Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Αποκλειστικό – Ο Τραμπ υποστηρίζει τη χρήση στρατού για τη συντριβή καρτέλ: «Θα το έκανα αυτό»

ΙΝΤΙΑΝΑΠΟΛΗ, Ιντιάνα — Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε αποκλειστικά στο Breitbart News ότι υποστηρίζει μια πρόταση από τους εκπροσώπους Michael Waltz (R-FL) και Dan Crenshaw (R-TX) που θα επέτρεπε τη χρήση στρατιωτικής βίας κατά των μεξικανικών καρτέλ ναρκωτικών για να στοχεύουν εγκληματικών επιχειρήσεων και να τις εξαρθρώσει.

«Θα το έκανα αυτό», είπε ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη νομοθεσία του Κογκρέσου για την Εξουσιοδότηση για τη Χρήση Στρατιωτικής Δύναμης (AUMF) που πρότειναν πρόσφατα.

Τα κράτη BRICS αναμένεται να ξεπεράσουν τις χώρες της G7 σε οικονομική ανάπτυξη, φτάνοντας σχεδόν το 35% σε πέντε χρόνια

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του Bloomberg , οι χώρες BRICS αναμένεται να ξεπεράσουν τις χώρες της G7 σε οικονομική ανάπτυξη. Επιπλέον, η συλλογικότητα αναμένεται να φτάσει σχεδόν το 35% έως το 2028, με επικεφαλής την προσδοκία ότι η Κίνα θα είναι η κορυφαία πηγή παγκόσμιας ανάπτυξης τα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με το ΔΝΤ.

Η συλλογικότητα των BRICS αποτελείται από τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα και τη Νότια Αφρική. Επιπλέον, ξεπερνούν ήδη τα έθνη της G7 σε ΑΕΠ (PPP)
 . Στη συνέχεια, περιλαμβάνει τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τον Καναδά, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ιαπωνία.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters