Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Q / Λευκά καπέλα / Στρατιωτικοί και Τραμπ!

Στην τελευταία φάση αυτού του πνευματικού πολέμου μεταξύ Σκότους και Φωτός οι άνθρωποι που δεν κατανοούν την Αλήθεια φαίνεται να περνούν από την τεχνολογική τους εξέλιξη και όχι από τη διαστατική τους μετατόπιση.
Βρισκόμαστε στο σημείο όπου οι εταιρείες σχεδιάζουν μηχανές, ρομπότ και προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) για να σας κάνουν πλήρως αναμεταδιδόμενους και συνδεδεμένους με μηχανές, ρομπότ και

Οι τεχνολογίες κβαντικής θεραπείας των ιατρικών κρεβατιών

 

Από τη Σούζαν Πράις
Ο κόσμος πρόκειται να κάνει ένα τεράστιο κβαντικό άλμα στην επαναστατική «Νέα Εποχή» συστημάτων θεραπευτικής τεχνολογίας που θα γίνει αναπόσπαστο μέρος του μετασχηματισμού του τρόπου με τον οποίο οι παραδοσιακές ιατρικές κοινότητες μας θεραπεύουν και θεραπεύουν τις μάζες με πλασματική χρήση ενεργειών και θεραπευτικές συχνότητες.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters