Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Το Μυστήριο με τις Πύλες, τον Μ.Αλέξανδρο και τους Νεφελίμ

Το “Μενταγιόν της Κυβέλης”. Προσέξτε τον ήλιο να ανατέλλει από την ημισέληνο. Οι “Πύλες” ήταν απαραβίαστες. Τα υπόγεια γένη, απόρροια επιμειξιών με ανθρώπους αυξάνονταν και πληθύνονταν και μερικές από τις “πύλες” τύχαινε, πριν έλθει ο Χριστός να “ανοίγουν”. Τότε ξεχωριστοί άνθρωποι με πίστη στον ένα Θεό αναλάμβαναν το σφράγισμά τους.

Το τελευταίο καταγεγραμμένο μάζεμα των “διαφυγόντων” “υποχθονίων” και το σφράγισμα των “πυλών” που είχαν ανοίξει είναι αυτό που διαβάζουμε στο κείμενο του Αγίου Ανδρέα.

Οι Ινδιάνοι Διδάχτηκαν από τους Αρχαίους Έλληνες

 Όπως εξύμνησαν τον άνθρωπο και τις αξίες του ανθρωπισμού οι αρχαίοι Έλληνες, έτσι και οι Ινδιάνοι της Βόρειας Αμερικής ανέδειξαν με τη φυσική ζωή τους την αγάπη για τη φύση, τη γη, τα ζώα, τα φυτά, όλα τα όντα του κόσμου τούτου.

Ακόμα περισσότερο θα διαπιστώσει κανείς, όπως και σε πολλές εθνικές θρησκευτικές παραδόσεις, ότι οι ινδιάνικες πίστεις και οι μυθολογικές παραδόσεις συνάδουν στο πνεύμα και τη φιλοσοφία με την ελληνική αντίληψη.

«Μονάδες Ανάνηψης» τοποθετούν εκτάκτως στα κέντρα εμβολιασμού με το εμβόλιο της Pfizer οι Βρετανοί!

Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας (NHS) επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι θα εγκαταστήσει πλήρεις «Μονάδες Ανάνηψης» σε κέντρα εμβολιασμού κορωνοϊού οι οποίες θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε λήπτες του εμβολίου που θα παρουσιάζουν παρενέργειες!

Γενικός Εισαγγελέας των Η.Π.Α.: Το Facebook παραβίασε τον νόμο και πρέπει να διαλυθεί

Την Τετάρτη, η Γενική Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Λετίσια Τζέιμς ανακοίνωσε μια αντιμονοπωλιακή αγωγή εναντίον του Facebook, υποστηρίζοντας ότι ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει βλάψει τον ανταγωνισμό αγοράζοντας μικρότερες εταιρείες, όπως το Instagram και το WhatsApp, για να εκμηδενίσει την απειλή που αποτελούσαν για το ίδιο. 

«ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΟΥΝ ΜΕ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ. ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΜΥΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΓΗ» & ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Και μετά την εντελώς ξαφνική διήμερη "απεργία" των δημοσιογράφων, ξεκινάνε πάλι οι ειδήσεις με λίγες αλλαγές!

Μετά την διήμερη ενημέρωση και καθοδήγηση που έλαβαν, στα δελτία ειδήσεων σαν να μας προετοιμάζουν για κάποια αναπαράσταση blue beam... ή μήπως όχι...;

Μα να μιλάνε στα δελτία για εξωγήινους, όπως μιλάνε και για τα κρούσματα της γρίπης!;!?!;

ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ. Ο Μύθος

Μητέρα του Εριχθονίου ήταν η Γη ενώ πατέρας του ο Ήφαιστος.
Ο Εριχθόνιος γεννήθηκε με έναν ασυνήθιστο τρόπο.

Όπως λέγεται, μία ημέρα η θεά Αθηνά μπήκε στο εργαστήριο του Ηφαίστου γιατί χρειαζόταν να της κατασκευάσει νέα όπλα.

Επειδή εκείνη την εποχή η Αφροδίτη είχε εγκαταλείψει τον Ήφαιστο, ο τελευταίος μόλις είδε την Αθηνά ένιωσε δυνατή ερωτική επιθυμία και θέλησε να ενωθεί μαζί της.

Από το 1867 ξέρουν ότι η Ελλάδα έχει πολύ πετρέλαιο σύμφωνα με έκθεση του Πανεπιστημίου Αθηνών

Από το 1867 ξέρουν ότι η Ελλάδα έχει πολύ πετρέλαιο σύμφωνα με έκθεση του Πανεπιστημίου Αθηνών
Όλοι πλέον κατάλαβαν ότι η Ελλάδα έχει πολύ πετρέλαιο. Είναι ελάχιστα γνωστό ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Ιωάννης Μεταξάς είχε δημιουργήσει ομάδες ερευνών του υπεδάφους της Ελλάδος.

Τα αποτελέσματα των ερευνών ήταν ότι η Ελλάς είναι πλουσιότατη σε σημαντικά υλικά υπεδάφους. Ο σχετικός φάκελος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το γραφείο του, όπως μυστηριωδώς πέθανε και ο τότε πρωθυπουργός.

Η μεγάλη Σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο 21/12/2020 – Μέρος Β’

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΔΙΑ – ΚΡΟΝΟΥ 21/12/2020

Το εξαιρετικά εντυπωσιακό και ίσως καθόλου συμπτωματικό είναι ότι ενεργειακά και αστρονομικά η μεγάλη σύνοδος πραγματοποιείται στις 21/12/2020 την ίδια μέρα με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο για το βόρειο ημισφαίριο και για την ακρίβεια περίπου 6 ώρες μετά.

Οι δύο αστρολογικοί χάρτες που προκύπτουν δεν έχουνε μεγάλη διαφορά όσον αφορά πλανητικές όψεις και μοίρες. 

Η μεγάλη Σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο 21/12/2020 – Μέρος Α’

Το 2020 θα κλείσει με την ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ ΔΙΑ – ΚΡΟΝΟΥ στις 21 Δεκεμβρίου στην μηδενική μοίρα και 28΄ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ. 
Αποκαλείται έτσι, γιατί εγκαινιάζει μία μεγάλη περίοδο 200 χρόνων όπου ο Δίας και ο Κρόνος θα συναντιούνται κάθε 20 χρόνια σε ζώδια του ΑΕΡΑ. 

Είναι εντυπωσιακό ότι η μοίρα της συνόδου είναι η 1η και υποδηλώνει μία πολύ μεγάλη «Υδροχοϊκή» έναρξη. 
Η τελευταία μεγάλη σύνοδος πραγματοποιήθηκε το 1802 στην Παρθένο εγκαινιάζοντας την Τριπλότητα της ΓΗΣ. 

ΕΠΕΣΑΝ;;;;; Προβλήματα σε Facebook & Instagram - Σε ποιες περιοχές «έπεσαν» οι εφαρμογές (χάρτης)

 
Προβλήματα αντιμετωπίζουν από τις 12 περίπου το μεσημέρι οι χρήστες του Facebook αλλά και του Messenger.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters