Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ Σύνταγμα της Ελλάδος.

Οι εκπαιδευτικοί καλό θα είναι να γνωρίζουν ότι όταν επιβάλλουν τη χρήση της μάσκας στα παιδιά κινδυνεύουν να βρεθούν φυλακή για τουλάχιστον 15 χρόνια. Είναι καιρός να αρχίσουν να ελέγχουν ποιες εντολές είναι νόμιμες και ποιες αντισυνταγματικές και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Τους εμπιστευτήκαμε τα παιδιά μας και όχι μια συσκευή μας που αν τη χαλάσουν θα πάρουμε άλλη.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

Νίκος Αντωνιάδης:· ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 41ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ, αλλά θα γίνει όπως πάντα γίνεται όταν το σύστημα αντιστέκεται, αλλά το ΔΙΚΑΙΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ :

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ,
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ (51ο...) :
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΜΑΘΕΙ !!!!!!
-ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ,
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!!
-21 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ,

Η Βίαιη Αποδόμηση που λέγεται «Νέα Κανονικότητα»

από την Dr. Ileana Johnson Paugh

Η πραγματικότητα αποδομείται βίαια, αντικαθιστάμενη από μια «αφυπνισμένη», υποκριτικά «ενάρετη», καταπιεστική, κατασταλτική πραγματικότητα με τις δικές της μαρξιστικές ατζέντες που υπαγορεύονται από το Δημοκρατικό Κόμμα, τους δισεκατομμυριούχους ολιγάρχες και τους τεχνοκράτες των τεχνολογικών κολοσσών

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters