Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

«Ελληνισμός και νεοελληνικό κράτος. Μια δύσθυμη σχέση» Γ. Κοντογιώργης – 6.6.2018

Αεροψεκασμοί με νανοσωματίδια έξυπνης σκόνης για τον έλεγχο του πλανήτη …

ΤΑ ΝΕΑ: Ο Σόρος έδωσε λεφτά στο «Ουράνιο Τόξο»

Τη χρηματοδότηση των σκοπιανών εθνικιστών από τον Τζόρτζ Σόρος αποκαλύπτουν ….
στοιχεία που έφερε στο φως το Star. Απίστευτες χορηγίες χορηγίες του μεγαλοεπενδυτή, ο οποίος για πάνω από δέκα χρόνια πληρώνει εκατομμύρια ευρώ στη γειτονική χώρα.

Όργανα της σκοπιανής προπαγάνδας είναι άλλωστε ακριβά ντοκιμαντέρ και διεθνείς καμπάνιες.

ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ! Γερμανός δημοσιογράφος προσβάλλει την Ελλάδα και ο Τσίπρας γελάει…(VIDEO)


«Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@@μενο από την χώρα σας;»
Ένα ντροπιαστικό για την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, γίνεται viral τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό διαδίκτυο.

Αργυρό τετράδραχμον Αθηνών της κλασικής περιόδου του χρυσού 5ου αι. (440 – 420 π.χ.) βρέθηκε στη Συρία - ΦΩΤΟ


Μια συλλογή αρχαίων νομισμάτων έχει περιέλθει στη συλλογή αγνώστου στη Συρία και εικάζεται ότι προέρχεται από το Idlib. 
Mεταξύ αυτών περίοπτη θέση κατέχει Αργυρό τετράδραχμον Αθηνών της κλασικής περιόδου του χρυσού 5ου αι. (440 – 420 π.χ.)…..

Από τη μια όψη εικονίζεται η Αθηνά και από την άλλη η παράσταση της γλαυκός –κουκουβάγιας με την επιγραφή ΑΘΕ, τα αρχικά γράμματα της λέξης Αθηναίων και το σύμβολο της ελιάς. 

ΟΛΑΝΤ: Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΝΟΗΘΕΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ολάντ κι έχει συναντήσεις με… φίλους. 

Ήδη, έχει συναντηθεί με τον mister Tsipra και το τσιράκι του, τον πρόεδρο Πάκη.
Τον ρόλο του οποίου μετά το δημοψήφισμα του 2015, εξήρε ο Ολάντ κατά τη συνάντησή τους στο προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δηλώσεις του Γάλλου, το βράδυ του δημοψηφίσματος ο πρόεδρος Πάκης του έκανε ένα «ιστορικό τηλεφώνημα» και τον διαβεβαίωσε πως θα αγνοηθεί πλήρως η θέληση του ελληνικού λαού, καθώς όλα ήταν κανονισμένα από τον ίδιο,

ΕΙΣ ΜΝΗΝΗ των Μιχάλη Γουνελά και Κυριάκου Σταμέλου ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΗΣ 17ης Νοεμβρίου 1973


Τις στέρφες, από αξίες και ιδανικά, τούτες ημέρες, δεν θα ολισθήσουμε στην φενάκη της αντιπαλότητας περί του «τις πταίει» και με ΟΥΔΕΝΑΝ επιδιώκουμε αντιπαράθεση για την υποτιθέμενη «αυθόρμητη» «εξέγερση του Πολυτεχνείου», αλλά θα καταγίνουμε με τις συνέπειες του πολυτεχνείου που είναι ακόμη ενεστώτες και ενεργές και που στοιχίζουν υπέρμετρα στην καθημαγμένη  μας πατρίδα. 
Υπό τον απόλυτο σεβασμό στην υπέρτατη αξία του ανθρώπουέχουμε ιερή υποχρέωση και ύψιστο καθήκον προς την νεολαία του σήμερα και του αύριο που αγωνίζεται διεκδικώντας την πραγμάτωση των ονείρων τους στον μολυσμένο κόσμο της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης των ιμπεριαλιστών, τον κόσμο του σκληρού ανταγωνισμού, του εγωκεντρισμού της ανασφάλειας και της αβεβαιότητα, τον κόσμο όπου επιλεκτικά εφαρμόζεται το Διεθνές Δίκαιο,

Η Δολοφονία της Ελληνικής Γλώσσας

Το μεγαλύτερο έγκλημα της… «προοδευτικής λαίλαπας»…
O Γαβρόγλου θέλει να καταργήσει, μεταξύ άλλων και τα Λατινικά!
Έχουν σχεδόν καταργήσει τα αρχαία. Όχι τώρα, εδώ και χρόνια… Δεκαετίες συνεχίζεται πια η «προοδευτική» λαίλαπα! Να αποδομήσουν το μορφωτικό υπόβαθρο του νεοέλληνα. Να φτιάξουν «ανδράποδα», που γνωρίζουν και χειρίζονται μερικές εκατοντάδες λέξεις μόνο, χωρίς εκφραστικές δεξιότητες, χωρίς ιστορική συνείδηση, χωρίς λογική επάρκεια αρθρωμένου λόγου, χωρίς συναισθηματικό βάθος και αισθητική καλλιέργεια… Γιατί τέτοια «ανδράποδα» πιο εύκολα χειραγωγούνται, πιο εύκολα φανατίζονται, πιο εύκολα εκμαυλίζονται και πιο εύκολα «πουλιούνται» στο τέλος…

Το Σχολείο Παράγει Πιστούς Υπηρέτες



Το Σχολείο Παράγει Πιστούς Υπηρέτες (του Χριστού – Γιαχβέ)
Η σχολική μάθηση είναι μια σκόπιμη ενέργεια και αποβλέπει στο να παράγει ανθρώπους που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της δοσμένης κοινωνικής οργάνωσης, μα πρώτα από όλα να εξυπηρετεί το συμφέρον των ανθρώπων που έχουν το επάνω χέρι σε αυτή την κοινωνία. Το σχολείο μπορεί να προσφέρει γνώσεις που να έχουν σχέση με την παραγωγή υλικών αγαθών, γνώσεις που να αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της ανθρώπινης δραστηριότητας, να παράγει στελέχη για να διοικούν την δοσμένη κοινωνία, ποιητές να την υμνούν, παπάδες να την ευλογούν.

Η Συναισθηματική Νοημοσύνη στα Παιδιά

Ο Αιώνας της Μελαγχολίας αντικαθιστά τον Αιώνα του Αγχους.
“Δεν μπορείς να αναγκάσεις τον εαυτό σου να αισθανθεί κάτι που δεν συναισθάνεται, αλλά μπορείς να τον αναγκάσεις να κάνει το σωστό παρά τα συναισθήματά σου.” – Pearl Buck, Αμερικανίδα Συγγραφέας, Νόμπελ 1938
«Ο καθένας μπορεί να θυμώσει – αυτό είναι εύκολο. Αλλά το να θυμώσει κανείς με το σωστό άτομο, στο σωστό βαθμό και στη σωστή στιγμή, για τη σωστή αιτία και με το σωστό τρόπο – αυτό δεν είναι εύκολο» Αριστοτέλης στα Ηθικά Νικομάχεια
«Αν θέλετε το παιδί σας να γίνει έξυπνο, διαβάστε του παραμύθια. Αν θέλετε να γίνει πιο έξυπνο, διαβάστε του περισσότερα παραμύθια» A.K.

H Kοινωνία Tιμωρός

H Kοινωνία Tιμωρός
Στο ποινικό καθεστώς της κλασικής περιόδου μπορούμε να ξαναβρούμε, αναμεμειγμένες μεταξύ τους, τέσσερις βασικές τακτικές επιβολής ποινών -τέσσερις κατηγορίες που καθεμιά τους έχει διαφορετική ιστορική προέλευση και που ο ρόλος τους, σε συνάρτηση πάντα με την κοινωνία και την εποχή, υπήρξε αν όχι ξεχωριστός τουλάχιστον προνομιούχος.
*Εξορία, διωγμός, εκτοπισμός, απέλαση εκτός των συνόρων, απαγόρευση εισόδου σε ορισμένα μέρη, καταστροφή οικιακής εστίας, διαγραφή από τον τόπο γέννησης, δήμευση περιουσίας -κινητής και ακίνητης.

Σχολεία: H Κατασκευή Υπηκόων

Όταν οι πρώτοι άνθρωποι πλούτισαν αρκετά, ώστε μια συμμορία για την καταπίεση και την εκμετάλλευση των άλλων, γεννήθηκε αυτό που ονομάζουμε σήμερα κράτος. Το κράτος είναι η μετεξέλιξη μιας συμμορίας από μπράβους. Οι νόμοι είναι η μετεξέλιξη ενός καταλόγου με τις επιθυμίες των πλούσιων δουλοκτητών. Το κράτος διευκολύνεται στη διακυβέρνηση αυτού του νέου είδους υπηκόων χάρη σε δύο εξελίξεις: η πρώτη είναι ότι ο μηχανισμός της ποδηγέτησης γίνεται όλο και πιο πολύπλοκος και αδιαφανής για τους ποδηγετούμενους· η δεύτερη είναι η εξέλιξη των δημόσιων πηγών πληροφοριών στις τελευταίες δεκαετίες.

ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΙΑΤΡΟ-ΦΑΡΜΑΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ
ΜΕ ΠΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΥΠΟΥ NOVARTIS, MΠAINEI ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ;
Το πρόβλημα δεν είναι το Φαρμακο-βιομηχανικό Καρτέλ αυτό καθαυτό. Από καταβολής οργανωμένου εγκλήματος, όλα τα Καρτέλ χρησιμοποιούν την ίδια μεθοδολογία και έχουν τον ίδιο σκοπό.  το Καρτέλ Μεντεγίν και το Καρτέλ Κάλι μέχρι το Φαρμακο-βιομηχανικό Καρτέλ. Όλα διατείνονται ότι έχουν δήθεν «σωτηριολογικούς» στόχους πίσω από τους οποίους καλύπτουν τον ένα, μοναδικό και ανομολόγητο πραγματικό στόχο τους: Την ακόρεστη πείνα τους για μεγιστοποίηση της κερδοφορίας τους, με κάθε «νόμιμο» και παράνομο μέσο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters