Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Ο Έλληνας Ίκαρος Που Βασανίστηκε Και Εκτελέστηκε Στην Αλβανία Από Το Καθεστώς Χότζα

Το άγνωστο επεισόδιο του 1954 - Οι σχέσεις της Ελλάδας και Αλβανίας στις αρχές της δεκαετίας του 1950 – Ποιος ήταν ο Νίκος Ακριβογιάννης – Η αποστολή αυτοκτονίας στην Αλβανία – Η σύλληψη, η φυλάκιση και τα φριχτά βασανιστήρια στα οποία υποβλήθηκε – Η εκτέλεση του και τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας

Μια τραγική και άγνωστη στους περισσότερους ιστορία που διαδραματίστηκε στα πρώτα χρόνια μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν η υπόθεση του Νίκου Ακριβογιάννη.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 6-5-2019


Η ΕΦΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΕΡΡΕΣ 98,9 6-5-2019
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 19-5-2019


Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 19-5-2019
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 19-5-2019

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΞΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κ ΜΕΤΑΞΑΣ ΓΙΑΓΚΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΏΠΗ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΊΖΕΤΑΙ

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Πρόλογος – Το Νομικό Γεγονός
Την 26η Φεβρουαρίου του 2019 δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. Τεύχος Α’ Αρ.Φύλλου 32 η κύρωση του Νόμου 4596/2019 από το Ελληνικό Κοινοβούλιο (ΦΕΚ 32/26-02-2019).
Ο Νόμος 4596/2019 κυρώνει το Πρωτόκολλο υπ’ αριθμόν 16 στην «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΙΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ» η οποία υπογράφηκε στην Ρώμη από το «Συμβούλιο της Ευρώπης» στις 4/11/1950 (Σύμβαση της Ρώμης). Τέθηκε σε ισχύ στις 03/09/1953 οπότε και υποχρεώθηκαν στην τήρηση και εφαρμογή της όλα τα συμβαλλόμενα μέρη, ήτοι 14 Ευρωπαϊκά Κράτη αρχικά όπου ανάμεσά τους ήταν και η Ελλάδα και 47 Κράτη σήμερα.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 18-5-2019

Οι "αυθόρμητες" συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Πρόεδρος Ρομά: Έγινε οργανωμένη μετακίνηση για την ομιλία Τσίπρα μέχρι και από την Ξάνθη

Ο ψεκασμένος μας καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και ξανά σκόνη από την Αφρική

Μετά από μπαράζ χημικών αεροψεκασμών, ανεβαίνει η θερμοκρασία και έρχεται εκ νέου η σκόνη από την Αφρική

Η πασαρέλα των χθεσινών αεροπλάνων, που την είδαν ακόμα και τυφλοί, αλλά και οι πεθαμένοι, έβαλε φωτιά στα social media.

Γιατί πεθαίνουμε; - Όλα όσα ίσως να μην ξέρετε για τον θάνατο

Ο σκελετός με ένα δρεπάνι είναι μια κλασική εικόνα του θανάτου στον δυτικό πολιτισμό. Οι αρχαίες κοινωνίες προσωποποίησαν τον θάνατο με πολλούς τρόπους. 

Ο σύγχρονος θάνατος της επιστήμης αποπροσανατολίστηκε, απομάκρυνε την κάλυψη της μυστικότητας και ανακάλυψε μια περίπλοκη εικόνα των βιολογικών και φυσικών διεργασιών που διαχωρίζουν τους ζωντανούς από τους νεκρούς.Η επιστήμη του θανάτου δεν είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση της τύχης, αλλά ένας τρόπος να βελτιωθούν οι ζωντανοί. 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Εκπληκτική φωτογραφία! Ο Eλληνικός στρατός παρατάσσεται στους στύλους του Ολυμπίου Διός, πριν από 150 χρόνια!


Και η φωτογραφία συγκεκριμένα είναι από το 1870. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ

Ο Αριστοτέλης αναφέρει ότι ο γερο-σοφός Ηράκλειτος απευθυνόμενος στους ξένους επισκέπτες που είχαν σταματήσει στο κατώφλι του σπιτιού του. θωρώντας τον να ζεσταίνεται μπροστά στο μαγκάλι του, τους προσκάλεσε να μπουν άφοβα, λέγοντας: «κι εδώ επίσης υπάρχουν θεοί» (Περί ζώων μορίων, Α’, 5).

Αυτό το περιστατικό είναι χαρακτηριστικό, και χρήσιμο από πολλές απόψεις, για να κατανοήσουμε τη θρησκευτική συμπεριφορά του έλληνα ανθρώπου. Καταρχήν υπογραμμίζει το διάχυτο χαρακτήρα του «ιερού», την εγγύτητά του με το χώρο και το χρόνο της καθημερινής ζωής. Η οικιακή εστία, για παράδειγμα, γύρω από την οποία συγκεντρώνεται η οικογένεια για να μαγειρέψει και να γευματίσει, είναι αφιερωμένη σε μια θεότητα, την Εστία, προστάτιδα της ευημερίας και της συνέχειας της οικογενειακής ζωής· η περιφορά κάθε νεογέννητου γύρω από την εστία είναι η επικύρωση, σε θρησκευτικό επίπεδο, της εισδοχής του στο χώρο της οικίας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters