Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Θα κλάψουν μανούλες από Σεπτέμβρη με τις καταθέσεις! ΔΕΙΤΕ γιατί….

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Αλεξιάδη, εντός του Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθεί η μεγάλη διασταύρωση που γίνεται με τους τραπεζικούς λογαριασμούς.
«Ήδη από τα πρώτα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας προκύπτουν χιλιάδες περιπτώσεις ανακόλουθων καταθέσεων σε σχέση με τις φορολογικές δηλώσεις το διάστημα 2000-2012.


Βρέθηκαν δηλαδή φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις με καταθέσεις εκατομμυρίων, ενώ δήλωναν 60.000 ή 70.000 ετήσιο εισόδημα. Άπαντες με αυτόματο τρόπο θα κληθούν να δικαιολογήσουν πού βρήκαν αυτά τα χρήματα. Μιλάω για εκατοντάδες χιλιάδες φυσικά πρόσωπα και λογαριασμούς», σημειώνει ο ίδιος.

Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων φορολογούμενων που γνωρίζουν πως τα τελευταία 15 έτη υπάρχει ανακολουθία μεταξύ τραπεζικών καταθέσεων τους και φορολογικών δηλώσεων, καλό είναι να αρχίσουν να ψάχνουν στα αρχεία τους όλα εκείνα τα στοιχεία που δικαιολογούν τις καταθέσεις τους.

Εμείς δεν θα κουράσουμε από αυτή εδώ την στήλη, το μόνο που θα πούμε είναι πως καλό είναι να συμβουλευθείτε ειδικούς επί του θέματος καθώς είναι πολλά τα όπλα που διαθέτουν οι πολίτες. Σκεφτείτε τις καταθέσεις σας 31/12/1999 και το βασικότερο, σκεφτείτε την νομολογία που είναι υπέρ σας για καταθέσεις πριν το 2010 και δεν θα πω για την ώρα κάτι περισσότερο…

Είναι υποθέσεις που μόνο ειδικευμένοι μπορούν να χειριστούν.

Και θυμηθείτε αυτό. Δεν θα πάρετε φορολογικό συγχωροχάρτι πληρώνοντας όπως μέχρι σήμερα διαρρέουν 15 άντε 20%.

Ο φόρος θα φθάνει σίγουρα στο 45%.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters