Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

9.300 παπάδες, 7.270 γιατροί


Ξέρετε πόσοι είναι οι ιερείς που πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο; Δηλαδή από κάθε έλληνα πολίτη είτε πιστεύει είτε όχι, είτε είναι Χριστιανός Ορθόδοξος είτε όχι, είτε πάει στην εκκλησία είτε όχι; Σύμφωνα με τα στοιχεία του Μητρώου Ανθρωπίνου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου, μισθοδοτούνται 9.298 κληρικοί.

Αντίστοιχα, πόσοι είναι οι γιατροί που υπηρετούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, τους οποίους έχουμε όλοι ανάγκη; Μόλις 7.271! Ακόμα και μαζί με τους 800 των Κέντρων Υγείας, ο αριθμός των γιατρών υπολείπεται πολύ των παπάδων.

Να μια ανάγλυφη αποτύπωση της αντιδραστικής σχέσης κράτους-εκκλησίας στην Ελλάδα, που είναι πολύ ευρύτερη από το ζήτημα των Θρησκευτικών στα σχολεία, όπου κι εκεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ούτε ήθελε, ούτε θα κάνει τελικά τίποτα. Ενώ η δημόσια υγεία γκρεμίζεται, ενώ η δημόσια παιδεία συρρικνώνεται, το παπαδαριό απολαμβάνει πλήθος προνομίων. Είναι πολύ χρήσιμο στο σύστημα άλλωστε. Το αίτημα του πλήρους διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας είναι εξαιρετικά ώριμο.

http://prin.gr/?p=11829

Κωστας Μπαρλας

ΕΡΩΤΗΣΗ. 
1ον, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?

2ον, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ιδιωτικη εταιρεια με 2750 μετοχες του Ροθτσιλντ) 
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ? ΚΑΙ 

3ον, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΜΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ? 

ΞΕΡΕΤΕ Ο ΜΑΟΥΕΡ (οικογενεια Ροθτσιλντ δλδ κοκκινη ασπιδα) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΩΣ ΑΣΚΕΝΑΖΥ. 
ΜΕ ΤΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΣΕ ΧΡΥΣΟ? 

ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ? ΤΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? 

ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΥΝΗΓΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters