Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

DR. RASHID BUTTAR. ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ COVID-19. Παντού γιατροί βγαίνουν με την αλήθεια για τον κορονοϊού

Δρ. Rashid Buttar, screenshot YouTube
Μεταφρασμένο με Google Translate
ΠΗΓΗ https://www.shtfplan.com


Οι γιατροί παντού βγαίνουν με την αλήθεια για την πανδημία του κοροναϊού και την παραφροσύνη που προκαλείται από τον πανικό που όλοι παρακολουθήσαμε τελευταία. Πολλοί δηλώνουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλειδώσετε κανέναν, εκτός από την παγκόσμια τυραννία.
Καθώς αυτοί οι γιατροί υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους να μιλούν την αλήθεια και τα δικαιώματα αυτών που υποδουλώνονται από τους πολιτικούς, λογοκρίνονται και εκφοβίζονται από τα κύρια μέσα ενημέρωσης και τους ολοκληρωτικούς χειριστές τους. Ο Δρ. Rashid Buttar είναι ένας από αυτούς τους γιατρούς.
Αφού δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube, το οποίο λέει ο Μπάταρ συγκέντρωσε 9,1 εκατομμύρια προβολές στο βίντεο που έχει κάνει με το Next News Network . Όμως, οι πληροφορίες που παρείχε, δεν επιτρέπεται να φανούν επειδή φυσάει τρύπες στην επίσημη αφήγηση της πλανδημίας. Όπως εξηγεί ο Buttar στο παρακάτω βίντεο, «γιατί θα ανησυχούσε κάποιος για την απομάκρυνση αυτού του βίντεο; Η ερώτησή μου είναι, «γιατί υπάρχει ανάγκη λογοκρισίας οποιουδήποτε είδους πληροφοριών;» »
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Όλοι γνωρίζουμε την απάντηση τώρα, ή πρέπει. Υποτίθεται ότι είμαστε σκόπιμοι σκλάβοι της άρχουσας τάξης, και πάρα πολλοί άνθρωποι ξυπνούν τα ψέματα της κυβέρνησης και τα συνηθισμένα μέσα ενημέρωσης για αυτά τα ψέματα. Αυτό σημαίνει ότι θα βγάλουν όλες τις στάσεις σε μια προσπάθεια να ωθήσουν την τυραννία στους ανθρώπους. Οποιαδήποτε πληροφορία είναι επικίνδυνη για τον αιώνα της δουλείας της κυβέρνησης θα αφαιρεθεί και το γνωρίζουμε όλοι. Μας έχουν πει ψέματα, αλλά καλοί άνθρωποι παντού στέκονται και παίρνουν πίσω τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματά τους.
Ο Δρ Buttar χτυπά το καρφί στο κεφάλι:
«Ο μόνος λόγος για την κατάργηση του [βίντεο] ήταν ότι ήταν κατά κάποιο τρόπο απειλή. Τώρα, δεν απείλησα κανέναν. Μόλις έφερα τα γεγονότα. Και φυσικά, όταν φωτίζετε τις κατσαρίδες, τι δεν κάνουν; Βγαίνουν στις σκοτεινές εσοχές, και αυτό ακριβώς συνέβη. "
Η ψεύτικη αφήγηση που πολλοί πίστευαν ούτω καθεξής (ότι λίγοι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ελέγχουν τη ζωή σας, να σας κλέβουν και να σας κυβερνούν όπως θεωρούν κατάλληλο) καταρρέει. Η ελευθερία και η ελευθερία δεν απαιτούνται μόνο από τους ανθρώπους απλώς και μόνο από την άρνηση της συγκατάθεσης στην εξουσία.


Ξυπνήστε και συνειδητοποιήστε ότι έχετε τη δύναμη, όχι οι τυράννοι που γαβγίζουν τις εντολές. Η τυραννία τελειώνει όταν σταματήσουμε να τηρούμε.

Συγγραφέας: Mac Slavo

Προβολές:
Ημερομηνία: 27 Απριλίου 2020
Ιστοσελίδα: www.SHTFplan.com


https://www.shtfplan.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters