Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΝ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Ναί καλῶς βλέπετε! Δέν εἶναι κανίβαλοι δέν εἶναι ἀνθρωποφάγοι,

εἶναι οἱ Ἔρουλοι, εἶναι οἱ πρόγονοι τῆς Μέρκελ καί τοῦ Σόϊμπλε

Ἡ Μέρκελ κρατᾶ ἴσαις ἀποστάσεις ἀπό Ἑλλάδα καί Τουρκία. 
Μά τοῦτο πρωτίστως οὐδεμίαν σχέσιν ἔχει μέ τό δίκαιον καί ἐξοφθάλμως εἶναι ἄδικον, δευτερευόντως δέ καταπατᾶ τήν Εὐρωπαϊκήν ἀλληλεγγύην. 
Ἄπαντες λέγουσιν καί λανθασμένως, ὅτι τό κάμει διά τά οἰκονομικά συμφέροντα πού ἔχει μέ τήν Τουρκία καί τά 5.000.000 Τούρκους πού ἔχει εἰς τήν Γερμανίαν. 

Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

LA SAGRADA FAMILIA. 
Η ”ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”
Η οικογένεια Μητσοτάκη και ο βούρκος της διαφθοράς.

ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΙΣΩΣ ΕΚΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΙΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ  ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ – ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΟΥΣ ΑΓΝΟΙΑΣ . Η’. ΑΜΝΗΣΙΑΣ  ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΗΘΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Κορυφαίοι επιστήμονες ενάντια στην απάτη της «πανδημίας» στο Διεθνές Ιατρικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα!

Η κοινωνία μας βιώνει κάτι πρωτόγνωρο, το οποίο έχει επιπτώσεις τόσο στη σωματική υγεία, όσο και στην ψυχική, στην οικονομία και τη δομή του κοινωνικού ιστού.

Στό συνέδριο φωτίστηκαν τα σκοτεινά σημεία και διευκρινίστηκαν οι αμφισβητήσεις, καθώς δόθηκε σωστή, επιστημονική και τεκμηριωμένη γνώση που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κρίση.


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters