Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Ὀ κόκκινος θάνατος, ἡ πανοῦκλα τοῦ 20ου αἰ. Κομμουνισμός !


Αυτοί οι "διαφορετικοί" —λόγω κομμουνισμού— άνθρωποι είναι άκρως επικίνδυνοι, γιατί η παραμόρφωσή τους από τον κομμουνιστικό κομματισμό έχει μόνιμο χαρακτήρα. Είναι παραμορφωμένοι σε βαθμό πολιτικής "αναπηρίας" και αυτό δεν ξεπερνιέται ποτέ απ' αυτόν που την έχει υποστεί. Αυτή η μεγάλη αποτελεσματικότητα του κομμουνισμού οφείλεται στο γεγονός ότι μοιάζει με θρησκευτικό "προσηλυτισμό" …Υπόσχεται "σωτηρία" μέσω κονόμας και βολέματος στους "νεοφώτιστους" …Υπόσχεται σίγουρη πρόοδο σε άχρηστους. Τα κομμουνιστικά κόμματα στην πραγματικότητα προκαλούν έναν ιδιόμορφο εξιουδαϊσμό στα μέλη τους …Ιδιόμορφο,γιατί ο κομμουνιστής όχι μόνον δρα όπως ο Εβραίος, αλλά συνδέεται και με τα ίδια προτεσταντοσιωνιστικά κέντρα εξουσίας.




Ο εκπαιδευμένος κομμουνιστής είναι "διαφορετικός" από τον μέσο πολίτη και μοιάζει στη συμπεριφορά με τον Εβραίο …Δεν είναι δηλαδή παράξενο που ακόμα και ως τεμπέλης και άεργος θέλει να ηγηθεί των εργαζομένων. Δεν είναι παράξενο που ακόμα και ως αγράμματος τενεκές θέλει να ηγηθεί των επιστημόνων. Είναι εκπαιδευμένος σαν Εβραίος και αυτό κάνει …Κλέβει, και φωνάζει "…κλέφτης !!" …Λέει ψέματα, κι ορκίζεται ...Μαχαιρώνει, και κλαίει …Φοβάται, κι απειλεί …Οι απόλυτα ειδικοί στο να αυτοθυματοποιούνται, ακόμα κι όταν είναι θύτες …



Αυτό κάνουν οι Εβραίοι ως απόλυτα ειδικοί και αυτούς μιμούνται οι κομμουνιστές. Οι άνθρωποι αυτοί τις φυλακίσεις και τα "ολοκαυτώματα" τα έχουν κάνει "μαγαζιά" …Είναι οι απόλυτα ειδικοί στο να κάνουν τους "ήρωες" ακριβώς την ώρα που έχουν προδώσει εκείνους που τους εμπιστεύτηκαν …Οι απόλυτοι χαφιέδες όταν "εξομολογούν" τους συναγωνιστές τους. Αποτέλεσμα εκπαίδευσης είναι όλη αυτή η κατάσταση και όχι κάποιο προσωπικό ελάττωμα.

Χρησιμοποίησαν τους "μολυσματικούς" Εβραίους, για να μεταφέρουν την κομμουνιστική "πανούκλα" σε όλα κράτη. Όπως τα μολυσμένα ποντίκια με την ανεξέλεγκτη μετακίνησή τους σκορπίζουν τους "ιούς" πρώτα στις φωλιές τους και μετά στο περιβάλλον τους, έτσι έκαναν και οι Εβραίοι με τις μετακινήσεις τους. Όπως τα ποντίκια των λιμανιών μπαίνουν στα διάφορα αμπάρια των πλοίων και σκορπίζουν την αρρώστιά τους, έτσι έκαναν και οι Εβραίοι …"Μόλυναν" τις κοινότητές τους και μετά αυτές οι κοινότητες "μόλυναν" τις κοινωνίες οι οποίες τις φιλοξενούσαν. Έτσι χρησιμοποίησαν οι Προτεστάντες τους Εβραίους, για να μολύνουν τα διάφορα κρατικά "σκάφη", ξεκινώντας από το ευρωπαϊκό "λιμάνι" …Τα "σκάφη" εκείνα, τα οποία δεν ήθελαν να τα αντιμετωπίσουν σε "ναυμαχία", αλλά τα καλόβλεπαν ως "λεία" …Τα "σκάφη" εκείνα, τα οποία θα τους ήταν εύκολο να τα καταλάβουν, εκμεταλλευόμενοι την "πανούκλα" των πληρωμάτων τους. Αυτό ήταν το όλο κόλπο: Παγίδευσαν τους λαούς, για να περάσουν μέσω των Εβραίων τον κομμουνισμό μέσα στα κράτη τους.



Γι' αυτόν τον λόγο είχαν απόλυτη ανάγκη τη συνεργασία με τις κατά τόπους προδοτικές εβραϊκές μειονότητες. Μέσω της εβραϊκής διασποράς "έσπειραν" τον κομμουνισμό σε όλες τις χώρες τής Ευρώπης. Δημιούργησαν ενσυνείδητα "μολυσμένους" κομματικούς θύλακες εβραϊκού τύπου μέσα σε κάθε κοινωνία …Περί αυτού πρόκειται …Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Λεμπ, Γκόλντμαν, Σακς και το κακό συναπάντημα ήταν οι εμπνευστές και χρηματοδότες τού κομμουνισμού.

Οι ίδιοι, οι οποίοι εμφανίζονται σήμερα ως οι μεγάλοι νικητές τής παγκόσμιας εξουσίας, είναι οι ίδιοι που χρηματοδότησαν και τον Μαρξ, τον Λένιν, τον Τρότσκι κλπ …Αυτοί, οι οποίοι σήμερα παριστάνουν τις "Αγορές" και καταστρέφουν ολόκληρα κράτη με μία τους "πρόβλεψη", ήταν οι ίδιοι που χρηματοδότησαν κάποτε τον Μαρξ, για να μπορούν να κάνουν σήμερα αυτά τα οποία κάνουν.



Εβραίοι τοκογλύφοι πλήρωσαν τους "πατέρες" τού κομμουνισμού να φτιάξουν την κατά παραγγελία "ιδεολογία" τής εργατικής τάξης. Πολυεκατομμυριούχοι απατεώνες έβαλαν χαφιέδες τους να κατασκευάσουν την "ιδεολογία" των φτωχών ανθρώπων τού μόχθου …"Ιδεολογία" τρόπος τού λέγειν, εφόσον στην πραγματικότητα πρόκειται περί "παπαρολογίας", η οποία ωθεί στο ένοπλο "γιουρούσι" κατά των πλουσίων. Με στόχο να τρομοκρατήσουν τους πάντες μέσα στην κοινωνία, έβαλαν τα τεμπελόσκυλα να φτιάξουν το "δόγμα" τής εργατικής τάξης …Έβαλαν τα παράσιτα να ηγηθούν των εργαζομένων. Γι' αυτόν τον λόγο τούς ήταν πολύτιμοι συνεργάτες τα εβραϊκά κοπρόσκυλα των γκέτο. 


Οι μεγαλύτεροι τεμπέληδες της παγκόσμιας ιστορίας έγιναν οι συντάκτες του εργατικού "δόγματος". Έβαλαν τους νταβατζήδες, τους μαχαιροβγάλτες και τους χαρτοκλέφτες να "ηγηθούν" του εργατικού κινήματος.  Πληρωμένα μολυσματικά "ποντίκια" των βρόμικων εβραϊκών "γκέτο" βγήκαν και μόλυναν όλες τις κοινωνίες.

Όταν δεν ξεσήκωναν τους εργάτες σε καταστροφικές απεργίες, "ξεσήκωναν" τα απόρρητα μυστικά τής τοπικής παραγωγής, που τα παρέδιδαν στους Αγγλοσάξονες, οι οποίοι παρέμεναν σταθερά τα πραγματικά τους αφεντικά …Μόνιμα "φορτισμένοι", για να προκαλούν τριβές μεταξύ εργαζομένων και εργοδοσίας. Αυτός ήταν ο ρόλος των κομμουνιστών στην κοινωνία …Αυτοί έδιναν την επιθυμητή "γραμμή" στην κοινωνία …



Από τις Πρεσβείες κατ' ευθείαν στα πεζοδρόμια της "πιάτσας" …Τα "γραφεία" τους ήταν στα εργοστάσια και στις φυλακές …Πληρώνονταν για να μπαίνουν στα εργοστάσια και να προκαλούν προβλήματα και ταυτόχρονα να μετατρέπουν τις φυσικές ανισότητες στην παραγωγή σε αφύσικες κοινωνικές ανισότητες στην κοινωνία …Πληρώνονταν για να μπαίνουν φυλακή, ώστε να παρακολουθούν και να χαφιεδίζουν τους πραγματικούς αγωνιστές τής κοινωνίας.

Οι στόχοι τους ήταν πολύ συγκεκριμένοι. Βασικός τους στόχος ήταν να διατηρούν τις κοινωνίες σε μόνιμη κατάσταση ταξικής σύγκρουσης …Να διατηρούν σε εχθρότητα —και αν μπορούν σε βαθμό μίσους— τους κεφαλαιοκράτες με τους εργαζόμενους. Το μίσος των Εβραίων τεμπέληδων απέναντι στην εργασία έγινε μίσος των εργαζομένων απέναντι στην εργοδοσία. Εξαιτίας τους έφταναν στο σημείο οι εργαζόμενοι να "υποσκάπτουν" μόνοι τους το δικό τους κεφάλαιο, που είναι η δυνατότητα εργασίας. Ο δεύτερος στόχος —και πολύ βασικός— ήταν να "φιλτράρουν" μέσα από τις φυλακές και τον συνδικαλισμό το πολιτικό προσωπικό κάθε χώρας …Χαφιέδες, οι οποίοι έδιναν κανονική αναφορά για τον καθένα που αγωνιζόταν πραγματικά και το σύστημα εξουσίας ήθελε να έχει γι' αυτόν πληροφορίες. Αυτά, δηλαδή, τα οποία πάντα έκαναν οι Εβραίοι για την εξουσία —είτε στις φυλακές είτε στα πορνεία—, τα ανέλαβαν οργανωμένα οι κομμουνιστές, οι οποίοι στα πρώτα βήματα του κομμουνισμού ήταν όλοι τους Εβραίοι.


Εδώ πρέπει να προσέξει ο αναγνώστης, γιατί αυτό το οποίο θα πούμε είναι σημαντικό: Η ύπαρξη του κομμουνισμού ήταν η βασική προϋπόθεση για να λειτουργήσει η Democracy. Καμία Democracy δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει στοιχειωδώς, αν δεν υπήρχε από "πίσω" της ο προδοτικός και εκφυλιστικός κομμουνισμός. Αν δηλαδή η Democracy είναι ο "πάγκος" τού σφαγέα, όπου θα ξαπλώσει η κοινωνία για να την "σφάξουν" οι Αγγλοσάξονες, ο κομμουνισμός είναι η "αρρώστια", για να μπορέσουν να τη βάλουν πάνω σ' αυτόν …Αν δεν εξασθενίσεις κάποιον μέχρι θανάτου, δεν μπορείς να τον βάλεις στο "σφαγείο". Αυτήν τη δυνατότητα τους παρείχε ο κομμουνισμός. Αυτό το κατάφερνε, γιατί έχει διπλό ρόλο μέσα στην κοινωνία …Δεν αφορά μόνον τους κομμουνιστές, όπως εσφαλμένα νομίζουν κάποιοι. Ως θεωρία διχάζει τον λαό —και άρα τον "προφορτίζει", για να τον ωθήσει στα προκάτ-"κόμματα"—, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και φανατικούς "σκύλους", οι οποίοι έχουν ως δουλειά τους να "σπρώχνουν" προς την επιθυμητή κατεύθυνση αυτά τα "προφορτισμένα" άτομα.


Με τα κομμουνιστικά "σάλια", δηλαδή, "αρρωσταίνει" η κοινωνία στο σύνολό της και ταυτόχρονα παράγονται και τα κομμουνιστικά "σκυλιά" των κομμουνιστικών κομμάτων …Τα λίγα δηλαδή που ξέρει ο καθένας περί "μαρξισμού" είναι ικανά —ανάλογα με το αν αυτός συμφωνεί ή διαφωνεί— να τον τοποθετήσουν φανατικά σε ένα συγκεκριμένο "κόμμα" …και τα πολλά περί του "μαρξισμού" απλά τον κάνουν "σκύλο" του κομμουνιστικού κόμματος …Τα "λίγα", δηλαδή, κάνουν κάποιον "χριστιανοδημοκράτη" ή "σοσιαλοδημοκράτη" —ανάλογα με τους φόβους και τις προτιμήσεις του— και τα "πολλά" κάνουν κάποιον μέλος του τοπικού κομμουνιστικού κόμματος. Τα "πολλά" κάνουν τον "διαφορετικό" και αυτή η "διαφορετικότητα" είναι το ζητούμενο σε μια "προφορτισμένη" κοινωνία.

Με την οργάνωση των κομμουνιστικών κομμάτων και τα "βολέματα" που εξασφάλιζαν μέσα στους κρατικούς μηχανισμούς —χάρη στην πίεση των αγγλοσαξονικών μυστικών υπηρεσιών— ήταν εύκολο οι ιμπεριαλιστές να δημιουργήσουν στρατιές δικών τους χαφιέδων μέσα στα κράτη …



Ήταν τα "σκυλιά" τους, που με τη "λύσσα" τους τρομοκρατούσαν τις κοινωνίες και γέμιζαν τις νόμιμες "στάνες" τής Democracy …Τα "σκυλιά" των κομμουνιστικών κομμάτων, που χιμούσαν στην κοινωνία μόνο και μόνο για να τη διχάσουν και να τη μοιράσουν στις νόμιμες "στάνες" των Αγγλοσαξόνων. Χιμούσαν στη μάζα των φτωχών πολιτών τού κάθε κράτους, η οποία αποτελούσε και τον βασικό στόχο των ιδιοκτητών τής Democracy …Στη μάζα, η οποία με την ψήφο της νομιμοποιούσε στην εξουσία τους προδότες, τους οποίους είχαν προεπιλέξει ερήμην των λαών οι Αγγλοσάξονες. Όσοι φτωχοί μισούσαν και φοβούνταν τους κομμουνιστές πήγαιναν στη χριστιανοδημοκρατική "στάνη" και όσοι στοιχειωδώς τους άκουγαν πήγαιναν προς τη σοσιαλοδημοκρατική "στάνη".



Μόνον τα άγρια εκπαιδευμένα "σκυλιά" παρέμεναν στο "φυλάκιο" των ΚΚ. Με τη χρηματοδότηση των Σιωνιστών και τις "πλάτες" των Προτεσταντών η ιδιότητα του κομμουνιστή έδινε "μισθό" και βόλεμα εξ' αρχής και γι' αυτό προσέλκυσε εξ' αρχής ό,τι χειρότερο και παρασιτικότερο περιφερόταν στην κοινωνία.




Διαβάζουμε ὁλόκληρο τό σπουδαῖο ἄρθρο,τοῦ Παναγιώτη Τραϊανοῦ,ΕΔΩ



https://sxolianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters