Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Απανωτά ”χτυπήματα” κατά της χώρας μας! – Οι Καταριανοί ”εξαφάνισαν” το Καστελόριζο & οι Γερμανοί ”εκτελούν” τον ελληνικό τουρισμό.

Νέα ''δωράκια'' στην Άγκυρα

Απίστευτο και όμως αληθινό. Την στιγμή που η χώρα μας δίνει ”μάχη” για να βγει από την οικονομική ”λαίλαπα”, οι Γερμανοί, με νέο ”χτύπημα”, προσπαθούν να ”σκοτώσουν” τον ελληνικό τουρισμό. Πρόκειται για ένα ”δώρο” με έμμεσο τρόπο στην Τουρκία, καθώς η Ελλάδα θα ”πεθάνει” οικονομικά εάν σταματήσουν οι τουριστικές ροές!...

Η έξυπνη σκόνη ως όπλο της νέας τάξης (ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ)

ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΣΙΩΠΗΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Ανδρεας Ελευθερος

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ 21 ΕΤΩΝ (7x3) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ 
ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ 70 ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (7x10) ΚΑΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΤΡΑΣΤ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΤΕ Ο ΞΕΝΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΞΙΩΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΑΘΗΚΗ.

Η γερμανική πολιτική έναντι της Ελλάδας με αφορμή ένα σκίτσο..

Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν το είδα. Κι όμως η απόδειξη ήταν μπροστά μου!.. Μια καλή φίλη μού κοινοποίησε μέσω facebook, απ' τη Γερμανία όπου διαμένει, το έγχρωμο σκίτσο που ανάρτησε το εκεί υπουργείο Υγείας (σε συνεργασία με το Εθνο-ιατρικό Κέντρο) στην επίσημη ιστοσελίδα του για την πανδημία του κορωναϊού. Ένα σκίτσο προσβλητικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

ΕΚΤΑΚΤΟ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ζ. Πολυζωίδη Προέδρου ΠΕΚΩ για την πρώτη ομαδική μήνυση κατά λαθροεποικισμού. βίντεο


Σημαντικό μήνυμα για τους Έλληνες απανταχού γαίας. 

Κάνουμε ομαδικές μηνύσεις και πολύ σύντομα ομαδικές αγωγές για τον ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ και κατά ΤΡΑΠΕΖΩΝ για τους ευνόητους λόγους.

Να τους βάλουμε φυλακή, να σταματήσουμε τον ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ, να σώσουμε τις περιουσίες μας, να αποζημιωθούμε για την ανυπολόγιστη ζημία μας και να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ.

Κώδικας Μυστηρίων 25/04/2020 μέρος Β΄Επιχείρηση Καταιγίδα του Τραμπ. Αλήθεια ή ψέμα. Ο Δεμερτζής Γιάννης μιλάει στην εκπομπή "Κώδικας Μυστηρίων" για την επιχείρηση "Καταιγίδα".


Ὀ κόκκινος θάνατος, ἡ πανοῦκλα τοῦ 20ου αἰ. Κομμουνισμός !


Αυτοί οι "διαφορετικοί" —λόγω κομμουνισμού— άνθρωποι είναι άκρως επικίνδυνοι, γιατί η παραμόρφωσή τους από τον κομμουνιστικό κομματισμό έχει μόνιμο χαρακτήρα. Είναι παραμορφωμένοι σε βαθμό πολιτικής "αναπηρίας" και αυτό δεν ξεπερνιέται ποτέ απ' αυτόν που την έχει υποστεί. Αυτή η μεγάλη αποτελεσματικότητα του κομμουνισμού οφείλεται στο γεγονός ότι μοιάζει με θρησκευτικό "προσηλυτισμό" …Υπόσχεται "σωτηρία" μέσω κονόμας και βολέματος στους "νεοφώτιστους" …Υπόσχεται σίγουρη πρόοδο σε άχρηστους. Τα κομμουνιστικά κόμματα στην πραγματικότητα προκαλούν έναν ιδιόμορφο εξιουδαϊσμό στα μέλη τους …Ιδιόμορφο,γιατί ο κομμουνιστής όχι μόνον δρα όπως ο Εβραίος, αλλά συνδέεται και με τα ίδια προτεσταντοσιωνιστικά κέντρα εξουσίας.

DR. RASHID BUTTAR. ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ COVID-19. Παντού γιατροί βγαίνουν με την αλήθεια για τον κορονοϊού

Δρ. Rashid Buttar, screenshot YouTube
Μεταφρασμένο με Google Translate
ΠΗΓΗ https://www.shtfplan.com


Οι γιατροί παντού βγαίνουν με την αλήθεια για την πανδημία του κοροναϊού και την παραφροσύνη που προκαλείται από τον πανικό που όλοι παρακολουθήσαμε τελευταία. Πολλοί δηλώνουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλειδώσετε κανέναν, εκτός από την παγκόσμια τυραννία.
Καθώς αυτοί οι γιατροί υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους να μιλούν την αλήθεια και τα δικαιώματα αυτών που υποδουλώνονται από τους πολιτικούς, λογοκρίνονται και εκφοβίζονται από τα κύρια μέσα ενημέρωσης και τους ολοκληρωτικούς χειριστές τους. Ο Δρ. Rashid Buttar είναι ένας από αυτούς τους γιατρούς.

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής που έζησε όλες τις κρίσεις από το 1929 λέει πως τα χειρότερα έρχονται


Ο Κάρλ Άικαν δεν αγοράζει πια μετοχές: Συγκεντρώνει μετρητά, στοιχηματίζει σε πτώση τιμών των εμπορικών ακινήτων, αγοράζει πετρέλαιο (έχει τους λόγους του) κι αναμένει ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή στις αγορές από τον κορωνοϊό
Χρειάζεται εξαιρετική προσοχή η συγκυρία είπε ο Κάρλ Άικαν σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomberg.

Γιώργος Τράγκας - Τι λένε οι Ρώσοι και τι έρχεται σιγά-σιγά παγκόσμια ... Δεν υιοθετούμε τίποτα ,νοήμονες άνθρωποι είμαστε , βλέπουμε τα συμφέροντα του καθενός, και βγάζουμε μόνοι μας τα συμπερασματά μας...

Θυμάστε ποια ήταν η ομάδα που είχε προτείνει να αγοράσουμε εμβόλια πολλαπλάσια του πληθυσμού μας όταν η χώρα βρισκόταν αντιμέτωπη με την πανδημία του Η1Ν1 και τα κανάλια μας είχαν πρήξει να κάνουμε το εμβόλιο;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται, κείμενο που λέει "ΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ"Μολών Λαβέ
Γιατί εγώ δεν ξεχνώ-Για πάμε να φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη μας στα αμνοερίφια.

Ο κΤσιόδρας ως λοιμωξιολόγος–σύμβουλος στο ΚΕΕΛΠΝΟ συμμετείχε ενεργά σε αντιμετώπιση καθημερινών κλινικών προβλημάτων λοιμώξεων αλλά και στην διερεύνηση επιδημιών όπως η επιδημία μυοκαρδίτιδας από εντεροϊούς στην Κρήτη

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters