Έγγραφο από το υπουργείο Υγείας, δημοσιοποιείται στο διαδίκτυο και προκαλεί ανησυχία στον αστικό πληθυσμό.
Σύμφωνα με καταγγελία της “Χρυσής Αυγής”, ο αρμόδιος φορέας του Υπουργείου Υγείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ελονοσία που φέρουν και μεταδίδουν οι καραβιές των λαθρομεταναστών στην χώρα μας.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Το Γραφείο Νοσημάτων ενημερώθηκε σχετικά με εισαγόμενο κρούσμα ελονοσίας σε μετανάστη από ενδημική χώρα. Σύμφωνα με το ιστορικό του, ο ασθενής αφίχθη στην Ελλάδα προ μηνός και διέμενε στον οικισμό Κάτω Σούλι Δήμου Μαραθώνα. Η διάγνωση του ασθενούς επιβεβαιώθηκε ως ελονοσία από πλασμώδιο vivax στον Τομέα Παρασιτολογίας, Εντομολογίας και Τροπικών Νόσων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας”.
“Είναι πια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα ότι η αθρόα λαθρομετανάστευση αποτελεί μια υγειονομική βόμβα και βασική αιτία αποσάθρωσης του εθνικού και κοινωνικού ιστού.
Απέναντι σε όλα τα αποκόμματα του “δημοκρατικού τόξου” που εθελοτυφλούν, τον ανθελληνικό Σύριζα που πραγματώνει τις λαθροφαντασιώσεις της κυρά Τασίας και τους καραγκιόζηδες της ψοφοδεξίας που γελοιοποιούνται με το να διατείνονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι απούσα (!) στο λαθρομεταναστευτικό, ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η μόνη δύναμη Εθνικής Αντίστασης απέναντι στα σχέδια αφανισμού του Έθνους”, αναφέρεται στην καταγγελία.
makeleio.gr