Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ζ. Πολυζωίδη Προέδρου ΠΕΚΩ για την πρώτη ομαδική μήνυση κατά λαθροεποικισμού. βίντεο


Σημαντικό μήνυμα για τους Έλληνες απανταχού γαίας. 

Κάνουμε ομαδικές μηνύσεις και πολύ σύντομα ομαδικές αγωγές για τον ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ και κατά ΤΡΑΠΕΖΩΝ για τους ευνόητους λόγους.

Να τους βάλουμε φυλακή, να σταματήσουμε τον ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ, να σώσουμε τις περιουσίες μας, να αποζημιωθούμε για την ανυπολόγιστη ζημία μας και να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ.


Έχουμε πολύ καλή νομική ομάδα, δεμένα δικόγραφα και το πάμε με την υπογραφή μας μέχρι τέλους. Μπορεί να λάβει μέρος στις ομαδικές μηνύσεις/αγωγές ΟΛΟ το Ελληνικό Έθνος απανταχού γαίας !!!
Θέλεις να συμμετάσχεις?
Για συμμετοχή πατήστε εδώ:
Πηγαίνετε στον φάκελο ΜΗΝΥΣΕΙΣ και ανοίγετε έγγραφο με τίτλο: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.2 (Η έκδοση μπορεί να έχει διαφορετικό νούμερο πχ αντί 1.2 να είναι 1.3 αλλά ο κύριος τίτλος παραμένει ο ίδιος). Ακολουθούμε τις οδηγίες ΠΙΣΤΑ !
Δείτε ειδικό επεξηγηματικό video με την διαδικασια βημα προς βημα.
Στον φάκελο ΜΗΝΥΣΕΙΣ υπάρχουν όλα τα έγγραφα σχετικά με τις μηνύσεις/αγωγές και οδηγίες για όλο τον κόσμο. Υπάρχει επίσης έγγραφο με τα σημεία υπογραφών (λίστα) με τα τηλ επικοινωνίας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στον φάκελο ΩΜΕΓΑ υπάρχουν όλα τα σχετικά έγγραφα για να γίνει κάποιος μέλος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΩΜΕΓΑ, οδηγίες εγγραφής, καταστατικό κλπ. Προτείνουμε σε όλο τον κόσμο να γίνει μέλος στην ΩΜΕΓΑ ανεπιφύλακτα.
Εκτός το ότι η Ένωση Καταναλωτών έχει έννομο συμφέρον για τα μέλη της, δεν χρειάζονται οι επιπλέον υπογραφές/έξοδα για τις ομαδικές μηνύσεις διότι θα γίνονται στο όνομα της Ένωσης.
Τέλος η πατρίδα μας χάνεται με συνοπτικές διαδικασίες λόγω εποικισμού, λόγω τραπεζών, λόγω ανομίας γενικά εκ των αποτελεσμάτων και πρέπει ΟΛΟΙ μας να γίνουμε ΕΝΑ να τελειώνουμε επιτέλους, αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω δυσμενών εξελίξεων.
Τα νούμερα είναι αμείλικτα. Διαβάστε έντυπο Ένωσης για πλήρη κατανόηση.
Έντυπο Ωμέγα
Ερωτήσεις η απορίες στα κατά τόπους σημεία υπογραφών και τηλέφωνα επικοινωνίας.
Με εκτίμηση
Π. Πολυζωίδης πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Καταναλωτών Ωμέγα
email: isonomia120@gmail.com





https://pekoonline.wordpress.com/

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας να συμμετάσχω στην ομάδα?

Διόνιος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΣΤΑ ΛΙΝΚ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΑΙ ΕΔΩ https://pekoonline.wordpress.com/

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters