Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

ΟΛΑΝΤ: Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΝΟΗΘΕΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ολάντ κι έχει συναντήσεις με… φίλους. 

Ήδη, έχει συναντηθεί με τον mister Tsipra και το τσιράκι του, τον πρόεδρο Πάκη.
Τον ρόλο του οποίου μετά το δημοψήφισμα του 2015, εξήρε ο Ολάντ κατά τη συνάντησή τους στο προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δηλώσεις του Γάλλου, το βράδυ του δημοψηφίσματος ο πρόεδρος Πάκης του έκανε ένα «ιστορικό τηλεφώνημα» και τον διαβεβαίωσε πως θα αγνοηθεί πλήρως η θέληση του ελληνικού λαού, καθώς όλα ήταν κανονισμένα από τον ίδιο,
ο μεν Τσίπρας ν’ αρχίσει τις «διαπραγματεύσεις» που θα κατέληγαν στο 3ο Μνημόνιο, η δε «αντιπολίτευση» (Νουδούλα, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) «να πράξει τα δέοντα», δηλαδή να βάλει πλάτη στην υποταγή των Τσιπροκαμμένων!

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ολάντ, «ο πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας έθεσε τον εαυτό του ως εγγυητή της βούλησης της Ελλάδος να παραμείνει στην Ευρωζώνη». 

Προσέξτε, όχι εγγυητής της μόλις εκφρασθείσας βούλησης του λαού της Ελλάδος, αλλά «εγγυητής της βούλησης της Ελλάδας», δηλαδή, της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων και αυτών που παρίσταναν την «αντιπολίτευση»!

Κι αφού είπε όλα αυτά, προσέθεσε απευθυνόμενος στον Παυλόπουλο: «μπορείς να είσαι υπερήφανος για το αποτύπωμα των πράξεών σου»!!!
Τα σχόλια δικά σας!

ethnikismos.net

https://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters