Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Η μεγάλη Σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο 21/12/2020 – Μέρος Β’

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΔΙΑ – ΚΡΟΝΟΥ 21/12/2020

Το εξαιρετικά εντυπωσιακό και ίσως καθόλου συμπτωματικό είναι ότι ενεργειακά και αστρονομικά η μεγάλη σύνοδος πραγματοποιείται στις 21/12/2020 την ίδια μέρα με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο για το βόρειο ημισφαίριο και για την ακρίβεια περίπου 6 ώρες μετά.

Οι δύο αστρολογικοί χάρτες που προκύπτουν δεν έχουνε μεγάλη διαφορά όσον αφορά πλανητικές όψεις και μοίρες. 

Το κλειδί είναι η Σελήνη και η οικοθεσία του κάθε χάρτη που διαφοροποιούν τις αστρολογικές αποχρώσεις και ερμηνείες. Σημειωτέον ότι στις 21/12 θα έχουμε την και μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου καθότι Χειμερινό Ηλιοστάσιο.

Αναλύουμε τον χάρτη της μεγάλης συνόδου για την Αθήνα που για συντομογραφία θα την γράφουμε ως ΜΣ. Πραγματοποιείται στις 18:13:26 λίγο μετά τη δύση του ηλίου (17.10). Την στιγμή της συνόδου ο Δίας και ο Κρόνος θα είναι ορατοί, πολύ κοντά ο ένας στον άλλον στον Νοτιοδυτικό ορίζοντα. Καταρχάς να επαναλάβουμε ότι και μόνο η μοίρα στην οποία γίνεται η ΜΣ που είναι η πρώτη μοίρα του Υδροχόου υποδηλώνει μια πολύ μεγάλη και σημαντική έναρξη με ΥΔΡΟΧΟΙΚΗ χροιά που αφορά την επόμενη εικοσαετία.

Βλέπουμε στον χάρτη ότι ΔΙΑΣ και ΚΡΟΝΟΣ συναντιούνται στον 7Ο οίκο (γωνιακό οίκο), που σημαίνει ότι οι ενέργειες της ΜΣ θα είναι πολύ δυνατές και θα έχουν να κάνουν με τους συνεταίρους μας και τους φανερούς εχθρούς μας. Υπάρχει ωφέλεια σε υπηρεσίες, εργαζόμενους, υγεία και σώματα ασφαλείας αλλά και ωφέλεια στην κυβέρνηση λόγω Δία (Κ10, Κ6) αλλά υπάρχει περισσότερη πίεση και δυσκολίες και επιβολή μέτρων και ελέγχου στον τουρισμό, στα ταξίδια, στα πανεπιστήμια αλλά και στις δανειακές μας υποχρεώσεις από τους συνεταίρους μας λόγω του παντοδύναμου Κρόνου (Κ8 και Κ9). Η ΜΣ σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο του 11ου οίκου σημαίνει ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις και έκρυθμες καταστάσεις με επαναστατική διάθεση που θα προέρχονται από κοινωνικές ομάδες της χώρας μας σε σχέση με κάποιες από τις επιταγές του Δία και Κρόνου. Μέσο και τρόπος έκφρασης των αντιδράσεων θα είναι και το Internet λόγω 11ου οίκου.

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στον Αιγόκερω σε παραλληλία που συνεχίζεται με τους Δία και Κρόνο βρίσκεται και αυτός στον 7ο οίκο και δείχνει τον χειρισμό, το παρασκήνιο και την επιβουλή των συνεταίρων μας και τις κρίσεις που θέλουν να μας προκαλέσουν. Δείχνει όμως πέρα από τις προκλήσεις και την μετάλλαξη που θα υποστούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες μας τα επόμενα χρόνια.

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση ένα από πιο σημαντικά στοιχεία του χάρτη είναι ο Ωροσκόπος στην 15η μοίρα του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και 22΄. Ο Ωροσκόπος αντιπροσωπεύει το κράτος σαν ολότητα, την υγεία του λαού, τα εθνικά μας χαρακτηριστικά και την δημόσια εικόνα μας. Κυβερνήτης εδώ του ωροσκόπου για την Αθήνα και για όλη την Ελλάδα κατ’ επέκταση, είναι η ΣΕΛΗΝΗ, ο λαός. Στην 15η μοίρα του Καρκίνου από τη θεωρία των απλανών αστέρων βρίσκεται ο ΣΕΙΡΙΟΣ το πιο λαμπερό αστέρι του αστερισμού του μεγάλου Κυνός. Κατά τον Πτολεμαίο έχει φύση Δία και Άρη και δίνει πλούτο, αναγνώριση, πίστη και αφοσίωση και κάνει τα άτομα θεματοφύλακες και θεραπευτές. Δείχνει επίσης κίνδυνο για «δαγκώματα σκύλων» και εάν ανατέλλει όπως εδώ δίνει βασιλική διάκριση. Άρα τι πιο ελπιδοφόρο μακροπρόθεσμα για το κράτος μας, τον λαό μας, τα εθνικά μας χαρακτηριστικά και την δημόσια εικόνα μας. Δίνει ελπίδα ότι η Ελλάδα θα κρατηθεί ως κράτος παρόλο τον πόλεμο που δέχεται από εχθρούς και τις διεθνείς αντιξοότητες. Επιπλέον η κυβερνήτης του ωροσκόπου η Σελήνη (ο λαός) βρίσκεται στον νυχτερινό αυτό χάρτη σε σύνοδο με το μεσουράνημα στο πιο ψηλό σημείο και σε πολύ καλή κατάσταση (in Hayz) βάσει της Ελληνιστικής που σημαίνει ότι ο λαός θα διατηρεί την δύναμη του και θα έχει την εξουσία τα επόμενα χρόνια. Επίσης πολύ σημαντική και ελπιδοφόρα ένδειξη είναι και η μοίρα που βρίσκεται η Σελήνη η 27η των Ιχθύων, η μοίρα έξαρσης της Αφροδίτης. Μπορεί να ερμηνευτεί αυτό ότι η οικονομική κατάσταση του λαού θα κρατηθεί καθώς και το ηθικό του και το βιοτικό του επίπεδο την επόμενη εικοσαετία. Ακόμα ένα στοιχείο που θα μπορούσε να δείξει ότι η κατάσταση του λαού δεν θα αλλάξει προς το χειρότερο λόγω της ΜΣ είναι ότι η Σελήνη αποχωρεί από σύνοδο με τον Ποσειδώνα και είναι στον χάρτη κενή πορείας.

Ο ΗΛΙΟΣ βρίσκεται στην μηδενική μοίρα του Αιγόκερω που θεωρείται κοσμικά κρίσιμη μοίρα και μέσα στον έκτο οίκο του χάρτη που δεν θεωρείται ευνοϊκός οίκος, άρα η εξουσία της Ελλάδος περνάει και θα περάσει δύσκολες στιγμές και κρίσεις που θα έχουν να κάνουν κυρίως με θέματα του έκτου που είναι οι εργαζόμενοι, οι υπηρεσίες του κράτους, τα σώματα ασφαλείας, το σύστημα υγείας αλλά και οι ασθένειες και οι επιδημίες. Επιπλέον το εν δυνάμει τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο υποδηλώνει κόντρες και διάσταση του λαού με την εξουσία.

Ο κυβερνήτης του Μεσουρανήματος ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ σε κυβέρνηση στους Ιχθείς βρίσκεται στον ένατο οίκο που είναι ο οίκος του Θεού, της φιλοσοφίας, της ανώτατης εκπαίδευσης και του πραγματικού νοήματος της ζωής. Είναι σαν να θέλει ο χάρτης να δείξει ότι υπάρχει Θεϊκή προστασία για την Ελλάδα μας. Ή θα μπορούσε να ερμηνευθεί και αλλιώς ότι ο Κ10 (η εκάστοτε κυβέρνηση) θέλει να παίξει τον ρόλο του Θεού για το έθνος, αλλά ο λαός απομακρύνεται από τον κυβερνήτη (Ποσειδώνα, ο Κ10) και οδεύει για το μεσουράνημα που σημαίνει ότι κρατάει την ισχύ και την δύναμή του και είναι αυτός ο πραγματικός εξουσιαστής. Είναι πολύ ευνοϊκό επίσης για τον λαό και την χώρα ότι ο ωροσκόπος του χάρτη βρίσκεται σε τρίγωνο με τον δυνατό Ποσειδώνα στους Ιχθείς στον ένατο οίκο και φαίνεται από αυτό ότι ο λαός μας δεν θα χάσει την ελπίδα του και την πίστη του, στο τέλος θα αναδείξει και θα υποστηρίξει τον σωστό ηγέτη και θα έχει τις θεϊκές ενέργειες στο πλευρό του.

Ο ένατος οίκος που συμβολίζει τις σχέσεις με το εξωτερικό, την θρησκεία του κράτους, τα πανεπιστήμια και το νομικό σύστημα αλλά και τα ήθη και τα έθιμα κυβερνιέται εδώ από τον παντοδύναμο Κρόνο στον Υδροχόο ο όποιος βρίσκεται στον 7ο οίκο. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον όγδοο οίκο που είναι οι οικονομικές μας σχέσεις με το εξωτερικό, τα δάνεια, οι κρίσεις και τα μοιραία γεγονότα τα οποία και αυτά δείχνουν ότι κυβερνώνται από τον Κρόνο που βρίσκεται στον χάρτη στον 7ο οίκο, τον οίκο των συνεταίρων ή φανερών εχθρών μας. Εάν συνυπολογίσουμε και τον σύγχρονο κυβερνήτη των δύο ανωτέρω οίκων τον ΟΥΡΑΝΟ θα λέγαμε ότι όλες τις παραπάνω έννοιες θα υποστούν ανατροπές και αλλαγές στο μέλλον.

Ο πλανητοειδής ΧΕΙΡΩΝΑΣ που σε έναν χάρτη συμβολίζει το τραύμα και την θεραπεία, βρίσκεται στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ στον 10ο οίκο που συμβολίζει την κυβέρνηση. Δείχνει έλλειμμα θάρρους, πρωτοβουλίας και πολεμικής ετοιμότητας όλα όσα συμβολίζει ο ΚΡΙΟΣ που ταλανίζει την κυβέρνηση και που πρέπει να αποκτήσει για να προστατεύσει περισσότερο την χώρα. Αυτό το τραύμα στην εικόνα του ηγέτη φαίνεται και από το τετράγωνο του Ηλίου στον Αιγόκερω με τον Χείρωνα στον Κριό.

Ο Πλανήτης ΟΥΡΑΝΟΣ στον Ταύρο που από τον Μάιο του 2018 ανατρέπει τα πάντα σε σχέση με το χρήμα και με τις ασφάλειες μας βρίσκεται εδώ στο σπίτι του στον 11ο οίκο που σημαίνει ότι οι αλλαγές οι ανατροπές και οι επαναστάσεις θα προέλθουν από τους κοινωνικούς χώρους και το διαδίκτυο αλλά και ότι το χρήμα μελλοντικά θα έχει ΥΔΡΟΧΟΙΚΗ χροιά θα είναι άυλο και ψηφιακό (η ακμή του 11ου οίκου είναι στον Ταύρο(κυβερνήτης Αφροδίτη)).

Ο ΕΡΜΗΣ που συμβολίζει τη νεολαία, την 2η βαθμίδα της εκπαίδευσης (σχολεία, γυμνάσια, λύκεια) αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις επικοινωνίες και το εμπόριο βρίσκεται στην 2η μοίρα του Αιγόκερω μέσα στον 6ο (όχι ευνοϊκό οίκο) καμένος από τον Ήλιο που δείχνει πολύ χαρακτηριστικά ότι και τώρα και στο μέλλον η εκπαίδευση στις πιο βασικές τις βαθμίδες δυστυχώς θα υποφέρει από την εξουσία. Κυβερνιέται ο Ερμής από τον Κρόνο στον Υδροχόο δηλαδή από τους συνεταίρους ή φανερούς εχθρούς μας (Κρόνος στον 7ο οίκο). Επιπλέον δεν είναι σε καλή κατάσταση στον χάρτη και βρίσκεται και εκτός ορίων (OOB) που σημαίνει ότι έχει ακραία και απρόβλεπτη συμπεριφορά άρα και όλα όσα συμβολίζει θα κινηθούν ανάλογα. Επιπλέον σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον 10ο οίκο που σημαίνει ότι πραγματικά πλήττεται η νεολαία και η εκπαίδευση από το έλλειμμα σωστής μέριμνας από την ηγεσία. Επίσης η κατάσταση του Ερμή αστρολογικά σε ΚΑΥΣΗ δείχνει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν χάσει και θα χάσουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον την δύναμη και την αξιοπιστία τους. Αυτό συμβαδίζει και με τις ενέργειες της ολικής Ηλιακής Έκλειψης τις 14 Δεκεμβρίου 2020 που ευτυχώς δεν θα είναι ορατή στην Ελλάδα και στην οποία ο Ερμής είναι καμένος από τον Ήλιο και μάλιστα σε συγκλίνουσα κατάσταση καύσης με την έκλειψη και σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης το οποίο σημαίνει αποδυνάμωση και απώλεια ενέργειας του πλανήτη που συνεχίζεται και στην ΜΣ.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ βρίσκεται σε μια ανέμελη κατάσταση στον Τοξότη και στον πέμπτο οίκο (στην χαρά της) που σημαίνει ότι χρήματα θα εξακολουθούν να έρχονται στην Ελλάδα από την διασκέδαση και την εκπαίδευση και η δημιουργία και η καλή ζωή δεν θα λείψει από τον λαό μας σε μικρότερο βαθμό όμως και με σκαμπανεβάσματα γιατί κάνει χιαστί όψη με τον ΟΥΡΑΝΟ που σημαίνει θα υπάρχουν διλήμματα και ταλαιπωρίες και εναλλαγές και ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά. Είναι και σε παραλληλία η Αφροδίτη με τον Δία και τον Κρόνο της Μεγάλης Συνόδου πράγμα που δείχνει την άμεση εμπλοκή των οικονομικών της χώρας μας και της ευμάρειας της με την ΜΣ. Αυτή η εξάρτηση και η ασθένεια των οικονομικών φαίνεται και από την ακμή του 2ου οίκου του χάρτη και τον κυβερνήτη της τον ΗΛΙΟ που συμβολίζει την κυβέρνηση που με την σειρά της εξουσιάζεται από τον Κρόνο στον Υδροχόο στον 7ο οίκο, δηλαδή τρίτους. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον 3ο οίκο που αντιπροσωπεύει αστρολογικά τους ίδιους τομείς με τον ΕΡΜΗ.

Ο ΑΡΗΣ παντοδύναμος στον Κριό σε ορθή πλέον πορεία στον 10ο οίκο του χάρτη δείχνει τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει για να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά της. Το δε τετράγωνο ιδιομοιρίας Άρη με Πλούτωνα στον 7ο δείχνει ξεκάθαρα τον πόλεμο που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση από πολλά μέτωπα και τις εχθρικές ενέργειες και την επιβουλή από τους Πλουτώνιους υπόγειους χειρισμούς των συνεργατών – εταίρων – φανερών εχθρών της πατρίδας μας. Η δύσκολη γωνία των 135 μοιρών Αφροδίτης και Άρη δείχνει την ένταση μεταξύ της κυβέρνησης και των κοινωνικών ομάδων καθότι ο Άρης είναι μέσα στον 10ο και η Αφροδίτη κυβερνάει τον 11ο. Απευθείας από την φύση των πλανητών η όψη 135 μοιρών δείχνει διχασμό, εντάσεις, διάσταση απόψεων και έλλειψη συνεργασίας και κατανόησης μεταξύ ανδρών και γυναικών και την ενέργεια να ρέει εμποδισμένα μεταξύ τους. Ίσως αυτό να σημαίνει και μείωση των γεννήσεων γιατί όλη αυτή η πολεμική ατμόσφαιρα Άρη – Πλούτωνα και Άρη – Αφροδίτης φέρνει εμπόδια και δεν αφήνει την χαρά και τον έρωτα αλλά και τα οικονομικά μας να ανθίσουν. Επίσης το ότι ο Άρης στον χάρτη της ΜΣ βρίσκεται στην 23η μοίρα του Κριού πολύ κοντά στην μοίρα της συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω του Ιανουαρίου του 20 και στην μοίρα της συνόδου του Δία με Πλούτωνα τον Νοέμβριο του 20 δείχνει ότι τα αποτελέσματα της πανδημίας θα είναι ενεργά και θα έχουν μεγάλη και συντριπτική απήχηση στο μέλλον.

Από Άννα Μπήρου

(Οι πληροφορίες για τον Σείριο αντληθήκαν από το πρόσφατο βιβλίο της κας Μαίρης Γαλανού: «Παραδοσιακοί Απλανείς και Αστρολογία», εκδόσεις  ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ).

Διαβάστε το μέρος Α’ εδώ


https://astroteam.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters