Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Συγκλονιστική μαρτυρία Eλληνίδας της Γερμανίας για ναζισμό και αποζημιώσεις


Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της Ελληνίδας Χριστίνα Πάππη που ζει στην Γερμανία για την αντιμετώπισή τους από τους Γερμανούς και ιδιαίτερα στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

« Πολεμάμε τόσα χρόνια για δικαιοσύνη, για τις γερμανικές αποζημειώσεις. Τρέχουμε στα δικαστήρια και δίκαιο δεν μας δίνουν. Είχαμε πρώτα περιουσία και  ζούσαμε καλά αλλά μας έφαγαν τα δικαστήρια, οι δικηγόροι οι εισαγγελείς. Ότι ζήσαμε εδώ τα αναρτήσαμε σε blogs τα οποία οι δικαστές μας ανάγκασαν να τα σβήσουμε αλλιώς θα μας τιμωρούσαν με πρόστιμα και φυλακή. Μας ανάγκασαν να τα σβήσουμε για να μην δει ο κόσμος τα χάλια και το ναζισμό εδώ στην Γερμανία. Στείλαμε τα θέματα σε πάνω από 40 Ελληνικές εφημερίδες και περιοδικά και δεν λάβαμε ούτε μια απάντηση»

 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/03/e_18.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters