Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Ο ΣΑΛΒΙΝΙ τους ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ μέσα στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Σαλβίνι στο ευρωκοινοβούλιο:

Κύριε πρόεδρε φαίνεται ότι 500 εκατομμύρια Ευρωπαίοι κυβερνώνται από ανδρείκελα και μαριονέτες!

Τι άλλο είπε στους Ευρωπαίους μοιράζοντας πόνο..
Χρησιμοποιείτε τις τράπεζες, την εισβολή των μεταναστών και των ψεύτικων προσφύγων για να χτυπήσετε χώρες με την χρηματοδότηση του Σόρος.

ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;;;; Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ......

Νικόλαος Γεωργιάδης
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ... ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ, ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΗ...
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ... ΕΦΕΡΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΕΣ ΖΩΗΣ, ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ... ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΙΔΙΟΣ... ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ, ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ......

Φουσκωμένο μπαλόνι έτοιμο να σπάσει: Ο Trump ονόμασε την μεγάλη απειλή της Αμερικής

 
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ. Φωτογραφία αρχείου Ιβάν Ντανίλοφ, συγγραφέας του blog Grimson  Alter
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ανακάλυψε τον κύριο εχθρό που απειλεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αμερικανική οικονομία και τον Donald Trump προσωπικά.
Τα τελευταία χρόνια, Ρώσοι και Αμερικανοί δημοσιογράφοι, εμπειρογνώμονες και απλοί άνθρωποι έχουν συνηθίσει στο γεγονός ότι είτε ο Βλαντιμίρ Πούτιν προσωπικά είτε η Ρωσία στο σύνολό της ή τουλάχιστον ένας εξωτερικός κίνδυνος υφίσταται,

«Ο Κοτζιάς μοίραζε λεφτά σε αλβανικά και σκοπιανά media»


Αποκάλυψη-σοκ για το πού διοχετεύονταν οι μυστικοί «πόροι» του υπουργείου Εξωτερικών
Μαύρα λεφτά» από τα απόρρητα κονδύλια μοίραζε ο μέχρι προχθές υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και σε Σκοπιανούς και σε Αλβανούς δημοσιογράφους, προφανώς και για να στηρίζουν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και για να... υμνούν το μεγαλειώδες έργο του στα θέματα εξωτερικής πολιτικής!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΙΣ WEB TV. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΗΣΑ'Ι'Α ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ.


Η ΠΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ROTHSCHILD'... ( ΡΟΤΣΙΛΝΤ )... Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ........

Οι Ρότσιλντ έχουν εδώ και πολύ καιρό τον έλεγχο του κόσμου,

τα πλοκάμια τους φτάνουν σε πολλές πτυχές της καθημερινής μας ζωής, όπως τεκμηριώνεται στο ακόλουθο άρθρο.

Τα 600 Δις Του Σώρρα Βρίσκονται Και Στον Κρατικό Προϋπολογισμό Του 2018 Ενώ Εμείς Υποφέρουμε


Αρτέμης Σώρρας ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ…… 19/10/2016

 Κατερίνα-Διοτίμα Σπανού
ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters