Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Θανάτωση 300 Λακώνων από Ορθόδοξους. Έτος 1345

constantinople-gravoure-696x368 

Το 1345, 15 Σεπτεμβρίου φτάσανε 300 Λάκωνες υπό τον οπλαρχηγό Δημήτριο Ράλλη στην Κωνσταντινούπολη γιατί θεώρησαν ότι έπρεπε να τεθούν κάτω από τις διαταγές της Αυτοκρατορίας, για την Αποφυγή του Τούρκικου κινδύνου.

(Μεσαιωνική Βιβλιοθήκη τόμ. ΄Ζ, σελ. λθ, Γρηγοράς, Καντακουζηνός).

Αυτοί οι Έλληνες, Λάκωνες κυρίως, εθεωρούντο αιρετικοί, γιατί ήταν απείθαρχοι και στον αυτοκράτορα και στην εκκλησία. Όταν έφθασαν στην Κωνσταντινούπολη, δημιουργήθηκε σάλος. Ο πρώτος ιεροκήρυκας της Αγίας Σοφίας Θ. Μετοχίτης “επικαλούμενος τους κεραυνούς του υψίστου” βγήκε έξαλλος στους δρόμους προειδοποιώντας τους πιστούς πολίτες για την συμφορά που θα προκαλούσε η άφιξη των αιρετικών Ελλήνων.

Ο Απόκαυκος προσποιούμενος ότι τους υποδέχεται, τους οδηγεί σ’ ένα κλειστό στρατόπεδο με την υπόσχεση ότι τις επόμενες ημέρες θα συζητούσαν για την άμυνα της αυτοκρατορίας. Την άλλη ημέρα έφθασαν στο στρατόπεδο διάφορα συνεργεία οικοδομών και ξυλουργών, προκειμένου να διαμορφώσουν τον χώρο χωρίζοντας τον σε μικρά διαμερίσματα.

Οι δεσμώτες μαθόντες ότι ο αιμοβόρος δούξ διεννοείτο να παραπέμπψη αυτούς έν σιγή είς τον βυθόν της θαλάσσης, διό και διήρει την φυλακήν είς ξύλινα δωμάτια, όπως τους αποχωρήση ανά δύο και τρείς και ούτως ανετώτερον εκτέλεση το σιγηλόν κακούργημα, απέλπιδες ρίπτονται κατ’ αυτού και ο μέν Ράλλης δια τεκτονικού οργάνου άποκεφαλισας εκρέμασεν επί των πύργων των κεφαλών αυτού είς θέαν του δήμου. Δυστυχώς οι πολίται διεγειρόμενοι υπό της βασιλίσσης και της χήρας του Αποκάυτου εισέβαλαν ακωλύτως είς τα ανάκτορα και κατέσφαξαν τους εν τω ναώ καταφυγόντες .

Σημείωση: Δεν φτάνει που οι «αιρετικοί» Έλληνες οικειοθελώς θέλησαν να βοηθήσουν τους βυζαντινούς χριστιανούς – τους σφάξανε για θρησκευτικούς λόγους, όταν ακούσανε τους μοναχούς.


πηγη: diadrastika.com
https://ellasellas.wordpress.com/

Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΟΒΑΜΑ ΕΔΩ :

diamelismosthselladas

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Οι Σιωνιστές πολιτικοί μας δεν ενημερώνουν τον Λαό της Ελλάδος για τα μέλλοντα συμβαίνειν…

Οκτώ (8) χρόνια που ήταν στην εξουσία των ΗΠΑ, ο ΟΒΑΜΑ, δεν καταδέχτηκε να επισκεφθεί την Ελλάδα, και τώρα εις τας δυσμάς του πολιτικού βίου του, θυμήθηκε την Ελλάδα;;;

Τώρα γιατί τόση βιασύνη;;; Τυχαίο;;; δεν νομίζω!!!

Μετά την Ελλάδα θα επισκεφθεί τη Γερμανία. Τυχαίο;;; δεν νομίζω!!!
Εκτελεί αποστολή της ΕΛΙΤ της Ν.Τ.Π.
Τα ανδρείκελα της Ν.Τ.Π. οι πολιτικοί μας, μαζί με τα Σιωνιστικά ΜΜΕ, διαδίδουν ότι σκοπός του ερχομού του ΟΒΑΜΑ εδώ, είναι η ελάφρυνση του χρέους, για να τον κάνουν συμπαθή στον Ελληνικό Λαό.
Παρουσιάζουν τον ΟΒΑΜΑ σαν ευεργέτη και φιλέλληνα.
Οι Σιωνιστές ανθέλληνες πολιτικοί μας ήταν παιδάκια για τα θελήματα της Αμερικανο-Εβραίας ΧΙΛΑΡΙ!!!
Όμως άλλος είναι ο σκοπός του ταξειδιού ΟΒΑΜΑ.
Η Σιωνιστική ΕΛΙΤ του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλει να τελειώνει τις δουλιές της πρίν αναλάβει ο TRUMP.
Ο ΟΒΑΜΑ έρχεται εδώ σαν ταχυδρόμος της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Επικυριαρχίας της Γης!!! Έρχεται εδώ να ενημερώσει τους εφιάλτες Σιωνιστές πολιτικούς μας, για τα σχέδια και τις αποφάσεις της ηγεσίας –(ΕΛΙΤ)- της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, γύρω από τη Γεωγραφική περιοχή μας. Έρχεται εδώ να ενημερώσει τα ανδρείκελα της Ν.Τ.Π. Σιωνιστές πολιτικούς, για το μέλλον της Ελλάδος. Έρχεται εδώ να ανακοινώσει στα πιόνια της Ν.Τ.Π. και παγκοσμιοποίησης, πολιτικούς μας, τις αποφάσεις της ηγεσίας της Παγκόσμιας Ηγεμωνίας, για το ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος.
Προσφέρουν αντάλλαγμα τη μείωση του χρέους, έναντι παραχώρησης Ελληνικών εδαφών & θαλασσών!!! «Το τυρί στη φάκα» λέει ο Λαός!!!

Η Τουρκία για να παραχωρήσει εδάφη στα Ανατολικά της, για την ίδρυση του Κουρδιστάν, διαπραγματεύτηκε με την ΕΛΙΤ της παγκόσμιας Δικτατορίας, την επέκτασή της Δυτικά, δηλαδή σε Αιγαίο, Νησιά, και Δυτική Ελληνική Θράκη.
Θέλει την Ελληνική Α.Ο.Ζ. για το ενεργειακό………
Γιαυτό ο Σουλτάνος έχει λυσσάξει αυτές τις ημέρες.
Την ίδρυση του Κουρδιστάν θα την πληρώσει η ματωμένη Ελλάδα, των προδοτών Σιωνιστών πολιτικών, Δεξιάς-Κέντρου-Αριστεράς.
Η Τουρκία έχει πολιτικούς ηγέτες, ΟΧΙ μαριονέτες και «Αλληλέγγυους» των Σιωνιστών ηγετών ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.

Η ΕΛΙΤ της παγκόσμιας διακυβέρνησης δέχτηκε το αίτημα της Τουρκίας, με θύμα την Ελλάδα του Τσίπρα και του Κυριάκου.
Γιαυτό έρχεται εδώ ο ΟΒΑΜΑ, να ανακοινώσει τετελεσμένες αποφάσεις διαμελισμού της Ελλάδος. Τα σχέδια αυτά θα υλοποιήσει το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, όπως έκανε στη ΚΥΠΡΟ.
Το Σιωνιστικό εχθρικό προς την Ελλάδα ΝΑΤΟ, θα ακινητοποιήσει τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ώστε να μπορέσουν οι Τούρκοι να καταλάβουν Ελληνικά εδάφη, Νησιά, και θάλασσες, όπως έκαναν στη ΚΥΠΡΟ. Τους ενδιαφέρει η Ελληνική Α.Ο.Ζ.!!!

Οι ανθέλληνες Σιωνιστές πολιτικοί, θα δικαιολογηθούν στο Λαό, φορτώνοντας όλα τα βάρη στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!!!
Θα πούνε, «Αφού ο Στρατός ηττήθηκε, τι μπορούμε να κάνουμε εμείς»;;;;;;;;; Γιαυτό το ΝΑΤΟ περιπολεί στο Αιγαίο!!!!!!!!!!!!!! Πληρώνουμε το εχθρικό ΝΑΤΟ, για να βοηθά τους Τούρκους, και να υλοποιεί τα σχέδια της Σιωνιστικής ΕΛΙΤ του αυτοεκλεγέντος προέδρου της Οικουμένης!!!
Ο ΟΒΑΜΑ μετά την Ελλάδα, θα ενημερώσει την ΜΕΡΚΕΛ, ως ηγέτιδα της Ε.Ε. δια τα περαιτέρω…….

Έλληνες, για όλα αυτά που συμβαίνουν, είδατε καμία αντίδραση από τους Σιωνιστές πολιτικούς μας;;;
Ο Εθνομηδενιστής Τσίπρας συμφωνεί σε όλα τα σχέδια της ΕΛΙΤ της Σιωνιστικής Δικτατορίας. Γιαυτό τον έβαλαν εκεί επάνω, μαζί με τον έτερον αδελφό Κυριάκο……………..
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!!!
Ο ΟΒΑΜΑ, το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.
Αυτά για ενημέρωση του Ελληνικού Λαού.
Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ!!!


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος Έλληνας Πατριώτης

https://hppolyth.wordpress.com
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters