Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Μια δεύτερη ερώτηση για την 21/12/12 και ο νοών νοείτω!

Ως αφύπνιση έχουμε προβληματιστεί πολύ έντονα με όσα λέγονται για το τέλος του 2012. Θέλουμε να δώσουμε μια άλλη διάσταση στο γεγονός που έρχεται, για να έχουμε και μεις αλλά και οι αναγνώστες μας μια πιο ολοκληρωμένη ''ματιά'', όχι και τόσο πολυσυζητημένη όσο θα έπρεπε!


Η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής: Αυτό το φως που θα δεχτούμε όλοι είναι καλό...ή κακό;

Και εξηγούμαστε!

Πολλά βίντεος σαν και αυτό που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες κάνουν λόγο για το ''ΦΩΣ'' που θα δεχθούμε, λένε θα ''φωτιστούμε'' ...(όπως στο 1:18 περίπου)




Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την αγάπη, την αλληλεγγύη , την αλλαγή συνειδητότητας όταν είναι για το καλό. Άλλωστε και μεις γι αυτό τον λόγο προσπαθούμε, να αφυπνίσουμε για να έρθουν καλύτερες μέρες! Το θέμα όμως είναι άλλο...

Αυτό για το ''φως'' τον τελευταίο καιρό το ακούμε συνεχώς από την Ελίτ μέσω ΜΜΕ,  βίντεο κλιπ  της μουσικής βιομηχανίας  και γενικά από τους ίδιους τους ''Πεσκωτισμένους'' (πεφωτισμένοι και καλά) του συστήματος που μας έχει δημιουργήσει το ''κλουβί'' που ζούμε. Είναι οι ίδιοι που μας ψεκάζουν νανοτεχνολογία, φθόριο και οτιδήποτε άλλο για να μας κάνουν παθητικούς μέσω ''φραγής'' της επίφυσης... 

Και αναρωτιόμαστε .... όλοι αυτοί του συστήματος γιατί μας λένε για το ''φώς'';;; Το ''φως'' αυτό είναι είναι το ίδιο που περιμένουμε και μεις; 





Δείτε παράδειγμα: 


Έρχονται οι μέρες του Φωτός λέει η Μποφίλιου...μια εποχή τελειώνει! (και ποια αρχίζει; Η νέα εποχή ; Η NWO?)  

Κάτι ανάλογο με το E.T. της Katy perry (πουλημένη όπως η ίδια δήλωσε για την ψυχή της)  που θέλει να την οδηγήσουν στο φως (Lead me into the light )... 

Είναι το ίδιο φως που λένε στο βίντεο οι Τούρκοι (από το 5:19 και μετά) στη μασονική στοά; 


Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα για το φως και για την άφιξή του, μέσω των πυλών που ανοίγουν οι της Ελίτ. Μακάρι αυτό που μας προετοιμάζουν και το βλέπουμε παντού να είναι καλό, αλλά πολύ φοβόμαστε πως θα είναι κακό. Τα ερπετά βρίσκονται παντού και μας ετοιμάζουν τη νέα εποχή τους με χίλιους τρόπους! Μας χειραγωγούν το υποσυνείδητο, μας δημιουργούν ψευδαισθήσεις.... χειραγωγούν τον καιρό, τα πάντα... 

 Από δω και πέρα αγαπητά μας αδέλφια, σε σάς αναφέρομαι που έχετε ψυχή και σας εκφράζει το καλό και αγαθό, τους πραγματικούς πολεμιστές, όχι τους μούφα! ... να προσέχετε, το σύστημα είναι πολύ έξυπνο, μας χειραγωγεί κάτι χιλιάδες χρόνια με επαναλαμβανόμενα γεγονότα!  

Δεν είμαστε πολλοί αλλά δεν είμαστε και λίγοι. Δεν είναι τυχαίο που βρισκόμαστε σήμερα εδώ και προσπαθούμε να αλλάξουμε αυτό που βλέπουμε να έρχεται (NWO)! Έχουμε την αίσθηση πως θα υπάρξουν εκπλήξεις γιατί τα ερπετά έχουν παραβιάσει πολλούς νόμους/κανόνες και θα έρθει η ώρα να πληρώσουν... Θα δούμε σε ποιους σε λίγο καιρό! 

Η πρώτη ερώτηση ήταν αυτή που κάναμε στη σελίδα μας στο Facebook

Τώρα βλέπουμε τον Θρόνο τους... λέει η ελίτ μέσω των μασονίσκων της (ΕΔΩ)

Έσσεται Ήμαρ αδέλφια και καλή δύναμη γι αυτά που έρχονται!

HΛΙΟΥΓΕΝΝΑ

… μα ο Διόνυσος ζει…

Γύρω στις 25 του Δεκέμβρη ο ήλιος αρχίζει σιγά-σιγά να μεγαλώνει την ημέρα, κυκλοπερπατώντας έως τα μέσα του Μάρτη, προς την ισημερία, εκεί όπου το σκότος νικιέται και ξαναγεννιέται Φως. Είναι η εποχή όπου οι πρόγονοί μας γιόρταζαν κι υμνούσαν το χειμερινό Ηλιοστάσιο.

Την ίδια περίοδο, επίσης, λάμβανε χώρα η μεγάλη γιορτή της γέννησης του Διονύσου, υιού Διός και Σεμέλης, που αποκαλείτο «θείο βρέφος» και «σωτήρ». Λίγο αργότερα θρηνούσαν τον σκοτωμό και διαμελισμό του από τους Τιτάνες και στο τέλος του μήνα γιόρταζαν και πάλι την αναγέννησή του, ανεβαίνοντας σ’ ένα βουνό, μ’ ένα νεογέννητο βρέφος στην αγκαλιά και φωνάζοντας:

«ο Διόνυσος ξαναγεννήθηκε, ο Διόνυσος ζει!!!»

Γιορτή ταυτισμένη με τον Ήλιο, εντελώς ξεχασμένη από τη νεοελληνική πραγματικότητα, όπου οι παραδόσεις παραφράστηκαν και μεταφέρθηκαν στο πουθενά. Μνήμη πανάρχαια που «κρεμάστηκε» πλάι σε λαμπάκια, μπαλίτσες και πλαστικά δεντράκια, επικροτώντας μια νοσηρή μορφή εορταστικής αποχαύνωσης. Λήθη επιβεβλημένη από τη δόλια στρατηγική που εγκλώβισε τον Έλληνα σ’ έναν χώρο ξένο κι εχθρικό προς το κύτταρό του και τον περιχαράκωσε στην απόλυτη παρακμή της ουσίας του, μακριά από τις αξίες της καταβολής του. Εκεί όπου ο Έλληνας, υποχείριο ξενόφερτων εντολών, αφέθηκε στα πλοκάμια της εθελούσιας ορφάνιας του και μετονομάσθηκε νεοέλληνας.


Ένα έθιμο δεν είναι παρά το αποκύημα ηθών, εθών και θυσιών που δίνουν σχήμα και ταυτότητα σε μια φυλή, διασφαλίζοντας τα όρια της Εθνικής της υπόστασης. Όταν όμως το έθιμο φτάσει να παραφραστεί, τότε η λοξοδρομισμένη ψυχή, μοιραία, μετουσιώνεται σε εχθρό κι αντίπαλο της ίδιας της ουσία της. Μνήμη σαλεμένη, μετατοπισμένη σε αβέβαιο πάτημα που ζητά στήριγμα σε ό,τι φέρει ο καιρός ο πονηρός…

Ποιος ξέρει αν θα ήταν καλύτερο οι Μνήμες να παραμείνουν ξεχασμένες, παρά μεταλλαχθούν, μετατοπίζοντας την ουσία από τη βάση της;

Τραγωδία νεοελληνική που ξέχασε την κάθοδο, τον διαμελισμό, την ανασυγκρότηση της Διονυσιακής καταβολής της και την μετέπειτα ανοδική πορεία στο βουνό. Παραπάτημα ενός λαού που απομακρύνθηκε από τις μνήμες του, ξεχνώντας την αληθινή γιορτή της ρίζας του και σήμερα, χρονιάρες μέρες, καταλήγει να μετράει λάθη, θύματα κι απώλειες, αντιμέτωπος με τους θύτες του, που δεν είναι άλλοι από τους δικούς του εκλεγμένους κυβερνώντες και τη σαθρή ανυπαρξία τους …

Νέμεσις που επιβάλλεται μέσα από τον απολογισμό ενός πανάρχαιου λαού, που υπέστειλε το βλέμμα από το κοίταγμα του ουρανού και του μαρμάρινου αγάλματος κι ακούμπησε την «χαρά» του επάνω σε πλαστικά δεντράκια κι ευτελή λαμπάκια που αναβοσβήνουν χαζοχαρούμενα!

Τραγικός ο απολογισμός για τους κληρονόμους που αποποιήθηκαν το μυστηριακό της γιορτής κι άφησαν τη συνολική μνήμη να ξεφτίσει, μακριά από την ομορφιά των τριών Χαρίτων, θεαινών της Φύσης και της ανθρώπινης δημιουργικότητας, πλαστουργών της ουσιαστικής χαράς που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει πλαστική… γι’ αυτό και η αναρρίχηση προς του βουνού την κορυφή, με το μωρό στην αγκαλιά, θα εξακολουθεί να σηματοδοτεί την αυθεντικότητα του Εθίμου και το παραστράτημα ενός λαού που λησμόνησε τα Ηλιούγεννα!

Εύη Μπότσαρη /olympia.gr

http://visaltis.blogspot.gr/2012/12/h.html#more

Κι όμως, η 21η Δεκεμβρίου αλλάζει τις ζωές μας!

21-12-2012
Δεν περιμέναμε, βέβαια, από τη NASA να μας πει αν θα έρθει το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου… Ούτε από τον Πάπα, ούτε από τον πρωθυπουργό της Ρωσίας. Έχουν πει, άλλωστε, όλοι τους τόσα ψέματα κατά καιρούς, που και «καλημέρα» να μας πουν πρέπει να κοιτάξουμε από το παράθυρο να δούμε αν λάμπει ο Ήλιος! Όμως, οφείλουμε να συμφωνήσουμε στη διαβεβαίωσή τους ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού δεν υπάρχουν ενδείξεις. Κι όμως, η 21η Δεκεμβρίου είναι μια σημαδιακή ημερομηνία για την ανθρωπότητα!


2012-καταστροφεςΔεν πρόκειται, φυσικά, για τη συγκεκριμένη ημέρα που θα είναι όπως όλες οι άλλες, αλλά για το νόημά της. Αυτό που, όσο πλησίαζε το 2012 κι ακόμη περισσότερο όσο πλησίαζε ο Δεκέμβριος και η 21η, έκαναν εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη να δουν με άλλο μάτι τη ζωή τους. Ο τρόμος της επικείμενης καταστροφής, ο φόβος για την τύχη του καθενός από μας και των αγαπημένων του, η αγωνία της προσμονής όσων οι κάθε λογής συνωμοσιολόγοι «προέβλεπαν», ο πανικός μπροστά στο άγνωστο, όλα αυτά πέτυχαν κάτι που επί χιλιετίες ολόκληρες δικτάτορες, αρχηγοί, κυβερνήσεις και θρησκείες προσπαθούσαν να μη συμβεί: δημιούργησαν μια νέα συνείδηση στο ανθρώπινο γένος!
Όταν, αύριο το βράδυ, όλα αυτά θα ξεπεραστούν καθώς τίποτα που να σημαίνει παγκόσμια καταστροφή δεν θα έχει συμβεί, θα μείνει κάτι σημαντικό: η συναίσθηση ότι η ζωή μας δεν είναι ξεκομμένη από του διπλανού, του γείτονα, του κατοίκου μιας άλλης ηπείρου, ακόμη και του χειρότερου εχθρού μας. Και, έχοντας ζήσει την εμπειρία του «μελλοθάνατου» που βλέπει τη ζωή του να ξετυλίγεται μπροστά του σαν κινηματογραφική ταινία, θα δούμε τα λάθη μας. Θα διδαχτούμε από αυτά και θα καταλάβουμε πως μπορούμε να σταθούμε ο ένας στο πλευρό του άλλου κι ότι μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους.
Σάντυ-ΧουκΑκόμη καλύτερα, θα βάλουμε προτεραιότητες στη ζωή μας. Ήδη, η παγκόσμια κοινότητα ενώνεται ανεξαρτήτως θρησκείας, γλώσσας και φυλής απέναντι σε γεγονότα τύπου «Σάντι Χουκ» ή σε πρόσωπα τύπου Μπρέιβικ, αντιλαμβάνεται τι παιχνίδι παίζεται πίσω από τις διαδοχικές δήθεν επαναστάσεις στη βόρεια Αφρική και τη Συρία, καταλαβαίνει ποιοι φταίνε για την καταστροφή του περιβάλλοντος και την υπερθέρμανση του πλανήτη, βλέπει ποιοι και πώς προκαλούν κατάρρευση στις οικονομίες, οσμίζεται ότι πίσω από τους πρόσφατους διθύραμβους της κυρίας Μέρκελ προς την Ελλάδα κρύβεται ο πόθος της για τις ενεργειακές πηγές της…
Αυτό που πέτυχε η μυθολογία γύρω από την 21η Δεκεμβρίου 2012, ήταν να κάνει τον άνθρωπο να δει πέρα από τα μάτια του. Κι αυτό ακριβώς σημαίνει το ότι το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει αυτή την ημερομηνία. Σηματοδοτεί το τέλος ενός χρονικού κύκλου και την έναρξη ενός νέου…
21-12-2012-ΜάγιαΤο τέλος μιας εποχής που ο άνθρωπος ήταν υποταγμένος, υπάκουος, φοβισμένος και την έναρξη μιας άλλης, γεμάτης αμφισβήτηση, γνώση και αποφασιστικότητα! Μιας εποχής που θα βάλει τέλος στις τυραννίες και θα ξεκινήσει αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την παρουσία του ανθρώπινου γένους στη γη, όχι ατομικά αλλά συλλογικά, όχι γιατί θα το επιδιώξουν οι διοικούντες αλλά γιατί θα το απαιτήσουν οι διοικούμενοι!
Έχοντας πια ξεπεράσει τους φόβους για την τύχη της ύπαρξής τους, όλο και περισσότεροι πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη θα αρχίσουν πλέον να αντιδρούν στα πιο «πεζά» προβλήματά τους: τη φτώχεια και την ανέχεια που επιβάλλει μια απρόσωπη παγκόσμια οικονομική ελίτ, τη δημιουργία νέων εστιών πολέμων και διάλυσης κρατών από ορατές και αόρατες υπερδυνάμεις, τον έλεγχό τους από στυγνές κυβερνήσεις.
Το εύκολα χειραγωγούμενο Ίντερνετ, μέσα από το οποίο διαδόθηκαν όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες «πληροφορίες» οι οποίες δημιούργησαν καθεστώς τρόμου στην ανθρώπινη κοινότητα, θα γίνει εύκολα μπούμερανγκ για τους εμπνευστές του και σημείο επαφής για την παγκόσμια αντίδραση απέναντι στα σχέδιά τους.
 
Και θα αντιδράσει ένας ολόκληρος κόσμος που δεν αντέχει άλλο να βλέπει παιδιά να πεθαίνουν από την πείνα ή από αρρώστιες που θα μπορούσαν εύκολα να αντιμετωπιστούν, που δεν ανέχεται να στέλνει νέα παλικάρια να χάσουν τις ζωές τους σε τόπους που μόνο από τον χάρτη γνώριζαν, που δεν θέλει πια να αισθάνεται ότι τον εξαπατούν, που βαρέθηκε να παίζονται στην πλάτη του «παιχνίδια εξουσίας»!
Ήδη, σε όλες τις χώρες οι αυθόρμητες κινητοποιήσεις γίνονται πιο πυκνές, πιο ηχηρές, πιο οργισμένες. Και όσο πιο μαζικές είναι οι φωνές, τόσο περισσότερο τρομάζουν τους κατόχους της εξουσίας.Οι φωνές είναι αυτές που τους κάνουν να αντιλαμβάνονται ότι έχουν αναγνωριστεί κάτω από τις μάσκες τους, ότι έχουν χάσει το παιχνίδι της πειθούς… Όχι οι επαναστάσεις, που εύκολα πνίγονται στο αίμα ή τα χημικά!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
 
http://www.katohika.gr/2012/12/21_21.html

Τρομοκρατία και λαθρομετανάστευση υπό τον έλεγχο των Μ.Υ. των ΗΠΑ στην Ελλάδα...!

Καταγγελίες υπαλλήλου της πακιστανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς τους Αµερικανούς αναφέρουν ότι τεράστια ποσά “βρώμικου χρήματος” από αυτές τις δραστηριότητες δρομολογούνται πίσω στο Πακιστάν για την ενίσχυση µουσουλµάνων εξτρεμιστών και τρομοκρατικών οργανώσεων.

Τη «συνενοχή» της ελληνικής κυβέρνησης στην παράνοµη διακίνηση µεταναστών κατήγγειλε σε Αµερικανούς υπάλληλος της πακιστανικής πρεσβείας στην Αθήνα σε µία συνάντηση που πραγµατοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2006, σύµφωνα µε τηλεγράφηµα του Wikileaks. Ο ίδιος ανέφερε ότι τα τεράστια ποσά «βρώµικου χρήµατος» από αυτές τις δραστηριότητες δροµολογούνται πίσω στο Πακιστάν για την ενίσχυση αυτονοµιστών, µουσουλµάνων εξτρεµιστών, ακόµα και τροµοκρατικών οργανώσεων. 

Στο έγγραφο µε κωδικό 06Athens1652, ο πακιστανός διπλωµάτης υποστηρίζει ότι η πρεσβεία του παρέδωσε στην ελληνική κυβέρνηση µία λίστα µε ονόµατα προσώπων που εµπλέκονταν σε hawala – ένα σύστηµα µεταφοράς των χρηµάτων που προέρχονται είτε από την παράνοµη διακίνηση µεταναστών είτε από δουλεµπόριο για τη χρηµατοδότηση της διεθνούς τροµοκρατίας µέσω έµπιστων µεσολαβητών οι οποίοι, όπως φαίνεται, δρούσαν και στην Ελλάδα.

Σύµφωνα µε όσα είπε ο Πακιστανός, το όνοµα του οποίου δεν δηµοσιεύεται για λόγους ασφαλείας, η πρεσβεία του δεν έλαβε καµία απάντηση ούτε από το υπουργείο Εξωτερικών ούτε από ∆ηµόσιας Τάξης. «Ο xxxxxxxxxxxx πιστεύει ότι αυτό που θεωρεί έλλειψη χειροπιαστού ενδιαφέροντος από την ελληνική κυβέρνηση είναι το συνδυασµένο αποτέλεσµα των εξής:
1) έλλειψη πόρων,
2) διαφθορά και
3) αποτυχία γενικότερη συνεργασίας µε την πακιστανική πρεσβεία.

Από αυτά τα τρία η διαφθορά είναι αυτό που ανησυχεί περισσότερο τον xxxxxxxxxxxx, στον οποίο πακιστανοί µετανάστες έχουν πει ότι πέρασαν στην Ελλάδα εντελώς ανενόχλητοι από τις συνοριακές αρχές ή ότι τους είχαν µεταφέρει ακόµη και µε ελληνικά στρατιωτικά οχήµατα. Γι αυτόν το λόγο ο xxxxxxxxxxxx πιστεύει ότι υπάρχει συνενοχή στις επιχειρήσεις λαθροµετανάστευσης από τις ελληνικές Αρχές επιβολής του νόµου», αναφέρεται στο τηλεγράφηµα που υπογράφει ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα Τσαρλς Ρις.

Κατά τη συνάντηση της 16ης Ιουνίου του 2006 ο πακιστανός διπλωµάτης εξέφρασε στους Αµερικανούς την επιθυµία για µεγαλύτερη παροχή βοήθειας από τις ΗΠΑ και την Ε.Ε. λόγω της έλλειψης ενδιαφέροντος της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ σηµείωσε ότι η επαρχία του Μπαλοχιστάν στο Πακιστάν, κοντά στα σύνορα µε το Ιράν, είναι κύριος προορισµός των κεφαλαίων από τη hawala, καθώς πρόκειται για µία περιοχή όπου υπάρχει µεγάλη δραστηριότητα τόσο λαθροµετανάστευσης όσο και εξτρεµιστικών οµάδων.

Σε σχόλιο σχετικά µε τα όσα ειπώθηκαν, οι Αµερικανοί της πρεσβείας στην Αθήνα επισήµαναν ότι δεν είχαν ακούσει στο παρελθόν καταγγελίες για την πιθανή χρηµατοδότηση εξτρεµιστικών ή ακόµα και τροµοκρατικών οργανώσεων από την παράνοµη διακίνηση µεταναστών – τουλάχιστον όχι µε τόσο εµφατικό τρόπο.

Περισσότερο από έναν χρόνο πριν από τη συνάντηση µε τον πακιστανό διπλωµάτη, αµερικανοί ειδικοί σε θέµατα αντιτροµοκρατίας διατύπωναν την άποψη ότι η Ελλάδα είναι χώρα «χαµηλού ρίσκου» όσον αφορά τη χρηµατοδότηση και την παροχή τραπεζικών υπηρεσιών σε τροµοκράτες.
Σύµφωνα µε το τηλεγράφηµα 05Athens777 για τη χρηµατοδότηση της τροµοκρατίας το 2005, που υπογράφει και πάλι ο κ. Ρις, οι έλληνες αξιωµατούχοι είπαν στην πρεσβεία ότι τα ποσά που έχουν κατασχεθεί στα πλαίσια σχετικής απόφασης του Συµβουλίου Ασφαλείας είναι ασήµαντα και ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στα παραδοσιακά «οικονοµικά καταφύγια» για τροµοκράτες και οργανώσεις που συνδέονται µε την Αλ Κάιντα.

«Τα γραφειοκρατικής φύσης εµπόδια για την εγγραφή των φιλανθρωπικών οργανώσεων (και το γεγονός ότι όλοι οι µη κερδοσκοπικοί οργανισµοί ελέγχονται από τις φορολογικές Αρχές) καθιστούν απίθανο το γεγονός να λειτουργούν εδώ hawalas χωρίς να έχουν εντοπιστεί», κατέληγε το τηλεγράφηµα της αµερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Πηγή εφημ. "Tα Νέα"
http://kostasxan.blogspot.gr 

Έφτασε στην Αθήνα η λίστα Λαγκάρντ



Στις 2 και μισή το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, κ. Νάκος ανακοίνωσε στα μέλη ότι μόλις έφτασε στο Υπουργείο Οικονομικών η οriginal λίστα Λαγκάρντ από το Παρίσι.
Αναμένεται να γίνει σύγκριση της ήδη υπάρχουσας λίστας με την καινούρια για να...
διαπιστωθεί εάν η πρώτη λίστα έχει αλλοιωθεί.
Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη λίστα παρελήφθη από τον τότε υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος παρέδωσε αντίγραφο στον αντικαταστάτη του κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου προ ημερών δήλωσε στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή ότι δεν θυμάται που παρέδωσε την πρωτότυπη λίστα λέγοντας «Την είχα δώσει σε κάποιον στο γραφείο μου».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα λίστα περιλαμβάνει 200 νέα ονόματα και μεταξύ αυτών βρίσκεται ένας πρώην και ένας νυν πολιτικός αρχηγός και μέλη οικογενειών πρωτοκλασάτων πολιτικών.
Αυτό μένει να αποδειχθεί και από την σύγκριση των δύο λιστών που πρόκειται να γίνει.


http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7652.html

Ακούστε προδότες του διπλού δημοψηφίσματος του 2004

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο , τον καθηγητή Χρήστο Ιακώβου τι λέει για το διπλό δημοψήφισμα του 2004 , από το 05.10 και έπειτα.

Για πρώτη φορά κάποιοι διανοούμενοι τολμούν να πουν την αλήθεια στον ελληνισμό , να πουν αυτό που το ΕΔΗΚ και προσωπικά ο πρόεδρος του και υποψήφιος των προεδρικών εκλογών , Λουκάς Σταύρου κατήγγειλαν ως πράξη εσχάτης προδοσίας και όχι απλά “βλακώδους αποδοχής”.

Να θυμίσουμε στον κύριο Ιακώβου , τον οποίο συγχαίρουμε για την τόλμη του , ότι η προδοσία του διπλού δημοψηφίσματος συνοδεύτηκε και από την συμμετοχή των εποίκων σε αυτό.

Συνεπώς ας μην βγαίνουν σήμερα οι διάφοροι Λιλλήκες που στήριξαν τότε την προδοσία να παρουσιάζονται ως ρηξικέλευθοι εθνοσωτήρες .
Είστε προδότες και κάποτε θα λογοδοτήσετε για αυτό ενώπιον του έθνους.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες.

ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - Ευρασιατικη Ένωση: 1η Μαΐου 2013

Η 1η Μαΐου 2013 ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin ως η ημερομηνία της υπογραφής της τελικής συμφωνίας για τη δημιουργία της Ευρασιατικής Ένωσης.

Η δημιουργία του νέου αυτού συνασπισμού που παραπέμπει στην ανασύσταση της πάλαι ποτέ κραταιάς Σοβιετικής Ένωσης, χωρίς όμως να εμπεριέχει τα απολυταρχικά εκείνα δεδομένα στην εσωτερική διακυβέρνησή της τα οποία ουσιαστικά την οδήγησαν και στην κατάρρευσή της.

Την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση την οποία σε πρώτη φάση θα απαρτίζουν η Ρωσία, το Καζακστάν και η Λευκορωσία ενώ έχουν εκδηλώσει το έντονο ενδιαφέρον τους να πλαισιώσουν τη νέα Ένωση η Κιρκιζία, το Τατζικιστάν αλλά και η Ουκρανία φέρνοντάς την ουσιαστικά στα όρια της ΕΣΣΔ.

Μετά από τη συνάντηση των αρχηγών των κρατών της Τελωνειακής Ένωσης που πραγματοποιήθηκε εχθές στη Μόσχα, ο Ρώσος Πρόεδρος δήλωσε πως «η Ρωσία, το Καζακστάν και η Λευκορωσία θα αποτελέσουν την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση και οι κυβερνήσεις των κρατών αυτών μέχρι τα τέλη Απριλίου του 2013 θα έχουν προετοιμάσει το σχέδιο κειμένου για τη συμφωνία, με την προοπτική» συμπλήρωσε «αυτό να υπογραφεί την 1η Μαΐου».

Βέβαια η επιλογή της 1ης Μαΐου μόνο τυχαία δεν έγινε από το Ρώσο πρόεδρο καθώς είναι η ημέρα κατά την οποία η Ρωσία εορτάζει την ημέρα της νίκης κατά τη διάρκεια του Β΄ΠΠ πραγματοποιώντας και τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση.

Στόχος η δημιουργία μιας τελωνειακής ένωσης με τη διασφάλιση όλων των προϋποθέσεων που απαιτούνται για την ταχεία ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών. Ο Putin πρόσθεσε ότι πρέπει να γίνουν μέλη της Τελωνειακής Ένωσης τόσο η Κιργιζία όσο και το Τατζικιστάν.

Ιδιαίτερη σημασία όμως έχουν και οι δηλώσεις του Λευκορώσου προέδρου Alexander Lukashenko και ο οποίος ανέφερε ότι «και η Ουκρανία ενδιαφέρεται να μπει στην Ευρασιατική Ένωση».

Η δήλωση αυτή του Λευκορώσουν προέδρου χρίζει ιδιαίτερης σημασίας καθώς λίγα χρόνια πριν το Κίεβο «φλέρταρε» με την ιδέα εισόδου της στο ΝΑΤΟ.

Πιο συγκεκριμένα ο Lukashenko με το πέρας της σύσκεψης της Ευρασιατικής Ένωσης δήλωσε: «Είναι ξεκάθαρο ότι η πόρτα για αυτούς που θέλουν να μπουν στην κοινή οικονομική ζώνη είναι ανοικτή.

"Αυτά είναι τα δεδομένα, θα τους δεχτούμε και θα συνεργαστούμε. Δεν είναι μόνο το Κιργιστάν, και το Τατζικιστάν, και η Ουκρανία ενδιαφέρεται επίσης" για να συμπληρώσει επικαλούμενος και τα όσα ελέχθησαν μεταξύ του ίδιου και του Ουκρανού προέδρου Viktor Yanukovych σε πρόσφατή συνάντησή τους: «Το ενδιαφέρον είναι υψηλό. Όμως η επιλογή μιας χώρας θα γίνει κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, που θα είναι ίδιες για όλους».

Η δημιουργία της Ευρασιατικής Ένωσης ουσιαστικά «γεννά» ένα γεωπολιτικό γίγαντα όπου με εξαίρεση την Ουκρανία – και αυτό τουλάχιστον προς το παρόν- αλλά και των τριών «μικροσκοπικών» δημοκρατιών της Βαλτικής τη φέρνει στα όρια της πρώην ΕΣΣΔ.

Θωρείται σίγουρο ότι μετά την ολοκλήρωση της Τελωνειακής Ένωσης το επόμενο βήμα θα είναι αυτό της αμυντικής συνεργασίας των κρατών που θα μετέχουν της Ένωσης αναδεικνύοντας την Ευρασιατική Ένωση και σε ένα γεωστρατηγικό παράγοντα με παγκόσμια επιρροή.

Το παραπάνω σε συνδυασμό και με την οικονομική Ένωση των BRICS δηλαδή Της Ρωσία, Κίνας, Ινδίας, Βραζιλίας και Νότιας Αφρικής ανατρέπει παγιωμένες καταστάσεις δεκαετιών καθώς ο συνασπισμός των χωρών αυτών αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς ένα κράτος από τους BRICS θα ηγείται ουσιαστικά ενός άλλου μεγάλου συνασπισμού, τόσο οικονομικού όσο στρατιωτικού στην περαιτέρω εξέλιξή του.







Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/1-2013.html

Δ.Ε.Η - ΠΡΟΣΟΧΗ



Παράνομα και χωρίς οι καταναλωτές να έχουν ιδέα τι πληρώνουν, η ΔΕΗ εισπράττει δικό της ”χαράτσι” το οποίο αναφέρεται στους λογαριασμούς της σαν ” ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ -Ν.2773/99 άρθρο 29″ το οποίο το υπολογίζει με άγνωστο ποσοστό επί της αξίας του καταναλωθέντος ηλεκτρικού ρεύματος!Υποτίθεται ότι με τα χρήματα αυτά (κανείς δεν γνωρίζει πόσα συγκεντρώνονται κάθε φορά… ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 1,9 δις. ΕΥΡΩ) καλύπτονται όσοι εί ναι εντεταγμένοι στο “κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ” κ.λ.π.Το άρθρο 29 του Νόμου 2773/99, όμως, έχει καταργηθεί από τον Αύγουστο του 2010, με νεότερο νόμο που έχει δημοσιευθεί κανονικά και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως!
Αυτό σημαίνει ότι η είσπραξη του “χαρατσιού” αυτού είναι -τουλάχιστον τυπικώς- παράνομη και εφ όσον ασκηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, η ΔΕΗ θα υποχρεωθεί στην επιστροφή των παρακρατηθέντων παρανόμως χρημάτων. (εκτός αν σπεύσει η “κυβέρνηση” να καλύψει την παρανομία με νομικά εφευρήματα…)      




Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters