Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ χωρίς καμια σήμανση! ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τον λόφο του Λυκαβηττού...

Τι είναι αυτές οι οικοδομικές εργασίες για μόνιμη κατασκευή στο μονοπάτι του Λυκαβηττού από την πλευρα του Κολωνακίου, στο ύψος του πλατώματος που ήταν το παλιό καφενεδάκι;
Mιλάμε για μπετά, μπετόβεργες, κολόνες...
Δεν υπήρχε καμιά σήμανση... πως δύναται να αδειοδοτηθεί τέτοια οικοδομή στο λόφο;

Βοήθεια ΚΛΕΦΤΕΕΕΣ. ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!. ΕΓΓΡΑΦΑ

ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ 2008 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ 140.000 ΕΥΡΩ! ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ 420.000 ΕΥΡΩ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Το 2008 πήρα δάνειο 140.000 ευρώ από την Εθνική, βάζοντας το σπίτι μου υποθήκη και αγόρασα ένα δεύτερο σπίτι 67 τετραγωνικών. Τότε δουλεύαμε και οι δύο και βγάζαμε 4000 τον μήνα....

MATRIX KAI ΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ....


ΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΟΜΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΝΟΗΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ. 
ΑΦΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΑΜΠΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΟΚΑΤΑΛΗΠΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ -ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ- ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ.

Τα ΠΑΝΤΑ για την πουστοποίηση. Σάλος με τη νέα… “μέθοδο” αλλαγής φύλου στην Ελλάδα: 23χρονος έγινε κορίτσι χωρίς ιατρικές επεμβάσεις!

Η αλλαγή του φύλου στη ληξιαρχική πράξη γέννησης, στην αστυνομική ταυτότητα και σε άλλα δημόσια έγγραφα, δεν προϋποθέτει ιατρικές επεμβάσεις στο σώμα του ενδιαφερομένου ατόμου, αλλά αρκεί η απλή τεκμηρίωση και η με οποιονδήποτε τρόπο απόδειξη της αναγκαιότητας της αλλαγής, αποφάνθηκε το Ειρηνοδικείο Αθηνών...

Ξ ε σ τ ρ α β ω θ ε ί τ ε Έλληνες! ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΕΒΙΤ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ....ΕΛΙΑΜΕΠ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ! Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Μ Ε ; ΣΙΓΟΥΡΑ;Σαν ιστολόγιο ένα έχουμε να πούμε σε αυτά τα κοπρόσκυλα..." Τύμμα τύμματι τίσαι." 
Δηλαδή την πληγή με πληγή θα την πληρώσουν.! 
Σιγά σιγά θα προσλάβουν και τον Χακάν Φιντάν (αρχηγό της διαβόητης 'ΜΙΤ') ως σύμβουλο!!! Όταν η Ρεπούση κυκλοφορεί με τουρκικό διαβατήριο, τι να λέμε τώρα.!! 

Κ.Γρίβας ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ βίντεο Τα λέει έξω απο τα δόντια. Με το Φώτη Γιοβαννόπουλο, 14-Δεκ-2019, Εστιάζοντας στην Επικαιρότητα


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Η Ελλάς σε διαδικασία διαμελισμού.

Παναγιώτης Αποστόλου

Ήταν ημέρα Κυριακή στις 27 Απριλίου 1941, όταν τα ναζιστικά στρατεύματα Κατοχής έμπαιναν στην Αθήνα! 
Όταν η γερμανική – φασιστική μπότα ποδοπατούσε την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό! Όταν τα άθλια τέκνα του ναζισμού έσπερναν το θάνατο στο πέρασμά τους, ξεκληρίζοντας ολόκληρα χωριά και πόλεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Όταν οι υπάνθρωποι Γερμανοί βίαζαν γυναίκες και παιδιά. Όταν λεηλατούσαν τα προϊόντα και άφηναν τον ελληνικό λαό να λιμοκτονεί και όταν επέτασσαν τις κατοικίες των Ελλήνων πολιτών για τις δικές τους ανάγκες!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αντέγραψε τις ναζιστικές μεθόδους η Κυβέρνηση…

Ποιος θα πίστευε λοιπόν, ότι μετά από 79 χρόνια θα βρισκόταν ελληνική κυβέρνηση να θεσπίσει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για την επίταξη ακινήτων, οικοπέδων και χωραφιών στα νησιά του Αιγαίου μας, με την οποία επιβάλλεται ως έκτακτη ανάγκη για την αντιμετώπιση της διακινδύνευσης της δημόσιας τάξης ή υγείας, που προκαλείται από τη μεταναστευτική – προσφυγική κρίση η επίταξη των ακινήτων, τα οποία βρίσκονται στα νησιά υποδοχής μεταναστών και προσφύγων των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και ανήκουν σε ιδιώτες, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, καθώς και σε ΟΤΑ πρώτου ή δευτέρου βαθμού ή άλλα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η δημοσίευση της κυβερνητικής επίταξης (10/02/2020) δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Α΄ 28/10.02.2020) με τίτλο: “Κατεπείγουσες ρυθμίσεις επίταξης ακινήτων για την αποφυγή διακινδύνευσης της δημόσιας τάξης και υγείας”!

Με απόφαση δε, του Υπουργού Μετανάστευσης προσδιορίζονται συγκεκριμένα τα προς επίταξη ακίνητα και η χρήση τους, καθώς και η χρονική διάρκεια της επίταξης, ενώ με απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Μετανάστευσης και Ασύλου, καθορίζεται εύλογη αποζημίωση των δικαιούχων ιδιοκτητών (σ.σ. από πού θα βγούν τα κονδύλια της αποζημίωσης; Από τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων πολιτών;)!

Να θυμίσουμε εδώ, πως ΠΝΠ ονομάζεται το νομοθέτημα που θεσπίζεται από τον ΠτΔ μετά από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου και αφορά διευθέτηση εκτάκτων αναγκών!

Σφοδρή αντίδραση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου…

Ωστόσο, αυτή η κυβερνητική απόφαση δημιούργησε σφοδρές αντιδράσεις στη νησιωτική κοινωνία του Αιγαίου μας. 
Έχει προκαλέσει μεγάλη αγανάκτηση, θυμό, οργή. 

Ζητούν, εδώ και τώρα να πάρει πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ την ΠΝΠ, δηλώνοντας πως δεν θα ανεχτούν ποτέ την επίταξη περιουσιών τους προκειμένου να δημιουργηθούν νέα κέντρα – κολαστήρια “μεταναστών”!

Αυτή η αντίδραση ξεκινάει από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με ψήφισμα έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου της και με την οποία διακόπτει κάθε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση! 

Τουλάχιστον μέχρι να γίνει η ανάκληση της ΠΝΠ! Καταγγέλλοντας την ΠΝΠ ως πράξη αντιδημοκρατική και δηλώνοντας την προσφυγή της Περιφέρειας στη Δικαιοσύνη! 
Όταν, τοπικές αυτοδιοικήσεις των νησιών μας απειλούν να φτάσουν και μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας!

Στο ψήφισμα αυτό, γίνεται γνωστό ότι θα ενημερωθούν όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Βουλής, αλλά και του Ευρωκοινοβουλίου, όπως επίσης ότι, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στηρίζει τις αποφάσεις όλων των Δημοτικών Συμβουλίων των νησιών μας, που έχουν ξεσηκωθεί και κηρύσσουν αγώνα υπέρ βωμών και εστιών!

Σφοδρή αντίδραση και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση των νησιών μας…

Ο Δήμαρχος της Μυτιλήνης Ευστράτιος Κυτέλης είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας:

«Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι δεσμευτική. Επιμένουμε για μαζική και άμεση αποσυμφόρηση του νησιού, καλύτερη φύλαξη συνόρων, επιτάχυνση των διαδικασιών για το άσυλο. 
Θέλουμε να κλείσουν όλες οι υφιστάμενες δομές και λέμε όχι σε νέα δομή στο νησί της Λέσβου»!

Ο Δήμαρχος της Λέρου Μιχάλης Κόλλιας είπε:

«Από το νησί πέρασαν χιλιάδες πρόσφυγες από το 2015 και έρχεται η κυβέρνηση η οποία προεκλογικά εξήγγειλε αποσυμφόρηση, έρχεται σήμερα με αστραπιαία κίνηση να δεσμεύσει κάτι, να το περάσει με τον χειρότερο τρόπο στη χώρα της δημοκρατίας για να κατασκευάσουν κλειστή δομή. 
Θέλουν να επαναφέρουν τις φυλακές στη Λέρο και τα νησιά;»!

Στο ίδιο μήκος κύματος οργής και αγανάκτησης κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις άλλων Δημάρχων των νησιών μας!

Μαζεύουν υπογραφές στο Πυλί της Κω…

Αλλά η ελληνική κοινωνία στα νησιά μας, αντιδρά και εκείνη οργισμένα και επιθετικά κατά της αντιδημοκρατικής – τουλάχιστον – απόφασης της κυβέρνησης της Ν.Δ.! 
Αντλούμε από την τοπική εφημερίδα “Το Βήμα της Κω” το παρακάτω δημοσίευμα:

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα ως τοπικοί σύμβουλοι στο Τοπικό Συμβούλιο Πυλίου, οι απόψεις και οι τοποθετήσεις μας για το χωριό μας ήταν κοινές από όλους τους συνάδελφους αν και διαφορετικών παρατάξεων.

Γι αυτό λοιπόν από την πρώτη στιγμή λειτουργήσαμε ενωμένοι όλοι μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο που εκπροσωπεί εμάς και όλο το χωριό μας κ. Πάχο Θεόδωρο. 

Κατόπιν σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με θέμα την εγκατάσταση νέας κλειστής δομής δίπλα στις ήδη υπάρχουσες δομές (ΚΥΤ & ΠΡΟΚΕΚΑ) ή αλλιώς ως γνωστών (Hot Spot) καταλήξαμε σε ομόφωνη απόφαση που δηλώνει την παραίτηση μας ως Τοπικό Συμβούλιο Πυλίου! 

Η πρόταση είναι ΟΧΙ στην νέα αυτή κλειστή δομή. Ναι, στην άμεση αποσυμφόρηση στις δυο υπάρχουσες και να φύγει η δομή από το χωριό μας και από το νησί μας. 

Μετά την πρώτη εξαγγελία της Κυβέρνησης και την παρουσία του κ. Υπουργού στο νησί μας για να μας πει τον τρόπο λειτουργίας της νέας αυτής δομής, εμείς ως τοπικό Πυλίου αποφασίσαμε ομόφωνα να βγούμε και να μαζέψουμε υπογραφές από τους κατοίκους του χωριού, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αγανάκτησης στον τρόπο ζωής μας που πάνε άλλοι να μας επιβάλλουν. 

Αρκετά έχουμε υποστεί ως τοπική κοινωνία, αρκετά έχουμε σκύψει το κεφάλι, αρκετά έχουμε κάνει υπομονή για όλο αυτό το τεράστιο θέμα. 
Δεν πάει άλλο, αυτή η κοινωνία πρέπει να ζει ξανά ελεύθερη και όχι με το φόβο που επικρατεί τα τελευταία χρόνια»! 
Να σημειωθεί, πως στα Hot Spot του Πυλίου, επανειλημμένα έχουν γίνει ακραία επεισόδια με τραυματίες!

Να εκδιωχθούν από τα νησιά όλες οι ΜΚΟ…

Επίσης, από το “Το Βήμα της Κω” ενημερωνόμαστε, ότι: «18 διαφορετικοί Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί έχουν χρηματοδοτηθεί απευθείας από την Ε.Ε. για την προσφυγική κρίση. 
Αφού, ευρωπαϊκή χρηματοδότηση που ξεπερνά τα 2,34 δισεκατομμύρια ευρώ έχει εισρεύσει στην Ελλάδα από το 2015, με σκοπό την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που δημιουργεί η προσφυγική κρίση.

Όπως δείχνουν τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Κομισιόν (στοιχεία Ιανουαρίου 2020), από τα χρήματα αυτά, περισσότερα από 1,285 δισ. ευρώ έχουν κατευθυνθεί σε διεθνείς οργανισμούς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ). 

Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία, τα μεγαλύτερα ποσά έχουν διατεθεί στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), η οποία έχει λάβει συνολική χρηματοδότηση ύψους 723 εκατ. ευρώ έως σήμερα, καθώς και στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (International Organization for Migration - IOM), ο οποίος έχει λάβει 336,3 εκατ. ευρώ. 

Αυτοί οι δύο διεθνείς οργανισμοί, μάλιστα, είναι και οι μοναδικοί που έχουν αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα projects σε εξέλιξη, τα οποία χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση»!

Φαντάζομαι, ότι όλοι αντιλαμβάνεστε το ύποπτο παιχνίδι που παίζουν οι διάφορες ΜΚΟ στα νησιά μας, που διακηρύττουν δεξιά και αριστερά, πως παράγουν ανθρωπιστικό έργο με πολύ υψηλές χρηματικές απολαβές για τα στελέχη τους και τα οποία κρύβονται στην ανωνυμία τους!

Οι πολιτικάντηδες του Συστήματος…

Πολλοί σημερινοί Βουλευτές της ΝΔ, όταν η ΝΔ ήταν στην αντιπολίτευση βυσσοδομούσαν κατά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΑΝΕΛ και πρότασσαν το πατριωτικό τους αίσθημα για τις αντεθνικές επιλογές της!

Ένας εξ αυτών, είναι ο Γιάννης Λοβέρδος Βουλευτής της Ν.Δ. Δυτικού Τομέα Αθηνών και δημοσιογράφος – τηλεαστέρας!

Κάποτε λοιπόν στο “μακρινό 2017” έγραφε στο λογαριασμό του στο twitter:

«Ο Μουζάλας είναι, ή πανηλίθιος, ή εντελώς φασίστας. 
Και στις δυο περιπτώσεις είναι άκρως επικίνδυνος. 
Επιτάξεις κάνουν οι Ναζί»!

Το συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω, που βγαίνει αβίαστα από μόνο του, είναι πως η Ελλάς βρίσκεται ναρκωμένη στο χειρουργικό κρεβάτι, λίγο πριν ο “χειρουργός” την ακρωτηριάσει!

Μετά την επίταξη ελληνικής γης, έρχονται και φυλακές υψίστης ασφαλείας…

Αλλά, πηγή μας υψίστου ασφαλείας μας είπε ότι αυτή η απόφαση ΠΝΠ περί επίταξης γης στα νησιά μας, ήταν προαποφασισμένη από την Καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ. 

Την Ανατολικογερμανίδα Άγκελα Μέρκελ! 

Την Γερμανο-πολωνέζα Άγκελα Μέρκελ! 

Του μέλους της επίσημης νεολαίας του σοσιαλιστικού κόμματος του Προέδρου της κομμουνιστικής Ανατολικής Λαϊκής Γερμανίας Έριχ Χόνεκερ, με τις σταλινικές αντιλήψεις!

Έτσι – σύμφωνα με την πηγή μας - στις 20 Νοεμβρίου 2019 στο Ζάγκρεμπ με την συμμετοχή όλων των ηγετών της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες του καταστατικού συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την εκλογή νέας ηγεσίας του, συνευρέθηκαν η Άγκελα Μέρκελ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα είπαν και κατ΄ ιδίαν! 

Στην κατ΄ ιδίαν αυτή συνάντηση – πάντα σύμφωνα με την πηγή μας – δόθηκε η “εντολή” δημιουργίας ανοικτών και κλειστών κέντρων στην Ελλάδα, προκειμένου όλοι αυτοί να μείνουν μόνιμα στην χώρα μας!

Ταυτόχρονα να δημιουργηθούν φυλακές υψίστης σημασίας, με γερμανική τεχνογνωσία για να βάλουμε σε αυτές, τους συλληφθέντες τζιχαντιστές, τους οποίους μας στέλνει ο Ρ. Τ. Ερντογάν από τη Συρία και για να μην πάνε αυτοί στην Γερμανία. 

Μας είπε βέβαια η πηγή μας, ότι ως αντάλλαγμα αυτών των “πρωτοβουλιών” της ελληνικής κυβερνήσεως θα είναι η παραχώρηση τριών δις ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια!

Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες που μας εμπιστεύθηκε η εξέχουσα και υψηλοτάτης πληροφόρησης πηγή μας;;;

Οψόμεθα!!!Με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης Από Την Interpol Ο Πακιστανός Που «Καμαρώνει Δίπλα Στον Υπουργό Βίτσα»

Ποιος είναι ο Πακιστανός που «»Καμαρώνει δίπλα στον Υπουργό Βίτσα» & Υποσχέθηκε Ιθαγένεια με ένα χαρτί;

ΠΗΓΗ: KATOXIKA , ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Καμαρώνει δίπλα στον Υπουργό Βίτσα που πέρασε και απο το Άμυνας σας Γύφτικο σκεπάρνι ο Πακιστανός Ο Τζαβέντ Ασλάμ, με τον Βίτσα να υπόσχεται Ιθαγένεια σε Πακιστανούς με ένα μόνο χαρτί …Αρκεί να ψηφίσουν Σύριζα (Βεβαίως -Βεβαίως)

ΗΠΑ: Ο Χαμέντ έβγαλε μαχαίρι σε αστυνομικό αλλά εκεί δεν σηκώνουν μαγκιές – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Ενας 18χρονος ονόματι Ισμαήλ Χαμέντ εβγαλε μαχαίρι και όρμησε σε αστυνομικό σε πόλη της Αριζόνα.
«Έφαγε» σφαίρα μόλις πέρασε το όριο των 3 μέτρων και δεν υπάκουσε όταν του ζητήθηκε να πετάξει το μαχαίρι και να κάνει πίσω.
Εδώ μην ρωτάτε πως θα αντιμετώπιζαν το ίδιο περιστατικό , προφανώς να είχαμε έναν μαχαιρωμένο αστυνομικό

Αναζητώντας αρχαιολογικές αποδείξεις για την ύπαρξη γιγάντων

Οι ιστορίες για τους κολοσσιαίους προγόνους μας έχουν κατακλύσει μυθολογίες και λαϊκούς θρύλους, καθώς κάθε αρχαίος πολιτισμός διέθετε το δικό του σώμα «γνώσης» για τους γίγαντες που όργωναν άλλοτε την οικουμένη.

Κι έτσι τα τελευταία 200 χρόνια (και ειδικά από τις αρχές του 20ού αιώνα) η αρχαιολογική σκαπάνη φέρεται να αποκαλύπτει συχνά πυκνά γιγαντιαίους σκελετούς ή απολιθωμένα αποτυπώματα, υποδεικνύοντας ότι ενδεχομένως να υπάρχει κάτι περισσότερο από την απλή μυθιστορία.

Παγκόσμια Τράπεζα και ΔΝΤ πίσω από παγκόσμια φτώχεια

Ιστορική απόφαση ανακαίνισης των εγκαταστάσεων της Αρχαίας Ολυμπίας!


ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters