Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

"ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ δεν είναι στα ΜΜΕ, αλλά στα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, χωρίς καμία αμφιβολία... δε λέμε κάτι καινούργιο !!

Η κα
Eliana
Ελευθερίου αναδεικνύει όπως συχνά το συνηθίζει, και την ευχαριστούμε γι' αυτό, βάζοντας το "μικροσκόπιο σε πολύ υψηλή ανάλυση", και προβάλλει μερικές ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, οι οποίες απλά αναδεικνύουν την αλήθεια της ΛΟΓΙΚΗΣ που πράγματι έχουν κάποιοι (εκτός αν είναι απλά καπνός), αλλά λόγω συμφερόντων κάποιοι άλλοι -ευθέως αρμόδιοι αλλά όντας διεφθαρμένοι - ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ!!

Ο Γέρος μας του Μοριά είναι γνωστός ως «εθνεγέρτης» και ευρύτερα, ως πολέμαρχος των Ελλήνων.
Αυτά έχουν λεχθεί – και λέγονται και ξαναλέγονται.
Εγώ δεν σας μιλήσω σήμερα για αυτά· θα σας μιλήσω για κάτι άλλο, για τη σκέψη του και τις εκλάμψεις αυτής της σκέψης· και η εμβάθυνση σε αυτές τις εκλάμψεις είναι απαραίτητη σε οποιονδήποτε θέλει να καταλάβει όχι μόνο τους Νεοέλληνες αλλά ευρύτερα τους ανθρώπους!!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters