Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

9.300 παπάδες, 7.270 γιατροί


Ξέρετε πόσοι είναι οι ιερείς που πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο; Δηλαδή από κάθε έλληνα πολίτη είτε πιστεύει είτε όχι, είτε είναι Χριστιανός Ορθόδοξος είτε όχι, είτε πάει στην εκκλησία είτε όχι; Σύμφωνα με τα στοιχεία του Μητρώου Ανθρωπίνου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου, μισθοδοτούνται 9.298 κληρικοί.

Αντίστοιχα, πόσοι είναι οι γιατροί που υπηρετούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, τους οποίους έχουμε όλοι ανάγκη; Μόλις 7.271! Ακόμα και μαζί με τους 800 των Κέντρων Υγείας, ο αριθμός των γιατρών υπολείπεται πολύ των παπάδων.

Να μια ανάγλυφη αποτύπωση της αντιδραστικής σχέσης κράτους-εκκλησίας στην Ελλάδα, που είναι πολύ ευρύτερη από το ζήτημα των Θρησκευτικών στα σχολεία, όπου κι εκεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ούτε ήθελε, ούτε θα κάνει τελικά τίποτα. Ενώ η δημόσια υγεία γκρεμίζεται, ενώ η δημόσια παιδεία συρρικνώνεται, το παπαδαριό απολαμβάνει πλήθος προνομίων. Είναι πολύ χρήσιμο στο σύστημα άλλωστε. Το αίτημα του πλήρους διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας είναι εξαιρετικά ώριμο.

http://prin.gr/?p=11829

Κωστας Μπαρλας

ΕΡΩΤΗΣΗ. 
1ον, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?

2ον, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ιδιωτικη εταιρεια με 2750 μετοχες του Ροθτσιλντ) 
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ? ΚΑΙ 

3ον, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΜΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ? 

ΞΕΡΕΤΕ Ο ΜΑΟΥΕΡ (οικογενεια Ροθτσιλντ δλδ κοκκινη ασπιδα) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΩΣ ΑΣΚΕΝΑΖΥ. 
ΜΕ ΤΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΣΕ ΧΡΥΣΟ? 

ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ? ΤΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? 

ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΥΝΗΓΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ. 

Τεμαχισμός της χώρας με αθώους νόμους

Κατερίνα Γκαράνη

Η ελληνική κυβέρνηση απλουστεύει τα πράγματα όχι για τους πολίτες που πληρώνουν φόρους αλλά για όποιον θέλει να αλωνίζει στην Ελλάδα κατέχοντας ελληνικό έδαφος με την βούλα του κράτους. Στις 8 Αυγούστου δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο νόμος 4179 που ψηφίστηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο σύμφωνα με τον οποίο δίνεται στον οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει στον ελληνικό τουρισμό από δάση και ακτές μέχρι προστατευόμενες περιοχές αλλά και ολόκληρους αρχαιολογικούς και ιστορικούς τόπους.

Τα αρχαία γίνονται οικόπεδα

Σε έναν πολυσέλιδο νόμο με τίτλο “Ενίσχυση τουριστικής επιχειρηματικότητας” η πλειοψηφία της ελληνικής βουλής έκανε για ακόμη μια φορά το θαύμα της. Στο άρθρο 1 του νόμου ονομάζουν τα φιλέτα που είναι προς ιδιωτική εκμετάλλευση ως “οργανωμένες περιοχές τουριστικών δραστηριοτήτων” και μέσα σε αυτές έχουν χωρίσει όλες τις περιοχές της Ελλάδας ανάλογα με τι ζήτηση έχουν.

Στην παράγραφο 4 του ίδιου άρθρου τα πράγματα γίνονται ξεκάθαρα: “Στα γήπεδα εκμετάλλευσης των οργανωμένων υποδοχέων επιτρέπεται να περιλαμβάνονται και εκτάσεις που υπάγονται σε ειδικά καθεστώτα προστασίας, όπως ιδίως χώροι αρχαιολογικού ή ιστορικού ενδιαφέροντος, δάση και δασικές εκτάσεις καθώς και περιοχές υπαγόμενες στο εθνικό σύστημα προστατευόμενων περιοχών”.

Ακόμα και οι προστατευόμενες περιοχές του δικτύου Natura 2000 είναι στον τιμοκατάλογο της αγοραπωλησίας. Κρατώντας τα προσχήματα, σε υποπαραγράφους δείχνουν
και την ανάλογη αυστηρότητα που θα δείξουν στους αγοραστές της γης αν κινδυνεύσει κάποια αρχαιότητα ή δεν προστατευθεί ο φυσικός πλούτος της περιοχής. Βέβαια όλα αυτά είναι στάχτη στα μάτια διότι φθάνοντας στο άρθρο 4 καταλαβαίνουμε ότι εδώ πρόκειται να γίνει μεγάλος τεμαχισμός της χώρας.


Εκτάσεις ίσες πόλεων 

Στο άρθρο 4 λοιπόν, γίνεται λόγος για τις “Περιοχές Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης” (Π.Ο.Τ.Α). Ο νόμος επιμένει να μην αναφέρεται σε ιδιωτικής πρωτοβουλίας έργα αλλά σε φορείς μέχρι που φθάνεις στην παράγραφο 2α. Και διαβάζεις το εξής: “Η έκταση στην οποία αναπτύσσεται η Π.Ο.Τ.Α ή σε περίπτωση που αποτελείται από περισσότερα τμήματα, το μεγαλύτερο τμήμα αυτής πρέπει να έχει επιφάνεια τουλάχιστον 800 στρέμματα και να είναι ιδιόκτητο κατά 80% τουλάχιστον”.
Δηλαδή ο επενδυτής μπορεί να αγοράσει όση έκταση γης θέλει αλλά όχι σε κομμάτια ανά την Ελλάδα διότι ο νόμος το διευκρινίζει ότι “οι Π.Ο.Τ.Α αναπτύσσονται από τον ίδιο φορέα ίδρυσης και εκμετάλλευσης σε ένα ή περισσότερα τμήματα εντός της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας”. Με απλά λόγια παίρνει ένα ολόκληρο νησί ή ένα ολόκληρο βουνό αρκεί το ένα μέρος της ιδιοκτησίας του να είναι μεγαλύτερο από 800 στρέμματα ενιαίο.
Πώς όμως μπορούν να κάνουν παρέμβαση σε ένα δάσος που είναι δημόσιο; Πολύ απλά αγοράζουν την έκταση και με τον ίδιο νόμο εφόσον το δάσος γίνεται ιδιωτικό με μία υπογραφή επιτρέπεται να γίνει διάνοιξη δρόμων για να εξυπηρετείται το τουριστικό ακίνητο. Κι εδώ μπαίνει το ερώτημα τι γίνεται όταν βρίσκεται μία εθνική οδός ανάμεσα στα δύο τμήματα μιας Π.Ο.Τ.Α. Έρχεται το κράτος και δίνει την λύση με τον ίδιο νόμο: “Δρόμοι ή άλλα φυσικά εμπόδια ή τεχνητά έργα, καθώς και ρέματα που διαπερνούν εκτάσεις που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία Π.Ο.Τ.Α δεν συνιστούν κατάτμηση αυτών. Για την διατήρηση του ενιαίου της έκτασης και εφόσον το τεχνητό εμπόδιο παρουσιάζει στοιχεία υψηλής επικινδυνότητας (εθνικές οδοί, επαρχιακές οδοί, οδοί μεγάλης κυκλοφορίας, ποταμοί, χείμαρροι κλπ) πρέπει να εξασφαλίζεται η δυνατότητα λειτουργικής ενοποίησης του/των γηπέδου/ων μέσω γεφύρωσης ή ενοποίησης των τμημάτων με τεχνητό έργο”. Για όποιον δεν το κατάλαβε, έχουν δικαίωμα να αλλάξουν τόσο την ρυμοτομία όσο και το φυσικό περιβάλλον της χώρας όπου κι αν αυτό βρίσκεται.


Δίνουν ακόμη και δρόμους


Ένα άλλο ερώτημα είναι πώς οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση στις ιδιοκτησίες τους αν αυτές συνορεύουν ή είναι κοντά σε Π.Ο.Τ.Α. Ο νόμος εδώ τους έβαλε σε δεύτερη μοίρα διότι οι Π.Ο.Τ.Α είναι για το δημόσιο συμφέρον. Ο νόμος λοιπόν αναφέρει: “Με το ίδιο προεδρικό διάταγμα μπορούν να καταργούνται και να ενσωματώνονται στην έκταση της Π.Ο.Τ.Α ή να μετατοπίζονται αγροτικές οδοί που την διασχίζουν καθώς και να καθορίζονται τα απαραίτητα έργα για την εξασφάλιση της πρόσβασης τρίτων ιδιοκτητών και άλλων χρηστών που εξυπηρετούνταν από τις καταργούμενες αγροτικές οδούς”

Όσοι βέβαια από αυτούς τους πολίτες έχασαν κομμάτι από την ιδιοκτησία τους για να γίνει ο δημόσιος δρόμος να εξυπηρετούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες, απλά το ίδιο το κράτος τους έπιασε κορόιδα! Τον δρόμο τον δίνουν τώρα σε επενδυτές και εσύ δεν θα έχεις πώς να πας στο χωράφι ή στο σπίτι σου. Αντιθέτως για να έχεις πρόσβαση με αγροτικό δρόμο με μία αναγκαστική απαλλοτρίωση έχουν το δικαίωμα να σου πάρουν κομμάτι της ιδιοκτησίας σου για έργο κοινής ωφελείας (όπως είναι ο δρόμος) και βέβαια το χρηματικό αντίτιμο που θα πάρεις θα είναι μηδαμινό.


Το κόλπο της ΕΥΔΑΠ

Πουθενά στο προεδρικό διάταγμα δεν υπάρχει επισήμανση για το πώς θα επισκέπτεσαι τον αρχαιολογικό ή ιστορικό χώρο που θα είναι κομμάτι των τουριστικών επιχειρήσεων. Το σίγουρο είναι ότι ακόμα και η Ακρόπολη σύμφωνα με τον νόμο αν η περιοχή γύρω από αυτή χαρακτηριστεί Π.Ο.Τ.Α τότε θα είναι κομμάτι ιδιωτικού και όχι ελληνικού εδάφους. Μία ένδειξη ότι αυτό το προεδρικό διάταγμα, που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ αυτός ήταν στην Λευκάδα για καλοκαιρινές διακοπές στις 6 Αυγούστου, δεν έχει καμία σχέση με τουριστική ανάπτυξη της χώρας αλλά ξεπούλημα της γης συμπεριλαμβανομένης όλης της εθνικής της ταυτότητας, είναι ότι πέρασαν σε αυτό και τον νόμο για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της ΕΥΔΑΠ προς το Δημόσιο ύφους 700 εκατ. Ευρώ που μόλις προχθές δημοσιοποιήθηκε. Καθάρισαν την δημόσια επιχείρηση νερού από χρέη για να περάσει η διαχείριση του νερού σε χέρια ιδιωτών μέσα στο 2014.


Σχεδιασμός από το 2009


Το προεδρικό διάταγμα δεν είναι κάτι που το Μνημόνιο επέβαλλε. Η ιστορία του κατακερματισμού της Ελλάδας για την “δήθεν” τουριστική ανάπτυξη ξεκινάει πριν από τα Μνημονιακά χρόνια. Μάλιστα είναι συνέχεια της κοινής υπουργικής απόφασης 24208/4.6.2009 επί κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή. Στην απόφαση αυτή του 2009 πάτησε η σημερινή κυβέρνηση, όπως η ίδια αναφέρει, για να θεμελιώσει τις αποφάσεις της.

Η κυβέρνηση Καραμανλή δημιούργησε το Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό και όπως υπογράμμιζε στον τότε νόμο “ για ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα δράσης για την επόμενη 15ετία (2009-2014)”. Κύριο μέλημα της κυβέρνησης Καραμανλή ήταν να ανοίξουν τον δρόμο σε επιχειρηματίες να επενδύσουν στον τουρισμό για να “διευθετήσουν ενδεχόμενες συγκρούσεις ως προς την χρήση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων και ιδίως ως προς τις χρήσεις γης” διότι όπως ψήφιζαν έπρεπε να υπάρχει “δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης των επενδυτών”.


Το νερό είχε δοθεί

Στην απόφαση του 2009 έγινε ο διαχωρισμός της Ελλάδας σε διαμερίσματα που είναι πρώτης προτεραιότητας για την “τουριστική” ανάπτυξη. Τυχαία μέσα και σε αυτή την απόφαση βρίσκουμε ολόκληρη παράγραφο που αναφέρεται “στην εξασφάλιση ποσοτικής και ποιοτικής επάρκειας των υδατικών πόρων που προορίζονται για την ύδρευση των περιοχών με προτεραιότητα τουρισμού”. Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι περιοχές που ανήκουν στον χάρτη “τουρισμού” θα έχουν προτεραιότητα αντί αυτών που μπορεί να έχουν νερό αλλά δεν είναι ελκυστικές για τους επενδυτές.
Στην ίδια παράγραφο διαβάζουμε το σχέδιο της διαχείρισης νερού στα νησιά : “Ειδικότερα για τις περιοχές που είναι από την φύση τους ελλειμματικές σε υδατικούς πόρους προωθούνται δράσεις εξασφάλισης κατάλληλης ποιότητας νερού μέσω ανακύκλωσης ή αφαλάτωσης”. Πρέπει κανείς να είναι αφελής για να μην καταλαβαίνει ότι το 2009 ξεκίνησε η παράδοση της χώρας και ειδικά του νερού με “αθώους” νόμους, ενώ σήμερα ισραηλινές εταιρείες έχουν μπει στο παιχνίδι καταρχάς για την υδροδότηση των νησιών του Αιγαίου με το Μνημόνιο συνεργασίας που έχει υπογράψει η Ελλάδα με το Ισραήλ και την Κύπρο. 


Η κρίση ως αφορμή;

Βλέποντας από κάτοψη τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονταν σε εποχές προ Μνημονίου και μετά Μνημονίου για άλλη μια φορά διαπιστώνεις ότι το παιχνίδι το είχαν στα μέτρα τους κομμένο και ραμμένο. Η ιστορία θα δείξει αν τελικά το Γη και Ύδωρ που έδωσαν όλες οι κυβερνήσεις από το 2001 και μετά ήταν λόγω κρίσης ή η κρίση ήταν η καλύτερη αφορμή για να γίνουν πραγματικότητα όλα όσα κρυφά σχεδίαζαν από τους ανυποψίαστους πολίτες. Το σίγουρο είναι ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η Ελλάδα που γνωρίζαμε δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που έχουν σκοπό να υλοποιήσουν.
Οι Έλληνες, από αύριο κιόλας, το δάσος που θεωρούσαν αμετακίνητο, τους αρχαιοελληνικούς θησαυρούς που θεωρούσαν ιστορία τους, την θάλασσα που θεωρούσαν περιουσία τους και το νερό που θεωρούσαν δεδομένο όσο και το οξυγόνο τους, με ψηφισμένους νόμους από πολιτικούς που ψηφίστηκαν από Έλληνες πολίτες μετατράπηκαν από δεδομένα με μία υπογραφή απλά σε θεωρία.


ΜΑΡΙΑ Η ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΣΣΑ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΨΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ!


Στην πολιορκία της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους το 70 μ.Χ., έγιναν φρικιαστικά και ανείπωτα γεγονότα!
  
Μια γυνή από τους κατοικούντας πέραν του Ιορδάνου, καλουμένη Μαρία, θυγάτηρ του Ελεαζάρου, από την κώμην Βαθεζώρ – το όνομα σημαίνει οίκος υσσώπου –, επίσημος δια το γένος και τον πλούτον, καταφυγούσα εις τα Ιεροσόλυμα με το άλλο πλήθος συνεπολιορκείτο και αυτή. Τα άλλα αγαθά αυτής, όσα είχε συσκευάσει και μετέφερεν από την Περαίαν εις την πόλιν, διήρπασαν οι τύραννοι, τα δε λείψανα της περιουσίας και οσάκις εύρισκε κάτι διά τροφήν εισβάλλοντες καθημερινώς οι ένοπλοι ήρπαζον. Δεινή δε αγανάκτησις κατέλαβε την γυναίκα, η οποία, λοιδορούσα και καταρωμένη τους άρπαγας, τους εξηρέθιζεν εναντίον της.

Επειδή δε δεν την εφόνευε κανείς είτε από οργήν είτε από οίκτον, και όταν εύρισκε κάποιαν τροφήν, εκοπίαζε δι’ άλλους, ενώ ήτο από πάσης πλευράς ήδη αδύνατον και να εύρη, ο δε λιμός διεπέρα τα σπλάχνα και τους μυελούς, και ο θυμός της έκαιε περισσότερον από τον λιμόν, λαβούσα σύμβουλον την οργήν και την ανάγκην, επροχώρησε κατά του φυσικού νόμου˙ αρπάσασα το τέκνον – είχε δε υιόν θηλάζοντα –, είπε˙ “βρέφος άθλιον, διά ποίον σε διατηρώ εις τον πόλεμον, τον λιμόν και την επανάστασιν; Από τους Ρωμαίους δουλείαν θα έχωμεν, και αν ζήσωμεν υπ’ αυτούς, την δουλείαν δε υπερβάλλει ο λιμός, οι δε συμμορίται είναι χειρότεροι και από τους δύο. Εμπρός, γίνε εις εμέ τροφή, εις τους συμμορίτας ερινύς και εις τον κόσμον μύθος, ο μόνος που λείπει από τας συμφοράς των Ιουδαίων”.
Και με αυτούς τους λόγους, φονεύει τον υιό, έπειτα δε, αφού τον έψησε, τρώγει το ήμισυ και φυλάττει το υπόλοιπον καλυμμένον. Αμέσως δε έφθασαν οι συμμορίται, οι οποίοι αισθανόμενοι την μυρωδιάν της αθεμίτου κνίσης, ηπείλησαν ότι, εάν δεν τους εδείκνυε το παρασκευασθέν, θα την έσφαζον αμέσως. Αυτή τότε, ειπούσα ότι τους εκράτησε καλήν μερίδα, εξεσκέπασε τα λείψανα του τέκνου. Τους κατέλαβεν αμέσως φρίκη και έκστασις φρενών, και απελιθώθησαν ενώπιον της θέας.
Αυτή όμως είπεν, “ιδικόν μου γνήσιον τέκνον είναι τούτο, και το έργον είναι ιδικόν μου˙ φάγετε διότι και εγώ έχω φάγει˙ μη γίνετε ούτε μαλακώτεροι από γυναίκα ούτε στοργικώτεροι από μητέρα. Εάν δε εσείς είσθε ευσεβείς και αποστρέφεσθε την θυσίαν μου, ό,τι έφαγον, ήτο το μερίδιόν σας, και το υπόλοιπον ας μείνη δι’ εμέ”.
Μετά ταύτα εκείνοι εξήλθον τρέμοντες, δειχθέντες δειλοί αυτήν την μοναδικήν φοράν και μετά δυσκολίας παραχωρήσαντες την τροφήν ταύτην εις τη μητέρα. Εγέμισε δε αμέσως όλη η πόλις από το βδέλυμα τούτο και έκαστος φέρων προ των οφθαλμών του το ανοσιούργημα, ωσάν να το είχε διαπράξει ο ίδιος, έφριττεν. Οι δε πεινασμένοι κατελήφθησαν από πόθον προς τον θάνατον και εμακάριζον τους προφθάσαντας ν’ αποθάνουν, πριν ακούσουν και ίδουν τόσον τρομερά κακά.  (Ευσέβιος Καισαρείας, Εκκλησιαστική Ιστορία Γ΄ 6, 21 – 26)    

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παρόν απόσπασμα του Ευσέβιου, είναι παραπομπή από τον «Ιουδαϊκό Πόλεμο» του Ιουδαίου ιστορικού Ιώσηπου


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΜΟΣ 1», ΤΟΥ ΕΥΣΕΒΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ, ΕΚΔΟΣΗ «ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΑΛΑΜΑΣ», ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1977

ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ
Ο Ευσέβιος ο Καισαρείας, ή Ευσέβιος της Καισάρειας, (265  340), (εναλλακτικά: Ευσέβιος ο Παμφίλου, λατινικά: Eusebius Pamphili), υπήρξε επίσκοπος της Καισάρειας της Παλαιστίνης, εξηγητής και ιστορικός. Συνήθως αναφέρεται ως ο πατέρας της εκκλησιαστικής ιστορίας λόγω του έργου του, της καταγραφής της ιστορίας στις απαρχές της Χριστιανικής εκκλησίας, που είναι γνωστό ως Εκκλησιαστική Ιστορία, ενώ είχε συντάξει και δίτομο ιστορικό χρονικό με τον τίτλο Παντοδαπή Ιστορία.

slamachalas

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ… «ΠΟΤΑΜΑΚΙ»: ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ { ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ } …

1011626_475228912579165_609032056_n

ΤΩΡΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΥ ΑΑΡΩΝ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΜΑΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ; ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ; ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
 
Με «άρωμα» Αρτέμη Σώρρα, η ομιλία Θεοδωράκη στη Βουλή (video)
Artemis Sorras ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ{ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ } ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΟΜΙΛΙΑ [ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ] ΤΩΡΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΥ ΑΑΡΩΝ [ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ] ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΜΑΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ???????? ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ???? ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?????????????? ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ ΚΡΥΦΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
…………………………………………
1972522_635114846579056_1370802062_n

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ…ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Ο ΤΖΕΦΡΥ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΚΑΙ Ο ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ (ΣΗΜΙΤΗΣ). ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΗΣ…ΔΑΦΝΗΣ !!

Ο «ΠΟΤΑΜΑΚΙΣ»(ανηψιός της Δάφνης του Ααρών Αβούρι-Σημίτη): «Αν δώσουμε λεφτά θα κινηθεί η οικονομία! Θα πάνε να ψωνίσουν, θα αυξηθεί η ζήτηση… Αλλά έτσι θα αυξήσουμε τις εισαγωγές»…!!!!!!!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!

 http://alfeiospotamos.gr/?p=25505

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ , »ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ» , »ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΏΤΟΣ» , ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ !!!

14572190_528224624050373_3128558207538306061_n

Αθανασία Γεωργοσοπούλου : ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ….
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ , »ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ» , »ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΏΤΟΣ» , ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ !!!!!!!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ , ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΕΩΣ , Ή ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ , ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ???????

ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ , ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΞ ΕΝΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ , ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ?????????

ΑΡΑΓΕ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΟΤΙ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ , ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ?????

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ , ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ????

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ , ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΚΑΤΕ-ΣΤΗΜΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΙΚΟ .. ΕΤΣΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΤΑΚΤΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ , ΩΣ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ….

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΑΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ , ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ.

ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΜΑΣ , ΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΤΑ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΟΜΟΝΟΟΥΣ , ΩΣ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ , ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΝΤΑ ΠΡΑΞΤΕ , ΠΑΡΑΛΕΙΨΤΕ . ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΚΚΙΝΑ…

ΣΥΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕ-ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !!!!!!


………………………………………..

ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ )

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ( ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ/ ΔΗΜΟΣ/ Δ.Ε.Η./ Ε.Υ.Δ.Α.Π. – Δ.Ε.Υ.Α )


http://alfeiospotamos.gr/?p=25520

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ ( Άρθρο της Δικηγόρου Αθανασίας Γεωργοσοπούλου )

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ1

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ
Τους τελευταίους μήνες η κατάσχεση εις χείρας τρίτων (από λογαριασμούς , μισθώματα , απαιτήσεις) του οφειλέτη του Δημοσίου έναντι του Δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων έχει γίνει κοινός τόπος , ήτοι αποτελεί το πρώτιστο μέτρο αναγκαστικής είσπραξης στο οποίο καταφεύγει το Δημόσιο εν γένει.

Μάλιστα , σύμφωνα με το άρθρο 30 Ν. 356/1974 περί Κ.Ε.Δ.Ε. δεν είναι απαραίτητη προυπόθεση πρό της κατασχέσεως η ενημέρωση και του οφειλέτου. Όμως η μη προηγούμενη ενημέρωση του οφειλέτου δια την υπό του Δημοσίου και των Ταμείων επαπειλούμενη κατάσχεση έχει θεωρηθεί εξ’ αποφάσεων του ΣτΕ ως παράνομη και καταχρηστική καθ’ ότι παραβιάζει βασικά συνταγματικώς κατοχυρωμένα μας δικαιώματα , όπως π.χ. εν προκειμένω αυτό της προηγούμενης ακροάσεως του πολίτου , φορολογουμένου.

Παρ’ όλα αυτά Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία ουδαμώς κόπτονται δια την εν λόγω παραβίαση εκ μέρους τους των ιδικών μας συνταγματικώς κατοχυρωμένων ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας , προχωρώντας αμέσως στην επιβολή της κατασχέσεως , χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ημών.

Έτσι , το τελευταίο χρονικό διάστημα καθημερινώς όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας να έχουν τεράστιο θέμα και προσωπικής επιβίωσης , αλλά και της επιβίωσης της επιχειρηματικής αυτών δραστηριότητος.

-)(- -)(- -)(-

Αυτή η πρακτική όμως της κατασχέσεως εις χείρας τρίτων , εν τέλει δεν φαίνεται να συμφωνεί με την εξυπηρέτηση του Δημοσίου Συμφέροντος ειδικά εις εκείνες τις περιπτώσεις , όπου ο λογαριασμός που κατάσχεται εξυπηρετεί τις ανάγκες της επιχειρηματικότητος του έλληνος φορολογούμενου / ασφαλισμένου.

Δηλαδή , εν πολλοίς σε αυτές τις περιπτώσεις που κατάσχεται το προιόν των λογαριασμών επιχειρηματιών είναι προφανές κι αυταπόδεικτο ότι σκοπός του ενεργούντος την κατάσχεση εις χείρας τρίτου δια λογαριασμό του Δημοσίου , αποκλείεται να είναι η εξυπηρέτηση του Δημοσίου Συμφέροντος , αλλά αποκλειστικά και πρωτίστως εξυπηρτείται η εκβιαστική και προαναγγελεθείσα επιχειρηματική ασφυξία του επιχειρηματία.

-)(- -)(- -)(-

Έτσι δρώντας όμως ο ενεργών δια λογαριασμό του ελληνικού δημοσίου αποδεικνύει τον ιδιωτικό χαράκτηρά κάθε εισπρακτικού μηχανισμού του Δημοσίου και των Ταμείων κι επομένως και την έλλειψη ενεργητικής νομιμοποίησης στην είσπραξη κάθε ποσού , εξ οιασδήποτε αιτίας εις χείρας του οιουδήποτε τρίτου.

Εις ότι αφορά δε την κατάσχεση εις χείρας τρίτου εκ του κοινού καταθετικού λογαριασμού ισχύει το αδιαίρετον του λογαριασμού , με αποτέλεσμα να δεσμεύεται το ήμισυ αυτού , ακόμη κι όταν ο άλλος πολίτης δεν είχε ή έχει κανένα πρόβλημα οφειλών προς το Δημόσιο.
Επίσης , θα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν μας ότι δια την αποδέσμευση της κατασχέσεως εις χείρας τρίτου θα πρέπει να αποδειχθεί η ανεπανόρθωτη βλάβη στα συμφέροντά μας , όπως π.χ. εις συτήν της επιχειρηματικής μας δραστηριότητος , ή της ίδιας μας της επιβίωσης.
Αξίζει δε να σημειωθεί εδώ ότι το εν λόγω ήδη καταχρηστικό καθεστώς εμφανίζεται ακόμη περισσότερο απάνθρωπο σήμερα που έχει ήδη επιβληθεί ο έλεγχος την ιδιωτικών μας κεφαλαίων.

-)(- -)(- -)(-

Στο ως άνω πλαίσιο που ισχύει και εφαρμόζεται Σήμερον καθίσταται πιά αυταπόδεικτη η ανάγκη της ενεργοποίησης των εξωδίκων εντολών πληρωμής μας δια να μπορέσουμε μεταγενέστερα της κατασχέσεως να επικαλεστούμε ολοσχερίν εξόφλησιν κι επομένως και άρση της επιβληθείσης δεσμεύσεως εις βάρος μας.

Στον πόλεμο ως γνωστόν πάμε πάντα οπλισμένοι και με όλα τα όπλα μας σε θέση βολής κατά παντός υπευθύνου !!!!!!!!!!!
 
ΈΛΛΗΝΕΣ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΙΝ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΑ ΜΕ ΤΟΥς ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑ ΟΣΑ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΑ ΈΠΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


………………………………….

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Προτείνουμε:

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑTA ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ …

screenshot

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ
– ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΗΞΗΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΑΣ…
– ΕΧΩ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ. ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ , ΣΑΣ ΕΞΩΦΛΗΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ !

– ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΣΑΣ ;
– ΣΑΣ ΕΞΩΦΛΗΣΑ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !
– Ε…. ( ΜΠΕΕΕ !!! ) …. ΚΑΛΩΣ … !
– ΓΕΙΑ ΣΑΣ !


………………………………

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 


!!!http://alfeiospotamos.gr/?p=25500

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Άρθρο του Βασίλη Θεοδωρόπουλου

bees_2014_10_13_10_12_39_b2

Εκατομμύρια μέλισσες βρέθηκαν νεκρές σε περιοχή όπου φυτεύτηκε γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι
Γιατί οι μέλισσες-δολοφόνοι είναι τόσο επικίνδυνες

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΘΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ..

ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ 80% ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΝΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΦΕΡΝΟΥΝ ΖΩΗ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΙΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΙΣ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ. ΣΤΟΝ ΜΙΝΩΙΚΟ ΚΑΙ ΜΥΚΗΝΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΟΓΗ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ «ΕΠΙΣΤΗΜΗ» ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΦΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ «ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ» ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΦΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

ΜΙΚΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ . !!!!!!!!
………………ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕΣΑ Σ΄ΑΥΤΗΝ.

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΚΑΜΙΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΜΒΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ Σ΄ ΑΥΤΗΝ………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=25522

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters