Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Οι τεχνολογίες κβαντικής θεραπείας των ιατρικών κρεβατιών

 

Από τη Σούζαν Πράις
Ο κόσμος πρόκειται να κάνει ένα τεράστιο κβαντικό άλμα στην επαναστατική «Νέα Εποχή» συστημάτων θεραπευτικής τεχνολογίας που θα γίνει αναπόσπαστο μέρος του μετασχηματισμού του τρόπου με τον οποίο οι παραδοσιακές ιατρικές κοινότητες μας θεραπεύουν και θεραπεύουν τις μάζες με πλασματική χρήση ενεργειών και θεραπευτικές συχνότητες.

Μπορείτε να τολμήσετε να φανταστείτε κάποια στιγμή στο μέλλον του κόσμου, τα νοσοκομεία θα παίξουν έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, θα ενισχυθούν με πολλές μοναδικές συσκευές κβαντικής τεχνολογίας; λέιζερ και κρεβάτια Med. Το Big Pharma θα εξαλειφθεί. Αυτή η φουτουριστική τεχνολογία θα προωθήσει τη μακροζωία και η ανθρωπότητα θα απαλλαγεί από τις μάζες που υποφέρουν από εγκεφαλικά, καρδιακές παθήσεις και πολλές άλλες ασθένειες που συμβάλλουν στα δεινά της κακής υγείας.

Η τρίτη κύρια αιτία θανάτου⏤ είναι η παραμονή στο νοσοκομείο και οι διαδικασίες, και πολλές είναι αδικαιολόγητες.

Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι σίγουρα μια από τις πιο βαθιές τεχνολογίες και λέγεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα για περισσότερα από 80 χρόνια. Φανταστείτε την υγειονομική περίθαλψη και τη συντήρηση τόσο προηγμένη που μπορεί να γυρίσει πίσω τα χέρια του χρόνου διαγράφοντας το φυσικό. ψυχικές και συναισθηματικές ουλές και μάχες των καθημερινών τραυμάτων της ζωής και της διαδικασίας γήρανσης μέσω των τεχνολογιών της θεραπείας συχνοτήτων και των κβαντικών συσκευών.

Θα φτάσουν στο πολύ εγγύς μέλλον, αν και οι ακριβείς ημερομηνίες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Η Tesla Technologies και ο Jarad Rand είναι δύο κύριες δυνάμεις πίσω από τα Med Beds και είπαν ότι το χρονικό πλαίσιο των δυνατοτήτων μας να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις σύγχρονες δωρεάν συσκευές θεραπείας με βάση την ενέργεια «Fontain of Youth» θα μπορούσε να ξεκινήσει με την κυκλοφορία ήδη από τα τέλη του 2021. Πιο τρομακτικές εκτιμήσεις λένε ότι μπορεί να χρειαστούν έως και δέκα χρόνια, ανάλογα με το περιβάλλον της κοινωνίας.

Τόσο συγκλονιστικές είναι αυτές οι ιατρικές εξελίξεις που μπορούν να αυξήσουν τα άκρα και τα όργανα που λείπουν μέσα σε λίγες ώρες. Οι προηγμένες ιατρικές τεχνολογίες αναζωογονούν κυριολεκτικά το DNA, το RNA, τα κύτταρα, τους μύες, τους συνδέσμους, τα οστά, τα όργανα, τις αισθήσεις και τα συστήματα του ανθρώπινου σώματος.

Το Med Beds είναι ο προορισμός της τέλειας υγείας και ευεξίας, και ο πολιτισμός όπως γνωρίζουμε βρίσκεται τώρα σε αυτό το ταξίδι.

Βίντεο: Ολογραφικά Ιατρικά Pods & Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα Voiced Over

 


 

Όταν αυτή η διαδικασία εκ νέου ατομοποίησης που αλλάζει τη γη, γνωστή ως «Αναγεννητική Τεχνολογία» κυκλοφορήσει στο κοινό, θα μειώσει το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης σχεδόν σε τίποτα στο 20%.

Αυτή η επαναστατική τεχνολογία λέγεται ότι υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 80 χρόνια. Μόλις διαβαθμιστεί, η κρυφή τεχνολογία θα κυκλοφορήσει στο κοινό μέσω του στρατού. Λέγεται ότι χρησιμοποιήθηκε στο πλαίσιο του «Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος».

Υπάρχουν εικασίες για το πόσο έλεγχο θα έχουν οι δημόσιοι επενδυτές, καθώς πρέπει να γίνουν μετρήσεις για την προστασία της χειραγώγησης και της απληστίας. Θυμηθείτε, όλοι έχουμε βιώσει περιόδους με τον οπλισμό όλων των καλών και κακών πραγμάτων. στελέχη της βαθιάς πολιτείας υπάρχουν σε όλες τις βιομηχανίες.

Το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα έλεγχε και διαχειριζόταν κάποτε αυτές τις πατέντες, καθώς και πολλές άλλες, κρεμώντας τις μπροστά μας μέσω των παραγωγών ταινιών επιστημονικής φαντασίας και ταινιών του Χόλιγουντ που ανήκαν σε βαθιά κρατική ιδιοκτησία.

Αυτά τα ιατρικά θαύματα εκτελούν και υποστηρίζουν διαγνωστικές διαδικασίες, χειρουργικές επισκευές, κυτταρικές, DNA, ανασυγκρότηση και αναγέννηση μέσω συστημάτων ελεύθερης ενέργειας μέσω ενεργειακών πηνίων Tesla, νέων συσκευών κατά της βαρύτητας και αντιγραφέα, διορθώνοντας όλες τις ατέλειες του ανθρώπινου σώματος.

Λέγεται ότι υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι κρεβατιών Holographic Med, καθένας από τους οποίους εκτελεί μια συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο, καθώς θα χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με εκπαιδευμένη ιατρική επίβλεψη, επαναφέροντας το φυσικό μας σώμα στην πιο βέλτιστη μορφή χωρίς αφαίρεση των οργάνων μας, χρήση ακτινοβολίας και χημειοθεραπεία ή κομμένο σε φέτες και κύβους.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι το σώμα μας θα απαλλαγεί από τη δυσλειτουργία των ασθενειών και των ουλών, δεν θα χρειαστεί να αποκατασταθούμε καθώς τα όργανα, τα οστά και όλα τα συστήματα μέσα στο σώμα μας θα επισκευαστούν πλήρως. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά αυτό είναι το κβαντικό άλμα στη νέα εποχή της θεραπείας του Υδροχόου, και σύντομα, κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο θα είναι έτοιμη να λάβει την προμήθεια ιατρικών κλινών ολογραφικών.

Θα ξέρουμε ότι είμαστε κοντά στο να λάβουμε το πολύτιμο δώρο αυτού του κόσμου όταν γίνει η ανακοίνωση του NESARA / GESARA καθώς η εισαγωγή περισσότερων από 6.000 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και θεραπειών θα είναι μεταξύ αυτών.

Αυτά τα Quantum Therapy Med-Beds θα διατίθενται σε τρεις διαφορετικές ποικιλίες και τρεις μοναδικές λειτουργίες. Όλα λειτουργούν σε διάφορα επίπεδα δόνησης και συχνότητας με φακούς διάθλασης και σαρωτές 3D, καθώς και λέιζερ χειρουργικής ακρίβειας για το άνοιγμα και το κλείσιμο τραυμάτων.

Αυτές οι συσκευές κβαντικής θεραπείας περιέχουν τεράστιες τεχνολογίες παρακολούθησης που επιτρέπουν στον επαγγελματία υγείας να ενημερώνεται πλήρως κατά τη διάρκεια των συνεδριών διάγνωσης και επισκευής. Τα Med-Beds δημιουργούν τη μέγιστη ανθρώπινη επισκευή μέσω ελάχιστης εισβολής μέσω φωτός και ενέργειας μέσω ταχυονικών σωματιδίων και ενέργειας πλάσματος.

Δεδομένου ότι ζούμε σε ένα δονητικό σύμπαν και οι άνθρωποι είναι δονητικά όντα, η θεραπεία λαμβάνει χώρα μέσω μιας ομοιοπαθητικής προσέγγισης επανευθυγράμμισης συχνότητας με ελάχιστες έως καθόλου παρενέργειες.

Και τα τρία Med-Beds λειτουργούν με παρόμοιες τεχνολογίες. έχουν μόλις μετατραπεί για τρεις αποκλίνουσες θεραπείες.

Το Holographic Med Bed είναι κατασκευασμένο με προηγμένη αλλά περιορισμένη τεχνητή νοημοσύνη που συνεργάζεται με την ανθρώπινη σύνδεση ενός επαγγελματία υγείας για να εξασφαλίσει το πλήρες μέτρο της θεραπείας. Έρχονται εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά που περιέχουν αεροστεγείς και διαφανείς ασπίδες λειτουργίας, μείωση μικροβίων και κλειστοφοβίας, άνετες υποδοχές άκρων, αναισθητικά υγρού ψεκασμού, νυστέρια λέιζερ, καθρέφτες λέιζερ, διαγνωστική και ανάλυση αναγνώρισης αισθητηριακών σημείων και απεικόνισης και χειρουργική επέμβαση ελεγχόμενη από υπολογιστή όπλα. Ο υπολογιστής που χρησιμοποιείται στις λειτουργίες είναι παρόμοιος με αυτόν μιας μηχανής μαγνητικής τομογραφίας, ωστόσο αντί για ακτινοβολία και μαγνητικά, τα Med-Beds χρησιμοποιούν πλασματική ενέργεια σε υποατομικό και δονητικό επίπεδο.

Εκτελεί ζωντανές σαρώσεις του ανθρώπινου σώματος. διάγνωση και θεραπεία τυχόν ατελειών και ασθενειών σε σύντομο χρονικό διάστημα και μεγάλη ακρίβεια· σάρωση κάθε ίντσας και συστήματος μέσα στο φυσικό σώμα, διάγνωση και ερμηνεία αίματος, δέρματος, οστών, οργάνων, μυών, νευρολογικών, αδένων και ορμονικών ελλείψεων. Αυτό το Med-Bed θα πραγματοποιήσει επίσης μια ανώδυνη ανάλυση αίματος και DNA, αναζητώντας και διορθώνοντας τυχόν κληρονομικούς δείκτες που οδηγούν σε διάφορες ασθένειες με προδιάθεση.

Οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση θα ολοκληρωθεί αμέσως μέσω λέιζερ, συμπεριλαμβανομένης της καρδιοχειρουργικής, της σκωληκοειδούς απόφυσης, της καισαρικής τομής και άλλων σε αυτό το Holographic Med Bed.

Το πεδίο Regeneration Med Bed Resonance ωφελεί όσους χρειάζονται μεταμοσχεύσεις οργάνων, λείπουν ή κομμένα άκρα, τα μοσχεύματα δέρματος λειτουργούν με κυτταρική μνήμη, βλαστοκύτταρα και πρότυπα DNA. Οι ατελείωτες εφαρμογές του αναγεννούν παλιούς ιστούς και όργανα που λείπουν.

Το κρεβάτι Rejuvenation & Regression Bed αναζωογονεί τα κύτταρα. προσφέρει θεραπεία παλινδρόμησης ηλικίας και μνήμης. και θεραπεύει όλες τις αισθήσεις, ειδικά την όραση, τον ήχο και τη γεύση, που έχουν γίνει θαμπές λόγω τραύματος ή ηλικίας. Αυτό το κρεβάτι θεραπείας εξαλείφει επίσης την ανεπιθύμητη καταπιεσμένη μνήμη. που θα στηρίξει και θα θεραπεύσει τόσα θύματα που έχουν υπομείνει ψυχική και συναισθηματική αγωνία. Οι πάσχοντες από PTSD και τραυματική μνήμη θα ωφεληθούν από τη χρήση αυτού του κρεβατιού Med, καθώς θεραπεύει τη διαφορά μεταξύ καρδιάς και μυαλού που απαλλάσσει την ανισότητα. Αυτό θεωρείται επίσης το θεμέλιο της νεότητας. Θα επιστρέψει την όψη του παρελθόντος, θα επιστρέψει τον μυϊκό τόνο, θα συσφιγμένο δέρμα, θα συνεργαστεί με τα μεμονωμένα πρότυπα DNA μας και στους πολλαπλούς πυρίμαχους φακούς και το εσωτερικό ρολόι του σώματος. αυτές οι διαδικασίες εκτελούνται χωρίς πόνο.

Προτού η ανάπτυξη του Med Beds συναντήσει την άφιξη του κόσμου, πρέπει να δημιουργηθούν εκπαιδευμένα πληρώματα τεχνολογίας και κατασκευής για να συμβαδίζουν με την παγκόσμια προσφορά στη δημιουργία και την υποδομή μαζί με το περιβάλλον των οπλισμένων δυνάμεων της κοινωνίας που διαλύονται για να αποτρέψουν τη μελλοντική απληστία και έλεγχο.

Η κοινωνία, όπως γνωρίζουμε, θέλει όλα τα καλά χθες, ποτέ στην ύπαρξη της ανθρωπότητας, έχουμε ευλογηθεί με τα νέα για τέτοιες θαυματουργές ιατρικές εξελίξεις. αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στον ορίζοντα ενός απεριόριστου και δημιουργικού αύριο. Ας μάθουμε από την ιστορία και ας προστατεύσουμε τη δύναμη του πεπρωμένου από αυτούς που έχουν καταστρέψει τις παρυφές του παρελθόντος μας.

«Αν θέλετε να βρείτε τα μυστικά του σύμπαντος, σκεφτείτε την ενέργεια, τη συχνότητα και τη δόνηση».Νίκολα Τέσλα

Για περισσότερες πληροφορίες:


 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters