Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

TO PLANDEMIC ΤΗΣ MIKOVIC ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το απαγορευμένο στα social ντοκιμαντερ "Plandemic" της Judy A. Mikovits PhD, στην Τούρκικη τηλεόραση, που "ξύπνησε" τους Τούρκους και τους λάθρο.
Τώρα που μάθανε τι γίνεται με το φιάσκο του κορωναϊού και της παιδεραστίας από τους διεφθαρμένους πολιτικούς, Μητσοτάκη τρέμε !
Θέλουν να μπούνε στην Ελλάδα και να σας πάρουν τα κεφάλια ! Πληροφορίες μας λένε ότι ο Έρντο κόλλησε Covid-19 και μας άφησε χρόνους !

Κυριάκος Μητσοτάκης Offshore εταιρεία στον Παναμά.

Ενώ οι Έλληνες υποφέρουν από τα μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν και διήρκεσαν περισσότερο από μια δεκαετία και μόνο ο Θεός ξέρει αν το δράμα τους μπορεί να τελειώσει ποτέ,
Την ίδια στιγμή ο πλούτος των Ελλήνων κλέβεται από εγκληματίες και κρύβεται στον Παναμά και σε άλλες χώρες που λειτουργούν ως «πλυντήριο»,



Οι Εισαγγελείς στην Ελλάδα αντί να εκπληρώνουν το καθήκον τους, όπως ορίζεται από το Ελληνικό Σύνταγμα και νόμους, περιμένουν να αδράξουν την ευκαιρία και να λάβουν μέρος αυτών των βρώμικων χρημάτων από τους ληστές εγκληματιών Ελλήνων, μέσω παραδικαστικών δικτύων για τη διευκόλυνση των εγκληματιών .

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ

ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ 
 
Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών.
Ο Τζιαβέτ συνελήφθη στο σπίτι του στον Κολωνό και κρατείται στην Ασφάλεια.

Το Σπήλαιο Στον Υμηττό Με Σκαλισμένα Αγάλματα Στο Εσωτερικό Του [Εικόνες-Βίντεο]

Στον Υμηττό, μόλις 50 λεπτά από την Ομόνοια, φιλοξενείται ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σπήλαια του ελλαδικού χώρου. Πρόκειται για το σπήλαιο του Νυμφολήπτου γνωστό και ως Σπήλαιο Πανός αλλά και Σπήλαιο Αρχέδημου.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 5D ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ!

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 26/5/2020

Michael Love
*Για άμεση πλανητική μετάδοση στους αστρόσπορους της Γης *

Έναρξη μετάδοσης…

Σπουδαίοι μας,
Η Γήινη Συμμαχία επιβεβαίωσε πως κατά τις 10 μ.μ. και 12 π.μ. το βράδυ της Δευτέρας, οι Δυνάμεις Φωτός έστειλαν δύο ισχυρές ακτίνες 5ης διάστασης 40Hz Γάμμα Φωτός στον πλανήτη Γη από δύο διαφορετικές τοποθεσίες του ηλιακού συστήματος της Γης.

Τραμπ για το Βαθύ Κράτος: Θα το συντρίψω – Είναι όλοι διεφθαρμένοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το απίστευτο που ειπώθηκε για τον Biden...

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ακούστηκαν πολλά και διάφορα!

Ένα από τα ποιο σημαντικά ήταν πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρεί πως έχει κάνει πρόοδο στο να εξαφανίσει τον «βάλτο» της Ουάσινγκτον, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της δημοσιογράφου, Sharyl Attkisson, η οποία πραγματοποίησε την συνέντευξη με τον επικεφαλής της Εθνικής Δεξιάς στην Αμερική.

Η ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ



BENJAMIN FULFORD 27/4/2020Ηπτώση της Βαβυλώνιας σκλαβιάς χρέους στις ΗΠΑ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μία κρίσιμη μάζα της τάξης του 30% των Αμερικανών δεν πληρώνουν δάνεια αυτοκινήτων, σπουδαστικά δάνεια, ενοίκια, υποθήκες, εταιρικά δάνεια κ.λπ. Αυτό καθιστά την κατάσταση ως μαθηματική βεβαιότητα πως το σύστημα Βαβυλώνιας σκλαβιάς χρέους έχει χρεοκοπήσει και καταρρέει.

Robert David Steele ΠΡΩΗΝ CIA εξηγεί για την εμπορία παιδιών & Adrenochrome για την τηλεόραση Κάμελοτ


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Το Αόρατο προσωπικό σου χρέος - τέλος. [Ηχητικό Βίντεο]

Έχουμε πολύ εσφαλμένη εντύπωση για ότι συμβαίνει στον πλανήτη μας αλλά σε όλες τις οντότητες ή προσωπικότητες που ζουν σε αυτόν.

Διαβάστε την πληροφορία και δείτε παρακάτω 2 ενδιαφέροντα βίντεο που επιβάλλεται να τα δούμε για να γνωρίζουμε επιτέλους τον τρόπο που μπορούμε ως ατομικότητα αλλά και μαζικά-ομαδικά να αντιστρέψουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας και να τα κάνουμε να λειτουργούν υπέρ εμάς αλλά και για το καλό της πατρίδος μας.

Δακρύβρεχτοι και αδάκρυτοι εγχώριοι σαλτιμπάγκοι μας κοροϊδεύουν...

IgorSuassuna / pixabay
Η εμφάνιση και στη χώρα μας του αμφιλεγόμενου διεθνώς πλέον κορωνοϊού, για όσους δεν καλύπτουν με τη "μάσκα" και τα μάτια τους και δεν αρκούνται στην "τρομοκρατία" των στρατευμένων ΜΜΕ, αποτελεί μια δεινή δοκιμασία της συνείδησης για τους εγχώριους "προσωπιδοφόρους" της πολιτικής, και αναδεικνύει για μια ακόμη φορά την έλλειψη πολιτικής ευθύνης, ικανότητας και ειλικρίνειας.

Του Στέλιου Συρμόγλου

Ο κορωνοϊός "βοήθησε" τους σαλτιμπάγκους της πολιτικής, συνεπικουρούμενους από έναν δακρύβρεκτο καθηγητή λοιμωξιολόγο και έναν αδάκρυτο Ταρτούφο με στοιχεία αγροικίας, να ενισχύσουν την "προβατοποιημένη λογική" των πολιτών, αλλά και να καταλάβουν μια διακεκριμένη θέση στην "πινακοθήκη" των μελλοντικών ηττημένων της πολιτικής απάτης, της παραπλάνησης δια του φόβου και για τη διαστρέβλωση της αλήθειας.

Η Αυτοκρατορία των Τραπεζών

Η Μεγάλη Εικόνα: Η Αυτοκρατορία των Τραπεζών.
Αγαπητοί αναγνώστες, η εκπαίδευση μας πρόδωσε. Η διδασκαλία της ιστορίας καλύπτει γενικά την χρονολογική γραμμή των γεγονότων με μερικές στρατηγικές παραλείψεις εδώ κι εκεί, αλλά όταν τολμά να ερευνήσει τις αιτίες και τα κίνητρα, μας προσφέρει μια πολιτικά διορθωμένη εκδοχή της πραγματικότητας, η οποία είναι μια σαφής μάσκα για να κρύψει την πραγματική και φρικτή αλήθεια. Απλά δεν ξέρουμε τίποτα για την ιστορία μας που έχει σαρωθεί κάτω απ’ το χαλί της άγνοιας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters