες Φωτός στην Αποκάλυψη, στους Σμαράγδινους Πίνακες του Ερμή του Τρισμέγιστου, από τον Αστάρ Κομάντ, από τον Σανάντα, από τους ιθαγενείς Αμερικανούς και από πολλούς άλλους. 
Ένα μεγάλο κάλεσμα βγήκε προς όλους τους Εργάτες Φωτός στο γνωστό σύμπαν, να έρθουν εδώ να βοηθήσουν και να καθοδηγήσουν τον πλανήτη αυτό μέσα από τη διαδικασία Ανάληψης. Πρόκειται για μια από τις πιο μυστηριώδεις ομάδες που έχουν αναφερθεί στη Βίβλο. Πολλές αιρέσεις έχουν ισχυριστεί πως είναι αυτοί.

Φιλελέδες το κορμάκι σας ανήκει στο κράτος;

Χαράλαμπος Μηνάογλου
Σε αυτήν την εποχή του κορωνοϊού το κυρίαρχο χαρακτηριστικό θα γράφουν οι ιστορικοί του μέλλοντος ότι υπήρξε η σύγχυση. 

Η σύγχυση, η κωλοτούμπα και το ξεπούλημα!

Μητροπολίτες που ως άθεοι κλείνουν τις εκκλησίες για να σωθούν από τον κορωνοϊό, επαναστάτες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που ως νοικοκυραίοι μένουνε σπίτι και κάνουν επανάσταση βγαίνοντας στα μπαλκόνια και φιλελέδες που ως γνήσιοι κομμουνιστές παρακαλάνε να τους εμβολιάσει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το κράτος! 

Ακόμα μία ΡΩΣΙΚΗ α π α γ ό ρ ε υ σ η σέ (ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ!) αμερικανικό Ίδρυμα!....


The Jamestown Foundation Quotes Our Report “Nord Stream 2 and ...

Το ερευνητικό κέντρο «Jamesstown» στην Ουάσιγκτον χαρακτηρίστηκε από τις ρωσικές αρχές, χθες το βράδυ, ως «ανεπιθύμητη οργάνωση», στην οποία απαγορεύτηκαν εντελώς οι δραστηριότητες στην Ρωσία. Η Μόσχα έχει μέχρι στιγμής δηλώσει δεκάδες ξένες οργανώσεις ανεπιθύμητες. 

Σύμφωνα με τη Ρωσική Εισαγγελική Αρχή, οι δημοσιεύσεις του ιδρύματος δείχνουν την «τάση της απόσχισης» σε ορισμένες ρωσικές περιοχές όπως ο Βόρειος Καύκασος, σύμφωνα με την «Φωνή της Αμερικής».

Τραγικές εικόνες στη Νέα Υόρκη με ομαδικούς τάφους στο Hart Island (βίντεο)

Ποιος θα το περίμενε ότι στη Νέα Υόρκη κάποτε οι άνθρωποι θα αναγκαζόντουσαν να σκάβουν ομαδικούς τάφους γιατί δεν θα προλάβαιναν να θάψουν τους νεκρούς; Μιλάμε για την πόλη-σύμβολο της παγκόσμιας ισχύος των ΗΠΑ.
Εικόνες που παραπέμπουν σε αναμνήσεις της ανθρωπότητας από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι χιλιάδες νεκροί θάβονταν σε ομαδικούς τάφους, λαμβάνουν χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters