Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Μας κρύβουν κάτι; Ιδρύθηκε επισήμως η Δημοκρατία της Τσαμουριάς – Έχει σύνταγμα και… κυβέρνηση


 

Ιδρύθηκε επισήμως η Δημοκρατία της Τσαμουριάς. Έχει σύνταγμα και κυβέρνηση. 
 
Μιλάνε ήδη για Ελληνο-τσάμικη συνομοσπονδία! Συνάντηση ευρωπαίων διαμεσολαβητών με πολιτικούς στην Αθήνα τρείς ημέρες πριν την ίδρυση της Τσαμουριάς.
 
Μας κρύβουν κάτι; (πολλές απίστευτες φωτο)

Η μαρτυρία του αιχμάλωτου ανθυπολοχαγού Άγγελου Μιτρετώδη: «Ετσι μας αιχμαλώτισαν οι Τούρκοι κομάντο»

Η μαρτυρία του αιχμάλωτου ανθυπολοχαγού Άγγελου Μιτρετώδη: «Ετσι μας αιχμαλώτισαν οι Τούρκοι κομάντο» 
Οι καταθέσεις των δύο Ελλήνων στρατιωτικών για τις συνθήκες που συνελήφθησαν από τους Τούρκους κομάντο της ειδικής μονάδας «Αετοί των Συνόρων», που υπάγεται στην 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία του τουρκικού Στρατού, είναι και ενδεικτικές του τρόπου μη αντίδρασής τους στο επεισόδιο: 

Διασύρουν το Στράτευμα και ξεφτιλίζουν την Κυβέρνηση οι Τούρκοι: Καρέ καρέ η μεταγωγή των Ελληνων στρατιωτών – Γνώριζε από χτες το Μαξίμου…

Στη δημοσιότητα και τα πρώτα βίντεο από την μεταφορά των Ελλήνων στρατιωτικών στο δικαστήριο! Με σκυμμένα τα κεφάλια μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο της Αδριανούπολης οι δύο Ελληνες από Τούρκους στρατιωτικούς.
Οι Τούρκοι έχουν θέσει σε εφαρμογή ψυχολογικές επιχειρήσεις, στοχεύοντας στο ηθικό του Στρατεύματος μας. 

Πατέρας Εβρίτη ΕΠΟΠ Λοχία: “Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με το παιδί μας”

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς των δυο στρατιωτικών που «συνελήφθησαν» από Τούρκους στρατιώτες και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη γειτονική χώρα.
Ο πατέρας και ο θείος του ενός μίλησαν στο  protothema.gr γεμάτοι αγωνία για την τύχη του παιδιού τους: «Το μόνο που κάνουμε είναι υπομονή.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. Του Αντώνη Γρυπαίου

Οι δηλώσεις ΚΟΤΖΙΑ περί Γάμου με τη Μακεδονία με Γαμβρό τους Σλάβους & Αλβανούς των Σκοπίων ανάγονται εις τον εις το χώρο της αφελείας, και ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, και χαρακτηρίζεται αυτός που τα λέει ως χαζορούμενος και επιπόλαιος....

Ο ΟΗΕ έτοιμος να εγκρίνει το πάντρεμα Μονσάντο-Μπάγερν

Ο γερμανός κατασκευαστής χημικών προϊόντων για τα ναρκωτικά και τα φυτικά προϊόντα Bayer πρόκειται να κερδίσει την υπό όρους έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμονοπωλιακή προσφορά για την προσφορά της για την 62,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων της παγκόσμιας εταιρείας σπόρων προς σπορά, αναφέρει η Monsanto.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. Όλα αυτά βέβαια μην σας νοιάζουν. Εσείς δείτε τουρκικές σειρές,

Ο υπολοχαγός  Άγγελος Μητροθώδης και ο λοχίας Δημήτριος Κούκλατζης που συνελήφθησαν, μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην Στρατοχωροφυλακή, ολοκληρώθηκε και η ανάκριση τους στο δικαστήριο. Το δικαστήριο αποφάσισε την προφυλάκιση των στρατιωτικών.

Το μοιρολόι της «Σπαρτιάτισσας» μάνας του Γρηγόρη Αυξεντίου – Συγκλονιστικό βίντεο

Ο Γρηγόρης Πιέρης Αυξεντίου (1928-1957) ήταν Έλληνας αγωνιστής της ΕΟΚΑ, κατά τον Απελευθερωτικό Αγώνα του 1955-59 εναντίον της Αγγλικής κατοχής. Ήταν δεύτερος στην ιεραρχία της οργάνωσης, και σκοτώθηκε από τους Άγγλους σε μάχη που δόθηκε κοντά στο Μοναστήρι Μαχαιρά. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν κυρίως γνωστός με το ψευδώνυμο Ζήδρος, ενώ εκ των υστέρων ονομάστηκε «Σταυραετός του Μαχαιρά».

ΤΥΧΑΙΟ; Χημική ουσία που προκαλεί στειρότητα και αποβολές βρέθηκε σε εμβόλια τετάνου. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εάν όλα αυτά είναι αλήθεια νομίζω ότι σαν ανθρώπινη οικογένεια και κάτοικοι του πλανήτη Γη θα πρέπει να αλλάξουμε αντιλήψεις και νοοτροπία για να επιβιώσουμε, δεν τίθεται θέμα πλέον ανάπτυξης ή ευημερίας ολόκληρου του πλανήτη, αλλά τίθεται θέμα επιβίωσης...

Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΗΣ: Πλειστηριάζονται ακίνητα σε κατοίκους Μαλαισίας χωρίς ΑΦΜ


 

Ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κέρκυρας, Κωνσταντίνος Γιαννακούρης, προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες στο σάιτ μας, newreport.gr, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, με αφορμή τόσο τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, όσο και τη νομοθεσία που επικρατεί στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο θέμα.

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ GRECO: ΥΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΑΘΟΣ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ;;;
Στο site του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης βγήκαν τα στοιχεία των πολιτών(ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα) που έχουν καταγγείλει υποθέσεις διαφθοράς στο Δημόσιο !!!

Συνεχίζει να μας…τρολάρει-Ο Πολάκης άλλαξε τα «λάδια» στο νοσοκομείο Σαντορίνης!-Στη διοίκηση ένας μηχανικός, ένας γευσιγνώστης ελαιολάδου και ένας πωλητής λαμπτήρων

Ειδικότητα στα λάδια έχει η νέα διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας. Μετά τον Χαράλαμπο Πανοτόπουλο, που διατηρούσε συνεργείο με μοτοσικλέτες και πλέον ανέλαβε χρέη διοικητή στο νοσοκομείου Σαντορίνης ως αντιπρόεδρος της Α.Ε.Μ.Υ., ο νέος διοικητικός υποδιευθυντής ειδικεύεται στη γευσιγνωσία ελαιολάδου, όπως σημειώνει ο ίδιος στο βιογραφικό του.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Σε παρακλάδι της «Αλ Κάιντα» οι τζιχαντιστές που συνελήφθησαν στην Αθήνα

Μέλη ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης που δρα στη Συρία υπό την ομπρέλα της «Αλ Κάιντα» φέρονται να είναι οι δύο Ρώσοι υπήκοοι που συνελήφθησαν στις αρχές Ιανουαρίου στο «Ελ. Βενιζέλος». 
Εις βάρος τους εκκρεμούσαν ήδη από το 2015 διεθνή εντάλματα σύλληψης των ρωσικών αρχών για τρομοκρατία και μετά τη σύλληψή τους, την 1η Ιανουαρίου στην Αθήνα, η γενική εισαγγελία της ρωσικής ομοσπονδίας ζητεί την έκδοσή τους.

Στελέχη του Πυροβολικού και του Μηχανικού οι συλληφθέντες από τους Τούρκους στον Έβρο


 

Ο ένας του Πυροβολικού κι ο άλλος του Μηχανικού, είναι οι δύο στρατιωτικοί που συνελήφθησαν από Τούρκους στις Καστανιές του Έβρου.
Προφανώς τις περιπολίες δεν μπορούν να τις κάνουν μόνο Πεζικάριοι ή άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, αλλά όπως επισημαίνουν στρατιωτικοί που υπηρετούν στην περιοχή, οι δύο συνάδελφοί τους δεν μπορούν να χαρακτηριστούν έμπειροι, σ΄ ότι έχει να κάνει με την γνώση της περιοχής που περιπολούσαν.

Οι Τούρκοι είχαν στήσει ενέδρα στον Έβρο, γιατί “ήθελαν να πιάσουν Έλληνες”…


 

Οι Τούρκοι δείχνουν διατεθειμένοι να κλιμακώσουν την ένταση που οι ίδιοι προκάλεσαν με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις Καστανιές του Έβρου…
Πληροφορίες που φθάνουν στο ΥΠΕΞ, αναφέρουν ότι οι Τούρκοι ετοιμάζονται να δικάσουν τους δύο Έλληνες με τη κατηγορία της παράνομης εισόδου!


Αν αυτό ισχύσει καταρρίπτει την άποψη που το ΓΕΣ προσπαθεί να διαρρεύσει και να επιβάλλει στα ΜΜΕ ότι “πρόκειται για επεισόδιο ρουτίνας”!

Πως και που πιάστηκαν οι Έλληνες στρατιωτικοί από τους Τούρκους στον Έβρο! ΧΑΡΤΗΣ

Πως έπεσαν στα χέρια των Τούρκων οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί στον Έβρο;
Το περιστατικό έγινε χθες το μεσημέρι και γι΄ αυτό το πρωί στο Militaire.gr γράψαμε για “Νέο κύμα τουρκικών προκλήσεων που στοχεύουν στο Στρατό Ξηράς”.
Κατά πληροφορίες συλληφθέντες από τους Τούρκους είναι ένας Ανθυπολοχαγός κι ένας ΕΠΟΠ, οι οποίοι βρέθηκαν στο δάσος Καστανιών. Στο χάρτη η εκτιμώμενη περιοχή σύλληψής τους από τους Τούρκους.

Πως το ΝΑΤΟ ενημερώθηκε για το επεισόδιο στον Έβρο και οι αμερικανικές παρεμβάσεις…


 

Το ΝΑΤΟ ενημερώθηκε για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο από Τούρκους, κυριολεκτικά σε πρώτο χρόνο!

Την ώρα που ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, είχαν συνεργασία με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα του ΝΑΤΟ Rose Gottemoeller, έφθασε από το ΓΕΣ η πληροφορία για το επεισόδιο.

Σε δίκη πάνε οι Τούρκοι τους Ελληνες στρατιώτες: Θα τους κατηγορήσουν για κατασκοπεία γράφουν τουρκικά ΜΜΕ – Πάμε για «χοντρό» επεισόδιο

 
Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στις Καστανιές από Τούρκους στρατιώτες  παραπέμφθηκαν στο δικαστήριο στην Αδριανούπολη. Oι κατηγορίες που τους αποδίδουν είναι για στρατιωτική κατασκοπεία, κάτι που σημαίνει πως τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.



Δείτε τι αναφέρουν:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ: Μετά από καμία 10αρια χρόνια θα μιλάμε για τις νύχτες της ντροπής του 2018… το βρώμικο 18…

Ο Πανούλης για άλλη μια κρίση είναι χαμένος στο υπερδιάστημα. Μαζί του και ο Φωτάρας…  και το θέμα πλέον το έχει αναλάβει το ΥΠΕΞ.
Δεν ξέρω άλλωστε πόσο εύκολο είναι να ξυπνήσεις έναν κουρασμένο παπούλη για να του πεις ξημερώματα… “ξύπνα έχουμε κρίση” ή πόσο εύκολο είναι βρεις έναν χαμένο στο playstation κάπου μεταξύ crisis και age of empires…

Η θανάσιμη τουρκική απειλή στον Έβρο το σχέδιο «Βαριά» και η πρώτη ελληνική αντίδραση


 

Τι είναι όμως το σχέδιο «Βαριά» το οποίo έτυχε πολύ μεγάλης δημοσιότητας και στη χώρα μας από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, και απασχόλησε έντονα τόσο την κοινή γνώμη όσο και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς;

Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην εφημερίδα Taraf το 2010 το σχέδιο συντάχτηκε από τη διοίκηση της 1ης

Λίγο πριν το… μπαμ – Ανάλυση: Η διάταξη των Δυνάμεων στο μέτωπο του Εβρου

 
Στα 204 περίπου χιλιόμετρα του μετώπου του Έβρου έχει συγκεντρωθεί, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Τουρκία, ένας τεράστιος όγκος πυρός. Πώς όμως διαμορφώνεται ο συσχετισμός ισχύος στον Έβρο; Πώς επηρεάζει το γεωφυσικό περιβάλλον της περιοχής;

Αιχμάλωτοι: Τουρκική καταδρομή και όχι «απώλεια προσανατολισμού» - Ξένη πρεσβεία είχε προειδοποιήσει 24 ώρες πριν

Εντελώς αντίθετη εικόνα από αυτή που δίνει το ΓΕΣ στην ανακοίνωσή του αναφορικά με την αιχμαλώτιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών (στο ΓΕΣ κρατούν για ανεξήγητους λόγους, μυστικούς τους βαθμούς τους),  από τους Τούρκους στον Εβρο, δίνουν διάφορες πηγές στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters